Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

cepi píše:blizsie informacie, prinesieme na tlacovej konferencii, ktoru budeme iniciovat pred spustenim noveho rocnika
1.10.
Su vitani i redaktori Bulls Gazett? :D :D
maro píše:Su vitani i redaktori Bulls Gazett? :D :D
ehm, vidim, ze ste sa uz pozvali :lol2:
Obrázek
zaujem o tlacovku je enormny, paparazzikovia riesia svoje idealne miesta uz v tychto nocnych hodinach..tak dovidenia, dopocutia zajtra..
tak nenechaj nam ich velmo primrznut ..jak budu potom pisat :)
Obrázek(celkom na lavo znudeny redaktor Gazetty Bulls :D
pre upresnenie, tlacovka sa uskutocni vo vecernych hodinach, nieco po 21:00
jj to je nas Toonicko..fotografik..ciha na teba cepiku..

chudaci cely den tam cakaju a az o 21.00
Tak cepiku,zrovna jsem dorazil speciálem týmu BF a jsem moc zvědav na tu tiskovku. Pojďme na to. :frajer2:
dlho ocakavana a natahovacia tlacovka otvorila svoje brany...tak ako tim z NHL Tampa Bay Lightning sa predstavitelia timu KTL, rozhodli, ze svoje tlacove nadobicko rozlozia v Europe, konkretne v Trencianskych Tepliciach, kde nasli dokonale tlacovo_relaxacne podmienky..

Obrázek

pritomni clenovia realizacneho timu:
Obrázek
z lava sekretarka timu Tinka T; v strede hovorkyna timu Frederika F, z prava grafik FijO

Frederika F.

Prijemny dobry vecer vazene novinarske osadenstvo; v prvom rade by som sa chcela v mene celeho realizacneho timu verejne podakovat vedeniu hotela v TT, ktore sa o nas pocas nasho kratkeho pobytu prikladne postaralo; kedze pritomni, nedockavi paparazzi, uz to to vysliedili, prejdeme bez nejakych dlhosiahlych reci rovno k veci

tim Red Devils sa od novej sezony odieva do noveho menneho satu, ktory bude niest nazov Chorche´s

mrzi nas, ze pritomny clen nasho timu FijO, Vam nemôze kvôle zdravotnej indispozicii (ako vidiet na obrazku pozn r.) zodpovedat na Vase otazky (na tie Vam prostr. mailu zodpovie dodatocne), ponukame Vam aspon vyjadrenie GM timu cepi_ho, ktory kvôli pracovnemu vytazeniu do TT pricestovat nemohol, no prost. viedo rozhovoru Vam ponukame jeho odpovede na otazky, ktore mu odosielali pritomni novinari v priebehu dnesneho dna

:?: Co Vas viedlo k zmene nazvu timu?

:arrow: Chorche

:?: Nebudete konkretnejsi?

:arrow: Hokejovy kamarat, hokejovy kamarat s ktorym som to na jednotl. hokej. forach, diskusiach brazdil dobrych 6 rokov..mrzelo ma, ze sa neuskutocnil chorcheho memorial, preto som sa rozhodol, ze mu aspon takouto formou vzdame hold

:?: Nemyslite si, ze tymto krokom sa mozno stanete trnom v oku u jednotl. GM inych timov?

cely rozhovor najdete :arrow: Chorche´s

samozrejme, mame pripraveny rozhovor aj s clenom jedneho z timu, ktory Vam prinesieme v najblizsich dnoch

na zaver Vam ponukame bannery, ktore nas budu prezentovat pocas nastavajucej sezony

GM cepi
Obrázek
kopy
Obrázek
leci
Obrázek

Dakujeme za pozornost a prajeme prijemny zvysok vecera
co povedat...
hm bolo opat pekne zase vidiet fredericu :D :D ..
aa pekne od vas..teda pekne..

dobra tlacofka
no tlacovka ako sa patri a mozme zacat :) 4.10 je uz zachvilku :wink:
napiste do topicu PRIHLASKY TIMOV vase zlozenie aj so zmluvami, prosim, aby som si vas mohol hodit do vyhodnoteni, tim treba prihlasit, aby som vedel ci s nim mam ratat alebo nie, musi sa prihlasit pred startom 1. kola, pocas kola uz bude neskoro, takze najneskor zajtra o 16:00, lebo potom vas budeme ratat az od 2. kola :!:
:thumbsup: ocenujem gesto premenovat team na pocest chorcheho, ale nazov ako taky ma moc neoslnil - chorche´s najma z fonetickeho hladiska je to dost jazykolam (este aj to "s" na konci)

zvazovali ste aj nejake ine riesenia?
mna len tak z hlavy napada napr. Spirit of chorche, chorche´s blues (blue = smutok), chorche´s memorial, chorche in hearts, Farewell to chorche atd ...
petrik píše:zvazovali ste aj nejake ine riesenia?
ani nie, toto ma ako prve napadlo a uz som to dalej neriesil, ani riesit nebudem, podstata je jasna, aj ked Tvoje navrhy nejsou vubes spatne :D kazdopadne, je to vystizne a ako sme boli RD tetkom budeme CH :) to najpodstatnejsie ale na celej veci je to, ze vstupujeme do sutaze a s nezmenym kadrom :thumbsup:
cepi píše:samozrejme, mame pripraveny rozhovor aj s clenom jedneho z timu, ktory Vam prinesieme v najblizsich dnoch

Obrázek

:?: Nemôzeme zacat inak, ako prekvapujucou spravou; Red Devils sa na 1 sezonu odieva do noveho menneho satu „Chorche´s..ako ste zareagovali na tuto spravu a ako sa Vam vlastne pozdava napad GM, ktory tento napad nakoniec zrealizoval?
:arrow: S nápadem týmu Chorche´s jsem velmi spokojen. Jsem rád, že alespoň takto uctíme Chorcheho památku

:?: Vy a chorche ste to spolocne rozbalovali na ceskom hokejovom fore (nhl.cz) urcite si spominate na tieto casy, zaciatky...

:arrow: Byly to pěkné časy..
Myslim,ze sympaticke gesto tou zmenou timu. :thumbsup:
pani, bez zbytocnych reci -) :cinka:
začátek je důležitý takže Chorche´s věřím, že se povede :good:
Tak po zápase Tampy s Rangers to s námi nevypadá nijak dobře. Já jsem tipl vítězství Tampy a vy tři remízu, takže po 1 zápase máme na kontě 0 bodů :thumbsdown:
a logo nebudete mat? :sad2:
dajte tam napr chicago
rekapitulacia z Europskeho turne:

rozostavenie timu pocas oboch vikendovych duelov vyzeralo nasledovne:

utocne ladene duo leci / kopy
defenziva zalozena na istote Mitch / cepi

sa vyplatila..zatial co pocas 1 vikendu zaznamenalo "remizove" duo Mitch / cepi 6 bodov, pocas 2 vikendu sa presadila utocne ladena lajna vedena kopym, ktory sa blysol 4G, pricom jeho kolega z lajny leci zaznamenal 2G trefy, co nasmu timu prinieslo opät sympatickych 6 bodov

z Europskeho vikendu si tim Chorche´s odvaza vybornych 12 bodov a dal tak jasne najavo, voc mu kraci :D rozbeh viac ako nadejny, ale to NAJpodstatnejsie vypukne v strede tyzdna..FrederikaF.
pěkný přehled Frederiko :)
zatím šlapeme velmi dobře a nebýt Blue Flyers tak už jsme na čele divize
cepi píše:pani, bez zbytocnych reci
Obrázek
cepi píše:
cepi píše:pani, bez zbytocnych reci
Obrázek
cepi, tak padnete tento rok, ako naposledy v PO? :D
Joe S. píše:cepi, tak padnete tento rok, ako naposledy v PO? :D
Joei kto sa smeje naposledy, ten vitazi :clap:

mno kua dnes mukaaa :oops:

mitch - 2
leci - 2
kopy - 4
cepi - 5

9 :doh: no nic, beriem, piatok je piatok :oslava: verim, ze pocas vikendu tuto stratu dobehneme :frajer2:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS