sa nesmejWildCelt píše:![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MIGHTY BULLS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Bulls Gazette11.1.09 Dnes sa zacina 5.kolo KTL a hned v prvom suboji nasi chlapci narazia na najvacsich rivalov historie tejto sutazi. Rec je o ladovych cicinkach, ktore vo svojej ladovej arene nezvyknu rozdavat body. Tieto zapasy Giants Classic su vzdy tvrdy boj o kazdy kusok ladu. Nie su to len zapasy o body, su to zapasy o cest.
V historickych tabulkach su zatial na tom lespie nasi chlapci, ked v 9 zapasoch zvitazili az 6-krat. Ice Cats na cele s legendarnym Wildceltom vsak ukazuju v tomto rocniku vacsiu silu a tak sa mame na co tesit. Vsetko to vypukne dnes v noci 01.00 na lade ladovych maciciek.
Vzajomna bilancia :
Mighty Bulls 9 - 5 -1 -0 -2 -1
Ice Cats 9 - 1 - 2 - 0 - 1 - 5 Giants Classic
12.1.09 01.00
vs
nuz myslim ze stymto by sme nemalu mat problemiik.. omnoho motivovanejsie su zapasy s Ice Catsixo píše:Ale to je, len mále víťaztvo. Ozajsné vítazstvo zaklinuješ až na konci kola a aj to ak skončíte na bodovom mieste. :smile03:kanter píše:Zaknihoval som prvé víťazstvo v novom tíme
marecku: paradka, hned prvy zapas aplny zasah..SOm na teba hrdy. :smile03: .
Bulls Gazette12.1.09 Desiate pokracovanie Giants Classic bolo od zaciatku vyrovnane. Utoky sa prelinali z jdenej strany na druhu a brankari mali co robit. V uvode mali navrch domaci ked bodovy lider maciciek boss, krasnou strelou vymietol pravy roh hostujucej brany. Do satne sa ale islo za nerozhodneho vysledku, ked 26 sekund pred prvou sirenou vyrovnal z nenapadnej akcie novacik hosti kanter.
Druha tretina bola v znameni hostujucich hracov, ked Mighty Bulls prestrielali domacich 13-6. Odmenou im za toto vitazstvo bolo niekoko nadhernych folov, kedy hral prim druhy utok hosti
kanter - Extrem.
tretia tretina priniesla najzaujimavejsi hokej. Domaci znacne pridali, mali strelecku prevahu i golove prilezitosti. Tato zvysena aktivita priniesla domacim uspech v podani vyrovnania duelu v poslednych minutach zapasu.
V predlzeni to uz bolo opat hore-dole. Z niekolkych akcii sa vydarila ta zo 64. minuty, ked sa podarilo hostujucemu kapitanovi uvolnit a strelou ohrozit domaceho brankara, ten vsak puk vyrazil priamo pred hostujuceho wolfa, ktory uz nemal problem dostat puk do prazdnej brany.
Mighty Bulls si tak opat vylepsili vzajomnu bilanciu ked tento-krat vyhrali nad Ica Cats 10-11pp.
Ice Cats vs Mighty Bulls
10-11ppVzajomne zapasy po tomto zapase:
Mighty Bulls 10 - 5 - 2 - 0 - 2 - 1
Ice Cats 10 - 1 - 2 - 0 - 2 - 5Golova radost zo 64.minuty
marecku 2: aj ja som na teba hrdýmaro píše:nuz myslim ze stymto by sme nemalu mat problemiik.. omnoho motivovanejsie su zapasy s Ice Catsixo píše:Ale to je, len mále víťaztvo. Ozajsné vítazstvo zaklinuješ až na konci kola a aj to ak skončíte na bodovom mieste. :smile03:kanter píše:Zaknihoval som prvé víťazstvo v novom tíme![]()
![]()
marecku: paradka, hned prvy zapas aplny zasah..SOm na teba hrdy. :smile03: .
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé