Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:verysad: chalani sorry...akosi sa mi nedarilo
No ty jsi asi poslední, kdo by se měl omlouvat. Podle výsledků tvých a nás ostatních se musíš cítit jako Nash v Columbusu. :D
Ty vole, neokecavej to, a normalne ji pozvi na rande :roll:
Ty voe třeba jí je jen 15 (tu by pozval Rono) a nebo jí je 50 (no a ta by byla přesně pro tebe).
To nezjistis, dokud to nezkusis :nono2:

A ja uz zenu mam :neviem: ...
Já budu mít taky. Jenom musím počkat, až vrátí yzy, abych ho požádal o jeho sestru.
AndyF píše:
Eurolanche píše:Pravdepodobne je po vsetkom.

Neviem, ako by to bolo v pripade rovnosti bodov z DD - ak by sme eventuelne mali 35 bodov, tak ako maju oni teraz, tak kto by skoncil na lepsom mieste?

Ak my, co ja neviem, ci je pravda, tak toto je jediny mozny scenar cesty do play-off:

1. Musime vyhrat.

2. Dragons, Piranhas a Knight musia prehrat

- tym padom, ze Piranhas musia prehrat, tak ich prehra bude znamenat vyhru Mighty Bulls, co nam tiez nepraje
- lenze ak prehraju aj Knights, znamena to vyhru Stars, ktori sa tym padom udrzia nad Bulls
- takze presne plati bod 2.

Neviem, ci netrepem, ci tam je este 1%-na sanca, ak nie, tak vsetko dobre do posledneho zapasu sezony.
Plati bod 2, pricemz mate lepsi tiebreaker s Horses, tudiz vas Dragons zajimat nemuseji
:hmm:

Ale istym sposobom aj ano...

Ale kazdopadne musime porazit Wild Horses, to je zaklad.
:-P tak chalani nemam ani 15 a ani 50...som tak medzi tym...29
Pak neni nad cim vahat! Lepsi partii nez dejfa nenajdes :nono:
este nech :dudo: doda fotku :D
foto na fb cez mobil mi sem nejde pridat
Veronika píše:foto na fb cez mobil mi sem nejde pridat
aspon jedna co nie je hanbliva :poklona2: :good:
petrik píše:este nech :dudo: doda fotku :D
nahlasil som ta :nono:
tak chalani ak dnes vyhrame pozyvam na :pivo:
Nika takú spoveď si už asi dlho nemala :D
a potom ze chlapi nie su zvedavi? :shock:
Veronika píše:a potom ze chlapi nie su zvedavi? :shock:
kto povedal,že nie sme,ale myslím,že si nemáme čo vyčitať,dievčatá tiež :D

Držím dnes palce Veronička :wink:
dakujem Milosko.hadam sa zadari aj bez stavky o umyvanie riadu...ale niekto by to neprezil... :jn:
Veronika píše:dakujem Milosko.hadam sa zadari aj bez stavky o umyvanie riadu...ale niekto by to neprezil... :jn:
a tak on to nejako prežije,aspon podla jeho reči v Nitre :wink: a tebe by som ten postup velmi prial,ked sa tým tak bavíš a za super výkony, tak vela šťastia a snad bude čo :oslava: ráno :wink:
Dean píše:
Veronika píše:dakujem Milosko.hadam sa zadari aj bez stavky o umyvanie riadu...ale niekto by to neprezil... :jn:
a tak on to nejako prežije,aspon podla jeho reči v Nitre :wink: a tebe by som ten postup velmi prial,ked sa tým tak bavíš a za super výkony, tak vela šťastia a snad bude čo :oslava: ráno :wink:
juj Milosko dufam ze budes mat pravdu a stastie sa usmeje...tak poto po praci ta cakam a jeho smutok zapijeme...takze teraz wild horses :box:
takze asi bude dlhá noc čo :D
xXx píše:takze asi bude dlhá noc čo :D
nestras...po dlhej sichte este takyto zapas...budem mat co robit :jn:
juj chlapci :pivo: nebude :-(
Vdaka patri Veronike za krasne kolo...

Od nas bieda. Strasne sme si to pokaslali a pritom, ked vidim, kolko malo chybalo. Najma tie tri prehry o jeden bod. Ach jaj. Mali sme to vo svojich rukach, takze to beriem tak, ze sme si to jednoducho tento rok nezasluzili. Skoda, mohli sme byt prvym timom, ktory by vyhral KTL dvakrat po sebe.

Zhrniem udalosti sezony:

1. katastrofalny vstup, z ktoreho sme sa nikdy nespamatali
2. vyhadzov Lindena16
3. katastrofa v podani niekolkych nenatipovani MinonkySK, co malo vplyv aj na konecne postavenie, doteraz sa mi neozval
4. prichod Veroniky spasitelky
5. pokaslany zaver posledneho kola
Nejsme v playoff. :-O To je, jako kdyby tam nebyl Detroit. :hroza:
Letošní vítěz KTL tak nebude mít žádnou hodnotu, když nás nemohl porazit v nejdůležitějších zápasech.
Stejně za tím vidím nějaký spiknutí areka a petrika. :bee:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES