Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

v pohode chlapi, nebola to žiadna sláva, ale to vôbec nevadí, veď o nič nejde - teda o zábavu predovšetkým :wink2:
tie drobné hecovačky dúfan Fortune vzal s nadhľadom a s humorom, boli myslené v dobrom a na pousmiatie. :-P
Aj keď sa nedarilo všetkým optimálne, chcem celému tímu poďakovať predovštkým za snahu a poctivý prístup, bolo to v tomto smere fajn. Do ďalších kôl je teda čo zlepšovať, tak smelo do toho.

Lets Go Blue Flyers..!
no najlepsie to nebolo, zas ani najhorsie, dufam, ze nam druhe kolo vypali lepsie a hlavne, ze prinesiem do mancaftu aj nejake body :eek2:

tak dotoho ! :box:
tak páni parádny rozbeh do sezóny máme za sebou : http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... ndelok-222" onclick="window.open(this.href);return false;
- na pobavenie to stačilo, nasmial som sa až až :waa: a teraz skúsme do toho dať troška viac rozumu... :please:
- dnes to pre istotu v zápase ANA - SJS nik nepoistil 1 :? , odo dnes dávam posledný.
no ono sa isti strasne blbo ked clovek pride a vidi tam svietit tri dvojecky :D z nejakeho dovodu taketo veci istim remizou skoro vzdy, uz zrejme nebudem, ale prosim vas 3ti a 4ty musia hladiet na tipy 1 a 2 a automaticky dat nieco ine ak sa obaja zhodli, aj ked je to mozno proti presvedceniu ci prognozam, tolko k tomu, verim, ze sa zdvihneme a pojdeme vyssie v tabulke :)
Fortune píše:no ono sa isti strasne blbo ked clovek pride a vidi tam svietit tri dvojecky :D z nejakeho dovodu taketo veci istim remizou skoro vzdy, uz zrejme nebudem, ale prosim vas 3ti a 4ty musia hladiet na tipy 1 a 2 a automaticky dat nieco ine ak sa obaja zhodli, aj ked je to mozno proti presvedceniu ci prognozam, tolko k tomu, verim, ze sa zdvihneme a pojdeme vyssie v tabulke :)
tak nejako... o nič ešte nejde, len aby sme to netipovali ako romales z osady :slap:
dnes hráme so sršňami, ktorým to moc nejde, tak by nás to mohlo nakopnúť. :cinka:
No konečne sa šťastie usmialo aj na vás a vyhrali ste o 1 bodík chalani a konečne v tomto 2 kole vyhrali. :good: Tak teraz už ste smolu prelomili a začnite šlapať teraz,máte na to,verím vám,že už to bude len lepšie. :wink:
Dean píše:No konečne sa šťastie usmialo aj na vás a vyhrali ste o 1 bodík chalani a konečne v tomto 2 kole vyhrali. :good: Tak teraz už ste smolu prelomili a začnite šlapať teraz,máte na to,verím vám,že už to bude len lepšie. :wink:
dík Miloš, kiež by to bola pravda...
:shock: chlapi kuva.., Vo co tady GO..!?
normálne nechápem, čakal som, že prvé kole nejako doklepeme a začne sa dariť lepšie, no pozerám, že je to ešte horšie, ako bolo, TOTAL kríza či čo..? :neviem:

Zaberme ešte, nech nie sme na smiech všetkým... :?
:oops: omlouvám se chlapi,včera se začalo už v 19h a nestihl jsem 2zápasy :-(
teď v té krizi co momentálně jsme,to obzvlášť mrzí....sorry
ja som to pre zmenu poprehadzoval a namiesto toho, aby som poistil PHI na 2 tak som remízu našich opravil na 2 a tak je z toho 0 :slap:
Fakt už neviem, ako to otočiť, čo treba zmeniť...
dnes Baffy parádny výkon :good:

- toto kolo je pre nás kľúčové, tak zamakajme, nech máme body.
3 hracie dni do konca tohto kola, na 3. miesto strata 10 bodov, čo je v pohode, dnes potrebujeme zabrať. Verím že to bude dobré, tak poriadne natipovať chlapi, tu je niečo na nabudenie pre zápasmi :

http://www.youtube.com/watch?v=tXWD29RWhPc" onclick="window.open(this.href);return false;

Lets GO BLUE FLYERS..!
sorry chalani, dnes som to úplne dodrbal... :hroza:
asi to bude veľmi zlé pre nás, no uvidíme čo vymyslíme v 4. kole.
Chalani čo sa to s vami deje?, :-O Komunikácia žiadna,burcuje tu len Ivan,kríza riadna na vás sadla.Ale ,vy ste všetko skúsený borci,čo už si tu toho vela preskákali,verím,že teraz zapnete na najvyššie obrátky a budete opäť atakovať tie najvyššie miesta aby ste o play off zabojovali. :box: :yes:
na začiatok slušné, dnes aj bodovo to bolo dobré a nebyť zaváhania Tampy a hlúpej remízy Bulumbusu s CHIC, tak by to bolo ešte lepšie. Tipovať CAR je pre mňa túto sezónu horor, ešte som ich zápas asi ani netrafil, zakaždým inak :slap:
Tak si ten trend udržme a verím, že to bude dobré.

excelent - teba chcem poprosiť, dávaj tak, ako to cítiš, neprispôsobuj sa okolnostiam, ak aj nemáme nejaký tip podchytený kašli na to, dávaj, ako si myslíš že to bude dobré, o.k. (mám pocit, že sa príliš snažíš vyplňať tipy, ktoré tam nie sú a neviem či je to dobré takto) :wink2:
Sorry, ze nepisem chalani. Tipovanie nie je momentalne moja priorita number one, snazim sa to aspon kompenzovat poctivym tipovanim kazdy den, dufam, ze sa nam podari toto rozohrate kolo dotiahnut co najvyssie. Myslim, ze nadej este zije.

Tak do toho :)
dnes by to malo byť dobré, víťazstvo nad Stars je naše, tak si to udržme - v tomto kole súrne potrebujeme body. :cinka:
Ivan tak to je parádny štart do kola,ako správny GM taháš práve v tom najdôležitejšom okamihu pre vás na 1 :clap: a i chalani sa zobudili zo zimného spánku,len tak dalej,(teda až na duely s nami :D :wink: )verím,že potom šanca na play off aj pre vás nemusí byt stratená. :wink:
Dean píše:Ivan tak to je parádny štart do kola,ako správny GM taháš práve v tom najdôležitejšom okamihu pre vás na 1 :clap: a i chalani sa zobudili zo zimného spánku,len tak dalej,(teda až na duely s nami :D :wink: )verím,že potom šanca na play off aj pre vás nemusí byt stratená. :wink:
dík Miloš, dúfam, že sa o to PO ešte pobijeme... :wink2:
dnes pekne triafal excelent, super :good: Fortune s tebou je čo..?
dnes veľmi dôležité víťazstvo nad drakmi z DD a to nás posunulo na 2. miesto za Evil. :good:
- veľmi pekne to dnes vyšlo Fortunemu - paráda, odčinil tak včerajší výpadok :wink2:
- na 1. miesto strata 2 bodov, tak sa oň skúsme pobiť, bolo by to pekné zadosťučinenie pre túto sezónu a posunulo by nás to do PO. Ale to je ešte ďaleko, zatiaľ máme za sebou polovicu kola.
dnes ďalší dobrý zápas, porazili sme WH a to s prevahou 18 : 12 :good: , tak len tak ďalej.
- mali sme to inak pekne rozhodené, tak nejako si to predstavujem, ako tímovú prácu. :wink2:
Konečně jsme na prvním místě :!: Tohle by chtělo udržet :yes:
Hodně štěstí všem BLUE FLYERS
paráda, zvládli sme aj dnešný deul s HK a dá sa povedať, že ako včerajší, tak aj dnešný zápas boli 6 bodové v priamom súboji o čelo tabuľky.
Pekný výkon - len tak ďalej. :klobuk:
Hned po dueli s nami som zagratuloval Ivanovi k výhre nad nami,ešte to tu dlžím vám chalani,klobúk dolu ako ste zvládli tie 2 -6 bodové duely :klobuk: je vidieť,že ste skúsený borci,ktorý vedia,že bojuje sa až do konca o play off. :wink2: Ale ešte sa o to 1 miesto pokúsime pobiť s vami aj my,rozhodne sa nevzdávame tak sa na ten záver kola s vami tešíme. :yes:
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS