Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

toto nema nic z stym ze sme bratranci ja som ho nechcel vyhadzovat ale ked ma provokoval a sprava sa k tymu ako k nicomu tak co mi zostava
Sak rob ako chces ale zbytocne pridete o dvolezite body a sam dobre vies ze sa zase udobrite ako vzdy.Cize byt na tvojom mieste by som ho nevyhadzoval.Za chvilu budes ako x-men, mozno este horsi.
Ivan píše:Sak rob ako chces ale zbytocne pridete o dvolezite body a sam dobre vies ze sa zase udobrite ako vzdy.Cize byt na tvojom mieste by som ho nevyhadzoval.Za chvilu budes ako x-men, mozno este horsi.
X-men mozno urobil chybu ale ja ju rozhodne nespravim chcel by som vidiet ako ty povies trenerovy na zapase no spoluhraci hrali na ho*no ja som bol najlepsi a to uz ani nevravim ako hral ten jeden posledny mesiac uplne slabo ja som z vas najlepsi.No tak ta trener posle prec tak co ja nemam dovod si ho nechavat.Povedal ze ho hned zobere nejaky tym som zvedavy aky ked kazdy je plny mozno Krokodili a potom ho budes nenavidet ako svina
My sme najlepsi a vy ostatny neviete tipovat co uz. :thumbsdown:
Vychadza vam zatial jedno kolo a uz so myslite ze ste najlepsi?Nechapem preco vas GM chce vyhodit sopka kvoli namyslenosti, ved u vas su vsetci namysleny.tak to aby vyhodil cely tym. :lol2:
Na to ze ste persi..tak je tu podivne ticho.. :)
maro píše:Na to ze ste persi..tak je tu podivne ticho.. :)
a co tu mam sam zo sebov kecat alebo stale opakovat do okola ze sme najlepsi to ma uz nebavi :lol2:
Nuz michalku aj ked ste niekedy az priliz sebavedomi :D ..
paci sa mi vas progres. a som na vas hrdi :) :) ..nech vam to vydrzi a zamiesajte poriadne vychodnou konferenciof :biglol:
maro píše:Nuz michalku aj ked ste niekedy az priliz sebavedomi :D ..
paci sa mi vas progres. a som na vas hrdi :) :) ..nech vam to vydrzi a ziesate poriadne vychodnou konferenciof :biglol:
dikes maro mas to u nas aj vy sa drzte a to sebavedomie bez neho to nejde :lol2:
hlavna vez ze minule kolo beznadejne posledny plakal ze preco jho tim neje v ziadnom cclanku... a teraz tiez hh.. co neplaces/???
medik911 píše:hlavna vez ze minule kolo beznadejne posledny plakal ze preco jho tim neje v ziadnom cclanku... a teraz tiez hh.. co neplaces/???
lebo minule sme tipovali len traja a co ti maminka nedala ked sa tu vtieras
miso, by si mohol dakedy troska okresat svoj slovnik .... nehovoriac o arogantnom pristupe...
canesman píše:miso, by si mohol dakedy troska okresat svoj slovnik .... nehovoriac o arogantnom pristupe...
pocuj a teba by nesralo keby taky debil ako je medik odpovedal na kazdy tvoj pripsevok a to v tom zmysle ze sa snazi vsetko popret alebo najst nejaku mensiu provokaciu ku mne.
tohoto týmu mi je celkem líto :(
Upozornujem vsetkych clenov timu aby sa vyhli atakom na vedenie a hlavne na osobu WildCelt-je to predseda Komisie KTL a najdolezitejsia osoba KTL a na tu si nikto usta otvarat nebude lebo kazdy naznak sa bude tvrdo trestat a aby ste sa vyhli obvinovaniu ktore je nepravdive a bez dokazov. Vsetky udelene BAN-y su opravnene a tak nieje dovod sa k tomu vracat a ak chcete pokojne tipovat dalej tak pokoj :!: :!: :!:
KILLER HORNETS SU NAJLEPSI AJ ZOSTANU NAJLEPSI
ivan23 píše:nevieš mi povedať, či sršne budú pokračovať s novými hráčmi, alebo čo s nimi..?
netusim, maju tu este moment. 2 fungujucich clenov (Philly,sopko) + 3 ktoremu onedlho skonci BAN Hossa81 (ci bude tipovat aj nadalej netusim), takze nevidim dôvod, preco by v sutazi nemohli pokracovat dalej..staci ak budu tipovat min.3, 4 clena si môzu casom bez problemov najst a samozrejme, zvolia si i noveho GM..je to len a len na nich..
presne tak, do 3. kola nastupuju v situacii a zlozeni akom ukoncili 2. kolo, to znamena koli trestom vo dvojici Come on ENGLAND a sopko, po skonceni trestu ich doplni hossa a potom nech si zvolia noveho GM a zozenu stvrteho tipera...
pýtam sa len kvôli tomu, lebo môj brat (Mischelito44) by chcel do nejakého tímu, zatiaľ to iba pozoruje, ale chytlo ho to hádam aj viac ako mňa a len ľutuje, že sa nedal do nejakého tímu už na začiatku sezóny. Tak ak by bol záujem, pouvažujte.
urobil by to aj sám, ale je teraz u lekára, tak poprosil mňa. (dnes už dokonca aj natipoval, tak si to prípadne omrknite) Vďaka
sopko je novym GM srsnov, stvrtym tiperom je Mischelito44 a tim pokracuje dalej, s moralnou podporou michala :thumbsup:
Mozem oznámit ze tento vecer dopadol pre srsne dost biedne ja som nachytal priemernych 10b(pokial dobre pocitam) :yes:
a sopko 4 bodiky a Come on England nevidel som nikde jeho tip takze mam pocit ze nestihol natipovat :cry: :cry: :cry:.. A Wilde kedy konci Hossovi81 ban?? :sad2:
Hossovi 81 končí ban dnes.
Upřímě se omlouvám svým spolubojovníkům z týmu Killer Hornets, ale od Pá do dneška jsem byl pracovně mimo, tedy bez netu, byla to nenadálá situace, takže jsem ani při vší snaze nemohl natipovat dopředu. Dnes vše napravím a opět se vší parádou pokračuji :yes: . Zárověň mezi námi vítám Mischelita 44, věřím že to bude dobrá posila a také důvěřuji Sopkovi jakožto novému GM :good: :good: !!!!
dufam ze nam to spolu pojde a zas sa vratime do starych kolaji a zacneme vyhravat :clap:
Nazdar Come on England a ja dúfam že sa nám bude dobre spolupracovať :cool:
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS