Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

milos76 píše:Dnes nehráte s nikým Zigy, lebo nie sú zápasy KTL. :frajer2:
tak tak :yes: No a zajtra je odveta proti Firebirds, verim ze im nakopeme prdel :D
barrki píše:
milos76 píše:Dnes nehráte s nikým Zigy, lebo nie sú zápasy KTL. :frajer2:
tak tak :yes: No a zajtra je odveta proti Firebirds, verim ze im nakopeme prdel :D
:good:
no tak dufam ze dnes firebirds vratime tu nasu prehru dnes ostanu 3 body u nas do toho korytnacky :clap:
dnes je vela zapasov narozdiel od prveho dna tak som zvedavy ale snad vas porazime aj druhy krat :)
tak chalani dnes super vykon, porazili sme vtacikov, g.e.o.r.g.e dnes skvelych 18 bodov, mas moj obdiv ty stary neger :poklona: No a dnes musime na tuto vyhru nadviazat :)
george zahasil plamienky vtacikov :good: :clap: :clap:
Dnes vitazstvo po predlzeni nad IC :) Myslim ze mozme byt spokojni. Svolco dnes 6 b :good:
Dnes je odveta, a hra sa dost zapasov, myslim ze by sme mohli byt znovu uspesni :cinka:
Tak dnes v odvete sa nam opat podarilo Ice Cats porazit :yahoo: A to aj vdaka svolcovym 12 bodom, len tak dalej chlape :box: A dnes ideme na mighty bulls tak dokazme ze este stale vieme bodovat, tak ako minulu sezonu!!! :cinka:
parada chlapi, slapeme, ide nam :yahoo: :clap:
svolco nejak ti ide ze sa mi to az nezda :lol:
dokonca aj pravidelne tipuje :eek2: :clap:
No dnes slaby vykon... a to som povodne chcel dat same nulky :( Nedal som ziadnu, a tak mam shutout, dnes to idem napravit :D Let´s go Turtles
Proti nám sa ťažko hrá :lol2:
Sa mi paci ako sa svolko udomacnil u nas :) ide mu to vyborne:-Pa ked sa pridame aj ostatni tak musime byt prvi:-Peste neni velky bodovy rozdiel tak treba zabrat teraz :) Lets go Turtles :oslava:
dnes sme dostali peknu nakladacku :thumbsdown: od byckov
Tak aj druhý zápas sa nám podarilo vyhrať nad vami,proste to na vás asi vieme,
Dnes ste mali najviac bodov zo vsetkych cize to bolo jedno proti komu by ste hrali :D
Tak dnes svolco skvely vykon 10 b, len tak dalej, sme v strede tabulky, celkom slusne, na postupovom mieste... Treba zabrat, a snad toto kolo konecne zabodujeme :good:
no tak tymto sposobom chcem oznamit setkym nasim clenom ale nie len nasim ale aj setkym na hokejfore ze koncim definitivne moju tipersku karieru :D mal som tu dost konfliktov tak ale ja som proste taky konfliktny, no dovody mojeho rozhodnutia tu vypisovat nebudem poviem len jeden ze som stratil absolutny zaujem o tipovanie a myslim si ze je nacase skoncit, iba by som zbytocne zavadzal v tomto time lebo proste bez zaujmu to nejde a ja som ho stratil bohuzial, ale pockam kym nas gm nezozenie za mna nahradu takze mozno dotipujem este toto kolo aj to mozno neviem kolko mu to potrva ja sa mu budem s tou nahradou snazit pomoct ale vzdy budem verny fanusik tohoto timu urcite budem sledovat ako si pocinaju aj v play off, dufam ze sa tam dostanete :lol: odo mna setko zatial sa majte dobre,ZIGY
Šmolko,a za nas si preco tak nehral? :moj: :lol3: :lol3: :lol3:
barrki diik, zigy ja som tiez raz skoncil ked ma to nabavilo, chapem ta :good:
kajo s takym platom som toho vela ukazat nemohol :?
idees smolko ideees Obrázek :haha:
Zigy píše:no tak tymto sposobom chcem oznamit setkym nasim clenom ale nie len nasim ale aj setkym na hokejfore ze koncim definitivne moju tipersku karieru :D mal som tu dost konfliktov tak ale ja som proste taky konfliktny, no dovody mojeho rozhodnutia tu vypisovat nebudem poviem len jeden ze som stratil absolutny zaujem o tipovanie a myslim si ze je nacase skoncit, iba by som zbytocne zavadzal v tomto time lebo proste bez zaujmu to nejde a ja som ho stratil bohuzial, ale pockam kym nas gm nezozenie za mna nahradu takze mozno dotipujem este toto kolo aj to mozno neviem kolko mu to potrva ja sa mu budem s tou nahradou snazit pomoct ale vzdy budem verny fanusik tohoto timu urcite budem sledovat ako si pocinaju aj v play off, dufam ze sa tam dostanete :lol: odo mna setko zatial sa majte dobre,ZIGY
:shock: dufam ze si bo ozraty ked is toto pisal :D :D :D to hadam nemyslis vazne...Kto bude buzerovat jasterky???a kto bude dostavat bany?nie zigy vies co?:-Ppockaj do konca februara to pojdeme pit a uvidis ze zmenis nazor :)
nie george, ked som to pisal tak som bol nahodou triezvy :D no a odchadzam lebo uz to tu nie je take ako volakedy a vobec ma to nebavi takze bude lepsie ked skoncim, sak uz mate pravdepodobne aj dohodnuteho tipera ktoreho som pomohol barrkimu najst ako nahradu za mna, iba by som timu skodil s mojimi vysledkami a nepravidelnym tipovanim budem vam fandit a dufam ze do play off postupite, a este nieco ja uz nepijem takze s vami pojdem len na kofolu alebo dzus :lol:
Zigy píše:a este nieco ja uz nepijem takze s vami pojdem len na kofolu alebo dzus :lol:

:lol3: :lol3: :lol3:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING