Zigy píše:to teraz nerieste kedy a ako sa ma menit GM, lebo tu sa menit nebude, tu sa akurat budu menit tipery no skor tiper a asi viete kto, tak to tu nebudem rozoberat a aj ten dotycny to moc dobre vie lebo uz aj mne dochadza trpezlivost akoze uplna ignoracia z jeho strany tak ze ja som za aby dobrovolne opustil tento tim ked nemieni s nami komunikovat lebo uz ma fakt dost sere
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
Mimochodom, v nedeľu, 4.1.2009, náš tím oslávil prvé výročie svojho založenia, takže som rád že sme to spolu takto pekne vydržali
Môžeme bilancovať - takto pred rokom sme vstúpili do KTL od piateho kola, ktore sme hneď vyhrali
a potom v poslednom - 6.kole - sme tušim skončili druhí alebo tretí, stačilo to na postup do PO, a tam sme si v prvom kole poradili s ťažkým súperom Blue Angels. Vtedy sme dokázali svoju silu :frajer2: Avšak prehnali sme to s oslavami
a tak sme v 2. kole nestačili na oddýchnutých Ice Cats. No na prvú sezonu veľký úspech. Momentálne prežívame krízu, ako tipérsku, tak komunikačnú.. Dúfam že najmä tipérska sa čoskoro zmení...
Čo sa týka komunikačnej, chceli sme so Zigym usporiadať nejaké stretnutie na počesť výročia, ale keďže predovšetkým z Ivanovej strany nie je záujem o komunikáciu, tak je to zbytočné... Hádam sa to zmení... tak teda, Happy Birthday Prievidza Turtles!!!
Čo sa týka komunikačnej, chceli sme so Zigym usporiadať nejaké stretnutie na počesť výročia, ale keďže predovšetkým z Ivanovej strany nie je záujem o komunikáciu, tak je to zbytočné... Hádam sa to zmení... tak teda, Happy Birthday Prievidza Turtles!!!
Takže... mam pre vas 3 dolezite veci:
Po 1. : Absolutna nespokojnost s nasimi vykonmi Ale nespokojni sme asi vsetci... Nieco nie je tak ako ma byt, kam sa podeli tie korytnacky ktore minulu sezonu valcovali KTL???
Po 2. : Ako som povedal, treti raz po sebe sme nebodovali, a tak tymto davam hlasovanie o volbe noveho GM, kandiduju: barrki, Zigy, Ivan, g.e.o.r.g.e, kazdy ma jeden hlas, nemoze sa zdrzat hlasovania. Hlasovanie potrva 2 dni - t.j. do pondelka 12.1.´09. Kto dovtedy nezahlasuje, znamena to ze dava hlas samemu sebe.
Po 3. : Od GM jedneho timu mi prisla zaujimava ponuka. Co by sme nemali zaujem spolupracovat pri 1-kolovom hostovani. Myslim si ze to je vyborny napad, nas tim zrejme potrebuje nejaku zmenu, a toto 1 kolo by bolo ozivenim. Ponukaju nam zaujimaveho a skuseneho tipera (Zigy sa mu isto potesi
) a ja navrhujem ze na 1 kolo by si od nas mohol oddychnut Ivan, urcite ho to nakopne k lepsim vykonom... Ivan mas platnu zmluvu do konca sezony s nami, takze sa neboj, islo by len o 1-kolove hosťovanie... Samozrejme ak nemas nic proti... Nove kolo zacina v nedelu v noci, cize ak sa do nedele vecera nevyjadris, tak v zmysle toho, ze mas platnu zmluvu do konca sezony, rozhodujem o tebe ja ako GM, a teda prijmem ten navrh na hostovanie...
Tak a to je vsetko odo mna... Vyjadrite sa vy ostatni
Po 1. : Absolutna nespokojnost s nasimi vykonmi Ale nespokojni sme asi vsetci... Nieco nie je tak ako ma byt, kam sa podeli tie korytnacky ktore minulu sezonu valcovali KTL???
Po 2. : Ako som povedal, treti raz po sebe sme nebodovali, a tak tymto davam hlasovanie o volbe noveho GM, kandiduju: barrki, Zigy, Ivan, g.e.o.r.g.e, kazdy ma jeden hlas, nemoze sa zdrzat hlasovania. Hlasovanie potrva 2 dni - t.j. do pondelka 12.1.´09. Kto dovtedy nezahlasuje, znamena to ze dava hlas samemu sebe.
Po 3. : Od GM jedneho timu mi prisla zaujimava ponuka. Co by sme nemali zaujem spolupracovat pri 1-kolovom hostovani. Myslim si ze to je vyborny napad, nas tim zrejme potrebuje nejaku zmenu, a toto 1 kolo by bolo ozivenim. Ponukaju nam zaujimaveho a skuseneho tipera (Zigy sa mu isto potesi
Tak a to je vsetko odo mna... Vyjadrite sa vy ostatni
Presne tak velka nespokojnost s vysledkami.Celeho timu.Aj ked Zigimu sa toto kolo darilo obsadil v kategorri jednotlivec druhe miesto k comu mu gratulujem ale aj tak ako bolo povedane 2 kola sme nebodovali.To nemoze byt.Takze k zmene GM by som cel povedat ze to podla mna neni tym akym je GM ale je to nami vsetkymi a vo volbe moj hlas patri Barrkimu.A k teme hostovania by som cel povedat ze pokial Barrki ostane GM ostaveju len 3 moznosti ja,Ivan,Zigi a kedze Zigimu sa dari tak uz len dve.Cize pokial Ivan bude proti tomu ze by siel on tak pojdem ja pretoze chcem pomoct timu nejako ho zobudit.Je sice fakt ze toto kolo nam uslo len o 2 body ale to nieje podsatne na konci sa nikto nebude pytat kolko bodov nam chybalo cize je som za hostovanie ci uz jedneho alebo dvoch tiperov.
Odo mna je to hadam vse.
Odo mna je to hadam vse.
Neviem kto skoncil na ktorom mieste ale viem, ze v semifinale vyhrali Kosice nad Trstenou 2:1 po SN a potom hral Este Trencin s tymy kosicami, co nas vyradili(vy ste ich mali v skupine).Ale myslim si, ze Trencin ich isto porazi lebo kosice neboli silne mali len stastie ked nas porazili v predlzeni a okrem toho my sme hrali aj s Trencinom ked sme s nimi hrali o majstra trencianskeho kraja a prehrali sme s nimi 4:3 po SN.Cize finale by malo byt kosice vs trencin.A kedze oni hrali spolu v zakladnej skupine a tam kosice vyhrali myslim ze 3:0 tak tipujem ze kosice to cele vyhrali.A som si isty ze trstena porazi tie druhe kosice v boji o 3. miesto.
Taak Zigy ma prebeholZigy píše:no dnes zaciname nove kolo aj s novym clenom schwolcom
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé