Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Nakoniec by sme nemuseli ani toto zapasove kolo skoncit zle este oto 4-5 miesto by sa dalo realnejsie zabojovat.Nasi nasledujuci dvaja superi su na opacnych koncoch tabulky.Proti BF to bude velmi narocne pretoze im tieto zapasove kola vychadzaju,ale verim ze by sme sa mohli obe timy aspon otie 3bodiky podelit
A nazaver to uz bude predpriprava na play off proti f4f kde je v podstate istych 6bodov.Ale toto zaverecne kolo je uz fakt unas len taka dohravka ale este bude co sledovat aspon u iných timov ako sa popasuju s poslednymi postupovymi miestenkami.Teraz som zvedavý na play off draft kto by nám mohol pomôct k dalsiemu titulu
ziadne delenieMinnesota1 píše:Nakoniec by sme nemuseli ani toto zapasove kolo skoncit zle este oto 4-5 miesto by sa dalo realnejsie zabojovat.Nasi nasledujuci dvaja superi su na opacnych koncoch tabulky.Proti BF to bude velmi narocne pretoze im tieto zapasove kola vychadzaju,ale verim ze by sme sa mohli obe timy aspon otie 3bodiky podelitA nazaver to uz bude predpriprava na play off proti f4f kde je v podstate istych 6bodov.Ale toto zaverecne kolo je uz fakt unas len taka dohravka ale este bude co sledovat aspon u iných timov ako sa popasuju s poslednymi postupovymi miestenkami.Teraz som zvedavý na play off draft kto by nám mohol pomôct k dalsiemu titulu
![]()
prve 3 by uz mali byt doma
za dnesny zapas bude treba vracat divakom vstupne, namiesto ostreho suboja dvoch po ZC najlepsich timov konferencie vidia zatial len frasku s 5 ucastnikmi... BF nastupili iba v trojici a my pre istotu iba dvaja
ako pise kajo v ich topicu - uz nech zacne to PO 
edit - tak my sme sa nakoniec predsa len skompletizovali
(ne)caka sa uz len na baffyho
edit - tak my sme sa nakoniec predsa len skompletizovali
tak zakladnu cast mame az na posledny den posledneho kola uspesne za nami, s 1. miestom po ZC a ziskom pomyselnej "prezidentskej trofeje" len tazko mozeme byt nespokojni
gratulacia k vybornym vykonom pocas vstkych siestych kol a Minnesotovi aj k vitazstvu v individualnom hodnoteni ZC ktore mu uz zrejme neujde. paradne vykony pocas celej ZC
:klobuk_dole:
caka nas teraz zasluzeny kratky oddych kedze budeme nasadeni priamo do 2. kola PO a v prvom teda budeme mat volno. este predtym si vsak budeme v playoff drafte vyberat jedneho tipera ktory nas posilni na PO - zoznam prihlasenych najdete tu: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=36&t=7941 - tak ak mate niekoho konkretneho koho by ste v nasom time na PO radi privitali, som otvoreny vsetkym navrhom. vyberat budeme prvi, takze si mozeme vybrat koho len chceme
caka nas teraz zasluzeny kratky oddych kedze budeme nasadeni priamo do 2. kola PO a v prvom teda budeme mat volno. este predtym si vsak budeme v playoff drafte vyberat jedneho tipera ktory nas posilni na PO - zoznam prihlasenych najdete tu: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=36&t=7941 - tak ak mate niekoho konkretneho koho by ste v nasom time na PO radi privitali, som otvoreny vsetkym navrhom. vyberat budeme prvi, takze si mozeme vybrat koho len chceme
Opet to bola docela vydarena sezona ci uz z pohladu timu alebo z individualky.V podstate pocas celej sezony sme sa pohybovali stale na vrchole tabuliek az na 2.kolo ktore nam velmi nevyslo a i v tomto zaverecnom kole sme to mali dost zle rozohrate ked po 12/18 boli za nami len f4f ktori netipuju ale nakoniec sme vyhrali 6 zapasov v rade a nebyt jedneho bodika tak sme to mohli z 9.miesta vytiahnut na tretie.No nevadi ale formu sme si nacasovali slusne pred PO len uvidime ci nam bude naprospech 1.kolo volna.Ja si asi skusim tipovat i to prve kolo len tak preseba
aby som "nevypadol" z rytmu.Ale inak good job team
No ale ako som cital v organizacii tak je tam docela zaujimavych ale aj zbytocnych navrhov.Stym realnym PO v NHL a tipovackou to uz by som tiez privital tu pauzu nez predlzenie sezony v KTL... Na to tipovanie staci MS Elite trophy a normalna sezona pre tych ktory maju zaujem.Stym play off deaftom to tiez nevyzera neako ruzovo bud znizit pocet postupujucich v kazdej konferencii na 4 alebo zvysit pocet aktivnych timov lebo takto to len tak tak vychadza s tipermi a v podstate kazdy sa dostane do PO kto ma oto zaujem.Takze s PO draftom by som bol za ak by sa splnili bud tie poziadavky co som spomenul lebo inak mi to pride trochu zbytocne a ako keby to PO stratilo akukolvek "dolezitost" ked v podstate drviva vacsina sa tam môze zapojit... Viem ze si spominal ze ide hlavne ozabavu a dopriat PO takmer kazdemu tiperovi ale potom ta zakladna cast mi pride len ako taka formalita kde onic nejde a len cakanie na vyradzovacie suboje.No ale to je len moj nazor neake extra vyhrady nemam proti nicomu.
No a stou individualkou som spokojný v podstate cely cas som sa nenapadne prebijal a vo viacerych kolach skoncil vtej top 10 az som skoncil na samom vrchole
No ale ako som cital v organizacii tak je tam docela zaujimavych ale aj zbytocnych navrhov.Stym realnym PO v NHL a tipovackou to uz by som tiez privital tu pauzu nez predlzenie sezony v KTL... Na to tipovanie staci MS Elite trophy a normalna sezona pre tych ktory maju zaujem.Stym play off deaftom to tiez nevyzera neako ruzovo bud znizit pocet postupujucich v kazdej konferencii na 4 alebo zvysit pocet aktivnych timov lebo takto to len tak tak vychadza s tipermi a v podstate kazdy sa dostane do PO kto ma oto zaujem.Takze s PO draftom by som bol za ak by sa splnili bud tie poziadavky co som spomenul lebo inak mi to pride trochu zbytocne a ako keby to PO stratilo akukolvek "dolezitost" ked v podstate drviva vacsina sa tam môze zapojit... Viem ze si spominal ze ide hlavne ozabavu a dopriat PO takmer kazdemu tiperovi ale potom ta zakladna cast mi pride len ako taka formalita kde onic nejde a len cakanie na vyradzovacie suboje.No ale to je len moj nazor neake extra vyhrady nemam proti nicomu.
No a stou individualkou som spokojný v podstate cely cas som sa nenapadne prebijal a vo viacerych kolach skoncil vtej top 10 az som skoncil na samom vrchole
vitam v nasom time cerstvu posilu:
je mi veľkou cťou vybrať si v drafte z prvého miesta tipérskymi výkonmi ale aj celkovým prístupom k súťaži jedno z najpríjemnejších prekvapení tejto sezóny, novú žiarivú kométu na KTL nebi -
rousis
vitaj v tíme, nepochybujem o tom že budeš počas celého PO platným členom našej víťaznej zostavy

[/quote]
je mi veľkou cťou vybrať si v drafte z prvého miesta tipérskymi výkonmi ale aj celkovým prístupom k súťaži jedno z najpríjemnejších prekvapení tejto sezóny, novú žiarivú kométu na KTL nebi -
rousis
vitaj v tíme, nepochybujem o tom že budeš počas celého PO platným členom našej víťaznej zostavy
[/quote]
pripajam sa k petrikovi
rousis
Dufam ze tuto sezonu to dosiahneme minimalne do finale konferencie a uz by bola aspon umna spokojnost.Uvidime ako na nas dopadne to prve volne kolo...Pretoze tu uz pojde ovela a kazdy prehraty zapas moze rozhodovat.Náš prvy zapas bude dôlezity snad chytime zaciatok a potom uz sa bude volnejsie a s vacsim kludom tipovat
Ale teraz si mozme vychutnat ako sa budu nasi superi trapit
Dufam ze tuto sezonu to dosiahneme minimalne do finale konferencie a uz by bola aspon umna spokojnost.Uvidime ako na nas dopadne to prve volne kolo...Pretoze tu uz pojde ovela a kazdy prehraty zapas moze rozhodovat.Náš prvy zapas bude dôlezity snad chytime zaciatok a potom uz sa bude volnejsie a s vacsim kludom tipovat
Ale teraz si mozme vychutnat ako sa budu nasi superi trapit
Petrik je velmi dobrý GM a určite vie čo robí, v útoku sme mali túto sezonu len 1 hviezdu a ostatní hráme skôr defenzívne, ty si začala tipovať až v druhej polovici sezony a hned si sa dostala do top 10 a dokonca 2x v rade, takže super posila do útoku a s Minnym môžete vytvoriť skvelý útok
.
Ale ako tak pozerám topicy ostatných tímov tak na titul chcú ísť takmer všetci
, budeme to mať velmi ťažké, velký tlak bude na nás ako na víťaza ZČ a tím sa v posledných rokoch vôbec v PO nedarí, ale náš tím už raz do 2. kola nasadený bol a skončilo to titulom, tak prečo si to nezopakovať?
Ale ako tak pozerám topicy ostatných tímov tak na titul chcú ísť takmer všetci
Inak ja som ta do timu chcel tiez..vsak smolko ti moze povedat, ze si bola na mojom liste hned prva...ale ked tentorousis píše:jeej dakujem, dakujem za privitanie, aj za to ako pekne o mne pisete![]()
ja som necakala ze sa niekam dostanem a uz vobec nie ze budem draftovaná ako prvá, tak dufam ze to nepokazim aby si petrik netrieskal hlavu o stenu svojim vyberom
chlapci chlapci... vy sa tusim viac starate o mna ako o vlastny tim... este si zacnem namyslat..
kajo - bojim sa ze taka ta prava rivalita medzi nami nikdy nebude, kedze ta sa najlepsie tvori v PO seriach a nasa vzajomna je (za predpokladu ze sa nezmeni system postupu do PO) aj z dlhodobeho hladiska velmi nepavdepodobna kedze my planujeme byt kazdy rok nasadeni priamo do druheho kola kam sa vy zase takmer naisto nikdy nedostanete...)
kajo - bojim sa ze taka ta prava rivalita medzi nami nikdy nebude, kedze ta sa najlepsie tvori v PO seriach a nasa vzajomna je (za predpokladu ze sa nezmeni system postupu do PO) aj z dlhodobeho hladiska velmi nepavdepodobna kedze my planujeme byt kazdy rok nasadeni priamo do druheho kola kam sa vy zase takmer naisto nikdy nedostanete...)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé