Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
KILLER HORNETS
X-men mozno urobil chybu ale ja ju rozhodne nespravim chcel by som vidiet ako ty povies trenerovy na zapase no spoluhraci hrali na ho*no ja som bol najlepsi a to uz ani nevravim ako hral ten jeden posledny mesiac uplne slabo ja som z vas najlepsi.No tak ta trener posle prec tak co ja nemam dovod si ho nechavat.Povedal ze ho hned zobere nejaky tym som zvedavy aky ked kazdy je plny mozno Krokodili a potom ho budes nenavidet ako svinaIvan píše:Sak rob ako chces ale zbytocne pridete o dvolezite body a sam dobre vies ze sa zase udobrite ako vzdy.Cize byt na tvojom mieste by som ho nevyhadzoval.Za chvilu budes ako x-men, mozno este horsi.
pocuj a teba by nesralo keby taky debil ako je medik odpovedal na kazdy tvoj pripsevok a to v tom zmysle ze sa snazi vsetko popret alebo najst nejaku mensiu provokaciu ku mne.canesman píše:miso, by si mohol dakedy troska okresat svoj slovnik .... nehovoriac o arogantnom pristupe...
Upozornujem vsetkych clenov timu aby sa vyhli atakom na vedenie a hlavne na osobu WildCelt-je to predseda Komisie KTL a najdolezitejsia osoba KTL a na tu si nikto usta otvarat nebude lebo kazdy naznak sa bude tvrdo trestat a aby ste sa vyhli obvinovaniu ktore je nepravdive a bez dokazov. Vsetky udelene BAN-y su opravnene a tak nieje dovod sa k tomu vracat a ak chcete pokojne tipovat dalej tak pokoj
netusim, maju tu este moment. 2 fungujucich clenov (Philly,sopko) + 3 ktoremu onedlho skonci BAN Hossa81 (ci bude tipovat aj nadalej netusim), takze nevidim dôvod, preco by v sutazi nemohli pokracovat dalej..staci ak budu tipovat min.3, 4 clena si môzu casom bez problemov najst a samozrejme, zvolia si i noveho GM..je to len a len na nich..ivan23 píše:nevieš mi povedať, či sršne budú pokračovať s novými hráčmi, alebo čo s nimi..?
pýtam sa len kvôli tomu, lebo môj brat (Mischelito44) by chcel do nejakého tímu, zatiaľ to iba pozoruje, ale chytlo ho to hádam aj viac ako mňa a len ľutuje, že sa nedal do nejakého tímu už na začiatku sezóny. Tak ak by bol záujem, pouvažujte.
urobil by to aj sám, ale je teraz u lekára, tak poprosil mňa. (dnes už dokonca aj natipoval, tak si to prípadne omrknite) Vďaka
urobil by to aj sám, ale je teraz u lekára, tak poprosil mňa. (dnes už dokonca aj natipoval, tak si to prípadne omrknite) Vďaka
Upřímě se omlouvám svým spolubojovníkům z týmu Killer Hornets, ale od Pá do dneška jsem byl pracovně mimo, tedy bez netu, byla to nenadálá situace, takže jsem ani při vší snaze nemohl natipovat dopředu. Dnes vše napravím a opět se vší parádou pokračuji
. Zárověň mezi námi vítám Mischelita 44, věřím že to bude dobrá posila a také důvěřuji Sopkovi jakožto novému GM
!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé