Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

noo tak dnes boly niektore vysledky nhl aj pre mna prekvapenim bolo dost remiz trakze tak bude aj nase bodovanie vypadat: ivan 3b, george 0b, barrki 3b a zigy 3b takze mame 6b no uvidime ako obstojime s tymto vykonom u konkurencie ale dufam ze dobre :smile03:
no tak dnes som si myslel ze klesneme pod ciaru ked som prepocitaval nase vysledky ale nastastie aj ostatne timy nepodali bohvie aky svetovy vykon takze sme obstali bez ujmy ale dnes musime zabrat a minimalne sa posunut o 1 priecku vyssie sak predsa nemoze byt najlepsi tim ktl :lol: na 5 mieste GO TURTLES GO :clap:
presne tak, dnes uz musime konecne podat dobry vykon, hlavne aby sme nesklamali pana třísku a nasu fanynku cvočku :lol3: ze Zigy? :yahoo:
No zatial to tahame dobre ale dnes sa musia viacej snazit George so Zigym lebo ja s barrkim mame plne ruky so sprachdiplomom. Dufam ze sa uz tesis na zajtra barrki? Veru nechcel by som ist hned v prvy den ale aspon to budes mat skor za sebou.
hehe boha ved este vobec nic neviem, som zvedavy ako to zajtra dopadne, ale tak ci tak, ked ty budes v utorok prezentovat svoj projekt, ja uz budem bezohladu na vysledok nadrbany ako cinka :D
Velmi by ma zaujimalo kto vymazal to pozvanie od Barrkiho na zajtrajsiu ozran party co tu bola :D :D :D Dufam ze nie nejaky ziarlivy moderator ktory zajtra nemoze(Wild to si bol ty??? :lol: ) :D OK Barrki tak so mnou teda zajtra rataj:D :good:
taak chalani dnes to bol taky priemerny vykon a stale sa drzime na tom 5 mieste to musi byt pre nas prekliate miesto ked sme stale tam musime ist hore ale to tu opakujem stale teraz su na rade skutky a nie keci!! tak do toho korytnacky :clap:
Ivan píše:ja s barrkim mame plne ruky so sprachdiplomom. Dufam ze sa uz tesis na zajtra barrki? Veru nechcel by som ist hned v prvy den ale aspon to budes mat skor za sebou.
Heheee tak ja to mam uz za sebou, a uspesne, dostal som 1 :clap: Ivan ak zajtra odprezentujes horsie ako na jednotku tak ta vysmejem ako nikdy predtym...
Este dufat ze z pisomnej casti budem mat dostatok bodov a som stastny ako blcha, a dufam ze to potom zarataju ako maturitu, a ostanu len tri predmety :yes:
Ivan a potom :pivo3:
dnes to bol dost zly vykon :thumbsdown: no a padli sme uz pod ciaru a sme na 6 mieste a od 7 miesta nas deli iba 1 bod musime zabrat a to hned dnes go turtles go :clap:
no tak dnes to nebolo az tak zle vratili sme sa naspet na 5 miesto a zase sme na bodovanej priecke co je super :good: len tak dalej korytnacky je tam maly bodovy odstup takze mozeme postupit aj na 2 miesto ale padnut aj na 8 ale dufam ze skoncime dost vysoko do toho korytnacky :clap:
Veru tak, musime zabrat a dostat sa hore, sice to teraz nie je take hrozne ako minule kolo, ale aj tak to stale nie su prave korytnacky, DO TOHO!!!
Zatial drzime tu 5. priecku len tak-tak.Musime zabrat, aby sme ukazali ostatnym, kde je nase miesto.Hlavne barrki by ma zabrat, lebo jeho vykony nie su bohvieako oslnive.Ale inak slapeme celkom dobre - teda lepsie ako mynule kolo.A George mohol by si castejsie prispievat do temy, lebo Zigy vyzera ako schyzofrenik ked si stale pise sam so sebou. :D
chalani sorry vcera som zabudol natipovat :oops: tak s mojimi bodmi neratajte no nevadi dufam ze aj tak ste dnes v trojici uhrali dobry vysledok nechce sa mi to pocitat lebo wildcelt este nespravil vyhodnotenie a radsej uz idem natipovat aby som zase nezabudol
Tak dnes ideme s barrki na chatu na dozvuky. To len bude sranda.A ked pridem tak chcem vidiet ze sme uz na lepsej pozicii ako teraz tak zaberte.A George uz by si aj ty mohol prispiet lebo je tu nejaka nuda aj ked tento vikend sa 2 korytnacky nudit nebudu. :D :oslava: Toto nam mozu pivkari len ticho zavidiet. :lol2:
No Ivan mam taky pocit ze ked sa vratime tak nic vidiet nebudes... Lebo vtedy este budes vidiet trojmo :D Dufam ze beries vela alkoholu, lebo do nas dvoch sa vela zmesti :D
Zatial sa tu drzte korytnacky, a dufam ze sa nam zadari :cinka:
cawte korytnacky ako tak pozeram do reci vam moc nie je sakl ani mne, ani sa vam necudujem taketo vykony stoja za prt a uz pomaly prestavam verit ze sa vobec dostaneme do play off aj ked je este moc skoro o tom hovorit ale ked to pojde takto dalej tak potom neviem no a hlavne ivanovy nie je do reci po dozvukoch som pocul :lol:
noo taze dnes ako inak bieda :thumbsdown: nevadi tesi ma ze flames vyhrali dnes 3-6 a to mi staci lebo pre nas je uz znova toto kolo stratene piseme to dost casto ale predsa :thumbsdown: ak budeme pokracovat v takychto vykonoch aj v novom kole tak uz prestanem verit ze do play off postupime
Boa jeho :D Co fnukate?Pozrite sa na minulu sezonu.Tim sme zalozili ez vianocne prezdniny a postupili sme do PO.Tak nerozumiem preco tu mate reci jak stari dedovia co sa im uz nepostavi :D Nic neni stratene len treby pravidelne tipovat.A Ivan ja som ymslel odjakziva ze Zigy je schyzac :D Neni :shock: ? :D No nic podme na to Korytnacky inak nepride Turtlejezisko a nebude nic :D
no konecne skoncilo toto kolo ktore sme sa zase iba trapily uz musime zabrat v piatok zaciname od zaciatku tak musime vsetkym ukazat co sme my korytnacky zač tak podem do toho korytnacky :clap:
Tak korytnacky, hlasim sa vam po dlhsej dobe, verim, ze 4. kolo pre nas bude uspesnejsie ako tie predosle 3 kola, konecne by sme mohli zabodovat... dnes to vyzera celkom slusne, uvidime ci to bude stacit na konkurenciu
tak,tak barrki ked som si len tak namatkovo zratal body nevyzera to az tak zle a myslim si ze dnes uspejeme a zacneme toto kolo na poprednej priecke ktoru musime udrzat no som zvedavy kolko budu mat ostatne timy bodov ale hadam tie nase dnesne body budu stacit
noo konecne po dlhsej dobe sme na cele nasej skupiny kde sa aj treba udrzat ale bude to veelmi tazke lebo nam uz ostatny dychaju na chrbat a mame len 1 bod naskok musime minimalne tak dobre tipovat ako do dnes nemozeme polavit takze go TURTLES go :clap:
dnes sme to my trošku posrali, tak preto ste 1. ;)... mno verím že sa tam čoskoro vrátime :D :D
ach dopce, dnes zase skoro ziadne remizy, ked som sa na ne tak spoliehal :x Dufam ze vy ste zabodovali chlapci
Nech radosť a šťastie vládne u Vás doma,
nech zďaleka obchádza Vás nešťastie a smola,
nech pohoda vládne za sviatočným stolom,
nech láska prevláda nad nemilým slovom.

Všetkým členom tímu Prievidza Turtles želám pokojné a nádherné Vianoce, a aby sme si pod stromčekom našli niečo, čo nás znovu nabudí k lepším výkonom (to želám hlavne sebe :D )
Šťastné a veselé

Obrázek
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS