Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
parada chlapi po dnesnom dni sme sli z 3 miesta na 2 super
len tak dalej a 1 miesto bude opat nase
len nesmieme polavit
lebo staci male zavahanie 1 blbi den a mozme sa ocitnut na spodnych prieckach v tabulke takze musime makat
:cinka:tak do toho STRONG CROCODILES GO GO GO
Cibula viem ze posledne dni bolo dost vela remiz a zapasi vychdzaju dost blbo ale vsetko sa da len treba chciet
tak si stoho nic nerob a tipuj aj nadalej
super chlapi dnes sme podali vyborny vykon
len tak dalej
uz stracame na 1 miesto len 3 b tak sa snazme musime poriadne zamakat
aby sme po dnesnej noci obehli Fire Birds a 1 miesto bude patrit nam
len si musime dat pozor aby sme sa nazakopli lebo sa moze stat to ze sa ocitneme na dne v tabulke ako minule kolo a to by som nechcel tak do toho STRONG CROCODILES GO GO GO
chlapi tak dnes som podal naozaj vyborny vykon 16 b parada
ale aj vy ste podali vyborne vykony
takze dnesnym dnom sme si si od ostatnych teamov v nasej konferencii spravili mensi naskok co je super
ale treba aj nadalej makat
a podavat taketo skvele vykony aby sme si aj nadalej udrzali 1 miesto v nasej konferencii
tak GO GO GO STRONG CROCODILES
Já bych ten optimizmus nepřehánělx-men píše:chlapi tak dnes som podal naozaj vyborny vykon 16 b paradaale aj vy ste podali vyborne vykony
takze dnesnym dnom sme si si od ostatnych teamov v nasej konferencii spravili mensi naskok co je super
ale treba aj nadalej makat
a podavat taketo skvele vykony aby sme si aj nadalej udrzali 1 miesto v nasej konferencii
tak GO GO GO STRONG CROCODILES
![]()
nuz co sa da robit androj nic treba sa viac snazit a ono to vsetko pride
aj vyborne vykony ked je snaha a clovek nieco chce da sa vsetko
no je pravda ze toto kolo zatial podaval lepsie vykony ako vy ale to sa moze este vsetko zmenit a zas to minule kolo ste boli vy lepsi a ja ten horsi
ono je to tak raz si hore a raz dole
takze chlapi ja vam nemam co vycitat za toto kolo ale ani za to minule
iba ak tolko tebe androj a Afinogenovi ze obcas nenatipujete ale to sa da sem tam prepacit len sa snazme vsetci ako team byt vo vsetkom vyborny a bude vsetko ok
caute chlapi dnes sa hra dost vela zapasov tak sa snazme podat co najlepsie musime podat vyborny vykon
aby sme si udrzali 1 miesto v nasej konferencii
a aby sme aj zautocili aj na 1 miesto zo vsetkych teamov zo zapadnej a vychodnej konferencii
tak do toho STRONG CROCODILES GO GO GO
Já sm při zmi v Konferenci je minimální rozdíl a 5.kolo DLOOOUHHÝÝÝ ale do první 3 bysme skončit mohli...x-men píše:nuz co sa da robit androj nic treba sa viac snazit a ono to vsetko prideaj vyborne vykony ked je snaha a clovek nieco chce da sa vsetko
no je pravda ze toto kolo zatial podaval lepsie vykony ako vy ale to sa moze este vsetko zmenit a zas to minule kolo ste boli vy lepsi a ja ten horsi
ono je to tak raz si hore a raz dole
takze chlapi ja vam nemam co vycitat za toto kolo ale ani za to minule
iba ak tolko tebe androj a Afinogenovi ze obcas nenatipujete ale to sa da sem tam prepacit len sa snazme vsetci ako team byt vo vsetkom vyborny a bude vsetko ok
no hej androj zatial sa mi dari tvrdo sa sebe makam
no je pravda ze ste kusocek malicky pozadu za mnou ale to je v pohode
no jasne toto kolo je este dost dlhe nemame este ani polovicu tohto kola za sebou a este vsetko je otazne aj nase umiestnenie no jasne toto kolo by sme mohli aspon obsadit minimalne to 3 miesto
ak chceme este pomyslat na postup do play off
ale vsetko sa da len treba chciet
a musime makat ako doteraz a musime podavat taketo vyborne vykony ako doteraz aj nadalej
no a Afinogenov mozno uz coskoro opusti nas team aj cele hokejforum dobrovolne a uz mozno aj navzdy
a to kto povedal ze by som sa mal chvalit ako posledny individualnymi uspechmiJoe S. píše:inak ty ako GM by si mal sa ako posledny chvalit individualnymi uspechmi, GM ma predovsetkym hladiet na timove uspechy
no to viem vsak v pohode a nemozemJoe S. píše:tak pozri o stranu dozadu ako si komentoval vcerajsok
aha nuz co sa da robit ja som snim spokojny aj s jeho vykonmi len to ma hneva a mrzi ze sem tam nenatipuje ale to sme uz vyriesili aspon zatialJoe S. píše:androj je uz taky a to sa mi na nom nepacilo, uz ked bol v BB, raz napisal toto a potom 2 dni nenatipoval
to sa teda mylis, Best Bibbers existovali davno predtym nez som prisiel na tuto stranku, ale GM som od 2. kola minuleho rocnika. No titul, neviem ci to tak nazyvat, bolo to vitazstvo v jednom kole, konkretne hned v prvom pod mojim vedenim, titul vyhrali Evill Insidersx-men píše:[no jasne a minule sme si pisali pm tak spomenul v nich ze z teamom BB ziskal titul aj vtedy si bol ty GMty si uz od zaciatku GM teamu BB ak sa nemylim no nie
![]()
aha tak tak je to no ja som to nevedel ze ste vyhrali hned len prve kolo on spomenul v pm titulJoe S. píše:to sa teda mylis, Best Bibbers existovali davno predtym nez som prisiel na tuto stranku, ale GM som od 2. kola minuleho rocnika. No titul, neviem ci to tak nazyvat, bolo to vitazstvo v jednom kole, konkretne hned v prvom pod mojim vedenim, titul vyhrali Evill Insidersx-men píše:[no jasne a minule sme si pisali pm tak spomenul v nich ze z teamom BB ziskal titul aj vtedy si bol ty GMty si uz od zaciatku GM teamu BB ak sa nemylim no nie
![]()
cauko chlapi no dnes sme zas podali vyborny vykon a sme si zas spravili mensi naskok od ostatnych teamov v nasej konferencii som na vas hrdy chlapi
dufam ze nam tato vyborna forma ostatne aj po kratkej pauze
takze zatial si chlapi odychnite zasluzite si to fakt za vase vyborne vykony
a po kratkej pauze nezabudnite opat tipovat najblizsi den kedy sa zas zacne tipovat je 29.1. :frajer2:
To se neřeší trochu se chválit musímJoe S. píše:androj je uz taky a to sa mi na nom nepacilo, uz ked bol v BB, raz napisal toto a potom 2 dni nenatipoval
a ved nikto ti nekaze presedtet den u HFandroj píše:(A navíc je 1000 lepších věcí než prosedět den u HF![]()
![]()
)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé