Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no tak nakoniec sme my netipovali v plnej sile :hahano: gratulujem
arek píše:gratulujem
dik
tak ak som to dobre pozrel tak sme zacali 3 shutoutami a "zachranil" nas Ohlund s 2 bodmi... :lol:
petrik píše: "zachranil" nas Ohlund s 2 bodmi... :lol:
:vitaz: :sarcasm:

Začiatok nič moc, ale na túto sezonu sa velmi teším, tú konferenciu sme dostali ozaj skvelú, okrem toho čo si už spomínal aj ty že sú tu 4 šampioni, tak sú tu aj víťazi ET - Prisoners, vrátili sa oblúbenci Flyersáci, Dean je späť a kvalitné tímy určite majú aj Firebirds a Army Men... :wave:
Let's Go Falcons !
tak toto prve kolo je zatial z nasej strany celkom solidne - nie dokonale ale mozeme byt myslim spokojni... stratu nabratu v uvodnych dnoch sme s prehladom zmazali a drzime sa medzi najlepsimi, odstupy zatial nie su velke (az na drakov odtrhnutych z retaze) takze to vyzera na tvrdy boj o kazdy bod az do sameho zaveru kola.

nastastie mame nasu tajnu zbran v podobe najvacsieho fanusika a zaroven kluboveho maskota, ktory nam verne fandi a drzi palce:
Obrázek

tak ju nesmieme sklamat :!: :D :fan:
petrik píše:tak toto prve kolo je zatial z nasej strany celkom solidne - nie dokonale ale mozeme byt myslim spokojni... stratu nabratu v uvodnych dnoch sme s prehladom zmazali a drzime sa medzi najlepsimi, odstupy zatial nie su velke (az na drakov odtrhnutych z retaze) takze to vyzera na tvrdy boj o kazdy bod az do sameho zaveru kola.

nastastie mame nasu tajnu zbran v podobe najvacsieho fanusika a zaroven kluboveho maskota, ktory nam verne fandi a drzi palce:
Obrázek

tak ju nesmieme sklamat :!: :D :fan:
:) :cool: tak to už áno... tá naša je na ceste, už sa neviem dočkať (24.12.) :wink2:
jakí utrhnutí z reťaze? však ideme len na pol plynu :ciga:
Výsledky dnes nič moc, ale to 2. miesto sme dokázali udržať :thumbsup: (teda skontroloval som len EI) , draci boli suverénni celé kolo takže lepšie sme ani skončiť nemohli. Nespokojný som len so sebou :? , tímu som pomohol najmenej a moje výkony boli ako na horskej dráhe, len škoda že jeden dobrý den striedali minimálne 3-4 na hranici šadautu :hroza: .
Potvrdili sme že tabulkové kolá nám vždy celkom idú a teraz som zvedavý či si zlepšíme povesť čo sa týka zápasových kôl :scare: .
Let's Go Falcons !
jj, tiez som skontroloval len EI :D a malo by to bezpecne vyjst. vysledky dnes boli vselijake, takze verim ze tych nasich 18b by mohlo patrit k lepsim vykonom dna :giggle:

s 1. kolom som samozrejme vysoko spokojny, myslim ze sme sa velmi vhodne doplnali, ked sa nezadarilo jednemu tak potiahol niekto iny, na konecnom uspesnom vysledku sa kazdy podielal dolezitym dielom :yes: ja osobne tu individualne vykony neriesim, beriem to ako timovu sutaz a v tej sa nam zatial dari
no ale samozrejme v snahe zlepsit sa ta brzdit nebudem, par bodov navyse nikdy nemoze uskodit :D
do zapasoveho kola sme vykrocili spravnou nohou, verme ze to v rovnakom duchu bude aj pokracovat :yes:
petrik píše:do zapasoveho kola sme vykrocili spravnou nohou, verme ze to v rovnakom duchu bude aj pokracovat :yes:
No dlho nám to nevydržalo :doh: , nechcem tu zas riešit keby bolo keby ale colorado som dal hádam 1x v sezone :x . Na dalšie 2 mesiace asi Avs stačilo :bee: .
Pekný duel páni sme včera odohrali. :) Váš skalp je vždy velmi cenný a verím,že nás nakopne tým správnym smerom do dalších zápasov.Ako som už petríkovi písal,ked mi pomáhal naštartovať Evil,držím palce nech sa darí,samozrejme mimo našich duelov. :D :wink:
tak dnes by sme vdaka Ohlundovym 6 bodom mali novacikov z wild horses porazit 10:8, ale kua ja aku "formu" som chytil na uvod tohto kola :hroza:

Joe - co si to pisal ze overene pomaha na slabu formu? finlandia? :D
petrik píše:
Joe - co si to pisal ze overene pomaha na slabu formu? finlandia? :D
:yes: mne to pomáhalo
Zápasové kolá :juchu: , :hroza: .
Ohlund píše:Zápasové kolá :juchu: , :hroza: .
ani nehovor :hroza: to je nas kryptonit najkryptonitovatejsi :D (ze jake slovo som vymyslel :lol: )
nastastie dnes sme proti basistom nezavahali a zapisali "povinne" 3 body, konecne sa ajm ne trochu zadarilo, tak dufam ze je to predzvest lepsich casov a nie len jednorazovy zachvat :D
stratu sme zatial prakticky ziadnu nenabrali, kolo je este dlhe, vsetko je stale otvorene :box:
Dnes by sme mali poraziť aj skvelo rozbehnutých BF, a znovu sme sa dostali aspoň na .500 , len tak dalej :wave: .
winning streak ? :eek2: :wave:
az tomu takmer uverit nemozem :giggle:
Dnes najlepší výkon a 4. výhra v rade :wave: .
Ohlund píše:Dnes najlepší výkon a 4. výhra v rade :wave: .
we want more, WE WANT MORE :!: :povzbudzovanie: :fan:
tak snurka sa nam pretrhla, insideri si dokonca mohli dovolit nechat doma aj evku a v pohodicke nas dali aj v trojici :P
nevadi, 7 dni pred koncom kola sme stale v slubnej pozicii, ked zaberieme tak citim sancu na dalsi vyborny vysledok :clap:
tak ak som to spravne zratal tak konikov by sme dnes mali aj v trojici zdolat :yes:
Forma mi odišla a momentálne nám to dosť kazím, posledné zápasy sú dosť tesné, dnes rozhodol 1 bod v OT , predtým bola remíza... takže každý bod navyše by sa zišiel a ja tie lahké zápasy len tak zahadzujem :hroza: , dávam tam samé remízy a z 20 trafím prinajlepšom 1, musím s nimi zas na neaký čas prestať (takže teraz ich bude hodne) a musím tie tímy vo forme dávať aspoň o trochu častejšie a nie podla tých mojich "pohnutých" kritérií... kolo ešte nie je sratené, je to dosť tesné tak musíme ešte zabrať, aspoň to 3. miesto. Let's Go Falcons ! :wave:
tabulka je zatial ppci tesna, v hre este 9 bodov, bude to husteeee... da sa skoncit hocikde od 2. po 9. miesto :scare:
spokojny budem s top 5
Dnes jeden z najhorších výkonov dňa, ale aj napriek tomu sme prehrali len o bod :buch: :x , asi to predsa len bude tradičné zápasové kolo v našom podaní :( .
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA