Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

janik píše:dnes taky priemer, nastastie ziadny tim nejak extremne nevyskocil, 1/3 kola za nami 2/3 pred nami, musime este zabrat, dnes pekna porcia zapasov, ale s petrikom na vacsinu z nich mame odlisny pohlad :D
to je len dobre, lebo tie moje tipy... :hroza: cim odlisnejsi pohlad vy ostatni mate tym lepsie :D

mame pripravenu sodinu poziciu pre utok na popredne priecky a k dispozicii 10 dni :petrik:
tak podme sokolici, make me proud! :povzbudzovanie:
ja som vravel ze cim odlisnejsie tipy od mojich tym lepsie... :D a mas z toho janik 14 bodov dnes :good:

rozbiehame sa... :petrik:
ked som rano videl vysledky tak som cakal tak 4 body :lol: a od teba aspon 20 a ono asi mam zlu pamat :D ale uz by si aj ty petrik mohol zabrat :jn:

najviac som sa bavil ked EDM-LAK skocilo na 1-1 a po chvili bolo zas 0-1 ale nakoniec to ti hosi zlati vyrovnali :lol2:
ja casujem formu... :sarcasm:
uplne staci ked sa dari naraz len dvom tiperom timu, mne sa snad zacne darit potom ked (ak) sa vam ostatnym prestane...
pruser by bol keby sa nedari z timu nikomu :nervozny:
nas tim ukazuje svoj potencial :yes:
good job :thumbsup:
no vidis uz aj ty si zabral a hned si nas doviedol na 1. miesto :cool:
No vstup do sezony nebol zrovna idealny ked sme sa trocha trapili,ale postupom casu to pekne nabera na obratkach.Musim pochvalit dobry tah nasho GM petrika,ktory musel celit po 1x s hladanim náhrady a posily do timu ak neratam drafty v Play off ale zatial to vyzera ze to zvladol na jednotku :) . Janik ma zatial najvacsiu zasluhu na nasom skvelom umiestneni a sam som ztoho trocha prekvapeny ze uz v polovici prveho kola sa nam podarilo dostat na prvu priecku.Z mojej strany je to zatial slabota hlavne ten zaciatok sezony :doh: ale nastastie v poslednom case mi to tam uz tiez trocha padá.Cize i v spravny cas sme doplnili s petrikom zatial dobre rozbehnutu utocnu dvojicu janik-phillipo takze zatial spokojnost.Len tak dalej Falcons :povzbudzovanie:
dolezite je ze zatial timovo je to dobre, nejake individualne body su nepodstatne
dolezitejesie ale je ze sa necitim ze som v time len s petrikom ale ze si sa ozval aj ty este philipo by mohol :D
petrika nezmenilo ani narodenie dcerky, zas a znova taha za snurky :roll:
cepi píše:petrika nezmenilo ani narodenie dcerky, zas a znova taha za snurky :roll:
LOL, sak mala uz bude mat 2 roky, ty tu pises jak keby mala 2 mesiace :D
ale tak ci tak, vas zatial v klude zvladame aj bez tahania za hocico, troska sa zlepsite nech mam dovod si aspon raz potiahnut ;)
dnes nam to moc nevyslo :jn: ale stale na peknej druhej priecke len tri bodiky za cicinkami takze pohoda :D
to zas boli vysledky :eek2:
janik píše:to zas boli vysledky :eek2:
veru :hroza: ale nie pre vsetky timy... no aspon mame o motivaciu do zaveru kola postarane
:slap: ja blb som vecer tak chcel zmenit tip na vyhru edmontonu ked som videl ze tam nikto jednotku nemame a avs navyse vypadol landeskog... mohli sme mat o 2 body viac :P
nj skoda, mne sa zas nejak prestalo darit ale snad na nejake pekne body to dotiahneme :roll:
petrik píše::slap: ja blb som vecer tak chcel zmenit tip na vyhru edmontonu ked som videl ze tam nikto jednotku nemame a avs navyse vypadol landeskog... mohli sme mat o 2 body viac :P
Ja som pôvodne mal tipnute na Oilers ale vecer som este spekuloval nad tipmi a polovicu zapasov som este prehodil.Hlavne nad CBJ:DAL som dlho vahal a aspon to som si z 2jky na 1 upravil takze tak ci tak by som mal narovnako body.U CBJ som vedel ze uz musia s Dallasom vyhrat lebo keby zavahali tak by uz potom mali 6 prehier vrade kedze teraz zavitaju do Saint Paul :-P

No posledne dni neboli idealne ale ak by sme skoncili na špici tabulky tak by bola spokojnost.
:slap: nejak nam zas odisla forma tak snad to do konca este nejak potiahneme aspon do prvej trojky :?
:hroza: takto to za jediny den dodrbat :slap:
posledne dni je nejak vela remiz :-O musime zabojovat sice prva trojka je pomerne vzdialena ale verim ze este sa aspon na pekne 3. miesto dostaneme :roll:
zapasov je este dost, ale nesmieme robit take takticke chyby ako ze na zapas s jasnym favoritom (nucks-avs) dame az traja X :jn:
no co dodat asi by sme sa mali sustredit na udrzanie 4. miesta lebo prva trojka uz je skoro v nedohladne a ak nepridu dva extremne vydarene kola a k tomu zavahanie superov tak uz to na viac nevidim a za zadkom to je pekne vyrovnane este :bee:
a to sme dnes este usli hrobarovi z lopaty vdaka tym poslednym dvom ixkam... bez nich by to dnes bolo za 7 bodov :slap:
no este ze som zmenil tri krat tie tipy a bolo trosku ako tak "stastia" :D
top 3 uz toto kolo neriesim, to by musela byt extremna zhoda okolnosti aby sme sa tam este primiesali, prioritou je teraz ubranenie vcelku solidneho stvrteho miesta
pipo si tiez vie vybrat den :slap:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS