Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
no tak dnes som si myslel ze klesneme pod ciaru ked som prepocitaval nase vysledky ale nastastie aj ostatne timy nepodali bohvie aky svetovy vykon takze sme obstali bez ujmy ale dnes musime zabrat a minimalne sa posunut o 1 priecku vyssie sak predsa nemoze byt najlepsi tim ktl
na 5 mieste GO TURTLES GO
Heheee tak ja to mam uz za sebou, a uspesne, dostal som 1Ivan píše:ja s barrkim mame plne ruky so sprachdiplomom. Dufam ze sa uz tesis na zajtra barrki? Veru nechcel by som ist hned v prvy den ale aspon to budes mat skor za sebou.
Este dufat ze z pisomnej casti budem mat dostatok bodov a som stastny ako blcha, a dufam ze to potom zarataju ako maturitu, a ostanu len tri predmety
Ivan a potom :pivo3:
Zatial drzime tu 5. priecku len tak-tak.Musime zabrat, aby sme ukazali ostatnym, kde je nase miesto.Hlavne barrki by ma zabrat, lebo jeho vykony nie su bohvieako oslnive.Ale inak slapeme celkom dobre - teda lepsie ako mynule kolo.A George mohol by si castejsie prispievat do temy, lebo Zigy vyzera ako schyzofrenik ked si stale pise sam so sebou.
Tak dnes ideme s barrki na chatu na dozvuky. To len bude sranda.A ked pridem tak chcem vidiet ze sme uz na lepsej pozicii ako teraz tak zaberte.A George uz by si aj ty mohol prispiet lebo je tu nejaka nuda aj ked tento vikend sa 2 korytnacky nudit nebudu.
Toto nam mozu pivkari len ticho zavidiet.
cawte korytnacky ako tak pozeram do reci vam moc nie je sakl ani mne, ani sa vam necudujem taketo vykony stoja za prt a uz pomaly prestavam verit ze sa vobec dostaneme do play off aj ked je este moc skoro o tom hovorit ale ked to pojde takto dalej tak potom neviem no a hlavne ivanovy nie je do reci po dozvukoch som pocul
Boa jeho
Co fnukate?Pozrite sa na minulu sezonu.Tim sme zalozili ez vianocne prezdniny a postupili sme do PO.Tak nerozumiem preco tu mate reci jak stari dedovia co sa im uz nepostavi
Nic neni stratene len treby pravidelne tipovat.A Ivan ja som ymslel odjakziva ze Zigy je schyzac
Neni
?
No nic podme na to Korytnacky inak nepride Turtlejezisko a nebude nic
Nech radosť a šťastie vládne u Vás doma,
nech zďaleka obchádza Vás nešťastie a smola,
nech pohoda vládne za sviatočným stolom,
nech láska prevláda nad nemilým slovom.
Všetkým členom tímu Prievidza Turtles želám pokojné a nádherné Vianoce, a aby sme si pod stromčekom našli niečo, čo nás znovu nabudí k lepším výkonom (to želám hlavne sebe
)
Šťastné a veselé
nech zďaleka obchádza Vás nešťastie a smola,
nech pohoda vládne za sviatočným stolom,
nech láska prevláda nad nemilým slovom.
Všetkým členom tímu Prievidza Turtles želám pokojné a nádherné Vianoce, a aby sme si pod stromčekom našli niečo, čo nás znovu nabudí k lepším výkonom (to želám hlavne sebe
Šťastné a veselé
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé