Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

No tak ja to dnes nevydím na dáky slávny výkon.Úplne som prepadol,tie výsledky dnes boli veľmi zlé,proste mi to dnes nesadlo.Dúfam,že tým podržíte vy...
No vyzera to opat na remizku..

26(42) : 26(42)...
sice to neni este overene..
hmm tak by sme odolali tazkemu dvojzapasu bez prehry.. :D
Ako vždy som hviezdil opäť ja :D
Niekoľko minút po zápase zvolal tím Mighty Bulls mimoriadnu tlačovú konferenciu, na ktorej bol prítomný aj "nováčik" kanter
Prezident tímu maro zvolal mimoriadnu tlačovku preto, lebo bolo na zápase bolo prítomných viacero pozorovateľov z iných tímov ohľadom špekulácií o prestupe kantera. Novínári položili kanterovi viacero otázok na ktoré odpovedal takto:

Mike (Bulls Gazette): Dozvedeli sme sa, že by ste mohli prestúpiť do iného tímu.
kanter: Na tom nie je nič pravdy. S tímom MB mám podpísanú zmluvu do konca 5.KOLA

Jorge (The Bulls News): Na zápase s Ice Cats bolo viacero pozorovateľov z iných tímov, môžete nám k tomu povedať viac?
kanter: O pozorovateľoch som sa dozvedel až po zápase, ale nebolo to nič konkrétne. Prišli sa iba pozrieť na zápas "večných" rivalov (smiech).

Ondro: (Mighty Bulls Včera): Pane kanter. Ako vnímají vaši spolhráči faktro, že ste nováčikem?
kanter: Chlapci v kabíne to už nevnímajú, že som nováčikom. už sme sa skamarátili.

Vasilij (Denník Hroch): Jedna súkromná otázka: V jednom nemenovanom bulvárnom časopise Vás mohli čiatatelia vidieť na fotke spoločne s jednou modelkou. Môžete nám povedať, kto to je?
kanter: Je to moja priateľka Liz. (smiech)

Johan (Newss): K tej vašej priateľke. Môžete nám povedať koľko má rokov?
kanter: 18

Po tejto otázke ukončil prezident a generálny manažér v jednej osobe maro tlačovú konferenciu a odišli spolu s kanterom do útrob štadióna.
pjekne pjekneee :yahoo: :good:
podvecerny titulok Cat Tribune :arrow: KANTER V HLADACIKU ICE CATS :?:

len pred chvilou obletela svet sprava o interese IC o tipera MB kantera, zatial je to nepotvrdena sprava, hovorcovia oboch timov boli dost zaskoceni, no predsa len vyjadrenie zo strany IC je viacmenej podozrive :arrow: Zkadial mate tuto informaciu :sad2: pokial viem, IC zatial neprisli so ziadnym oficialnym vyhlasenim :!:

situacia bude nadalej pozorne sledovana a uvidi sa ci ide len o kacicu alebo ci sa nebodaj nechysta nieco velke :o
tak, myslim, ze match bol :poklona2: :good: :thumbsup: 11 zapasov a aj napriek tomu remiza, nieco nevidane, neviem ci vo svojej kratkej historii zapasov KTL nieco podobne pamata :cool: IC vs MB, to je proste Giants Classic :bitka3: :box: :cinka: :good: :good: :good:
Okamzite po vyjadreniach Cat Tribune sa zacalo hovorit i o nevydanej vymene medzi tynito timami. Niektore zdroje hovoria o tom, ze GM IC v nadeji ziskania tohto talentovaneho mladika je ochotny poslat jednu zo svojich najvacsich hviezd medika opacnym smerom :arrow: MB. Ine zdrje dokonca hlasaju , ze by to mala byt sucast dokonca trojvymeny medzi tymito timami i dosial nezistenim timom z vychodnej konferencie. Situacia je teda velmi zamotana. Pockajme si teda na vyjadrenia z oboch stran. Cas ukaze ci je tomu tak.
WildCelt píše:tak, myslim, ze match bol :poklona2: :good: :thumbsup: 11 zapasov a aj napriek tomu remiza, nieco nevidane, neviem ci vo svojej kratkej historii zapasov KTL nieco podobne pamata :cool: IC vs MB, to je proste Giants Classic :bitka3: :box: :cinka: :good: :good: :good:
JJ presne tak. My osobne sa cely rok tesime na tieto zapasy, aj ked ich nie je vela. Vtedy uz nejde o to, kto je aky v tabulke, ale porazit ten druhy tim. Nehovoriac o atmosfere pri tychto zapasof..Proste parada.. :yahoo:
Skoda len ze sme nevyhrali :D

Bilancia:

Mighty Bulls 11 - 5 - 2 - 1 - 2 - 1 Ice Cats
maro píše: Skoda len ze sme nevyhrali :D
napodobne :D :D
Vy ma chcete predať? :D
kanter píše:Vy ma chcete predať? :D
Musime predsa vzbudzovat okolo seba rozruch.. :D
Novinka: do hľadáčika MB sa dostal WildCelt. Podľa Mighty Bulls Včera by mal putovať WildCelt do MB za kantera. Vyjadrenie GM MB: "To bude asi nejaká hlúposť, my nemáme záujem o WildCelt. A kantera by sme im určite nedali. Je to výmysel nejakého trápneho zdroja" :D
Dnes sme si zaknihovali dalsiu vyhru. Tentokrat s SC v pomere 16-12.
Zajtra ich hostime na nasom lade, tak dufam ze nezavahame :)
ObrázekBulls Gazette

15.1.09 Mame za sebou tri dni 5.kola a tak si povedzme ako sa nasmu timu v nom zatial dari. Zatial sa "byci" vezu na vitaznej vlne, ked este c tomto kole neprehrali. V poslednom zapase nasi potvrdili , ze sa im na ihriskach superov dari, ked porazili v tejto dobe vo forme hrajucich SC.
Tento zapas bol o vyuziti chyb , ktore sa jednemu ci druhemu timu naskytli. Mb vyuzili praktocky vsetky a to rozhodlo. Bodovo sa najma zaskveli kapitan maro z prveho a Exi z druheho utoku, kedy zabodovali naplno a rozhodli o vitazstve hosti. Domaci sa snazili , no i ich dobry vykon na s chutou hrajucich byckov nestacil.

Obrázek SC - MB Obrázek 12 - 16

Momentka Exiho zo zapasu :D :shock: :

NEWS: Po zápase SC vs. MB sa strhla v kabíne SC bitka medzi marom a kanterom. SKôr menšia potička, tkorú vyprovokoval maro. Nakoneic sa všetko dobre skončilo a obaja hráči odišli so svojími autami (Ferrari a Bentley) do svojich domov.
kanter píše:NEWS: Po zápase SC vs. MB sa strhla v kabíne SC bitka medzi marom a kanterom. SKôr menšia potička, tkorú vyprovokoval maro. Nakoneic sa všetko dobre skončilo a obaja hráči odišli so svojími autami (Ferrari a Bentley) do svojich domov.
kenti ..uz je pohodka uz som ti odpustil :smile03: :lol:
po sukromnych rozhovoroch medzi GM MB a jeho zverencom ktory je zatial len na lavicke marosom vyplynulo na povrch niekolko spinavych udalosti poslednych dni

BG: maros ako vnimate to ze ste zase na supiske volnych hracov a ze maro nejavi zaujem o vas ako hraca???

maros: tak nie velmi pozitivne vas by tiez nepotesilo keby vam povedali ze nemusite pisat a cele je to dost cudne zvazujem uz aj odchod z MB

BG:ako prebehli rokovani okolo vasho posobenia medzi volnymi hracmi boli ste s tym oboznameni uz skor alebo az v podvecer vymeni vas za kantera???

maros:nie dokonca ani na dalsi den som nic nezistil prislo to az tak o dva dni a bolo to od mara dost pod uroven

BG:takze ste este prvy hraci den nevedeli ze ste volnym hracom???

maros:nie nevedel zistil som to az od chlapcov z bulls gazzete co je dost podraz ze mi to vlastny GM neoznami vnimam negativne som sklamani ...dakujem na dalsie otazky odpovedat nebudem

BG:dakujem za rozhovor

maros:aj ja dakujem za priestor na vyjadrenie prajem vela uspechov
ObrázekBulls Gazette

15.1.09 Nuz ako GM viem ze to nebolo v ramci fair play ..pre marosa...
Viem ze aj ja robim chyby..V MB je momentalne trochu dusno. Snad sa vsetko vyriesi a my budeme moct sa sustredit len na hru.. Zatial tolko ..Dakujem.
GM MB maroObrázek
ja som nahradil marosa?
hej..tak jak pises
maro píše:hej..tak jak pises
:D nováčik nahradil veterána :D
No tak dnes sme zabrali s marom a podali sme 100% výkon,dúfam,že nám to pôjde takto ďalej a budeme opäť na vrchných priečkach
kanter píše:ja som nahradil marosa?
to teda si ale genius :cool: vidis nikomu v MB nechybam to bude tym ze o moje vykoni tam nieje velky zaujem ozaj zvazujem odchod z MB podla mojho nazoru vam jozef alebo kanter prinesie viac osohu jak ja drzte sa a po konzultacii s marom to poriesime zatial tolko caff :!: :?: :shock: :D :D :D
zase sme navrchole len tak dalej rozbijeme ich go mb gogogo
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS