Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Tak dneska to už konečne padlo! :cool: Chcem sa vám poďakovať chlapci za vaše výkony a zároveň verím že tých zvyšných 5 dní neodflákneme a budeme pokračovať v nastolenom trende, aby nám dobré umiestnenie v tomto kole neuniklo. FF ty máš neuveriteľne konzistentné výkony kolo čo kolo, ani finch nie je výnimkou, Egestas sa dobre etabloval do súťaže a už sa dostáva do formy :) tak GO KNIGHTS GO!!!
A ty si nenatipoval zapas o 19:00 :hroza:
Ale hlavne ze ked vam napisem vsetkym pm ze to chcem vidiet natipovane komplet az do konca jak sa aktualne da tak ma ignorujete :bitka3: Schvalne som bol ale ticho a cakal na moment kym to niekomu ujde. Este stastie ze je to len jeden zapas a zvysok ma natipovane. Ale chlapi neserte ma, nejaka disciplina by tu mala byt. Pred tymto kolom sme boli na nepostupovom mieste mimo play off. Teraz to sice slape krasne ale stale len dobiehame celosezonnu stratu. Ked poviem dopredu natipovat tak to myslim sakra vazne. Ak mate casom iny nazor na tipy ktory ste spravili cez tyzden tak nie je problem to editnut ale aspon sa nemoze stat ze sa zabudne.

Ak tipujete zo dna na den tak kazdemu sa stane ze par krat ujde. Mozu sa stat neocakavane udalosti ze sa nedostanete na net alebo nieco a zabudne sa. Mne sa stalo x krat ze mi uslo, minule kolko rovno 3x po sebe som zabudol. Preto chcem aby tu bola nejaka sudrznost aby sme tomu co najviac prechadzali. Ihned sa v pm navzajom upozornit, upozornit ked uz sa da tipovat nove kolo atd. Proste preventivne prechadzat tomu aby sme nemali totalne zbytocne straty.
Taky chci vsem pogratulovat. Snad nam to do konce kola vydrzi. Bylo by fajn jit do kola nasledujiciho se vstycenou hlavou. At vas provazeji dobre tipy a me stesti. Protoze sem ho ted nak nabral.
Tusim sme po dnesku spadli na stvrte ale este tam nie je vyhodnotenie...... sakra musime zabojovat aspon o druhe miesto, bude to velky bodovy bonus ktory potrebujeme
Obrázek
Nedavat remizy, sme na 4. mieste :jn:
Ma neser s remizami by bol lepsi zase ten predosly den, nevyberes si
Finch182 píše:Obrázek
Takto si predstavujem Popradcana po tom, co sme mu vymazali ten inkriminovany prispevok v teme pokec :D
Finch182 píše:Ma neser s remizami by bol lepsi zase ten predosly den, nevyberes si
Jj, bol by lepsi o jeden bod :good:
nezabudaj na egeho s danym, mali za 0
Je to fuk...tak ci tak by sme boli na osmom......dokonca su pred nami aj Fire Birds a to zacali tipovat az od stvrteho kola....
Cele nam to posralo druhe kolo, keby bolo tabulkove tak sme dnes okolo piateho miesta :D
Smutny no....ale porad neni nic ztraceno. Musime verit ze se dalsi kolo proste povede.
rano som sa pozrel na tabulku a len

Obrázek

PS: danymu by som dal najradsej dozivotnu zmluvu a NMC :lol2:
danny kde sa to vtieras v tej individualke? :dup:
je to taaaaaam :wave: :jupi:
gratulujem danny :serus:
Velka gratulace. Snad ty kola nasledujici udelame aby bylo PO. Snad budeme mit stesti a zvedneme prumer.
:good: :good: :good:
Opät sme sa odpisali nenatipovanim
Tak to uvediem na pravu mieru. Dnes to bol trest. Sme tím a tipujeme ako tím a nebudem ukazovat prstom ale odseru si to vsetci za kazdu chybu jednotlivca. Pri poslednom faili mi bolo povedane, ze to po*ral ale dopredu netipuje, iba zo dna na den a proste dosiel neskoro domov. Nema sa za co omluvat. Tolko zase k tomu co som povedal ze tipujme dopredu. Hocikedy sa moze stat nieco neocakavane. Ja uz vas nebudem dopredu upozornovat ze je nove kolo, natipujte, aha tam si nenatipoval jeden zapas a podobne a vecne vas kontrolovat. Mate vlastnu hlavu.
Mna to pokazde dobre nasralo ked niekto zabudol a nemuselo to byt a stacilo iba splnit co som ziadal.
Serete vy na mna? Serem ja na vas!
Pokazde sa kazde zlyhanie jednotlivca zhodnoti dva krat. Niekto nenatipuje? Hned jak sa bude najblizsie dat tak nenatipujem aj ja. Nech to zase sere toho, co posledne neodtipoval a vie ze je to jeho chyba. Ved u nas sa dopredu netipuje, iba zo dna na den a ja som vcera nestihal, v praci som si surfoval po nete cely den a po robote som doma kukal zaznam super bowlu. Nebolo kedy proste. A nebude problem pre mna tu urobit aj v posledny hraci den zakladnej casti a na play off to bude o bod. Bude mi to fuk. Budem nieco potrebovat ale na pm nedostanem odpoved? Ok, neodpisem ja vam. Takto to bude platit na vsetko.

A je mi uplne fuk ze tu bude bojova nalada, jak ste si navarili tak mate. Po sezone tu mate dawea - ak teda nieco z rytierov zostane.

Ked to chcete robit inak tak si to gm prevezmite a ja si budem v klude tipovat a nemusim sa s*at za vsetkych, niekto vynecha tak to bude jeho vec a vec gm. Lenze nikto ste to robit nechceli a padlo to na hlave mne a mam z toho akurat len nervy.

Ps: dnes by som mal 8bodov, cize by sme boli stale na piatom a stale iba bod za hockey kent
Mas kramy? Vzdycky si koumu zapas od zapasu proto sem nenatipoval a stihl sem az posledni zapas chicaga. Mel jsem koncert a prote past, nestihl jsen to mel jsem hlavu plnou jinejch veci. A radsi fuck s*at na vsecko s tim dete do kelu. KTl je fajn, ale neni to nejdulezitejsi vec na svete. Nastvalo me to ze sem to nestihl a ze vam to kazim, ale takovyhle emo sem necekal. Cus
Ved nie je problem si to natipovat dopredu a potom v dany den si kuknut jak je to natipovane a zmenit podla aktualneho citenia. Tolko k tomu jak nikdy nezabudnes lebo si na nete furt. Zabudnes, celu sezonu sa to neda. Moze sa hocico neocakavane stat a toto ti vypadne z hlavy.

Vidim ale ze uz mas natipovane az do konca.
Jiste ze mam kdyz sem se spalil, sem tady tejden i s cestou. Co po me chces. Naschvály?
Takze teraz mam nenatipovat ja, lebo si nenatipoval ty Finch a zajtra nenatipuje Danny?? WTF? Mas 5 rokov? Nikto ti pistol pri hlave nedrzal ked si to bral od Dawe-a, ja vam na to mozem j***t
tak si to ber a ja koncim a budem mat konecne klud

edit: tak mate naspat dawea :klobuk: :ciga:
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING