Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

az teraz som si tie prispevky od ixa cital a nemozem sa prestat smiat :lol2: :lol2: :lol: :lol: ti to preplo ixo .
ako mozes porovnavat ktl z nhl a tie tvoje vyhrazky :lol: :lol:
Mám jednu otázku. Dokedy má ixo ban :?:
kanter píše:Mám jednu otázku. Dokedy má ixo ban :?:
do konca tohto sezonnej KTL..nejaky ten tyden este :)
dufam ze dozivotne
Myslim, ze je to trochu nefer, ze x-men dostane ban len na tak kratko.Ked sa brat naposledy pohadal so vsetkymy dostal ban na poriadne dlho a ked ste mu ho zrusili tak mal zakaz typovat za nejaky tym do konca sezony.A vzhladom nato, ze x-men si este aj vytvoril novy nick by som pozadoval tiez nieco prisnejsie, lebo vlastne teraz netipoval len jeden zapas a vlastne mu to ani moc neublizilo.
HAlooooooooooooooooooooooooo vy mu chcete zrusit ban a este moze aj tipovat az hento spravite tak obrovska hanba tomu co veli neuraz sa na mna ale aby som ja nemohol tipovat vela mesiacov a on len jeden zapas tak to je trocha moc budicek admini a spol :bitka3:
michal iba tolko, ze ty mozes byt rad ze sme ti VOBEC ZRUSILI BAN :!: . Dostal si to ako vianocny darcek a slubil si ze uz budes dobry tak sa kludni.
Ivan: nebol to len jeden den.

A to ze nemohol dotipovat aj ked len tych par dni, je podla mna vacsi trest pre jeho tim ako pre michalov KH. Lebo KH mali cas na najdenie nahrady, ale SC uz nemohli najst nikoho kedze v PO su prestupy zakazane :!:
arek Vam to snad vyjasnil dostatocne strucne a vystizne :frajer2:
paci sa protestanti :D po skonceni tohto sezonnej KTL sa x-menovi konci BAN..bodka.
Tak som s5 Paľo, Badhed a Cibula :oslava: :D :) Zatiaľ, len toľko, že od budúcej sezóny pravdepodbne nepočítam zo službali Cibuľu, dúfam, že to Cibuľa naše kamarátstvo nenaruší a kamoši ostaneme :!: . Zatiaľ vše ozvem sa pozdejšie, keď bude viacej čašu a aj niečo už budem mať poriešené.
Dobre ak bude budúci rok pokračovať tipovanie KTL tak budúcu sezónu ideme do toho v tejto zostave:
ja
palkovk
badhed
dejf
Cibulu nahrádzam dejfom s ktorým sa sa dohodol ze s jeho sluzbami mozem pocitat na 100%

Tým prejde ešte nejakými zmenani ale už nie takými riadnymi ale už len takymi malymi.

Inač Chlapi ako sa mate vsetko je ok?
Zdravim chlapi :) tak ixo nevadi nehnevam sa a urcite nebudem rpeto rusit nase kamosenie :D to byb bolo uz ine zufalstvo :D .....asi som nenaplnil sefove predstavy tak musim poletiet :D:D co uz TO JE SHOWBIZNIS :D :D D....ale ne sak pohoda , tak pojdem aspon v jednotlivcoch na to teda :) .....Thak SC dufam ze teraz im to ukazete :P .... chalani drzim vam palce :P
Ďakujem moc Cibuľa za podporu ďalej a ďakujem za všetko moc lebo ty si pri mne stál a podržal ma skoro vždy keď bolo horúco a fakt zas neviem čo s tebou je tažko mi ťa nahradiť po tých 2 sezónach keď si spomeniem, že si so mňou šiel prvo do tímu, ktorý nemal istú bodúcnosť ani zázamie a nemal som ľudí do tímu a ty šiel do tímu bez váhania to si akože cením a nezabúdam na to bratku ale niekde treba zmenu. Prvú sezónu ok nevišlo to nehrali sme ju celú boli sme len tak pozliepaný duhá už bola fajn až na tie roztržky výbuch v PO spôsobený ani nie našimi výkonmi, ale našou hlúposťou myslím tým drzosťou atď a hlavne u mňa čo spôsobilo ban a oslabenie týmu. No ale aj tak táto druhá sezá nebolo to pravé orechové hlavne po tej stránke s komunikáciou tu sa mi neľubilo a aj to to sme aj s Paľom hovorili, že keď si začal niekedy stenať, že tebe néjde to je jedno si týmoví hráč ak ti ide o tým hlavné sú výsledky týmu a aj to ma dakedy nasralo aj sklamalo, že si nechem potaktizovať ke´d som ti napísal atď ale možno si aj dobre robil lebo potom to dopadlo všeliako keď sme taktizovali za mňa akože j emi tažko ti dať padáka a sám neviem teraz či ti ho dám aako to urobím jedného típera už mám istého a druhý sa rieši a ak by som zvažoval ešte tvoje zotrvanie kamoško a druhy by zobarl ponuku típer tak možno ten prví co bol isty nepojde k nam al epojde ten druhy ten sami mi viac pozdava aostal by si ty alebo by si naskocil do kolotoca pocas sezony askusili yb sme to bez tba na kus neviem fakt fakt kamoš je to v rici ale daco samusi zmenit hlavne ta komunikacia ale nevem jak to bude tuto sezonu maturujem bud emenj casu takze ani komunikaciu moc ziadat nemusim a zas ked si to tak vezmem tak nejde len o vysledky ide aj o partiu na ktoru samozem spolahnut a na teba viem Ciboško ze sa mozem vo vsetkom a Pali tiež takže ešte všetko premyslim myslim si ze horši už nebudeme kao prvu sezonu ked sme sa do PO nedostali aj ked konkurencia bude nabita ale ja si verim v NHl aj tuto sezonu čo príde a ako GM sa budem snažť tímu pomahat najviac ako to len pojde ale aj všetci chalani do 2tyždnov dam odpoved co aako a budu to asi posledne rozhodnutia hadam som vsetko napísal nie Cibula ty povedz :wink:
ssak pohodaaaaa , sak teda stes skusit neco novbe chapem neboj sa nic . A thak sak uvidis jak sa vam darit , sak do zacatku NHL je casu sak , aj tak sem budem chodit nech som v akomkolvek inom time alebo len medzi jednotlivcami :) ......ano ixo secko som pochopil vioac menje je to OK :p
Takže boli tu opletačky o zmene názvu týmu, že sa má meniť a potom nie atď... Vzhľadom na to, že na náš názov týmu sa robia ťažko bannery...respektíve sa zháňa sa na to ťažko materiál(obrázky krokuša :) ) Tak nastane na isto zmena názvu týmu a tá sa vyrieši zajtra. Zajtra cestujem s palkovk do lc tak cestou to zriešime, názov týmu zvolíme taký aby sa dal spraviť nejaký banner v pohode a logo. Možno sa pýtate prečo neostať pri pôvodných logách a názve týmu nie chcem zmenu a radikálnu aj v zostave aj v názve týmu atď
Výtam ťa dejf medzi DANGEROUS DOGS. Áno Páni takto sa bude volať náš tým na novo (premenovaný)
Tak zdar chalani,
tuhle sezonu budu teda tipovat za vás. Snad se nám spolu povede a když ne, nevadí, svět se stejně nezboří. :D
ixo píše:Výtam ťa dejf medzi DANGEROUS DOGS. Áno Páni takto sa bude volať náš tým na novo (premenovaný)
hmm - a nemohli by ste byt nejaky iny "dogs" ?
lebo skratka DD je uz obsadena... :hmm:
petrik píše:
ixo píše:Výtam ťa dejf medzi DANGEROUS DOGS. Áno Páni takto sa bude volať náš tým na novo (premenovaný)
hmm - a nemohli by ste byt nejaky iny "dogs" ?
lebo skratka DD je uz obsadena... :hmm:
jj mohli by ste to trosku obmenit ixo

EDIT : ked tak,obnovte tim DARE WOLFS
ja neviem naco si vobec menite nazov :)
ixo pisal ze na krokodily sa tazko robia banery arek
DW isto nie!!! No mohli by byť aj niečo inšie pred tým DOGS ale niečo také zlé čo sa k tomu hodí strong isto nie niečo som chcel také že nebezpečné to my sedelo zas chladnokrvné eee ale som chel killer ale aj to je a jedine mi tam sedí to DANGEROUS a aj tak druhé DD je v inej konferencii ale ke´d mi to tak pekne zapasovalo to do seba to DD tak ja už neviem ak máte nejaký vhodný názov pred DOGS sem stým akeď sa dohodne na názve možno ostane aj DD ak dačo sa mi nebude ľubiť tak ostanú obe DD a potom by sa mohol niekto chytiť výrobu bannerov
dejf: presne tak nič sa nedeje túto sezónu nedramatizujem moc teda myslím také výbuchy ako v PO vyhrážky atď ve´d my s daktorímio vieme svoje však :D ale na dobrom tipovaní si potrpím :!: :wink:
co tak napriklad hot dogs? :lol:

ale seriozne - z podobneho rangu ako slovo "dangerous" ma napadli privlastky ako "fierce" alebo "furious", obe maju podobny vyznam - divoky, zurivy

napr. "fierce dogs" - zurivi psi
podla mna neznie az tak zle a skratka FD by nemala byt ani obsadena...

pripadne "wrathful dogs" - nahnevani/zlostni psi
mne sa vidi furious dogs , DD si fakt nedavaj
petrik píše:co tak napriklad hot dogs? :lol:
lol, to som chcel aj ja navrhnut, si ma predbehol :D

kludne mozete byt aj Dangerous Dogs, aj tak mam uz dlhsie v plane zacat pouzivat skratky timov z 3 pismen :frajer2:

ale dobre si to rozmysli, nazov timu, logo a banner budu pocas sezony nemenne, aby to niekto kazdu chvilu nemenil :roll:
Alebo ked sa im nebude darit, tak Underdogs.
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE