Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
KNIGHTS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Jak prosil? Si děláš srandu, ne? Klidně jsem dej citaci naší konverzace, aby vyšla pravda na povrch. A to co si tady udělal je jedna velká komedie. To mi nikdo nevymluví.Finch182 píše:Mna bude v PM prosikat aby som mu to vratil a hned jak je vec vybavena a moze mu to byt ukradnute tak to nazve komediou
A nasledne sa zachova jak chrapun voci egemu
Egestas skončil kvůli výkonům. Nic jiného v tom není. Máme jedno jediné kolo, abychom se dostali do play off a já proto udělám cokoliv. Vyhazov Egestasa je to nejmenší. Tečka!!!
jak si stratil poziciu tak mi hned priletela pm ci ti to nechcem vratit, jak mas k rytierom citovy vztah atd
vies preco som ti to dal? lebo v afekte jak som bol nasrany tak som im vratil teba. ale az takto som ich trestat nechcel.
Aby si bol v obraze, tak nam velice odlahlo ked si odisiel, oblubeny si tu teda nebol.
Ty si na vsetko sral a zaklincoval to netipovanim. Ja som opacny, potrebujem ist na max a chcem disciplinu. Odmietam byt v muzstve, kde ma kazdy svoju hlavu a nerespektuje moje rozhodnutie natipovat vsetko dopredu. Mimo flyersfana sa kazdy uz popalil ze zabudol. Dalej ma dojebavalo ze nieco potrebujem, napisem pm a nestojim ani za odpoved. Mne to absolutne bralo chut a radost v tejto sezone az to prerastlo do vybuchu.
Kritizujes egeho za vykony.V poriadku, bol dlhodobo slabsi. Ale pamatas si dannyho vykony? Ale toho si sem priviedol ty, tam by si si to nepriznal. Cloveka netreba hned vyhodit a este aj bez vysvetlenia. Danymu som vtedy pisal tu velku pm ale slusne a bez osocovania, ze nech skusi nieco zmenit lebo nema sustavne vysledky. Odvtedy je top tiper ligy a dokonca sa mi priznal, ze na to predtym prdel a iba to tak naklikal a teraz si kazdy zapas analyzuje. Kebyze som to vtedy neurobil, ale prdel na to jak ty, tak sa jeho tipy mozno nezmenili doteraz. Podobne si mohol jednat s egem. Uznavam ze tu som na to prdel ja ale zase druhe kolo mal dobre. A plus zohralo rolu to, ze ja som tu uz nemal v poslednej dobe energiu na nic. Minimalne si mu mohol napisat vysvetlujucu pm.
Ps: ked uz niekoho kritizujes za vykony, tak by si mal zacat u seba
vies preco som ti to dal? lebo v afekte jak som bol nasrany tak som im vratil teba. ale az takto som ich trestat nechcel.
Aby si bol v obraze, tak nam velice odlahlo ked si odisiel, oblubeny si tu teda nebol.
Ty si na vsetko sral a zaklincoval to netipovanim. Ja som opacny, potrebujem ist na max a chcem disciplinu. Odmietam byt v muzstve, kde ma kazdy svoju hlavu a nerespektuje moje rozhodnutie natipovat vsetko dopredu. Mimo flyersfana sa kazdy uz popalil ze zabudol. Dalej ma dojebavalo ze nieco potrebujem, napisem pm a nestojim ani za odpoved. Mne to absolutne bralo chut a radost v tejto sezone az to prerastlo do vybuchu.
Kritizujes egeho za vykony.V poriadku, bol dlhodobo slabsi. Ale pamatas si dannyho vykony? Ale toho si sem priviedol ty, tam by si si to nepriznal. Cloveka netreba hned vyhodit a este aj bez vysvetlenia. Danymu som vtedy pisal tu velku pm ale slusne a bez osocovania, ze nech skusi nieco zmenit lebo nema sustavne vysledky. Odvtedy je top tiper ligy a dokonca sa mi priznal, ze na to predtym prdel a iba to tak naklikal a teraz si kazdy zapas analyzuje. Kebyze som to vtedy neurobil, ale prdel na to jak ty, tak sa jeho tipy mozno nezmenili doteraz. Podobne si mohol jednat s egem. Uznavam ze tu som na to prdel ja ale zase druhe kolo mal dobre. A plus zohralo rolu to, ze ja som tu uz nemal v poslednej dobe energiu na nic. Minimalne si mu mohol napisat vysvetlujucu pm.
Ps: ked uz niekoho kritizujes za vykony, tak by si mal zacat u seba
Chtěl jsem ti napsat před začátkem dalšího kola.arek píše:chlapi a vy neviete povedat, ze som vam zabudol nastavit prehlad tipov?
Co na tom bylo tak špatného?kajo píše:ja som sa bavil(ale lutujem FFa, ktory zda sa tipuje poctivo pravidelne a este oho novacika, ktoreho skaredo dawe vypoklonkoval..v takomto time posobit
)
Tak minimalne to, ze si mu nedal dopredu vediet cez PM. A musel sa to dozvediet z topicu/KTL stranky/...Dawe4 píše:Co na tom bylo tak špatného?Zkrátka a dobře jsem s ním rozvázal smlouvu. Nevím v čem je problém.?
To, ze si urobil zmenu je kazdopadne tvoje pravo, ale takymto sposobom?
tak asi neviete, o čom KTL je
Takze u Knights koncim tusim po 3 sezonach. Dik Dawe-ovi za vytiahnutie do sveta KTL. Dakujem aj vsetkym spoluhracom, ktorych sa pretocilo neurekom.
Boli aj svetle chvile, boli sme aj dole, asi taka klasika. Ak by niekto hladal spolutipujuceho do buducej sezony alebo chcel zakladat tim od piky, nech sa ozve. Ked nie, dam si rof slofika
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

to čo za divadlo tu bolo?