Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
RED DEVILS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
dlho ocakavana a natahovacia tlacovka otvorila svoje brany...tak ako tim z NHL Tampa Bay Lightning sa predstavitelia timu KTL, rozhodli, ze svoje tlacove nadobicko rozlozia v Europe, konkretne v Trencianskych Tepliciach, kde nasli dokonale tlacovo_relaxacne podmienky..

pritomni clenovia realizacneho timu:

z lava sekretarka timu Tinka T; v strede hovorkyna timu Frederika F, z prava grafik FijO
Frederika F.
Prijemny dobry vecer vazene novinarske osadenstvo; v prvom rade by som sa chcela v mene celeho realizacneho timu verejne podakovat vedeniu hotela v TT, ktore sa o nas pocas nasho kratkeho pobytu prikladne postaralo; kedze pritomni, nedockavi paparazzi, uz to to vysliedili, prejdeme bez nejakych dlhosiahlych reci rovno k veci
tim Red Devils sa od novej sezony odieva do noveho menneho satu, ktory bude niest nazov Chorche´s
mrzi nas, ze pritomny clen nasho timu FijO, Vam nemôze kvôle zdravotnej indispozicii (ako vidiet na obrazku pozn r.) zodpovedat na Vase otazky (na tie Vam prostr. mailu zodpovie dodatocne), ponukame Vam aspon vyjadrenie GM timu cepi_ho, ktory kvôli pracovnemu vytazeniu do TT pricestovat nemohol, no prost. viedo rozhovoru Vam ponukame jeho odpovede na otazky, ktore mu odosielali pritomni novinari v priebehu dnesneho dna
Co Vas viedlo k zmene nazvu timu?
Chorche
Nebudete konkretnejsi?
Hokejovy kamarat, hokejovy kamarat s ktorym som to na jednotl. hokej. forach, diskusiach brazdil dobrych 6 rokov..mrzelo ma, ze sa neuskutocnil chorcheho memorial, preto som sa rozhodol, ze mu aspon takouto formou vzdame hold
Nemyslite si, ze tymto krokom sa mozno stanete trnom v oku u jednotl. GM inych timov?
cely rozhovor najdete
Chorche´s
samozrejme, mame pripraveny rozhovor aj s clenom jedneho z timu, ktory Vam prinesieme v najblizsich dnoch
na zaver Vam ponukame bannery, ktore nas budu prezentovat pocas nastavajucej sezony
GM cepi

kopy

leci

Dakujeme za pozornost a prajeme prijemny zvysok vecera

pritomni clenovia realizacneho timu:

z lava sekretarka timu Tinka T; v strede hovorkyna timu Frederika F, z prava grafik FijO
Frederika F.
Prijemny dobry vecer vazene novinarske osadenstvo; v prvom rade by som sa chcela v mene celeho realizacneho timu verejne podakovat vedeniu hotela v TT, ktore sa o nas pocas nasho kratkeho pobytu prikladne postaralo; kedze pritomni, nedockavi paparazzi, uz to to vysliedili, prejdeme bez nejakych dlhosiahlych reci rovno k veci
tim Red Devils sa od novej sezony odieva do noveho menneho satu, ktory bude niest nazov Chorche´s
mrzi nas, ze pritomny clen nasho timu FijO, Vam nemôze kvôle zdravotnej indispozicii (ako vidiet na obrazku pozn r.) zodpovedat na Vase otazky (na tie Vam prostr. mailu zodpovie dodatocne), ponukame Vam aspon vyjadrenie GM timu cepi_ho, ktory kvôli pracovnemu vytazeniu do TT pricestovat nemohol, no prost. viedo rozhovoru Vam ponukame jeho odpovede na otazky, ktore mu odosielali pritomni novinari v priebehu dnesneho dna
cely rozhovor najdete
samozrejme, mame pripraveny rozhovor aj s clenom jedneho z timu, ktory Vam prinesieme v najblizsich dnoch
na zaver Vam ponukame bannery, ktore nas budu prezentovat pocas nastavajucej sezony
GM cepi

kopy

leci

Dakujeme za pozornost a prajeme prijemny zvysok vecera
napiste do topicu PRIHLASKY TIMOV vase zlozenie aj so zmluvami, prosim, aby som si vas mohol hodit do vyhodnoteni, tim treba prihlasit, aby som vedel ci s nim mam ratat alebo nie, musi sa prihlasit pred startom 1. kola, pocas kola uz bude neskoro, takze najneskor zajtra o 16:00, lebo potom vas budeme ratat az od 2. kola
zvazovali ste aj nejake ine riesenia?
mna len tak z hlavy napada napr. Spirit of chorche, chorche´s blues (blue = smutok), chorche´s memorial, chorche in hearts, Farewell to chorche atd ...
ani nie, toto ma ako prve napadlo a uz som to dalej neriesil, ani riesit nebudem, podstata je jasna, aj ked Tvoje navrhy nejsou vubes spatnepetrik píše:zvazovali ste aj nejake ine riesenia?
cepi píše:samozrejme, mame pripraveny rozhovor aj s clenom jedneho z timu, ktory Vam prinesieme v najblizsich dnoch

rekapitulacia z Europskeho turne:
rozostavenie timu pocas oboch vikendovych duelov vyzeralo nasledovne:
utocne ladene duo leci / kopy
defenziva zalozena na istote Mitch / cepi
sa vyplatila..zatial co pocas 1 vikendu zaznamenalo "remizove" duo Mitch / cepi 6 bodov, pocas 2 vikendu sa presadila utocne ladena lajna vedena kopym, ktory sa blysol 4G, pricom jeho kolega z lajny leci zaznamenal 2G trefy, co nasmu timu prinieslo opät sympatickych 6 bodov
z Europskeho vikendu si tim Chorche´s odvaza vybornych 12 bodov a dal tak jasne najavo, voc mu kraci
rozbeh viac ako nadejny, ale to NAJpodstatnejsie vypukne v strede tyzdna..FrederikaF.
rozostavenie timu pocas oboch vikendovych duelov vyzeralo nasledovne:
utocne ladene duo leci / kopy
defenziva zalozena na istote Mitch / cepi
sa vyplatila..zatial co pocas 1 vikendu zaznamenalo "remizove" duo Mitch / cepi 6 bodov, pocas 2 vikendu sa presadila utocne ladena lajna vedena kopym, ktory sa blysol 4G, pricom jeho kolega z lajny leci zaznamenal 2G trefy, co nasmu timu prinieslo opät sympatickych 6 bodov
z Europskeho vikendu si tim Chorche´s odvaza vybornych 12 bodov a dal tak jasne najavo, voc mu kraci
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé