Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

po 2 kolach to hodnotit?? :?:
uff dnes nam to uslo ale to nic, treba sa pozbierat a zabrat. z dna je cesta uz len hore :wink:
Nazdar pani,po dlhsej odmlke sa aspon teraz ohlasim.Vcerajsok ma se*e,ale bol som si isty,ze som to odtipoval.No nic uz.Ale budem sa teraz snazit sledovat NHL viac ako doteraz a hlavne zapajat sa do nasej timovej diskusie,aj ked toho casu je teraz o hodne menej,ako ked som chodil na strednu.Zlaty gympel. :|
aaale,dnes to celkom vyslo 8) :cool:
hadam som ti nechybal :D no nemam slov k nasim vysledkom... som zvedavy na dnesne vysledky ale pri tolkych x-kach neverim ze by sme to nejak extremne dobre zvladli aj ked som nase tipy nesledoval a neviem ci nahodou niekto z vas nenabuchal vacsinu x :cool: ale som realista a pred Vianocami sme si velmi nepomohli dufam ze nam tato prestavka co pride pomoze
no,katastrofa dnes... jooj a navyse sme 3 tipovali :(
tak tak, mato namiesto mojho hladania mal zatipovat ale co uz snad nabuduce. cez vianoce vam prajem poriadny oddych a potom im to ukazeme vsetkym :)
heh no zaujimave a ja ze si tam sedel kvoli nasim faninkam :D no dobre tak ale radsej uz tipuj, lebo lucka ti nalozi ak budes len na cheerleederky pozerat :D
FireBirds-The Best Bibbers

tak tento dvojzapas sa odohra po vianocnych sviatkoch, pokusime sa vam opriniest reakcie GM, tiperov a fanusikov a dalsie informacie. :cool:
tak vianocna nadielka bola vcelku stedraaa :cool:
parada canes, super vykon. :thumbsup: dufam ze nam to tak pojde aj po Vianociach.

tak a este raz vsetkym pekne Vianoce prajem :)
aj ja sa pripajam,vsetko naj "kolegovia" :D
inak taka pikoska,som na vianoce dostal lyze znacky Blizard FIREBIRD :cool:
no pekne to mas dobre, na tych poletis :D proste nasa znacka a fanusikovia su vsade :)
dnes sa to pokalsalo poriadne :( skoda canesa ale aj tak by to bol slaby vykon, katastrofa, po tomto kole dojde s urcitostou k zmene.
janik píše:dnes sa to pokalsalo poriadne :( skoda canesa ale aj tak by to bol slaby vykon, katastrofa, po tomto kole dojde s urcitostou k zmene.
K zmene doslo,teda uz nie som clenom FB.Mozem si za to sa (zle vykony,nepravidelne tipovanie).Takze nech sa vam dari.
Aj som si chcel rypnut pred dnesnym subojom, ale vidim, ze mate dost starosti aj bez toho...
kajo si clenom FB do konca kola takye tipuj dalej pls. ;)
samozrejme ked pride cas predstavim vam noveho tipera FB, mohol by som jeho/jej meno napisat uz teraz ale pokusim sa priniest aj nejake jeho reakcie tak tomu necham este cas.
noveho alebo staronoveho? mam jedno obrovske tusenie
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS