Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
dnes sme vitazi dnesneho dna.
na body to uz je asi tazko realne lebo 10b na EI ziskat v jednom kole aj ked pri mnozstve zapasov sa neda ocakavat, aspon sme sa dostali pred BA s 3b naskokom
sice dnes tento suboj mimo body nema taku stavu ako tie predosle ale aj tak ide o prestiz a o fanusikov tak makame do konca naplno.
fiasko fiasko fiasko inak sa toto kolo nazvat neda, o tom ze BA sa zase zazrakom? dostalo o 1b pred nas uz neriesim, body tak ci tak neboli v hre. chcem sa rozlucit s kajom, sice to zobral asi inak ako som dufal ale aj taky je zivot GM timu a dufam ze pochopi preco som to urobil. prajem mu touto cestou vela stastia v novom time a urcite nejeden clen tohto timu bude sledovat jeho vykony a vykony celeho timu.
Tak a patri sa privitat aj noveho clena, ktoreho som si vytipoval pre tento tim, viem ze bude velkym prinosom a to sa netyka len tipovacej casti. Vitaj excelent a gratulujem k vasmu terajsiemu prvemu miestu BF. Dufam ze aj FireBirds sa bude moct tuto sezonu tesit z prvenstva, ktore nam uz druhu sezonu uteka pomedzi prsty.
GO FireBirds GO.
Tak a patri sa privitat aj noveho clena, ktoreho som si vytipoval pre tento tim, viem ze bude velkym prinosom a to sa netyka len tipovacej casti. Vitaj excelent a gratulujem k vasmu terajsiemu prvemu miestu BF. Dufam ze aj FireBirds sa bude moct tuto sezonu tesit z prvenstva, ktore nam uz druhu sezonu uteka pomedzi prsty.
GO FireBirds GO.
Zdravím přátelé !!
Jsem tady a věřím,že naše týmová spolupráce bude na špičkové úrovni!S takovými legendami HF být v jednom týmu je velmi zavazující tak doufám,že Vás nezklamu.Přeji všem v týmu hodně zdařilých tipů a mraky štěstí v tuhém boji s konkurencí.
!!! Let's go Fire Birds !!!
Jsem tady a věřím,že naše týmová spolupráce bude na špičkové úrovni!S takovými legendami HF být v jednom týmu je velmi zavazující tak doufám,že Vás nezklamu.Přeji všem v týmu hodně zdařilých tipů a mraky štěstí v tuhém boji s konkurencí.
!!! Let's go Fire Birds !!!
tak skoncilo zasadnutie komisie KTL na ktorom som bol pritomny v zavere, zo systemu PO som velmi sklamany a urcite vas donho nepovediem ako GM, a podla toho ze sa schvalilo aj dead line pred PO a pocas siesteho kola nie su mozne vymeny a ani po nom tak s najvacsou pravdepodobnostou na toto obdobie z timu odidem. system oznamime zajtra tak sa pripravte a ukazte im to kto je tu najlepsi
kua ako ten system nemozem, je mi proti srsti aj ked su podmienky rovnake pre vsetkych ale nepaci sa mi to, proste mi to pride robene cele ucelovo... ale nahradu asi za mna nezozeniem teraz tak to necham tak aj ked z toho nebudem mat zdaleka taku zabavu.
a inak mato dufam ze vcerajsi vypadok je len nahoda lebo takto prichadzat o body je zbytocne.
a inak mato dufam ze vcerajsi vypadok je len nahoda lebo takto prichadzat o body je zbytocne.
ten vas system co ste schavili. a tiez to ze sa neporiesilo co sa malo, ci sa budu automaticky predlozvat zmluvy ak GM nenahlasi ich predlzenie a ani ukoncenie a ked tak do akeho dna ma cas to nahlasit. a podobne veci. akurat sa zvolil system ktoremu ja neviem prist na chut. to je vsetko. mam na to pravo si myslim. a toto nieje tema na to urcena. a uz sa o tom ani nemienim viac bavit, vcera sme do jednej s cepim toto rozoberali
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé