Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Zigy píše:to teraz nerieste kedy a ako sa ma menit GM, lebo tu sa menit nebude, tu sa akurat budu menit tipery no skor tiper a asi viete kto, tak to tu nebudem rozoberat a aj ten dotycny to moc dobre vie lebo uz aj mne dochadza trpezlivost akoze uplna ignoracia z jeho strany tak ze ja som za aby dobrovolne opustil tento tim ked nemieni s nami komunikovat lebo uz ma fakt dost sere :evil:
:D kľud Zigy :ciga:
Mimochodom, v nedeľu, 4.1.2009, náš tím oslávil prvé výročie svojho založenia, takže som rád že sme to spolu takto pekne vydržali :) Môžeme bilancovať - takto pred rokom sme vstúpili do KTL od piateho kola, ktore sme hneď vyhrali :-P a potom v poslednom - 6.kole - sme tušim skončili druhí alebo tretí, stačilo to na postup do PO, a tam sme si v prvom kole poradili s ťažkým súperom Blue Angels. Vtedy sme dokázali svoju silu :frajer2: Avšak prehnali sme to s oslavami :oslava: a tak sme v 2. kole nestačili na oddýchnutých Ice Cats. No na prvú sezonu veľký úspech. Momentálne prežívame krízu, ako tipérsku, tak komunikačnú.. Dúfam že najmä tipérska sa čoskoro zmení...
Čo sa týka komunikačnej, chceli sme so Zigym usporiadať nejaké stretnutie na počesť výročia, ale keďže predovšetkým z Ivanovej strany nie je záujem o komunikáciu, tak je to zbytočné... Hádam sa to zmení... tak teda, Happy Birthday Prievidza Turtles!!!

Obrázek
no a dnes sme si to pekne posrali :evil: no a myslim si ze sme zase stratily aj tu poslednu nadej ze skoncime na bodovanom mieste, je este dnes sice nadej ale neverim ze by to ti pred nami tak posrali ako mi dnes :thumbsdown: no co uz uvidime ako sa nam bude darit v novom kole
je to na pi :censored: ču... dnes bol ten den, kedy sme mali sancu dostat sa vyssie... Nevidalo
Ozik Ivan , nevem kedy sme prides , ale Ako vlastne skoncil ten turnaj ??? kto bol prvy druhy a tak ??? daj vedet pls
Takže... mam pre vas 3 dolezite veci:

Po 1. : Absolutna nespokojnost s nasimi vykonmi Ale nespokojni sme asi vsetci... Nieco nie je tak ako ma byt, kam sa podeli tie korytnacky ktore minulu sezonu valcovali KTL???

Po 2. : Ako som povedal, treti raz po sebe sme nebodovali, a tak tymto davam hlasovanie o volbe noveho GM, kandiduju: barrki, Zigy, Ivan, g.e.o.r.g.e, kazdy ma jeden hlas, nemoze sa zdrzat hlasovania. Hlasovanie potrva 2 dni - t.j. do pondelka 12.1.´09. Kto dovtedy nezahlasuje, znamena to ze dava hlas samemu sebe.

Po 3. : Od GM jedneho timu mi prisla zaujimava ponuka. Co by sme nemali zaujem spolupracovat pri 1-kolovom hostovani. Myslim si ze to je vyborny napad, nas tim zrejme potrebuje nejaku zmenu, a toto 1 kolo by bolo ozivenim. Ponukaju nam zaujimaveho a skuseneho tipera (Zigy sa mu isto potesi :D ) a ja navrhujem ze na 1 kolo by si od nas mohol oddychnut Ivan, urcite ho to nakopne k lepsim vykonom... Ivan mas platnu zmluvu do konca sezony s nami, takze sa neboj, islo by len o 1-kolove hosťovanie... Samozrejme ak nemas nic proti... Nove kolo zacina v nedelu v noci, cize ak sa do nedele vecera nevyjadris, tak v zmysle toho, ze mas platnu zmluvu do konca sezony, rozhodujem o tebe ja ako GM, a teda prijmem ten navrh na hostovanie...

Tak a to je vsetko odo mna... Vyjadrite sa vy ostatni
barrki píše: Ponukaju nam zaujimaveho a skuseneho tipera (Zigy sa mu isto potesi :D ) a ja navrhujem ze na 1 kolo by si od nas mohol oddychnut Ivan, urcite ho to nakopne k lepsim vykonom...
a ja uz viem kdo tooo :D :D
Presne tak velka nespokojnost s vysledkami.Celeho timu.Aj ked Zigimu sa toto kolo darilo obsadil v kategorri jednotlivec druhe miesto k comu mu gratulujem ale aj tak ako bolo povedane 2 kola sme nebodovali.To nemoze byt.Takze k zmene GM by som cel povedat ze to podla mna neni tym akym je GM ale je to nami vsetkymi a vo volbe moj hlas patri Barrkimu.A k teme hostovania by som cel povedat ze pokial Barrki ostane GM ostaveju len 3 moznosti ja,Ivan,Zigi a kedze Zigimu sa dari tak uz len dve.Cize pokial Ivan bude proti tomu ze by siel on tak pojdem ja pretoze chcem pomoct timu nejako ho zobudit.Je sice fakt ze toto kolo nam uslo len o 2 body ale to nieje podsatne na konci sa nikto nebude pytat kolko bodov nam chybalo cize je som za hostovanie ci uz jedneho alebo dvoch tiperov.
Odo mna je to hadam vse.
OK dakujem george za podporu, aj s hostovanim, aj s hlasovanim o GM, a ak ta mozem poprosit, prispievaj castejsie :D
barrki píše: a ak ta mozem poprosit, prispievaj castejsie :D
coooo ved ja prispievam casto:D:D:Dto len vy nevidite moje invisible prispevky:D :D :D
nuz ..tak tak..kde su tie casy ked si este hraval za nas..a to bol jeden prispefok za druhym :D :D
To je pravda Maro. :D Este si pamatam ako to u vas vtedy fungovalo.Ako naozaj to bolo o inom :)
Neviem kto skoncil na ktorom mieste ale viem, ze v semifinale vyhrali Kosice nad Trstenou 2:1 po SN a potom hral Este Trencin s tymy kosicami, co nas vyradili(vy ste ich mali v skupine).Ale myslim si, ze Trencin ich isto porazi lebo kosice neboli silne mali len stastie ked nas porazili v predlzeni a okrem toho my sme hrali aj s Trencinom ked sme s nimi hrali o majstra trencianskeho kraja a prehrali sme s nimi 4:3 po SN.Cize finale by malo byt kosice vs trencin.A kedze oni hrali spolu v zakladnej skupine a tam kosice vyhrali myslim ze 3:0 tak tipujem ze kosice to cele vyhrali.A som si isty ze trstena porazi tie druhe kosice v boji o 3. miesto.
no dnes zaciname nove kolo aj s novym clenom schwolcom tak ho tu u nas vitam a dufam ze sa mu tu bude darit, samozrejme menej ako mne :lol: , no a k tomu hlasovaniu hlasujem za barrkiho, no a dufam ze sa nam bude darit a skoncime co najvyssie
Zigy píše:no dnes zaciname nove kolo aj s novym clenom schwolcom
Taak Zigy ma prebehol :D Chcem u nas oficialne privitat švolca, ktoreho sme ziskali na jedno kolo na hostovanie. Ako mi hovoril, tak okolie Prievidze ma celkom rad, a hlavne Handlovu, takze myslim si ze si budeme velmi dobre rozumiet :D Verim ze jeho hostovanie nas tim nabudi k lepsim vykonom, takisto moze nakopnut aj samotneho svolca a aj Ivana, ktory putuje opacnym smerom - do timu Kent(ak sa GM Kentu nerozhodne inak :) ) Dnes sa hraju len 3 zapasy, takze to bude zaujimave, hrame proti FireBirds, ich by sme mali zmaknut :roll:
vidim, ze ste mu uz aj meno zmenili na švolco, to je nejako po prievidzky :D ale vzdy lepsie ako Schwoloco :lol2:
WildCelt píše:vidim, ze ste mu uz aj meno zmenili na švolco, to je nejako po prievidzky :D ale vzdy lepsie ako Schwoloco :lol2:
:D to si on sam zmenil, teraz vystupuje pod takym nickom... to pod tlakom prievidzskeho narečia veru :D
mne sa aj tak najviac rata šmolko :clap: psst svolco nezmenime.. :?: :smile03: :D
tak vas zdravim chalani, hadam vam nieco pomozem, lebo v poslednom case to nebolo nic moc :lol2:
wild to som si zmenil sam, kedze to skoro nikto nevedel ani len napisat a to uz ani nevravim o tych vasich oblubenych komoleninach, ze cepi? :lol2: ee nezmenime
tak podme prievidza na to :fan:
no uz sa neviem dockat uvodnej ICQ spravy od svoloca, cepi, j***e ma! som zabudol natipovat :lol3: :lol3:
cepi píše:no uz sa neviem dockat uvodnej ICQ spravy od svoloca, cepi, j***e ma! som zabudol natipovat :lol3: :lol3:
:D To potom šmolko nedostane svoje šmolinky na našej uvítacej párty... Bo v PD su veľmi pekné baby :) Tak radsej aj dopredu natipuj :lol2:
barrki píše: :D To potom šmolko nedostane svoje šmolinky na našej uvítacej párty... Bo v PD su veľmi pekné baby :) Tak radsej aj dopredu natipuj :lol2:
poznam ich par, potvrdzujem :good:
cepi sak ty ma raz budes prosit aby som ti isiel do chorches alebo potom do devils :box:
Tak svolco vitam ta u nas :) Hadam nam tato zmena pomoze vsetkym :-P A myslim ze by si si mal piatok zajednat listok do PD aby sme ta mohli ist privitat :D Tak podme na to korytnacky :yahoo:
no korytnacky dnes sme zacali prehrou :thumbsdown: no a dufam ze sa to zlepsi a toto kolo nebude ako tie ostatne lebo play off nam pomaly unika, dnes musime vyhrat aj ked neviem s kym hrame do toho korytnacky :clap:
Dnes nehráte s nikým Zigy, lebo nie sú zápasy KTL. :frajer2:

Držím vám palce, ať toto kolo zabodujete a udržíte sa v hre o play off.Verím, že švolko medzi vás dobre zapadne a bude platnou posilou. :thumbsup:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING