Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

kanter píše:wolf je prvý :D nie nadarmo ma dal tréner hrať s ním.
tak ste ma zosadili z tronu:D svojich 15 minut slavy som mal ale nech vam to tam pada :thumbsup:
maros píše:
kanter píše:wolf je prvý :D nie nadarmo ma dal tréner hrať s ním.
tak ste ma zosadili z tronu:D svojich 15 minut slavy som mal ale nech vam to tam pada :thumbsup:
sory ale musel som to spravit kvoli timu . chlani teraz toto kolo musime bit prvy tak pome vsetci mame good formu tak pome MB GOGOGO
wolf169 píše:sory ale musel som to spravit kvoli timu . chlani teraz toto kolo musime bit prvy tak pome vsetci mame good formu tak pome MB GOGOGO
ja ti to nezazlievam :cool: :wink:
No tak mne hneď prvý tip nevyšiel - PIT - NYR som šupol 0 a PIT vyhrali 3-0 :oops: :(
Extreme7 píše:No tak mne hneď prvý tip nevyšiel - PIT - NYR som šupol 0 a PIT vyhrali 3-0 :oops: :(
Ja som svojím obľúbencom veril a tipol som 1 a získal som jediné dva body v tomto kole :D

P.S. Dobre sme ich dali :D
hlasim ze ja dneska plny pocet bodof :cool: :twisted:
ObrázekBulls Gazette

Mighty Bulls vyhrali ďalší dôležitý zápas, tentoraz proti Spiders. Najväčšiu zásluhu na víťazstve mal maro. :good: . Po zápase jeden z naších novinárov vyspovedal mara a tak Vám prinášame interview:

George Vlasatý (Bulls Gazette): Momentálne to "šlape" Vám aj celému tímu, čím je to zapričinené?
maro: Myslím si, že to je spôsobené dobrou atmosférou v kabíne.

George Vlasatý (Bulls Gazette): V posledných dvoch-troch zápasoch priam exceloval wolf169. Hovorili ste s ním o tom?
maro: Samozrejme, že som s ním o tom hovoril. Wolfik hovoril, že za jeho výkonom stojí aj z časti kanter (spoluhráč z útoku). Ak mu to pôjde takto aj v ďalších zápasoch, súperi sa musia mať na pozore.

George Vlasatý (Bulls Gazette): V bulvárnej tlači sa objavili články o Vás a marosovi, môžete nám o tom povedať viac?
maro: K bulvárným článkom sa nevyjadrujem, prosím k ďalšej otázke.

George Vlasatý (Bulls Gazette): Poslendá otázka. Trúfajú si Mighty Bulls na finále celej KTL?
maro: Áno, trúfame si, máme dobrý tím a myslím si, že by sme to mohli dotiahnúť do víťazného konca.
do riti som zabudol natipovat dnes a uz nestiham uz je 1 hodka po zacati zapasov no co uz dufam ze aspom vi zabodujete
Sorry chlapci, ale pravdepodobne už nebudme od novej sezóny hrať za MB, ale asi za Black Riders, spolu s DIDIM, marosom a BigPetom, ešte uvidím čo povie na to komisia.
stale mam blby pocit, ze netusis co je kolo a co je sezona :D ale mozno je to len ten blby pocit :ja_neviem:
WildCelt píše:stale mam blby pocit, ze netusis co je kolo a co je sezona :D ale mozno je to len ten blby pocit :ja_neviem:
teraz je 5.KOLO, potom bude 6.KOLO :D, potom PO a prázdniny :modlenie: a potom by mala začať nová sezóna, myslím správne ? :D
kanter píše:Sorry chlapci, ale pravdepodobne už nebudme od novej sezóny hrať za MB, ale asi za Black Riders, spolu s DIDIM, marosom a BigPetom, ešte uvidím čo povie na to komisia.
a to napises len tak?
sory ale mal si to prediskutovat so mnou aspon..
maro píše:
kanter píše:Sorry chlapci, ale pravdepodobne už nebudme od novej sezóny hrať za MB, ale asi za Black Riders, spolu s DIDIM, marosom a BigPetom, ešte uvidím čo povie na to komisia.
a to napises len tak?
sory ale mal si to prediskutovat so mnou aspon..
Včera sme dostali nápad založiť nový tím, vieš? Bolo to až večer.
Skoda..
mohli sme vyhrat keby wolfik xytil aspon dva zapasiky..
no neva
Hm oznamujem ze momentalne budem bez pc..neviem ako dlho .. tipkol som dopredu takze pohodka..
ak sa xcete nieco spytat prosim mojhu "A".. wolfikovi :D :D
no fakt ma to sere som az o 3 rano zistil ze nemam tipnute a bolo neskoro
sorry chalani ale chcem oznamit ze po konci sezony sa odoberiem k novemu timu spolu s kanterom bohuzial som tu nedostaval tolko prilezitosti ani sa mi tak nedarilo ako som si myslel ze to pojde a navyse ma dost nahnevali udalosti poslednych dni takze takto nechcem vas opustiti v zlom a preto by som v PO rad este zotrval u vas a pomohol vam k co najlepsiemu umiestneniu (najlepsie titulu :cool: ) ale po seztone mam vazny pocit ze sa poberiem dalej
Ja ti udem držať palce maros - v PO budeš hrať s nami?Ak áno tak dúfa,že sa ti bude dariť a aby sme už vyhrali ten KTL titul.
ako vidim ostava stale len stabilna trojka . ja z mb neodidem ani za melon jedine kebi ma maro vyhodi
dikes extre ano budem tipovat PO este s vami chalani a urobim aj nemozne aby sme titul dostali domof a potom sa budem rozhodovat co dalej lebo odchod este nieje specateni
Býčikovia, nejako sme poľavili, nie? Zaberte trochu, to neznamená, že po 5.KOLE idem rpeč, že nebudete tipovať. Pokiaľ som hráčom MB tak sa budem pokúšať čo najviac pomôcť svojmu tímu.
Čo sa to s nami deje?Neviem si ti vysvetliť,proste blbé výsledky v poslednom čase..
nezdá sa Vám, že sme nejako poľavili?
ObrázekBulls Gazette

Práve teraz sme dostali informáciu z našého zdroja, že po 5.KOLE končí v Mighty Bulls kanter !!! Namiesto neho by mal do Mighty Bulls zavítať maros a kanter sa po avízovanom 5.KOLE odobere pomôcť tímu Prievidza Turtles.
im back baby
home swet home :-P konecneeeeeee som s5
zhavy na dalsie zapasy uz v domovskych farbach s milovanym timom jipiiiii go bulls go!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap: :clap:
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS