Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

mne to tiez vyhovuje na stvrtok vecer :cool:
ObrázekBulls Gazette

Obrázek CH 4 - 10 MB Obrázek

Byci po 4 porazkach dokazali konecne ziskat 3 body, ked na lade Chorches uplne dominovali a vyhrali o 6 golov. Domaci mali sice strelecku prevahu, ked zatazili brankara hosti az 40 strelami, nic im to vsak nebolo platne, kedze hostia ukazali vybornu produktivitu. Zaujimavy tah vytiahol GM MB maro, ked poslal do brany nadejneho brankara ,ktory zatial v KTL neodchytal ani minutku a ten sa mu za to odvdacil hned vychytanym vitazstvom. Hviezdami duelu boli dvaja hraci MB maros a Extrem, ktori si pripisali zhodne po 5 goloch.

Jeden z krasnych golov MB si mozete pozriet i tu :

Dnes v noci nas caka opat tim z vychodu a to Drexel Dragons. Tim oslahany skusenostamiv podobe excelenta ci milosa. Uvidime ci maro opat pusti do branky nadejneho mladika Desrosa i v tomto zapase.

Obrázek MB - DD Obrázek

pozor uz o 20:00
medik911 píše:mne to tiez vyhovuje na stvrtok vecer :cool:
hh uz to mas jedno bolo to vcera
No maro, dnes nás čaká parádny súboj, proti vášmu tímu.Po trochu zahambujúcej prehre proti Steelers C, nám náš majiteľ vypucoval žalúdky a sme plný odhodlania, napraviť si reputáciu výhrou nad vašim kvalitným tímom. :smile03: Kvôli tomu som na určitý čas prestal chodiť po baroch a znovu začal trénovať s tímom a už som plný očakávania, na dnešný duel proti vám.Verím, že na tento zápas príde veľa divákov a pred fantastickou kulisou vás porazíme a po zápase spolu pôjdeme do miestnych barov a popri dobrom alkohole a miestnych krásaviciach,zabudneme na problémy našich tímov a poriadne sa odviažeme.:lol2: :lol2:
Nazdar Bejci :D

Obrázek

Doufám,že se na nás těšíte :yahoo: u vás nám to určitě půjde :wink:
Hou,hou..vidim ze draci suplni sebavedomia..len aby vam majitel nemusel pucovat zaludky dalej :D ..my sa oto rozhodne pokusime :frajer2: :frajer2:
mno tak dnes konečne výhra,tak PODME MB GO GO GO
Zapas sa prave zacal. Tiperi sa uz rozvicuju a uz je znama aj prva tajenka zapasu. Domaci GM dal opat sancu len 18-rocnemu mladikovi v branke DesRoosovi..drzme nasim palcee :D :D
lol tymto venovanim by sa chcelil majitelia areny podakovat extremovi k skvelym vykonom ktore doteraz odvadzala popriat mu vsetko najlepsie k meninam takze extrem si nas najlepsi gratulujeme a dakujeme :oslava: :oslava:
No anooo. Praave sa v arene odohrava prijemna udalost. majitel timu venoval novucicke medaky dvom nasim oslavencom maroskom (maros, Extrem) a momentalne ti dvaja blaznia s mercedesiikmi po ladovej ploche.. aaale co , ved maju meninky.. tak vsioo najlepsieeeeeeee.. :yahoo: :yahoo:
dikes marecku :cool: :good: aj za tie medaky ja ze nic ale kusa som ho skrabol o mantinel jak sme s extremom driftovali po lalde :razzi: :razzi:
Heh neboj mantinely toho znesu dost... :D :D
ja viem ale tie medaky ne :lol: :lol: :razzi:
Obrázek

My vedeméééééé :D Obrázek
co je snami ?? nejak nam to nejde :cry: :cry:
ako dnes nas poxoval excelent..ti ci za vykon bol...
Chcem sa podakovat nielen hracom MB ale aj fanusikom za komornu atmosferu domaceho timu :lol2: ktora vladla od 2 tretiny po tom ako Exo, nekompromisne popod betony golmana wolfa :D od modrej čiary zaznamenal hatrick.
Dalej, že umoznili nasim fanusikom o 500 listokov naviac, cim bolo na stadione Bykov zhruba 1500 nasich najvernejsich.
Hrajte takto s nami aj nadalej :cool:
Musim poopravit tuto kolegove slova..
tak za prve brane bol nadejny brankar DeSrooooos ... arena bola plna ale samozrejme sa tam dostali i xalaniska xuligani, ktori si neodpustili i rasisticke nadavky na margo tipera ciernej pleti milosa :D ...a neskor pobili u tu hrstku (2) fanusikov hosti..
aj ked v jednom ma pravdu, spokojnejsi odchadzali hostia.. :(
maro píše:Musim poopravit tuto kolegove slova..
tak za prve brane bol nadejny brankar DeSrooooos ... arena bola plna ale samozrejme sa tam dostali i xalaniska xuligani, ktori si neodpustili i rasisticke nadavky na margo tipera ciernej pleti milosa :D ...a neskor pobili u tu hrstku (2) fanusikov hosti..
aj ked v jednom ma pravdu, spokojnejsi odchadzali hostia.. :(
Taku atmosferu tam spravilo 1500 nasich, ze tich Vasich 8500 tam sedkalo jak v divadle, tzv. semiackovy fanuskvia, ak to takto vyzera na kazdom Vasom zápase :razzi: radosť tam hrať.
Ved toto len tak nenechame, urcite bude mastna pokuta a pokusime sa aj o strhnutie nejakych bodov pre Vás tim, dajme stop rasizmu.
Pravdou ale je, ze som sa dopocul, ze za tie rasisticke urazky, sa okolo 80 fanuskov nasho timu pustilo do 120 Vasich a tí po 15 minutach zduchli jak kurence :lol:
Raz darmo našim ultras sa barskto nevyrovna.
najnovsie informacie o incidente v bulls arene hovoria o tom ze bolo zranenych 50 fanusikov konkurencneho timu za co podla slov policajneho vysetrovatela mohla skupinka 250 domacich fanusikov ktorych hostia vyprovokovali

vedeni bulls areny urobilo maximum pre zabezpecenie situacie na mieste bolo 1200 bezpecnostnych zloziek z toho 560 zo strany usporiadatela dalej bolo nasadenych 12 zdravotnickych timov ktore s uspechom zabranovali vaznejsim zraneniam i pripadnym nasledkom tychto zraneni u 12 fanusikov namerali hladinu alkoholu cez 3 a polo promile
maros píše:i u 12 fanusikov namerali hladinu alkoholu cez 3 a polo promile
vsak ste nehrali s BB
Oni su ozrati permanentne :D :D ..
tzv. zdrave jadroo :frajer2: :oslava:
Joe S. píše:
maros píše:i u 12 fanusikov namerali hladinu alkoholu cez 3 a polo promile
vsak ste nehrali s BB
u vasich fanuviskoch ale aj vas bi bolo namerane minimalne 6 promile :D :D
policia ma zakazane merat ich fanusikom alkohol v krvi :lol2:
lebo vzdy ked joeovym tvrdakom ako sa hrdo tvrde jadro bb fans nazyva do.ebu sa im pristroje a ukazuju neludske hodnoty tak naprv pikoska naposledy ked sa odvazili merat im alkohol v krvy namerali 18,9 promile :D :D :D :D :lol2: :lol2: :lol2: :lol: :lol: :lol: :lol: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava:
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO