Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
tak zatial dobre postavenie v konferencii ale IC sa nam trosku vzdialili tak by sme im mali ukazat ze to nebudu mat take lahke. jedine co ma stve ze som vypadol z rytmu, uz som sa rozbiehal ale zase nemam ziadny prehlad ako ktore timy hraju
tak sa ospravedlnujem za moje vykony ktore asi nebudu na spickovej urovni. no verim ze Matejko , canes a kajo su osobnosti ktore dokazu vytvorit jeden celok drziaci pokope ze moje vykony ani nebude tolko treba. My sme jeden tim, my sme FireBirds a v tom je nasa sila.
no dik, pred buducou sezonou budem vazne zvazovat arbitrážjanik píše:ved dlzka zmluv je stale platna kedze sme podpisali na viac kol. matejko ma zmluvu na 2 kola a ak myslis vysku zmluv takcanesman píše:janik,inak,nezverejnis nase zmluvy???
kajo - 9 mil. $
canesman - hra zadarmo
Matejko - 7 mil. $
janik - zadarmo
Este davnejsie ked sme sa o tom bavili a castejsie aj Open sa zapajal tiez vznikla podobna situacia, ked aj v ich time tipoval myslim Fat Schwolco zadarmo a ja som napisal priblizne toto: Schwolco neni na penaze a nasledne Open svojim tradicnym hmorom dodalJoe S. píše:canes. gratulujem ti k super zmluve![]()
![]()
dostanes :ho*no: tak ci tak![]()
![]()
Takze podobne si myslim aj toto o canesmanovi
njn,aj ja sa pytam,preco som taky stedryDerryl píše:Este davnejsie ked sme sa o tom bavili a castejsie aj Open sa zapajal tiez vznikla podobna situacia, ked aj v ich time tipoval myslim Fat Schwolco zadarmo a ja som napisal priblizne toto: Schwolco neni na penaze a nasledne Open svojim tradicnym hmorom dodalJoe S. píše:canes. gratulujem ti k super zmluve![]()
![]()
dostanes :ho*no: tak ci tak![]()
![]()
Derryl ale ja som na penaze
![]()
Takze podobne si myslim aj toto o canesmanovije to borec makat zadarmo
Nech zije canesman a podobni jemu tiperi co tipuju zadarmo, len z coho potom ziju
neboj nic mato mne vcera to iste sa podarilo
ale hlavne ze kontakt na prve dve miesta stale mame a tak musime bojovat. tipujem teraz na niekolko dni dopredu lebo nikdy neviem ci sa tu dostanem tak to je so mnou bieda ale snazim sa. tak dufam ze aj vy sa snazite. caens neboj za tvoje sluzby sa ti moze dostat najvacsia odmena a tou je titul.
tak do toho FireBirds
tak ponukam canesovi exkluzivnu zmluvu na 20 mil. $ na tuto sezonu, nemeni sa nic len plat cize dlzka zmluvy ostava, po konci kola sa canes na 70% stava novym GM timu a na 50% ja svoje ucinkovanie v time FB na minimalne jedno kolo KTL prerusim. tak a teraz musime zabrat aby sme FB dotiahli vyssie ako je to momentalne 4. miesto. Let's go FireBirds
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé