Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HOCKEY KENT
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Rád bych se vyjádřil k událostem posledních dnů v týmu. Bohužel jsem zase zapomněl natipovat, mrzelo mě to ale už se to stalo opakovaně. Důvod je jediný, prostě mám tedka myšlenky uplně někde jinde než jen v hokeji a nebo KTL, ligu sleduju nejméně za dobu co jsem k ni přičuchnul, ale stále se snažím.
Nejde o nějaké trable, ale spíš osobní věci a záležitosti, kvůli kterým jaksi ztrácím přehled o čase a nebo zapominam natipovat. Bohuzel to hlavně oslabuje tým, který at si kdo říká, co chce se od svého vzniku zmýtá ve vnitřních problémech a potížích, nebudu to víc komentovat, kazdy kdo to sleduje, ví o co se jedná.
Já bych rád pokračoval, ale chci jen říci, že pokud budou moje myšlenky stále někde více jinde a bude to jen ohrožovat uspěchy týmu tak budu muset uvažovat o vyplacení ze smlouvy, nebo ukončení kariéry.
Mě nikdo nemusí psát nějaké deadliny, veřejné upozornění ale sám vím, co je platné pro tým a i pro mě. Tak uvidíme. Říkám na rovinu, pokud se jeste jednou stane ze nenatipuju, budu to resit rychle, je to neomluvitelné.
jinak zdravím nového spoluhráče oficiálně a chci pozdravit TF, který tomuhle týmu hodně dal a chybí nám, to bezesporu. Sice to bylo jen chvílu ale i tak pro mě byla čest nastupovat v jednom týmu právě s nim
Nejde o nějaké trable, ale spíš osobní věci a záležitosti, kvůli kterým jaksi ztrácím přehled o čase a nebo zapominam natipovat. Bohuzel to hlavně oslabuje tým, který at si kdo říká, co chce se od svého vzniku zmýtá ve vnitřních problémech a potížích, nebudu to víc komentovat, kazdy kdo to sleduje, ví o co se jedná.
Já bych rád pokračoval, ale chci jen říci, že pokud budou moje myšlenky stále někde více jinde a bude to jen ohrožovat uspěchy týmu tak budu muset uvažovat o vyplacení ze smlouvy, nebo ukončení kariéry.
Mě nikdo nemusí psát nějaké deadliny, veřejné upozornění ale sám vím, co je platné pro tým a i pro mě. Tak uvidíme. Říkám na rovinu, pokud se jeste jednou stane ze nenatipuju, budu to resit rychle, je to neomluvitelné.
jinak zdravím nového spoluhráče oficiálně a chci pozdravit TF, který tomuhle týmu hodně dal a chybí nám, to bezesporu. Sice to bylo jen chvílu ale i tak pro mě byla čest nastupovat v jednom týmu právě s nim
No tak moju premieru som si predstavoval teda trochu inak..
Netrafil som ani dvere od stodoly, okrem Nucks,ale to trafil urcite kazdy..aj ked po prezreti highlihtov(pozeram ich kazdy den) musim konstatovat,ze kopec vysledkov bolo natesno..empty net a tak..no a to,ze chicago doma dostane hentaky vyprask..
mal som tam povodne X a nakoniec som to prehodil na 1 a vysledok..
Já, když hned ráno jsem četl výsledky, tak jsem tušil, že vyhrajeme match.. Ale že hned tři z nás budeme mít nad 14 bodů, to super!Dado píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Krasny vykon vsetci traja!!! Linden, BOMBA!!! Pozrite sa, ako sme poskocili hore v tabulke!!! Toto keby sme udrzali, tak by som bol maximalne spokojny. Vdaka!
bude sa hrat tabulkovym systemomDado píše:Konecne sa nam skoncilo 3. posrane kolo. Ale tak, ako som uz hovoril, Kent nikdy nebol tim, ktory zbieral hromadne body, skor sme sa orientovali na vyhry v zapasoch - no ani to nam nevychadzalo, ked sme strasne vela zapasov prehrali najtesnejsim rozdielom... Nastastie sme neskoncili posledni, takze pohodicka stale. Nasleduje 4. kolo a netusim, akym stylom sa tam bude tipovat. Uvidim pozajtra ci kedy. Kazdopadne vela stastia prajem. V stredu/stvrtok idem do Colorada, takze neviem, ako budem moc casto sem prispievat.
Dado : Uz nekolikrat jsi me kvuli KTL vytocil, ale tohle uz je opravdu moc. Nazvat vetsinu fora bandou c....? Nevim za co jineho uz dat permaban...
To porad nemuzes pochopit, ze KTL hrajem pro zabavu a odreagovani, predevsim od problemu kazdodenniho zivota a tyhle tvoje neustale valky a "problemy" dost lidi akorat od KTL odrazuji?
Chtel bych te poprosit o vylouceni z eurolanche, protoze s tebou uz nechci mit nic spolecneho a doufam, ze uz te na HF nebudem muset dlouho trpet!
To porad nemuzes pochopit, ze KTL hrajem pro zabavu a odreagovani, predevsim od problemu kazdodenniho zivota a tyhle tvoje neustale valky a "problemy" dost lidi akorat od KTL odrazuji?
Chtel bych te poprosit o vylouceni z eurolanche, protoze s tebou uz nechci mit nic spolecneho a doufam, ze uz te na HF nebudem muset dlouho trpet!
Chtel jsem vam pogratulovat, ale za tohle akorat klikarum naserudejf píše:Vyhráli jsme i přes nepřízeň celé ligy i jejího vedení, které spustilo nechutný mediální tlak proti našemu týmu.
Poprvé v kariéře si zahraju playoff.![]()
A ještě jsme nechali za sebou pana lídra tabulek, drsoně, válce nebo jak si zrovna teď říká a jeho přicmrndávače pana Kostku
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé