Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

norvic nepodpichuj aj tak vas predbehneme nakoniec v PO, ale istota ze sa k nam niekto dostane nieje a este k tomu ked sa nikto zatial nehlasi ;)

a FireBirds musia ist vzdy na titul, a najma vyrovnane vykony nas vzdy zdobili aj ked sme zatial nevyhrali anijedno kolo KTL tak sme vzdy medzi prvymi narozdiel od inych timov ktore raz vyhraju a druhy krat su na dne. dufam ze sa ale k nam dostane niekto kvalitny kto bude mat k timu rovnaky vztah ako terajsi clenovia lebo to ze FireBirds pokracuje je najma ich zasluha, moja uloha je velmi malicka aj v time aj v KTL. :)
parada chalani. som sa bal ale bol som milo prekvapeny ako ste to zvladli. ja som dnes totalne vyhorel ale timovo to bolo na jednotku. GO GO GO FireBirds
super, zatial stale niekto iny dokaze pomoct a to je dolezite aj ked casto sa nam stava ze tipujeme len traja, co ma mrzi ze kajo opat nenatipoval :( verim ze nase vysledky este potvrdime. GO GO GO FireBirds :fan:
takye hosi vracia sa k nam momentalne uy clen VIP a to Matejko. pd dalsieho kola nahradi sorcerera. :thumbsup: vitaj spat Mato a vela stastia v tipovani :wink:
heh tak super dnes zase za nulu :D moje vykony su zial ako moja nalada :( dost premenlive ale verim ze este aj na Ostravakov mame a nedopustime aby nas anjlei opat na konci preskocili. GO GO GO FireBirds :fan: :fan:
tak este posledny moj prispevok v rade. aspon teda dufam :D canesman sa umiestnil a vynikajucom 2. mieste v tiperovi tyzdna a FB na 2. mieste v timoch tak dakujem vsetkym tiperom za odvedene vykony. :cool:
diky ti janik :wink: ...inak,jedno kolo ma 25 hracich dni??... nie som teraz isty,ci nie 30... ak by len 25,v tom pripade sa treba pripravit na zaverecny spurt 8)
Matejko píše:Zdarec chlapi, potrebujem datum kedy nastupujem :) Aby som sa vedel zariadit ...
este dva dni je toto kolo, cize od stvrtku
tak tak 25 dni ma jedno kolo cize este dva dni a je koniec a BA su zase pred nami cize bojovat. GO GO GO FireBirds :fan: :fan:
vitam ta spat Mato,dufam,ze sa nam bude spolu opat darit.aj ked nie sme v povodnom zlozeni (Matejko,kajo,janik,Mr.Perfecto),ale na druhu stranu canes je minimalne taky dobry ako bol kastan :frajer2:
Matejko píše:Zdarec chlapi, potrebujem datum kedy nastupujem :) Aby som sa vedel zariadit ...
supeeeeeeeeeeeeeeeer :clap: :clap: :biglol:
kluci,tak dnes ide do tuheho...zatial sme 2. a dnes je posledne kolo,pokial sa nemylim!!!...tak LETS GO FIRE BIRDZZZZ
dnes opat vzbornz vzkon, ay na mna 0 to je uy take typicke tak dufam ze my dnesna noc vyjde opat dobre a pomozem udrzat timu aspon druhe miesto aj ked clovek nikdy nevie ale ostravaci by museli velmi vyrazne zavahat a my excelovat tak prvorady ciel druhe miesto. :) GO GO GO FireBirds
vyzera to tak ze s vami zohrame v poslednom kole suboj o 2.miesto :twisted: . Ale vy ste vo vyhode, lebo ste bodik pred nami :? . Ale zajtra uz budete za nami :bitka3:
uvidime arek ale konecne to tu zacina ozivat a som rad ze som bol pri navratoch niekolkych mien
kua,dnes to teda nevyslo :cry: :cry: :cry: ...sme 3. :( .... tolko prekvapeni (aspon podla mna) akurat dnes :( ...nevadi,buducu sezonu si vsetko vynahradime!
chalani, bol to pekny boj ako sme sa posledne dni menili na druhom mieste...boli ste fakt dobri ale my sme mali viac stastia :roll:
uz sa tesim na dalsie kolo, bude to este zaujimave :frajer2:
ja,ty,kajo,janik
2:0 pre nas :D
ked to takto pojde dalej (mam na mysli to vzajomne superenie do posledneho kola) tak medzi nami vznikne riadna rivalita :)
arek píše:2:0 pre nas :D
ked to takto pojde dalej (mam na mysli to vzajomne superenie do posledneho kola) tak medzi nami vznikne riadna rivalita :)
no hej uz ma stvete a k tomu verim ze v najrozhodujucejsom okamihu vas predbehneme a to v PO
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS