Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Vto dufam aj ja trochu som to pokaslal s anaheimom.No co uz stava sa
dnes celkom fajn ak to beriem z pohladu nasej konferencie :) ale s porovnanim s vychodnou sme na tom slabo a to sa mi nepaci aj ked to nieje take dolezite ale ide aj o prestiz, najma sorcer zatial slabsie ale aj ja dnes nic moc tak musime sa do toho dostat poriadne.
vie mi niekto z vas povedat preco ste vsetci traja tipovali rovnako? :eek2: nerad niekomu hovorim co ma robit ale takto si timovu spolupracu veru nepredstavujem. netvrdim ze osvedcena taktika 1,x,x,2 musi byt stale a som za rozne varianty no urcite nie za taku ako ste spravili teraz cize dat tri tipy rovnake, ak nebude 1 tak budeme zbytocne prilis stratovy.... nabuduce ocakavam viac taktiky teda najma si sledujte co v takomto pripade zatipoval vas kolega predvami kedze uz pista a sorcerer mali 1 tak som dal automaticky x a bedhed si si mal tiez zvolit bud x alebo 2, ide o tim nie o jednotlivcov.
tak mate jedine stastie ze ste to trafili inak by som vam asi musel siahnut na premie :lol:
Diki ale podla mna to bola jasna vec ze col vyhra.
Badhed píše:Diki ale podla mna to bola jasna vec ze col vyhra.
no vies NHL a slovo isty nejde velmi dokopy najma od urciteho rocnika .. treba si na to proste davat pozor aby sme nemali problem potom lebo aj ked to bolo jasne max sme ziskali 4b ale mohli sme stratit viac. v take dni s jednym zapasom sa treba aj obetovat a prisposobit
Tak sa ospravedlnujem ze som si nepozrel tipi ale ponahlal som sa tak som to tipol na rychlo.Este raz sorry.
tak dnes velmi pekny vykon celeho timu, dufam ze sa to uz bude takto zlepsovat a superi sa maju na co tesit :frajer2:
ak mam pravdu povediac dostanme sa uz konecne pred ice cats.lebo chcem podjebovat do medika.Takze :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Badhed píše:ak mam pravdu povediac dostanme sa uz konecne pred ice cats.lebo chcem podjebovat do medika.Takze :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Nuz, hlavne, ze motivacia nechyba... :D
tak zatial je to taky pomalsi rozbeh najma z mojej strany ale sezona je dlha, dolezite je dostat a do PO ci uz vyradovacieho alebo tabulkoveho a tam to rozbalit takze treba to vsetko brat zatial s rezervou.
:sleep2: weaky weaky :D (matejko pamatas? :P ) neda mi nezasmiat sa na nasom dnesnom vysledku, zatial nam to naozaj ide. ale som pokojny verim v lepsiu buducnost tak hlavy hore :thumbsup: prve kolo nam zrejme nevyjde ale nejaky bodik aspon by sme mohli uchmatnut tak sa snazime dalej.
tak nastal cas vsat z popola a z dna takze uz to bude len lepsie :frajer2:
Tusim mas nejako moc rad toho horiaceho vtaka... :D :D fenixa, ci ako sa to vola... :D :D
ved sme predsa firebirds cize inak aj fenix (phoenix) takze jasne :wink:
Tim pheonix neoblubujem ale vtak je perffektni.
tak toto nieje mozne ked zabodujem konecne ja tak vy nic? :D ja viem ze chcete aby som doniesol timu viac bodov ale preto sa nemusite tvarit ze neviete tipovat :lol:
Este ryp... vobec sa mi nedari... :oops: ale to tusim aj minulu sezonu, najprv ako keby som sa startoval a potom to uz islo...
Asi budem musiet pozriet tabulky konecne... :D
ale v pohode, ja zaciatok tiez nemusim, nieje sa coho chytit a vysledky su niekedy skor nahodne :D
ULTIMATUM
Nase vedenie sa rozhodlo dat nam ultimatum ak sa vysledky do konca tyzdna nezlepsia a neodlepime sa z dna tak prideme o vsetky premie a 50% platov, ktore pojdu do mladeze. Tak isto sa na dalsich par dni na tribunach objavia clenovia rodin tiperov aby zvysili motivaciu. Tak treba zabrat aby sme si nerobili este vacsiu hanbu nez nam robi nase umiestnenie na chvoste nie len nasej konferencie ale celej ligy.
GM janik
oficialne oznamujem ze od noveho kola KTL sa do timu vracia zakladna jednotka kajo a pribuda tiper ktory nasim timom len presiel ako horuci noz maslom a po par minutach sa presunul do dalsieho timu, mnohi uz zistili o koho ide, ano je to canesman. myslim ze tim bude konkurencie schopny kedze chemia doterajsieho timu nebola asi idealna a vyskytlo sa aj par nedorozumeni, ale zivot ide dalej a na dalsie kolo KTL sa superi maju na co tesit, tak dakujem za spolupracu pistovi a badhedovi a zelam im do dalsieho ucinkovania vela stastia.
..vidim, ze kracate v slapajach Atlanty :D no ale bolo na case nieco riesit, pohlad, kde stojite, ehm..
tak tak ale nieje to nic neriesitelne, vlani sme prve kolo ani neexistovali a v pohode sme sa dostali do boja o titul a to iste aj vy, casu je vela ale treba ho vyuzit na najdenie idealnej zostavy a pohody.
tak dnes ste paradne zabodovali ked som to tak presiel tak badhed trefa 16b, sorcerer a pista 12b a ja chudobnych 7b.
Tak dnes mi to konecne po dlhom case vislo. :D :D :D
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA