cepik je typem hrace do play-off a myslim,ze se bude chtit vytahnout....pro me osobne to je cest,chtel jsem si s cepim vzdycky zahrat,pred lety uz jsme byli blizko dohody,ale z pozice gm BF,jsem to nemohl dotahnout do konce a odmitl,tak ted si to muzem testnout naostro.....
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE FLYERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
no,tak to je mi super kauf Walte
cepik je typem hrace do play-off a myslim,ze se bude chtit vytahnout....pro me osobne to je cest,chtel jsem si s cepim vzdycky zahrat,pred lety uz jsme byli blizko dohody,ale z pozice gm BF,jsem to nemohl dotahnout do konce a odmitl,tak ted si to muzem testnout naostro.....
v prvom rade dakujem za mile privitanie
a dakujem za moznost pôsobit v tomto sympatickom time
v druhom rade neskryvam nadsenie z toho, ze som bol vybrany timom Blue Flyers, ktory bol mojim vysnivanym v ramci PO draftu....nehovorim to, len z takych typickych NHL prestupovych zdvorilostnych fraz, ale myslim to otvorene a uprimne
pred par dnami ma prostr. PM kontaktoval GM timu Walt
kedze umiestnenie BF mi z tohto pohladu nahravalo do karat, sance boli sympaticky vysoke, co sa v konecnom uctovani aj potvrdilo
byt draftovany z 3.pozicie, navyse timom, ktory na v KTL vzbudzuje respekt a uznanie, je nesmierne povzbudzujuce, no zaroven zaväzujuce, beriem to ako vyzvu a podla ohlasov sa tu zrejme aj nieco odo mna ocakava
nie je co riesit! som pripraveny vydat zo seba maximum a moja novodabudena tiperska chut, by sa dala krajat
k spoluhracom
Fortune - kolega zos Kosicoch
exo - tiperska legenda KTL
Baffy - povedal vsetko podstatne, aj pre mna je velkym potesenim zahrat si s nim v 1 time, no a ktohovie, mozno si zahrame aj v 1.lajne, samozrejme, vsetko je to ale v kompetencii GM Walta
Walt - s panom trenerom sa poznam aj osobne, po zapasove
utuzili nas vztah, ktory sa vsak v PO dostava do plne profesionalnej roviny!
k superovi - Cruel Prisones
suboj bude mat aj pre mna samotneho osobitny naboj, kedze na strane supera dostava PO sancu môj byvaly GM RD a dlhorocny tiper RD Deco2508....
otazka na kouca: "sefe? v ktorej lajne budem nastupovat a po boku ktorych spoluhracov? ulahcim vam to, dokazem alternovat tak na RW, ako aj C....je pravdou, ze v tejto sezone mi to islo aj v branke
ale v PO zapasoch sa chcem bez debaty tlacit dopredu
"
v druhom rade neskryvam nadsenie z toho, ze som bol vybrany timom Blue Flyers, ktory bol mojim vysnivanym v ramci PO draftu....nehovorim to, len z takych typickych NHL prestupovych zdvorilostnych fraz, ale myslim to otvorene a uprimne
pred par dnami ma prostr. PM kontaktoval GM timu Walt
nevahal som ani sekundu a dufal, ze si ma pred Bf nevyberie ziaden iny tim (taky Blue Angels, ci Master Gremlins,by boli tiez ok, aj ked pod vedenim Sellyho by sme toho viac popili, ako nahraliWalt píše:neviem ako si na tom so záujemcami v PO drafte, ale ja budem vyberať v poradí tretí, tak ak tam ešte budeš, vybral by som teba, môže byť..?
byt draftovany z 3.pozicie, navyse timom, ktory na v KTL vzbudzuje respekt a uznanie, je nesmierne povzbudzujuce, no zaroven zaväzujuce, beriem to ako vyzvu a podla ohlasov sa tu zrejme aj nieco odo mna ocakava
k spoluhracom
Fortune - kolega zos Kosicoch
exo - tiperska legenda KTL
Baffy - povedal vsetko podstatne, aj pre mna je velkym potesenim zahrat si s nim v 1 time, no a ktohovie, mozno si zahrame aj v 1.lajne, samozrejme, vsetko je to ale v kompetencii GM Walta
Walt - s panom trenerom sa poznam aj osobne, po zapasove
k superovi - Cruel Prisones
suboj bude mat aj pre mna samotneho osobitny naboj, kedze na strane supera dostava PO sancu môj byvaly GM RD a dlhorocny tiper RD Deco2508....
ale v PO zapasoch sa chcem bez debaty tlacit dopredu presne takto si to predstavujem, má to byť o zábave, ľahkosti s nadhľadom, ale zároveň s ozajstným prístupom, ako to v športe býva.
Aj preto som chcel v tíme cepiho, ktorého som spoznal osobne na "pracovných poradách"
Dnešná taktika na zápas je jednoduchá, podať tipy o málinko lepšie, ako súper
Dnes sa do brány postavím ja, obrana : exo - Fortune a útok skúsime s nováčikom takže : Baffy - cepi
tak sme ten prvý zápas nezvládli, za seba sa chcem ospravedlniť, lebo som tie pôvodné tipy kde bolo väčšina remíz pomenil, mal som tam len tutovku na PIT a WSH a ak by som to tak nechal, sme vysmiati. Ale ja duša nespokojná som musel všetko pomeniť, lebo som mal taký pocit a dopadlo to na h....
Nevadí.., "čo nás nezabije, to nás posilní." tak v duchu tohto hesla ideme dnes na to a dúfam že to vyrovnáme
Nevadí.., "čo nás nezabije, to nás posilní." tak v duchu tohto hesla ideme dnes na to a dúfam že to vyrovnáme
na tomto som sa dostatocne poucil....nezvyknem uz menit tipy za tie, ktore som natipoval ako prve....nevyplatilo sa mi to viac krat....treba dat bez debatay na prvy dojemWalt píše:ak by som to tak nechal, sme vysmiati. Ale ja duša nespokojná som musel všetko pomeniť, lebo som mal taký pocit a dopadlo to na h....![]()
k serii, vsetko nam este len zacina
dnes to bolo tak troška o našej smole a ich šťastí, prehrávame 3:4 ale podľa mňa je to jedno. Teraz je to skúška našej sily a odolnosti, takéto situácie dokážeme zvládať, sme v pozícii kedy už nemôžme zaváhať, tak do toho dajte všetci maximum. Ak to vyjde rozdáme si to v poslednom a rozhodujúcom zápase, ak nie nič sa nestane, je to len hra.
Ja verím, že si ten 7 duel zahráme...
Máme na to páni, tak im to ukážme, lebo podľa tých rečí sa už vidia vo finále a to je niekedy príliš zradný pocit...
Ja verím, že si ten 7 duel zahráme...
Máme na to páni, tak im to ukážme, lebo podľa tých rečí sa už vidia vo finále a to je niekedy príliš zradný pocit...
páni, tak sme sa pekne rozbehli a nakoniec je to (aj pre mňa dosť prekvapivo) 4:1 zatiaľ
starí páni, ako si niektorí pred sériou neodpustili v poznámkach, tak ukazujú, že sú naozaj ako to víno : čím starší, tým lepší :frajer2:
dnes nás teda čaká veľmi dôležitý zápas, dajte do toho všetko a pokúsme sa to rozhodnúť.
- inak volali my dnes s ESPN, že by ten zápas radi odvysielali, tak som súhlasil, následne sa začali telefonáty, od reklamných sponzorov, no mám čo robiť, ale tak čo by som pre vás neurobil, že..?
- dnes bude v skyboxe aj manželka s malou, tak sa posnažte, nech má malá zážitok, tak do toho Flyers
starí páni, ako si niektorí pred sériou neodpustili v poznámkach, tak ukazujú, že sú naozaj ako to víno : čím starší, tým lepší :frajer2:
dnes nás teda čaká veľmi dôležitý zápas, dajte do toho všetko a pokúsme sa to rozhodnúť.
- inak volali my dnes s ESPN, že by ten zápas radi odvysielali, tak som súhlasil, následne sa začali telefonáty, od reklamných sponzorov, no mám čo robiť, ale tak čo by som pre vás neurobil, že..?
- dnes bude v skyboxe aj manželka s malou, tak sa posnažte, nech má malá zážitok, tak do toho Flyers
výborne páni, veľká poklona od celého vedenia tímu BF :klobuk_dole:
dnes skvelý výkon v podaní dvojice cepi - Fortune :klobuk_dole:
(dnes vidíte ako sa oplatí zariskovať v drafte
)
sme teda vo finále, tak si doliečte zranenia, naberte energiu a počkáme si na súpera, potom sa pokúsime túto sezónu vyšperkovať titulom.
Za doterajší priebeh jedno obrovské ĎAKUJEM..! (prémie už boli zaslané na vaše účty a dnes menšia oslava v reprezentatívnych priestoroch štadiona s milými hosteskami, ktoré vás budú celý večer obsluhovať
)
dnes skvelý výkon v podaní dvojice cepi - Fortune :klobuk_dole:
sme teda vo finále, tak si doliečte zranenia, naberte energiu a počkáme si na súpera, potom sa pokúsime túto sezónu vyšperkovať titulom.
Za doterajší priebeh jedno obrovské ĎAKUJEM..! (prémie už boli zaslané na vaše účty a dnes menšia oslava v reprezentatívnych priestoroch štadiona s milými hosteskami, ktoré vás budú celý večer obsluhovať
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé