Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

vitam Cepiho rozsirujuceho kosicku enklavu v Blue Flyers :good:

a nezabudnite natipovat, zacina sa uz zajtra, prvy zapas o siedmej uz !
no,tak to je mi super kauf Walte :good:
cepik je typem hrace do play-off a myslim,ze se bude chtit vytahnout....pro me osobne to je cest,chtel jsem si s cepim vzdycky zahrat,pred lety uz jsme byli blizko dohody,ale z pozice gm BF,jsem to nemohl dotahnout do konce a odmitl,tak ted si to muzem testnout naostro..... :ejha:
tak som rád, že ste spokojný s výberom, práve preto som chcel cepiho,viem čo v ňom je... :wink2:
Zdravím Cepi :good: hodně štěstí.
Začína to dnes už o 19.00..!

tak bacha na to páni, dôležitý môže byť každý bod... :yes:

tak držím palce všetkým, nech sa darí :cinka:
v prvom rade dakujem za mile privitanie :oops: a dakujem za moznost pôsobit v tomto sympatickom time :thumbsup:
v druhom rade neskryvam nadsenie z toho, ze som bol vybrany timom Blue Flyers, ktory bol mojim vysnivanym v ramci PO draftu....nehovorim to, len z takych typickych NHL prestupovych zdvorilostnych fraz, ale myslim to otvorene a uprimne :yes:
pred par dnami ma prostr. PM kontaktoval GM timu Walt
Walt píše:neviem ako si na tom so záujemcami v PO drafte, ale ja budem vyberať v poradí tretí, tak ak tam ešte budeš, vybral by som teba, môže byť..?
nevahal som ani sekundu a dufal, ze si ma pred Bf nevyberie ziaden iny tim (taky Blue Angels, ci Master Gremlins,by boli tiez ok, aj ked pod vedenim Sellyho by sme toho viac popili, ako nahrali :lol2: kedze umiestnenie BF mi z tohto pohladu nahravalo do karat, sance boli sympaticky vysoke, co sa v konecnom uctovani aj potvrdilo

byt draftovany z 3.pozicie, navyse timom, ktory na v KTL vzbudzuje respekt a uznanie, je nesmierne povzbudzujuce, no zaroven zaväzujuce, beriem to ako vyzvu a podla ohlasov sa tu zrejme aj nieco odo mna ocakava :giggle: nie je co riesit! som pripraveny vydat zo seba maximum a moja novodabudena tiperska chut, by sa dala krajat :hfman:

k spoluhracom

Fortune - kolega zos Kosicoch :cool:
exo - tiperska legenda KTL :respect:
Baffy - povedal vsetko podstatne, aj pre mna je velkym potesenim zahrat si s nim v 1 time, no a ktohovie, mozno si zahrame aj v 1.lajne, samozrejme, vsetko je to ale v kompetencii GM Walta
Walt - s panom trenerom sa poznam aj osobne, po zapasove :oslava: utuzili nas vztah, ktory sa vsak v PO dostava do plne profesionalnej roviny!

k superovi - Cruel Prisones

suboj bude mat aj pre mna samotneho osobitny naboj, kedze na strane supera dostava PO sancu môj byvaly GM RD a dlhorocny tiper RD Deco2508....

:?: otazka na kouca: "sefe? v ktorej lajne budem nastupovat a po boku ktorych spoluhracov? ulahcim vam to, dokazem alternovat tak na RW, ako aj C....je pravdou, ze v tejto sezone mi to islo aj v branke :hiding: ale v PO zapasoch sa chcem bez debaty tlacit dopredu :!: "
:lol: tak toto mi spestrilo dnešný deň... :good:

presne takto si to predstavujem, má to byť o zábave, ľahkosti s nadhľadom, ale zároveň s ozajstným prístupom, ako to v športe býva.

Aj preto som chcel v tíme cepiho, ktorého som spoznal osobne na "pracovných poradách" :oslava: :giggle: , ktoré boli niekedy vyčerpávajúce :pivo2: :%): :hroza: , vzhľadom na tématiku, týkajúcu sa ako inak KTL, či Hokejfóra... :D
Dnešná taktika na zápas je jednoduchá, podať tipy o málinko lepšie, ako súper :yes: , tak veselo do toho.
Dnes sa do brány postavím ja, obrana : exo - Fortune a útok skúsime s nováčikom takže : Baffy - cepi :cinka:
tak sme ten prvý zápas nezvládli, za seba sa chcem ospravedlniť, lebo som tie pôvodné tipy kde bolo väčšina remíz pomenil, mal som tam len tutovku na PIT a WSH a ak by som to tak nechal, sme vysmiati. Ale ja duša nespokojná som musel všetko pomeniť, lebo som mal taký pocit a dopadlo to na h.... :?
Nevadí.., "čo nás nezabije, to nás posilní." tak v duchu tohto hesla ideme dnes na to a dúfam že to vyrovnáme :yes:
nevadi, mame na to aby sme to obratili, svojim tipom treba verit, menenie na poslednu chvilu malokedy priniesie nieco dobre, myslim, ze dnes to vyrovname :good:
Walt píše:ak by som to tak nechal, sme vysmiati. Ale ja duša nespokojná som musel všetko pomeniť, lebo som mal taký pocit a dopadlo to na h.... :?
na tomto som sa dostatocne poucil....nezvyknem uz menit tipy za tie, ktore som natipoval ako prve....nevyplatilo sa mi to viac krat....treba dat bez debatay na prvy dojem :yes:
k serii, vsetko nam este len zacina ;)
dnes so šťastím, ale predsa len sa ujímame vedenia v sérii :yes:
- je to dôležité víťazstvo podľa mňa, tak si to udržme. Za dnešný výkon patrí celému tímu poďakovanie, rozhodené sme to mali dobre. :good:
Tak první kolo máme úspěšně za sebou :cool: Díky všem spoluhráčů :yes: bylo vidět,že play off nikdo nepodcenil a každý makal na plno což je vynikající.
Hodně štěstí v dalším kole. :good:
excelent píše:Tak první kolo máme úspěšně za sebou :cool: Díky všem spoluhráčů :yes: bylo vidět,že play off nikdo nepodcenil a každý makal na plno což je vynikající.
Hodně štěstí v dalším kole. :good:
Gratulace :thumbsup:
dakujeme

super super ideme dalej, dufam, ze v nastolenom trende :)
Gratulujem k postupu,super prácička. :good:
dnes to bolo tak troška o našej smole a ich šťastí, prehrávame 3:4 ale podľa mňa je to jedno. Teraz je to skúška našej sily a odolnosti, takéto situácie dokážeme zvládať, sme v pozícii kedy už nemôžme zaváhať, tak do toho dajte všetci maximum. Ak to vyjde rozdáme si to v poslednom a rozhodujúcom zápase, ak nie nič sa nestane, je to len hra.
Ja verím, že si ten 7 duel zahráme... :wink2:
Máme na to páni, tak im to ukážme, lebo podľa tých rečí sa už vidia vo finále a to je niekedy príliš zradný pocit... :nono:
paráda páni, vytúžené finále konferencie je realitou, tak vám chcem priebežne všetkým veľmi poďakovať za odvedené výkony. Bolo to ukážkové, je radosť mať takýchto ľudí v tíme. :yes:
Pokúsme sa teraz dotiahnuť to do absolútneho finále, keď už sme tak pekne rozbehnutí... :) :wink2:
patrilo by sa splnit tvoje slova :D
páni, tak sme sa pekne rozbehli a nakoniec je to (aj pre mňa dosť prekvapivo) 4:1 zatiaľ :good:
starí páni, ako si niektorí pred sériou neodpustili v poznámkach, tak ukazujú, že sú naozaj ako to víno : čím starší, tým lepší :frajer2:
dnes nás teda čaká veľmi dôležitý zápas, dajte do toho všetko a pokúsme sa to rozhodnúť.

- inak volali my dnes s ESPN, že by ten zápas radi odvysielali, tak som súhlasil, následne sa začali telefonáty, od reklamných sponzorov, no mám čo robiť, ale tak čo by som pre vás neurobil, že..? :wink2: :D
- dnes bude v skyboxe aj manželka s malou, tak sa posnažte, nech má malá zážitok, tak do toho Flyers :flyer: :fan:
výborne páni, veľká poklona od celého vedenia tímu BF :klobuk_dole:
dnes skvelý výkon v podaní dvojice cepi - Fortune :klobuk_dole: :good: (dnes vidíte ako sa oplatí zariskovať v drafte :wink2: )
sme teda vo finále, tak si doliečte zranenia, naberte energiu a počkáme si na súpera, potom sa pokúsime túto sezónu vyšperkovať titulom.

Za doterajší priebeh jedno obrovské ĎAKUJEM..! (prémie už boli zaslané na vaše účty a dnes menšia oslava v reprezentatívnych priestoroch štadiona s milými hosteskami, ktoré vás budú celý večer obsluhovať :wink2: :oslava: )
:good: Je to paráda !! :cool: Jdeme do finále !!

Velký dík všem spoluhráčům :klobuk_dole:
som nadseny z naseho vykonu, tesim sa na finale, nech ho hrame s kymkolvek :)
tak dnešnú prehru beriem na seba páni (všetci vieme prečo :? )
ak by som ten zápas poistil, tak to máme, no čo už... niektoré výsledky fakt nemajú logiku.
Tým pádom platí to, čo nám fungovalo doteraz, nemá zmysel to meniť. Ešte raz sorry. :oops:
Jak jsem cekal.
Sile Lindena se neda odolat...
Walt píše:(všetci vieme prečo :? )
Vseci to nevieme, protoze vseci vieme prd. Opravdu zazitek pro nestranne pozorovatele. Gratuluji komisi.
Jestli se tohle do pristi sezony nezmeni, pokracovat nebudu.
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES