jestli je potreba na zalozeni tymu naky prachy tak se mnou nepocitejte o tom ja nic nvmWildCelt píše:no tak s tymto timom to nevidim moc ruzovo
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Grizzlies
Neboj, to spravím čoskoro, keď mi Wanic na 100% potvrdí svoju účasť a potom ti napíšem aj jeho číslo.[/quote]
Čo tam robím ja
[/quote]
Zle to okopíroval, ale môžeš byť rád, že si naším vzorom a to review robíme podľa teba.[/quote]
YZY: Nie len review si robil podľa Kentera ale aj názov týmu si odkukal teda aspoň začiatočné písmeno
ale né len srandujem to bol taký detial :smile03: Každopádne je to fakt na zamyslenie taká zhoda 2 novo znikajúce tými a obe majú názov na G ale inak pecka
Tak nech sa Vášmu/Vašim týmom darí zdrar
Čo tam robím ja
Zle to okopíroval, ale môžeš byť rád, že si naším vzorom a to review robíme podľa teba.[/quote]
YZY: Nie len review si robil podľa Kentera ale aj názov týmu si odkukal teda aspoň začiatočné písmeno
Čo tam robím jaixo píše:Neboj, to spravím čoskoro, keď mi Wanic na 100% potvrdí svoju účasť a potom ti napíšem aj jeho číslo.
Ďakujem, ešte však nesmieme vôbec predbiehať situáciu, pretože nemáme licencie na štart.
Spustil som web o našom tíme: http://www.grizzlies.webnode.sk
Snáď mi snaha nevyšla na zmar a čoskoro uvidím aj licenciu na stole. Čo sa týka webu, tak tam budem ešte doľadovať rôzne veci, ešte potrebujem Wanicov opis a budem pridávať aj rozhovory. Keď povolia tím, tak počas sezóny tam pribudnú určite aspoň dve rubriky
EDIT: takže už tam je aj Wanicov opis
Snáď mi snaha nevyšla na zmar a čoskoro uvidím aj licenciu na stole. Čo sa týka webu, tak tam budem ešte doľadovať rôzne veci, ešte potrebujem Wanicov opis a budem pridávať aj rozhovory. Keď povolia tím, tak počas sezóny tam pribudnú určite aspoň dve rubriky
EDIT: takže už tam je aj Wanicov opis
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé