Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

cepi píše:..jeden za vsetkych, vsetci za jedneho.. :!: .. :clap:

Obrázek

:doh:
:skodoradostny2:
taketo :censored: vykony nenechali chladne ani fanynky RD

Obrázek

sidlo RD navstivila aj jedna z obdivovateliek nasho Mitcha

Obrázek

tak pani, bolo by skodou prist o taketo slecinky, takze zabrat :cert:
nechcete ma do tymu? v momentalnej forme by som k vam celkom zapadol... :D
RD su farmou anjelov, dnes sa predviedli v plnej krase... :lol3: :lol3: :lol3:
my a vaša farma :?: na to zabudni :!: to dnes to bolo len tak ale neboj šetrime sa na PO :D
cepi píše:taketo :censored: vykony nenechali chladne ani fanynky RD

Obrázek

sidlo RD navstivila aj jedna z obdivovateliek nasho Mitcha

Obrázek

tak pani, bolo by skodou prist o taketo slecinky, takze zabrat :cert:
Tak tohle je ale síla :shock: :o .Co udělá taková návštěva sličných děv,Cepiku,to byl skvělý motivační tah,Mitch viděl své jméno na bujaré hrudi Vaší fanynky a blýskl se famózním výkonem 16b a Kopecký si dvakrát odfrknul a pak vytáhl 15bodíků,no to je neskutečný výkon :good: :? ,dnes jsme dostali brutálně za uši :verysad:
konečne to padlo a keby som dal NYR 1 tak to mohlo byť ešte lepšie ale vďaka aj za to :clap:
:o no ty vogo to bola jizda :clap: :clap: :clap:

baffyk -) bolo mi jasne, ako chalanov namotivovat :frajer2: a kopi s Mitchom to dokonale odpalili, fakt sila :good:
dneska jste to trefili parádně:cool:
škoda že Steelers taky dobře zabodovali, ale ztráta není ještě tak velká
:oops: nestihol som prve 2 zapasy, ale aj tak by som pri nich vela vody nenamutil..na NYR by som supol Xku a na CHI, na to si uz nespomeniem :angel:

z tohto 2 zapase zatim piseme 4 body..Steelers B 6..
no pekne to hráme už sme tretí :cool:
T.Kopecky píše:no pekne to hráme už sme tretí :cool:
viac menej i druhi :wink:

ty jo, ale slapete pani :cool:

ja som tiez spokojny, ze som sa vyhol roletke :yahoo:

po 4 kole sme stracali na Bsrotovnikov i baffykovcov zhodne po 18 bodov, po 6 kole mame baffykovcov o 2 po sebou a na Bsrotovnikov stracame 11..po 2 dnoch takto to poriesit :good: momentalnu formu, zvlast Vas dvoch musime zurocit, ale som presvedceny o tom, ze ak to neklapne Vam ja s lecim taky tak zeberieme :yes:

a perlicka na zaver: taketo vykony neunikli ani sportovemu periodiku Extra :frajer2:

Obrázek
To som si oddychol ked som videl ze sme celkom dobre zabodovali, po tom co som videl ze mam dalsi zapis do tabulky umelec kola. :)
no blue fylers máme ještě se dostat přes štoťákybečko a konečně dostaneme volno :)
v prvom rade sa opravedlnujem, ze som nemal natipovane, zial, môj pokus vysiel navnivoc..vedel som, ze nedostanem vcera do zac. zapasov k netu, tak som poprosil jednu nemenovanu HF osôbku cez sms ci nenatipuje za mna s tym, ze som jej odoslal svoje tipy.. jej tipy som tam nasiel, moje nie, ale neriesim, zrejme ma dotycna osobka uz ine ciselko :roll:

takto by som tipoval ja:

MIN VAN X
STL CHI 1
NAS EDM X
OTT PHI 1
PIT FLA 1
CAR BOS 2
TOR CLB 1
PHO CGY X
MON NYR 1

takze by som ziskal 10 bodov..o jeden viac ako Mitch, no to nie je nijaka tragedia, aj ked kazdy bodik by sa zisiel..nic to, pohodka a ponaucenie :)

NAJpodstatnejsie je ale to, ze na Borcov sme opät ziskali a stracame na nich uz len 5 bodov :!: to ze sme druhi v priebeznom poradi je sice pekne, ale to neriesim, to nie je pre nas podstatne, ak bude Borci pred nami :bitka3: ich cas zotrvania nad nami sa nezadrzatekne krati :cinka:
:arrow: Rozhovor s diabolskym cepimObrázek

Tak slíbený rozhovor je tady :)
tak nic, srotovnici su proste neudrzatelni, avsak dnes vyznamny to den v RD

Obrázek Frederika dnes riesi meniny :oslava: hadam si spomenul aj maro Obrázek
vše nej Frederice :D
kiez by tych dni bolo viac ako dnes 8) tak co pani, pokusime sa este ponahanat boreckov..? :wink: nadej zomiera posledna a pokial zijeme co i len teoreticky, da se...ale je fakt zaujimave, ako sa tento suboj o 2 priamy flek vyvija, prave tieto 2 celky a akurat na prvych 2 prieckach :roll:
vzruso musi byt :D
no tak dnes sme to s cepim dobre potiahli a ako pozeram tak ak by to takto skoncilo po 6.kole tak by sme boli na 2.priečke celkovo a Falconi by boli až tretí ak sa nemílim tak ale podme este ponahant Steelers B
vyborna spolupraca kopi :thumbsup: dnes nam to tam padalo jedna radost a posledne 2 dni patrili timu RD :frajer2:

tak sa sustredim na Boreckov, ze na sokolikov som uplne pozabudol :o a je to tak, kludne môzu byt mimo priameho postupu :shock: takze musime pokracovat tak ako doteraz a to by bola ina haluz, ak by sokolici skoncili 3 :cool: este raz ocenujem tento system PO, konecne ma sutaz tu spravnu stavu, napätie a dramu az do posl. kolecka :thumbsup:

tak hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :cert:
cepi píše:este raz ocenujem tento system PO, konecne ma sutaz tu spravnu stavu, napätie a dramu az do posl. kolecka :thumbsup:
No ty ocenujes tento system PO, ked vas tim ma postup do PO isty, ale co nas tim :sad2: . Akoze ja som bol spokojny s tymto systemom a aj som, len kus ma to hneva teraz, ked je nas tim zatial mimo postupu do PO :x . Lepsie by bolo, keby do PO ide 8 timov, ale to je uz pozde teraz o tom pisat :shock: , lebo do PO ide, len 6 timov a to podla mna neni fer pre tie timy co sa do sutaze zapoji pozdejsie o par kol :thumbsdown: . No, ale toto je moj nazor a mozno toto by som ani nepisal, keby sa nas tim nenachdza na tom az ta zle :( . Takze toto neber v zlom cepi a ani nikto iny, ale podla mna na tomto bude daco pravdy :roll: .
hm, ako to nazvat, novacikovskou danou pre "oneskorencov"..?..vies, tazko robit zazraky ak sa tim prihalsi 2 kola pred ukoncenim sutaze, napr. taky mafiani sa prihlasili este neskôr a hraju si svoju hru :) postup 8 timov pri pocte 9 resp. 10 timov je podla mna absolutny prepych, to by som ja napr. svoj tim prihlasil dajme tomu az od 5 kola a postup do PO by som mal prakticky v kapse..zmysel..?..ako by sa potom citili timy, ktore tipuju od zaciatku sutaze, do PO sa v pohode dostane, no dostanu sa tam aj timy, ktore sa do PO zapoja dajme tomu v 4, 5 ci dokonca az v 6 kole a dajme tomu v 1 kole PO by sa tim umiestneny na 1 fleku (ak by nefungoval priamy postup) stretol s 8, ten by ho vysackoval a bolo by..to by bolo fakt spravodlive..4 postupujuci malo, 8 vela, 6 je absolutne idealne :thumbsup: a ber to tak, ze niekomu vyhovoval postup max. 4 celkov...psst, vezmi to ako trening do dalsej sezony :frajer2:
ale tro nieje ich chyba ze vas tim isiel do sutaze o par kol neskor tak neveim co tu places toto PO bude fakt super aj ten system hoci by sme nevihrali o com prilis nerozmysla aj tka to je velke spestrenie sutaze vdaka tim co to vymislely
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG