Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

presne tak Alex za dnesny vykon sa vobec nemusime hambit :wink: naopak mozme byt radi ze zapasi vysli v nas prospech :biglol: a tak si stale drzime tesne 1 miesto :) dnes musim pochvalit androja za jeho vykon :good: a tymto vykonom si ma androj presvedcil ze zostavas v nasom time do konca sezony :wink: ale pochvalit musim aj Alexa za jeho vykon :super: no a ja s Cibim sme trosku podali slabsi vykon ale mi si to napravime :P do konca kola uz ostavaju len 2 dni a dnes sa hra 8 zapasov a zajtra len 1 zapas takze tento dnesny den je hlavny dnes sa bude naozaj lamat chlieb tak to nesmieme pokazit :!: musime zabrat na maximum :!: :cinka: :box: a podat taky vykon co nam zabezpeci 1 miesto :frajer2: tak ideme na to GO SC GO GO GO !!! :cinka: :box:
PŘESNĚ TAK!!! TEĎ ZABEREME A 1.MÍSTO SI UDRŽÍME!!! :box: NIKDO NÁS NESMÍ ZASTAVIT :!: GO SC GO GO :!: :yahoo:
a skoro by som zabudol dnes tiez nezabudnite podat do 19:00 lebo vtedy sa zacinaju hrat prve 2 zapasi tak aby sme neprislo zbytocne o bodiky :wink:
Chlapci tak ako dnes vam dakujeme za body , este ze ich tu mame co IXO :) neska musim zabrat naplno , GO GO GO SC!!
Sevas Krokodili.Ako vidim tak sa vam po mojom odchode zacalo darit.Skoda ze som opustil toto skvele muzstvo,rad by som sa vratil :D .Chcem vam popriat vela uspechov v tipovani.STRONG CROCODILE GO GO GO :good: :good: :good: :juchu:
cauko Afinogenov som rad ze si sa po dlhsom case ozval :wink: no hej mas pravdu po tvojom odchode sa nam zacalo darit :) a diki ze nam prajes vela uspechov v tipovani :wink: budeme tie uspechy potrebevat ako sol :) no viez ze to je uz tazko mozne aby si sa k nam vratil tuto sezonu je to uz vylucene mozno na tu buducu ak bude este tento tim fungovat ale ja pevne verim ze bude :roll: a ved si chcel odist z nasho timu tak sa ti to aj podarilo tak co zas spekulujes :D sam nevies co chces :beee: ved tu na fore sa ukazes sem tam a iba kedy tedy natipujes a ja takych tiperov v time nechcem a neuraz sa za to ale to tak aj tak by si zas dlho nevydrzal zas by si vyhutoval ako ta poznam :P no ale skus stastie inde popytaj sa ci maju este niekde volno miesto v nejakom time :wink: aj ked pochybujem lebo vsetko je plne :| ale za opytanie nedas nic :) tak sa zatial maj dobre kamarat moj :wink:
x-men píše:cauko Afinogenov som rad ze si sa po dlhsom case ozval :wink: no hej mas pravdu po tvojom odchode sa nam zacalo darit :) a diki ze nam prajes vela uspechov v tipovani :wink: budeme tie uspechy potrebevat ako sol :) no viez ze to je uz tazko mozne aby si sa k nam vratil tuto sezonu je to uz vylucene mozno na tu buducu ak bude este tento tim fungovat ale ja pevne verim ze bude :roll: a ved si chcel odist z nasho timu tak sa ti to aj podarilo tak co zas spekulujes :D sam nevies co chces :beee: ved tu na fore sa ukazes sem tam a iba kedy tedy natipujes a ja takych tiperov v time nechcem a neuraz sa za to ale to tak aj tak by si zas dlho nevydrzal zas by si vyhutoval ako ta poznam :P no ale skus stastie inde popytaj sa ci maju este niekde volno miesto v nejakom time :wink: aj ked pochybujem lebo vsetko je plne :| ale za opytanie nedas nic :) tak sa zatial maj dobre kamarat moj :wink:

mas pravdu spekuloval som.ale chyba mi to ak ti mam pravdu povedat.lebo tento team sme spiskali my dvaja.urobil som chybu priznam.no dobre skusim dat na tvoju radu a popytat sa na fore za nejake to volne miestecko.a drzte sa STONG CROCODILES FOREVER :clap: :clap: :clap:
tak po 2 odohranych zapasoch to vypada zatial takto :roll: ja 3b cibi 2b androj 2b alex 2b zatial to je 5b co by slo pre tim dost malo :( ostatne timu uz maju viac :( snad dalsie zapasi vyndu v nas prospech :roll:
tak dnesnym dnom sme prisli o 1 miesto fnuk :cry: tak sme to pokazili v samom zavere kola :( najviac sa sere ze nam korytnacky zobrali 1 miesto :x dnes musime ist na to takticky aby sme si aspon udrzali 2 miesto ved aj 2 miesto je pekny uspech :) a mozno ak by sa stal zazrak tak by sme mohli skoncit aj na 1 mieste :roll:
pokora x-men, pokora, to je nieco, co ti chyba, neber 2. miesto ako samozrejmost, este mozu skoncit pred vami aj Blue Angels-ale to cisto teoreticky
ved ja viem Joe ved som napisal ze dnes musime ist na to takticky aby sme si udrzali aspon 2 miesto
tak a je to tu :) uz sa skoncilo 5 kolo bol to velky boj do posledneho dna asi kazdy z nas mal toto kolo ciel aby sme skoncili na 1 mieste co sa nam vsak nepodarilo :( ale nemusime byt pre to smutny a ronit krokodilie slzy ved sme sa umiestnili na 2 mieste co si myslim aspon podla mna ze je to velky uspech pre nas ved nas tim je tu len 2 kola co sutazi a navyse 1 kolo nam vobec nevyslo a skoncili sme na poslednom mieste a toto kolo sme skoncili na 2 mieste co je velky pokrok :) moja taktika bola taka ze zariskujeme o 1 miesto s tym suhlasil aj androj a alex len ty nie cibi si mal namietky zial tato taktika nevysla co ma mrzi ale kazdopadne by ani taktika nepomohla k tomu aby sme skoncili na 1 mieste lebo tesne v noci pred zapasom Ivan z timu korytnaciek zmenil svoj tip lebo oni si mysleli ze uz maju 1 miesto iste ale tak to nebolo nic nebolo este iste a preto zmenil ten svoj tip lebo sa bali o ze pridu o 1 miesto :D a ty ma este cibi zacnes obvinovat a napisem mi do pm ze k voli mne ze som spekuloval sme stratili 1 miesto pozri aha toto napisal zigy do temy svojho timu super chalani sme frajeri :clap: uz sme prvy dnes to nesmieme posrat tak by sme mohli dat taketo tipy dvaja daju na dallas jeden da na phoenix a jedne da remizu co poviete? takto nam uz prve miesto nikdo neuchmatne :frajer2: takze ja som musel zvolit inu taktiku ako oni lebo keby dame same jednotky ako si ty napisal ze sme mali dat vsetci na Dallas tak by sme na tom nic nezmenili aj tak by o 1 bod boli pred nami a 1 miesto by bolo kazdopadne ich lenze Ivan z ich timu tesne pred zapasom zmenil svoj tip z 1 na 2x a uz bolo pozde konat vtedy som uz buval v posteli :? oni vedeli co robia takze 1 mieto by si len tak nenechali ujst boli od nas vo vyhode o 1 bod v pred takze asi tak cibi dufam ze si to uz teraz pochopil takze sa nedalo kazdopadne nic robit aspon podla mna iba ak by som tiez tesne pred zapasom v noci zmenil svoj tip ale to by uz bolo fakt velke taktizovanie a spekulacia takze to nechaj uz tak :wink: mrzi ma a som smutny :cry: za tu pm co si mi poslal a vsetko si zvalil na mna od teba som to fakt necakal no ale nechajme to tak :frajer2: ved ako som uz napisal 2 miesto je velky uspech :) a 2 miesto nam dava este sancu na postup do PO ak sa aj toto nove kolo umiestnime co na najlepsom mieste :roll: takze pekne si vychutnajme nase 2 miesto :winner2: a poriadne to oslavme a zapime :oslava: este vam chcem podakovat ze ste to so mnou vydrzali a ze ste podavali vyborne vykony :) a dufam ze ostaneme aj nadalej spolu :roll: a na zaver by som chcel podakovat vsetkym tym co nam fandili teda nasim fanusim :yes: :)
2.místo je skvělý úspěch a můžeme se z něho těšit :wink: :winner2: a doufám že SC čeká skvělá budoucnost :good:

SLAVME! :oslava: :yahoo: :biglol:
x-men píše:aha toto napisal zigy do temy svojho timu super chalani sme frajeri :clap: uz sme prvy dnes to nesmieme posrat tak by sme mohli dat taketo tipy dvaja daju na dallas jeden da na phoenix a jedne da remizu co poviete? takto nam uz prve miesto nikdo neuchmatne :frajer2: takze ja som musel zvolit inu taktiku ako oni
No, x-men, pravdupovediac aj toto bol takticky tah, pretoze my by sme takuto vec nenapisali do fora, kedze sa kazdy den stretavame osobne :) Malo to sluzit na pomätenie inych, ktori citaju nasu temu, a myslim ze sa podarilo, a ste sa na to chytili :lol2:
Takze som rad ze sme prviiii :D Ale kazdopadne vase druhe miesto vas mrziet nemusi, myslim si ze je to skvele umiestnenie, kedze ste vlastne este tiez novacikovsky tim... a ak vam to takto bude slapat (a aj nam) tak sa uvidime v play-off :twisted:
IXO ja som ta nebvinil , len sa potvrdilo zeeee , pri mojom mene sa spekulacia nevyplai :D:D:D: mne to neni sudene otitz .....neber to ako obvinenie ...ved som endal ani nasrtaho smajla ani nic..... :)
Joe S. píše:pokora x-men, pokora, to je nieco, co ti chyba, neber 2. miesto ako samozrejmost, este mozu skoncit pred vami aj Blue Angels-ale to cisto teoreticky
tak tak, nakoniec to bolo len o jeden jediny bodik :x
barrki no neviem kto by naletel ak by som tesne v noci po Ivanovi zmenil tip na Dallas :lol2: tak by sme boli asi my na 1 mieste ale nestalo sa tak proste ja som zvolil taku taktiku bud ziskame 1 miesto ale mohli sme aj spadnut na 3 miesto stastie sme mali ze cicinky to pokazili a tak sme ziskali 2 miesto s ktorym som ja velmi spokojny :yahoo: :biglol: ale nezabudni ze cele kolo teda 23 dni ste boli v tabulke za nami a posledne 2 dni pred koncom kola ste nas obehli ale stacilo vam to na vyhru aj ked sa mi tieto slova tazko pisu ale predsa to musim napisat viem co sa patri :) takze vam gratulujem k 1 miestu :frajer2: no este jedna vec ved aj ja som nasu taktiku pri tipovani riesil cez pm :frajer2:
arek píše:tak tak, nakoniec to bolo len o jeden jediny bodik :x
no hej bolo co uz stava sa ved aj nas od 1 miesta delilo len 1 bodik takze pohodicka lesna nam sa uz patrilo ziskat nejake bodiky ak sme chceli este pomyslat na postup do PO a podarilo sa nam to :) a ved vy aj tak ste uz mali dake bodiky ak sa nemylim :wink: tak aj vam gratulujem k 3 miestu :frajer2:
x-men píše:barrki no neviem kto by naletel ak by som tesne v noci po Ivanovi zmenil tip na Dallas :lol2: tak by sme boli asi my na 1 mieste
No mohlo sa to stat... ale snazili sme sa o to aby sme to spravili vtedy ked uz budes offline :P Ale bolo to zaujimave kolo
x-men píše:ale nezabudni ze cele kolo teda 23 dni ste boli v tabulke za nami a posledne 2 dni pred koncom kola ste nas obehli ale stacilo vam to na vyhru
to je pravda... a mna osobne by to o to viac nasralo ze ste boli vpredu a potom sme vam vyhru tak lahucko vyfukli :)
x-men píše:no este jedna vec ved aj ja som nasu taktiku pri tipovani riesil cez pm :frajer2:
Jj, ale ja som napisal, ze my sme taktiku riesili osobne :P cize v skole, abo vonku :) to je ta vyhoda, ze sme z jedneho mesta, a vsetci sa pozname
x-men píše:takze vam gratulujem k 1 miestu
Dikes, ja som vam uz poblahozelal, a opakujem, myslim si ze druhe mieste je takisto skvele... :thumbsup: Tu skor ide o nasu rivalitu :P A dufam ze aj dalsie kolo bude take napinave a vykonovo kvalitne
barrki píše: No mohlo sa to stat... ale snazili sme sa o to aby sme to spravili vtedy ked uz budes offline :P Ale bolo to zaujimave kolo
no ja som bol do takej 12 do noci online ale potom som uz siel spat no ale nespal som kukal som live vysledky ved skoro do polovici 3 tretiny Phoenix viedol skoda ze nevyhrali keby vyhrali tak by sme si delili 1 miesto :) no ale co sa tyka tipovania keby chcem tak to aj ja zmenim pred zapasom tesne po Ivanomi ale na co uz to by uz bolo moc podozrive :D ale ste mali trochu strach ze vam uchmatneme 1 miesto preto zmenil Ivan svoj tip :P no ale to je uz teraz jedno uz je aj tak koniec tohto kola :)
jasne ze sme mali strach, mali sme strach aj z toho ze nam aj ice cats mozu uchmatnut prve miesto... a prave preto ivan prisiel s planom... ze ak da 2x tak skoncime prvy vzdy, nech by zapas skoncil akokolvek... ak by bola remiza, delili by sme sa s ice cats, ak by bol phoenix, delili by sme sa s vami, ale tak ci tak by sme ziskali 10 bodov do celkoveho hodnotenia.. nakoniec vyhral dallas, cize sa nemusime delit... ale taktika to bola dobra, to musis uznat :)
No a veru treba sa sustredit na nove kolo... A tesim sa na nase "suboje" na cele tabulky :wink:
Nazdar Krokodili.Ja som sa stal clenom teamu Spiders takze budeme rivali vo svojej konferenci.Dufam ze to nezmeni nase vztahy kedze som vas byvali clen teamu.Drzim aj vam palce v novom kole.STONG CROCODILES FOREVER...to je uz moje tradicne na zaver :lol: :lol: :lol: :good:
ok som rad afinogenov teda marosi ze si si nasiel tim super :thumbsup: takto to bude lepsie ked nebude spolu v jednom time :) jasne nase vztahy sa nezmenia to sa nemusim bat :wink: kamarat moj :wink: tak ti prajem vela uspechov v novom time :wink:
Dakujem pekne bracho.Aj ja tebe aj teamu prajem uspechy.PS:Na krokodilov nikdy nezabudnem bol to moj matersky klub.Takze Cibi,Androj,Alex a ty X-men chcem aby ste dosiahli vysledok taky aky chcete...tradicne STRONG CROCODILES FOREVER :clap: :clap: :clap:
clenovia nasho timu aby sme boli v obraze tak som tu zverejnil tabulku ako to zatial vypada z timami nasej teda zapadnej konferencii postupujucich do PO

1. ICE CATS 30 b
2. Mighty Bulls 24 b
3. Blue Angels 18
4. FireBirds 16 b
5. Spiders 12 b
6. Prievidza Turtles 10 b
7. OSTRAVSTI CHACHARI 8 b
.. Strong Crocodiles
9. Army Men 4 b
10. Evil Islanderes 2 b

takze sami vidite ako to snami vypada este nie je nic stratene este kludne mozme postupit do PO do PO postupuju z kazdej konferencii 6 timov skoda je to ze nas tim sa do tejto sutaze zapojil len pred 2 kolami takze chlapi toto kolo musime obsadit velmi dobre miesto ak chceme pomyslat na postup do PO ja sa budem pre to snazit vsetko ale zalezi aj na vas sam to nezvladnem musime ist vsetci do toho a musime sa poriadne do toho opret a hlavne sa musime poucit z chyb ktore sme spravili v tomto kole v tomto novom kole si nesmieme dovolit ziadne zavahanie toto kolo sa budu snazit vsetky timi podavat co najlepsie vykony takze to bude takze ale ja pevne verim ze zo spolocnimi silami to zvladneme hlavne musime tipovat pravidelne to je zaklad a musime sa hned od zaciatku kola dostat do formy a udrziavat si ju az do konca kola a pripadne ak sa podari tak aj do PO ale nic sa nestane ak tuto sezonu nepostupime do PO ako moj otec hovori neni hlavne vyhrat ale zucastnit sa takze pre nas uz bola vyhra to ze sme tu na tomto fore a ze tu mozme byt tipovat a ze tu mame vlastny tim aj to je uz vyhra da sa povedat aspon ja to tak berem neviem ako vy ale kazdopadne ako kolvek to tuto sezonu snami dopadne som rad ze som mohol byt svami v time lebo ste super ludia a zvykol som si na vas a mam vas velmi rad a myslim si ze sme si uz na seba zvykli co je dobre a ak sa podari tak aj na dalsiu sezonu by sme sa mohli dat dokopy a pokracovat v buducnosti nasho timi lebo nas tim ma buducnost a skoda by bola keby zanikne takze to by bolo asi vsetko z mojej strany aspon zatial
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS