proč se mi pořád zdá že je modrýbarrki píše:Kanterko tu ti davam obrazok postavicky, ktory si mozes dat a nemusis, ako chces, ale tak boli by sme krajsie zladeni, keby si sa pridal k nam![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
aj mne sa to zdalo, barkki, daj to do skicaru a zmenu mu tie okuliare na ruzove, kanter ma taku farbu rad.:Mike:. píše:proč se mi pořád zdá že je modrýbarrki píše:Kanterko tu ti davam obrazok postavicky, ktory si mozes dat a nemusis, ako chces, ale tak boli by sme krajsie zladeni, keby si sa pridal k nam![]()
....nemáš mít náhodou tento obrázek ty barrki a kanter ten tvůj?
no jasne niekedy sa stavim a poprovokujeme x-mena, nech sa vam dari caute ozvem sa vam az na play off dufam ze sa tam dostanete vela stastiaIvan píše:Inac barrki ma naozaj zlu postavicku pretoze ak sa lesie pozriete na postavu donatella tak potom si isto vsimnete ze v ruke drzi palicu.
A Zigy maj sa dobre .Dufam ze sa vratis dalsiu sezonu a budeme pokracovat v terorizovani x-mena.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé