Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

WildCelt píše::shock: :D
teste sa cicinky zase na boje o prvenstvaaa :D :D
sa nesmej
kanter píše:
sa nesmej
ja sa nesmejem, ja sa sokujem :shock: :shock: :shock:
WildCelt píše:
kanter píše:
sa nesmej
ja sa nesmejem, ja sa sokujem :shock: :shock: :shock:
to vidím :D Nová posila na Vás.
a co ta tak sokovalo wilde???
maros - dúfam,že naberieš nový dych a bude sa ti dariť
ObrázekBulls Gazette

11.1.09 Dnes sa zacina 5.kolo KTL a hned v prvom suboji nasi chlapci narazia na najvacsich rivalov historie tejto sutazi. Rec je o ladovych cicinkach, ktore vo svojej ladovej arene nezvyknu rozdavat body. Tieto zapasy Giants Classic su vzdy tvrdy boj o kazdy kusok ladu. Nie su to len zapasy o body, su to zapasy o cest.
V historickych tabulkach su zatial na tom lespie nasi chlapci, ked v 9 zapasoch zvitazili az 6-krat. Ice Cats na cele s legendarnym Wildceltom vsak ukazuju v tomto rocniku vacsiu silu a tak sa mame na co tesit. Vsetko to vypukne dnes v noci 01.00 na lade ladovych maciciek.

Vzajomna bilancia :

ObrázekMighty Bulls 9 - 5 -1 -0 -2 -1
ObrázekIce Cats 9 - 1 - 2 - 0 - 1 - 5

Giants Classic
12.1.09 01.00

Obrázek vsObrázek
Proti mačičkám máme dobrú bilanciu,dúfam,že to potvrdíme aj dnes :)
dufam ze sa vam zadari chalani :thumbsup:
No tak pre mňa to bude prvý zápas v novom drese a hned proti "cicinkám". Už sa teším a mohol by so mnou urobiť jeden z novinárov interview, čo poviete. :D :D :D
kanter píše:No tak pre mňa to bude prvý zápas v novom drese a hned proti "cicinkám". Už sa teším a mohol by so mnou urobiť jeden z novinárov interview, čo poviete. :D :D :D
jasnacka..dufamz e to bude s priixutou viitazstva :D :D
vyzera na to na remizku :pivo:

edit: tak napokon nie, vsetko to pokazil maro :bitka3: vyhrali ste v nastaveni :butt:
Zaknihoval som prvé víťazstvo v novom tíme :yes:
kanter píše:Zaknihoval som prvé víťazstvo v novom tíme :yes:
Ale to je, len mále víťaztvo. Ozajsné vítazstvo zaklinuješ až na konci kola a aj to ak skončíte na bodovom mieste. :smile03:
ixo píše:
Ale to je, len mále víťaztvo. Ozajsné vítazstvo zaklinuješ až na konci kola a aj to ak skončíte na bodovom mieste. :smile03:
nuz myslim ze stymto by sme nemalu mat problemiik.. omnoho motivovanejsie su zapasy s Ice Cats :D :D
marecku: paradka, hned prvy zapas aplny zasah..SOm na teba hrdy. :smile03: .
ObrázekBulls Gazette

12.1.09 Desiate pokracovanie Giants Classic bolo od zaciatku vyrovnane. Utoky sa prelinali z jdenej strany na druhu a brankari mali co robit. V uvode mali navrch domaci ked bodovy lider maciciek boss, krasnou strelou vymietol pravy roh hostujucej brany. Do satne sa ale islo za nerozhodneho vysledku, ked 26 sekund pred prvou sirenou vyrovnal z nenapadnej akcie novacik hosti kanter.
Druha tretina bola v znameni hostujucich hracov, ked Mighty Bulls prestrielali domacich 13-6. Odmenou im za toto vitazstvo bolo niekoko nadhernych folov, kedy hral prim druhy utok hosti
kanter - Extrem.
tretia tretina priniesla najzaujimavejsi hokej. Domaci znacne pridali, mali strelecku prevahu i golove prilezitosti. Tato zvysena aktivita priniesla domacim uspech v podani vyrovnania duelu v poslednych minutach zapasu.
V predlzeni to uz bolo opat hore-dole. Z niekolkych akcii sa vydarila ta zo 64. minuty, ked sa podarilo hostujucemu kapitanovi uvolnit a strelou ohrozit domaceho brankara, ten vsak puk vyrazil priamo pred hostujuceho wolfa, ktory uz nemal problem dostat puk do prazdnej brany.
Mighty Bulls si tak opat vylepsili vzajomnu bilanciu ked tento-krat vyhrali nad Ica Cats 10-11pp.

Obrázek Ice Cats vs Mighty BullsObrázek 10-11pp

Vzajomne zapasy po tomto zapase:

Obrázek Mighty Bulls 10 - 5 - 2 - 0 - 2 - 1
ObrázekIce Cats 10 - 1 - 2 - 0 - 2 - 5

Golova radost zo 64.minuty :D :D :

maro píše:
ixo píše:
nuz myslim ze stymto by sme nemalu mat problemiik.. omnoho motivovanejsie su zapasy s Ice Cats :D :D
marecku: paradka, hned prvy zapas aplny zasah..SOm na teba hrdy. :smile03: .
marecku 2: aj ja som na teba hrdý :D
ixo píše:
No problem :D
13. hráme odvetu proti "cicinkám" :D, pokúsim sa zahviezdiť spolu s extremom
Musíme zabojovať hoši, :box: :box: :box:
Tak nástup do ďalšieho kola vyšiel parádne,výhra s IC sa cení(aj PP).Super výkon kanter,dúfam,že takto budeš šlapať aj ďalej
Extreme7 píše:Super výkon kanter,dúfam,že takto budeš šlapať aj ďalej
DIK a v to dúfam aj ja :wink:
Dnes proti "cicinkám" Musíme zabojovať a vyhrať, dúfam, že ma nechá tréner vo formácií s Extremom (v poslednom zápase sme sa postarali o viacero gólov).
No tak ja som rád,že hrám s takým mladíkom ako si ty - si veľký talent a v prvom zápase nám to spolu išlo,dúfam,že sa tak stane aj dnes! :clap: :thumbsup:
Nuz dobre som urobil ze som vas dal k sebe :D :frajer2: ..
uz aby sme ukazali aj my starsi , ze hrat tiez vieme :good:.. Pomaly sa z nas stava uz 2. utok s vlckom :)
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS