Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dnes obstojny vykon ale zatial j eto stale rovnake ked sa podari nam tak aj ostatnym, bolo by to nejak zaexcelovat nejake kolo a ziskat na kazdeho. no zatial top forma nam chyba. musim ale popracovat najma na sebe lebo je to stale slaby priemer :eek2:
tak,ved dnes to nebolo najhorsie, dufam,ze to bol odrazovy mostik do buducich kol :D
len aby sme sa aj odrazili :D lepsie keby sme uz aj vzlietli :lol:
no k dnesnemu vysledku len tolko : to co kurnik davate rovnake tipy ? :lol: ale nie no dnes to vyslo opat mne skoda ze aspon o nejaky ten bodik sme neuhrali viac lebo sanca na to bola. uvidime opat dnes, slusna zapasova poricia tak good luck :cool: FireBirds
tu ale panuje ziva diskusia :)
a ked sa zapojis aj ty tak bude este zivsia :!: :box:
sorco :thumbsup:
timovo dnes pekne skoda ze vela timov zabralo takze v poradi sme posun nezaznamenali a dokonca nas pavuci preskocili o bodik, no dotahujeme celo a kazdy bod je cenny aj ked poradie zatial nevyzera ruzovo tak bodovo je to dobre a urcite pojdeme hore. GO GO GO FireBirds :fan:
no strata 5 bodov na ostravu tak treba zabrat. inak sme konecne aspon an delenom piatom mieste ale to nam nezarucuje ani body zatial tak GO GO GO FireBirds
jj,v poslednej dobe mierne zlepsenie, snad takto budeme pokracovat :cool: ...zabrat ale musim najma ja s kajom, zatial sme sa neoplatili GM za doveru :(
veru cakal som trosku viac ale ja mam najmenej co hovorit
netusim ako su na tom ostatni ale u nas to vyzera nasledovne: janik a kajo 7b, sorcerer 6b a canes 4b.
boli az 4 x-ky a tak vela bodov asi nebude kedze tiperi prestali tolko x-iek davat tak uvidime.
tak po vyhodnoteni vladne u mna spokojnost. jedine dva timy mali viac bodov ako my a aj to len o bodik a k tomu neboli z nasej konferencie. opat sme poskocili uz na 4. miesto a k tomu bodova strata sa scvrkla na absolutne minimum. dufam ze sa nam bude darit aj nadalej. GO GO GO FireBirds :fan: :fan:
parada, konecne su aj vysledky v tej NHL trosku zamotanejsie a hned sa to odraza na nasich vykonoch. som na nas hrdy ako sa nam podarilo ziskat tolko bodov za posledne dva tri dni.a zatial nieje ani problem v tom ze som natipoval az do nedele pre istotu. GO GO GO FireBirds
Poprosím všetkých členov Fire Birds,ktorí ešte nehlasovali v KTL anketách aby tak urobili najneskôr do pondelka 12.novembra t.j. keď bude hlasovanie ukončené.
Nuz, tak ideme anketovat... :)
to nieje mozne ked prebehneme niekoho tak zase niekto z dola nas tiez tromfne. strasne a neskutocne vykony poslednych dni tumi Blue Angels. no nic musime makat a verit ze aj nam sa tak zadari.
sorry za moj vcerajsi prehresok,ked som nenatipoval.ale bol som na chate(samozrejme bez netu).hadam sa to uz nestane
no dufam aj ja ze sa to nebude opakovat lebo take vypadky nas mozu prist draho.
zatial dobre vykony, hlavne stabilne , jediny anjeli nam posledne dni trosku usli ale aj to im nevydrzi vacsne takze GO GO GO FireBirds
tak oznamujem ze od dalsieho kola nas opusta sorcerer. on je s tym oboznameny, takze rozvadzat dovody nejdem. sorry kajo a canes za oslabenie timu. pravdepodobne budeme tipovat v trojici lebo nemam velku chut hladat nejakeho tipera co by stal za to. dalej oznamujem ze od buduceho tyzdna zacinam v Brne a moj pristup na net sa znacne obmedzi, snad sa aspon k tipovaniu dostanem, ak nie tak sa pokusim najst za seba adekvatnu nahradu aby tim FB zostal v sutazi. tak zatial len tolko som chcel.
aby ste povedali aj svoj nazor k tomu chalani canes a kajco tak ideme do toho traja? alebo sa na to terz vykasleme. sme tim tak chcem vediet ci chcete pokracovat aby sme tu nerobili z FB len nejakych blbcov niekomu a ked sa do toho pustime tak naplno aj tu komunikaciu trosku zlepsit. cakam na vase odpovede.
jasne ze pokracujeme,ved sme predsa FB 8)
mam pre superov zlu spravu, FB ide dalej 8)
no jasne ze pokracujeme,sice sa mi teraz nejak nedari,ale ked tipovat timovo,tak jedine za FB :good:
:clap: juppiii, FB hladaju tipera....aspon sa nebudu vyhovarat, ze boli len traja, ked skoncia za nami :D

ale teraz vazne....janik, tesim sa tomuto tvojmu rozhodnutiu :wink:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS