Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Kanterko tu ti davam obrazok postavicky, ktory si mozes dat a nemusis, ako chces, ale tak boli by sme krajsie zladeni, keby si sa pridal k nam :D
Obrázek
barrki píše:Kanterko tu ti davam obrazok postavicky, ktory si mozes dat a nemusis, ako chces, ale tak boli by sme krajsie zladeni, keby si sa pridal k nam :D
Obrázek
proč se mi pořád zdá že je modrý :D ....nemáš mít náhodou tento obrázek ty barrki a kanter ten tvůj? :D
.:Mike:. píše:
barrki píše:Kanterko tu ti davam obrazok postavicky, ktory si mozes dat a nemusis, ako chces, ale tak boli by sme krajsie zladeni, keby si sa pridal k nam :D
Obrázek
proč se mi pořád zdá že je modrý :D ....nemáš mít náhodou tento obrázek ty barrki a kanter ten tvůj? :D
aj mne sa to zdalo, barkki, daj to do skicaru a zmenu mu tie okuliare na ruzove, kanter ma taku farbu rad
co ja viem myslel som ze to je Donatello, ale tak ten obrazok je dost odflaknuty, asi nejaki japonski animatori :D hlavne ze to vyzera husto
Obrázek
prepac, to asi ja a Mike sme slepy, uz som si to porovnal a bolo to spravne :good:
Obrázek
Už ho mám :yes:
Inac barrki ma naozaj zlu postavicku pretoze ak sa lesie pozriete na postavu donatella tak potom si isto vsimnete ze v ruke drzi palicu.
A Zigy maj sa dobre .Dufam ze sa vratis dalsiu sezonu a budeme pokracovat v terorizovani x-mena.
Ivan píše:Inac barrki ma naozaj zlu postavicku pretoze ak sa lesie pozriete na postavu donatella tak potom si isto vsimnete ze v ruke drzi palicu.
jj mas pravdu... ale nevadi, do novej sezony vstupime aj tak zase pod novym ( mozno staronovym) šatom :)
Prievidza Turtles

barrki - 6
g.e.o.r.g.e. - 6
Ivan - 4
kanter - 4

takže máme 12 bodov :clap:

P.S. Dnes sa hrá až 14 zápasov :shock:
Celkom fajn na uvod, ale mohlo to byt aj lepsie.. :roll: Ako napisal kanter, dnes sa hra vela zapasov cize bude dolezite podat dobry vykon!
Ivan píše:Inac barrki ma naozaj zlu postavicku pretoze ak sa lesie pozriete na postavu donatella tak potom si isto vsimnete ze v ruke drzi palicu.
A Zigy maj sa dobre .Dufam ze sa vratis dalsiu sezonu a budeme pokracovat v terorizovani x-mena.
no jasne niekedy sa stavim a poprovokujeme x-mena, nech sa vam dari caute ozvem sa vam az na play off dufam ze sa tam dostanete vela stastia :good:
Tak dnes som sa konečne presadil :oslava:
Prievidza Turtles

barrki - 4
g.e.o.r.g.e. - 0 (n)
Ivan - 2
kanter - 2

6 bodov :?: :hmm:

čo sa s nami deje. Ja vôbec nehrám ! Asi by som mal začať, že :?:
kanter píše:čo sa s nami deje. Ja vôbec nehrám ! Asi by som mal začať, že :?:
Dnes mas na to dobru prilezitost, hra sa kopa zapasov :yes:
Prievidza Turtles

barrki - 5
g.e.o.r.g.e. - 12
Ivan - 6
kanter - 10

22 bodov :good:
Vsetko najlepsie k narodeninam Kanter :yes:
Prievidza Turtles

barrki - 4
g.e.o.r.g.e. - 4
Ivan - 2
kanter - 2

8 bodov :hmm:

Asi by som mal začať hrať :yes:

P.S. barrki DIK :oslava:
Tiez sa pripajam Kanter :) Vsetko najsamlepsie :oslava:
A zaroven by som ta chcel privitat u nas aj ked oneskorene ale predsa :good: Zelam vela stastia v tipovani vsetkym korytnackam :yahoo:
chlapci, uz tam nedavajte tych smilov, kanter ma toho chlastu uz dost, takze klud nechcem aby kamarat skoncil na vyplachu :)
Prievidza Turtles

barrki - 0
g.e.o.r.g.e. - 2
Ivan - 0
kanter - 2

4 body :clap: Super, že sme získali maximálny počet :good: :good: :good:

P.S. g.e.o.r.g.e. DIK a :oslava: :oslava: :oslava:
Prievidza Turtles

barrki - 14
g.e.o.r.g.e. - 12
Ivan - 4
kanter - 8

26 bodov :good:

Ale teraz som už fakt nas*atý , asi začnem hrať :bitka3: :bitka3: :bitka3:
Tak dnes spravim vyhodnotenie ja :D

Barrki - 6 b
Ivan - 4 b
g.e.o.r.g.e - 6 b
kanter - 7 b (ako si mohol dat proti Detroitu :sad2: Mohol si mat full :cinka: )
Spolu 13 bodov
barrki píše:kanter - 7 b (ako si mohol dat proti Detroitu :sad2: Mohol si mat full :cinka: )
Spolu 13 bodov
čo už :D

barkki všetko najlepšie k narodeninám :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava:
Prievidza Turtles

barrki - 8
g.e.o.r.g.e. - 8
Ivan - 18
kanter - 8

26 bodov :oslava: :oslava: :oslava:
diky kanter :) fiiha dnes sa Ivan bodovo prebudil, skvely vykon :frajer2:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE