Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Ivan píše:Celkom slusne sme to uhrali ale chlieb sa bude lamat dnes, kedze sa hra asi 15 zapasov. Takze treba zamakat a mozno sa nam podari dostat aj na tretie miesto.
Barrki nepodal a ospravedlnil to tym, ze sa mu nechcelo, preto som za to , aby bol z funkcie GM odvolany. Poprosim zvysnych tiperov, nech sa k tomu vyjadria.
odvolat ho chces lebo chces byt GM to neni pekne spravanie by oms povedal ze si zradca a chces ho odstavit.Ja by som volil GM a nie aby si zobral funkciu ty :bitka3:
michal225 píše:
Ivan píše:Celkom slusne sme to uhrali ale chlieb sa bude lamat dnes, kedze sa hra asi 15 zapasov. Takze treba zamakat a mozno sa nam podari dostat aj na tretie miesto.
Barrki nepodal a ospravedlnil to tym, ze sa mu nechcelo, preto som za to , aby bol z funkcie GM odvolany. Poprosim zvysnych tiperov, nech sa k tomu vyjadria.
odvolat ho chces lebo chces byt GM to neni pekne spravanie by oms povedal ze si zradca a chces ho odstavit.Ja by som volil GM a nie aby si zobral funkciu ty :bitka3:
Ty vies ho*no o tom , co sa deje v nasom tyme, a o tom, ako sme sa dohodli, tak sa do tychto zalezitossti neplet.
Ivan píše:
michal225 píše:
Ty vies ho*no o tom , co sa deje v nasom tyme, a o tom, ako sme sa dohodli, tak sa do tychto zalezitossti neplet.
akop povies veduci :lol2:
Ivan píše:preto som za to , aby bol z funkcie GM odvolany.
Nie je treba, od dnes v PT koncim ako GM aj ako tiper, novy gm bude nas cielavedomy Ivan, takze mozes zobrat do timu noveho tipera ako nahradu za mna
boha chalani ani sa poriadne nepreberem a uz si tu citam tento zmetok boha :evil: sak sa trochu kludnite aj mne sa uz toto kolo stalo ze som nenatipoval a asi aj 3 krat tak s toho nerobme dramu a dokoncime toto kolo tak ako mame lebo fakt toto nema zmysel, a teraz kde zozenieme dalsieho tipera nikto nie je volny a ja nikoho nemam neviem ako ty ivan, takze ja zatial nie som za odvolanie a dufam ze robo este vydrzis do konca tohoto kola, lebo keby akurat teraz odides tak fakt by to nebolo nic moc ked sa nam konecne zacalo darit, tak este pockaj :)
Zigy píše:boha chalani ani sa poriadne nepreberem a uz si tu citam tento zmetok boha :evil: sak sa trochu kludnite aj mne sa uz toto kolo stalo ze som nenatipoval a asi aj 3 krat tak s toho nerobme dramu a dokoncime toto kolo tak ako mame lebo fakt toto nema zmysel, a teraz kde zozenieme dalsieho tipera nikto nie je volny a ja nikoho nemam neviem ako ty ivan, takze ja zatial nie som za odvolanie a dufam ze robo este vydrzis do konca tohoto kola, lebo keby akurat teraz odides tak fakt by to nebolo nic moc ked sa nam konecne zacalo darit, tak este pockaj :)
Lenze ty si nenatipoval reto, lebo ti nesiel net alebo si zabudol, to sa moze stat raz za cas kazdemu, ale ked ti GM povie, ze sa mu nechcelo, tak to uz je vela...
sak dobre, ale ked mi nemame ziadnu nahradu ani nic toto je podla mna unahlene rozhodnutie co skodi nasemu timu, tak nenatipoval no nevadi uz nema taky zaujem o to ako mal volakedy aj mne sa to stalo minulu sezonu ked som odisiel s timu ale myslim si aj tak ze by tu mal nas GM ostat aspon do konca tohoto kola, teraz sa nam fakt dari tak si to nepokazme mozeme skoncit este v prvej 3 :good:
Ja viem, ze mozeme skoncit v prvej trojke, ale aky vyznam ma tu drzat barrkiho, ked netipuje pravidelne? Ty vravis, ze treba ho nechat aspon do konca kola, ale preco? Vcera nenatipoval, tak preco si myslis, ze dnes sa mu bude chciet a natipuje?
Ivan píše:Ja viem, ze mozeme skoncit v prvej trojke, ale aky vyznam ma tu drzat barrkiho, ked netipuje pravidelne? Ty vravis, ze treba ho nechat aspon do konca kola, ale preco? Vcera nenatipoval, tak preco si myslis, ze dnes sa mu bude chciet a natipuje?
Jasne ze nenatipujem, ja som na HF uz len radovym clenom :thumbsup:
lebo ho poznam mozno lepsie ako ty, a myslim si ze by toto kolo dotipoval v pohode aj ked niekedy by sa este mozno stalo ze by nenatipoval ale doteraz este tipoval normalne takze podla mna nie je dovod ho odvolavat a je vzdy lepsie mat GM a tipera ako nemat ani jedno kde zozenieme tak narychlo tipera?? :?:
barrki píše:
Ivan píše:Ja viem, ze mozeme skoncit v prvej trojke, ale aky vyznam ma tu drzat barrkiho, ked netipuje pravidelne? Ty vravis, ze treba ho nechat aspon do konca kola, ale preco? Vcera nenatipoval, tak preco si myslis, ze dnes sa mu bude chciet a natipuje?
Jasne ze nenatipujem, ja som na HF uz len radovym clenom :thumbsup:
a to si fakt myslel vazne?? :-( skoda, ale podla mna by si tipoval normalne keby sa to tu dnes nazcalo hustit, či??
jasne ze som to myslel vazne, to bolo moje oficialne vyjadrenie pre vedenie HF, podla pravidiel som ukoncil svoje posobenie ako GM a aj som stanovil nastupcu, takze nemam viac co dodavat
teraz uz vidis zigy, aky pristup mal barrki k tomuto tymu? Sice som podal navrh na odvolanie z funkcie GM, on hned skoncil, bez toho, aby pockal, ci bude naozaj odvolany. A hned nato skoncil aj s tiperskou karierou v tomto tyme ( neviem ci bude pokracovat inde). Keby mu na tyme zalezalo, tak by ako tiper pokracoval dalej, aspon pokym nenajdeme za neho nahradu. A kedze dnes sa bude lamat chlieb, kedze sa hra 15 zapasov, mohol to este odtipovat. No odchodm ukazal, ze PT ho nezaujima.

Ak ma niekto zaujem sa k nam pripojit, tak dajte vediet co najskor, najlepsie este dnes pred tym, ako sa zacnu hrat zapasy.
Odchodom som ukazal, ze ma nezaujimas ty, a tvoje neustale provokacie a neustale navrhy na to aby som odisiel. Len som ti splnil tvoje niekolkotyzdnove zelanie, tak si poradte traja, pan GM. Majte sa tu dobre
Sak aj s tebou sme boli v podstate traja, takze sa toho az tak vela nezmeni :lol2: . Aspon vidis, ake su provokacie hnusne, uz si nepametas, ako si my vzdy vravel, ze ma vymenis k x-menovi? A skoncil som preto? Nie. Tak laskavo nedavaj vinnu mne, ze si skoncil, ja som ta chcel odvolat z funkcie GM, nie hracskej. A provokacie boli na mieste, kedze tvoj pristup k tymu bol mizerny.
Ivan píše:Sak aj s tebou sme boli v podstate traja, takze sa toho az tak vela nezmeni :lol2:
No tak sa potom laskavo nestazuj, ze som odisiel, a sam vies preco.
barrki píše:
Ivan píše:Sak aj s tebou sme boli v podstate traja, takze sa toho az tak vela nezmeni :lol2:
No tak sa potom laskavo nestazuj, ze som odisiel, a sam vies preco.
Nie neviem, preco?
A zrazu si sa ako rozpisal, doteraz si vravel, ze sa ti nechce, tak preco tolko teraz pises?
uz to proste nerieste, je to barrkiho rozhodnutie a hotovo, a ja som mu aj tak vdacny za to co spravil pre tento tim je to predsa jeden zo zakladatelov tohoto timu a mozno by bez neho tento tim ani teraz nebol, no a aj na HF ma priviedol pred necelymi 2 rokmi on, tak uz to proste ivan neries, ok?? :good:
Mám jednu otázku :D. Všetci štyria členovia PT sa poznáte aj osobne :?:
kanter píše:Mám jednu otázku :D. Všetci štyri členovia PT sa poznáte aj osobne :?:
ano pozname, preco ta to zaujima :?:
Zigy píše:
kanter píše:Mám jednu otázku :D. Všetci štyri členovia PT sa poznáte aj osobne :?:
ano pozname, preco ta to zaujima :?:
Iba tak som sa pýtal :).

Inak v najbližšom dueli medzi PT a GK vyhráme :box: :box: :box: .
seruste...je to tu jasne napisane cierne na bielom ze barrki stratil aj minimalny zaujem nielen o PT ale aj o cele HF...musim priznat ze mu aj celkom rozumiem...minimalne zmena prostredia priatelka tak proste niekedy veci omrzia...ostava mi len mu podakovat za vele posobenie v HF...ale veci idu dalej a tipovat je v KTL zakladna podmienka a bez toho to neide...musim povedat ze aj ked neprispievam do temy tak raz za cas sledujem co sa tu deje a nechel som sa miesat do zalezitostami medzi jednotlivcami a tak to aj ostane...ide o to ze tipujem pravidelne bez vypadkov a to je dolezite...len tolko na moju obranu...a este som chcel ze PT je aj moj tym a je jedine co ma tu zaujima...takze posobenie v inom tyme neprichadza do uvahy...diky
GO Turtles GO!!! :thumbsup:
tak dnes priemernych 23 bodov, no mohlo to byt aj lepsie ale nevadi nie je to ani najhorsie :thumbsup: , no a samozrejme george si super tiper to nikto nepopiera len by to chcelo viac prispievat do diskusie, samozrejme ta nikto nenuti a mas pravdu najhlavnejsie je ze pravidelne a dobre tipujes :good:
no boha chalani dnes nam islo :D iba moje 3 body a inak ivan a george shotout :lol: ale nevadi dnes to dufam napravime, sme 4 v tabulke a teoreticky mozeme skoncit este aj na 2 mieste, go TURTLES go :clap:
Lenze dnes sa hrali len 2 zapasy a kazdy sme dali ine tipy, co je dobre, pretoze aspon niekto ziskal body, a bolo by dobre skoncit na 2. mieste popripade udrzat toto terajsie.
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS