dikarek píše:gratulujem
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
petrik píše: "zachranil" nas Ohlund s 2 bodmi...
Začiatok nič moc, ale na túto sezonu sa velmi teším, tú konferenciu sme dostali ozaj skvelú, okrem toho čo si už spomínal aj ty že sú tu 4 šampioni, tak sú tu aj víťazi ET - Prisoners, vrátili sa oblúbenci Flyersáci, Dean je späť a kvalitné tímy určite majú aj Firebirds a Army Men...
tak toto prve kolo je zatial z nasej strany celkom solidne - nie dokonale ale mozeme byt myslim spokojni... stratu nabratu v uvodnych dnoch sme s prehladom zmazali a drzime sa medzi najlepsimi, odstupy zatial nie su velke (az na drakov odtrhnutych z retaze) takze to vyzera na tvrdy boj o kazdy bod az do sameho zaveru kola.
nastastie mame nasu tajnu zbran v podobe najvacsieho fanusika a zaroven kluboveho maskota, ktory nam verne fandi a drzi palce:

tak ju nesmieme sklamat
nastastie mame nasu tajnu zbran v podobe najvacsieho fanusika a zaroven kluboveho maskota, ktory nam verne fandi a drzi palce:

tak ju nesmieme sklamat
petrik píše:tak toto prve kolo je zatial z nasej strany celkom solidne - nie dokonale ale mozeme byt myslim spokojni... stratu nabratu v uvodnych dnoch sme s prehladom zmazali a drzime sa medzi najlepsimi, odstupy zatial nie su velke (az na drakov odtrhnutych z retaze) takze to vyzera na tvrdy boj o kazdy bod az do sameho zaveru kola.
tak ju nesmieme sklamat![]()
![]()
Výsledky dnes nič moc, ale to 2. miesto sme dokázali udržať
(teda skontroloval som len EI) , draci boli suverénni celé kolo takže lepšie sme ani skončiť nemohli. Nespokojný som len so sebou
, tímu som pomohol najmenej a moje výkony boli ako na horskej dráhe, len škoda že jeden dobrý den striedali minimálne 3-4 na hranici šadautu
.
Potvrdili sme že tabulkové kolá nám vždy celkom idú a teraz som zvedavý či si zlepšíme povesť čo sa týka zápasových kôl
.
Let's Go Falcons !
Potvrdili sme že tabulkové kolá nám vždy celkom idú a teraz som zvedavý či si zlepšíme povesť čo sa týka zápasových kôl
jj, tiez som skontroloval len EI
a malo by to bezpecne vyjst. vysledky dnes boli vselijake, takze verim ze tych nasich 18b by mohlo patrit k lepsim vykonom dna 
s 1. kolom som samozrejme vysoko spokojny, myslim ze sme sa velmi vhodne doplnali, ked sa nezadarilo jednemu tak potiahol niekto iny, na konecnom uspesnom vysledku sa kazdy podielal dolezitym dielom
ja osobne tu individualne vykony neriesim, beriem to ako timovu sutaz a v tej sa nam zatial dari
no ale samozrejme v snahe zlepsit sa ta brzdit nebudem, par bodov navyse nikdy nemoze uskodit
s 1. kolom som samozrejme vysoko spokojny, myslim ze sme sa velmi vhodne doplnali, ked sa nezadarilo jednemu tak potiahol niekto iny, na konecnom uspesnom vysledku sa kazdy podielal dolezitym dielom
no ale samozrejme v snahe zlepsit sa ta brzdit nebudem, par bodov navyse nikdy nemoze uskodit
ani nehovorOhlund píše:Zápasové kolá :juchu: ,.
nastastie dnes sme proti basistom nezavahali a zapisali "povinne" 3 body, konecne sa ajm ne trochu zadarilo, tak dufam ze je to predzvest lepsich casov a nie len jednorazovy zachvat
stratu sme zatial prakticky ziadnu nenabrali, kolo je este dlhe, vsetko je stale otvorene
Forma mi odišla a momentálne nám to dosť kazím, posledné zápasy sú dosť tesné, dnes rozhodol 1 bod v OT , predtým bola remíza... takže každý bod navyše by sa zišiel a ja tie lahké zápasy len tak zahadzujem
, dávam tam samé remízy a z 20 trafím prinajlepšom 1, musím s nimi zas na neaký čas prestať (takže teraz ich bude hodne) a musím tie tímy vo forme dávať aspoň o trochu častejšie a nie podla tých mojich "pohnutých" kritérií... kolo ešte nie je sratené, je to dosť tesné tak musíme ešte zabrať, aspoň to 3. miesto. Let's Go Falcons !
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé