Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
KNIGHTS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
A to si říkáš profesionál Finch?
Správná a pořádná příprava je přeci dřina, dřina a dřina. 
První týden dáme dvojfázové tréninky a poté pomalu najedeme na zápasový režim, což znamená tréninky budou dopolední.
Jinak bych poprosil, aby každý hráč měl sebou - Tužku, papír a soupisky všech týmů NHL.
První týden dáme dvojfázové tréninky a poté pomalu najedeme na zápasový režim, což znamená tréninky budou dopolední.
Jinak bych poprosil, aby každý hráč měl sebou - Tužku, papír a soupisky všech týmů NHL.
Omalovánky?Finch182 píše:to je sice pekne ale ja chodim do pracejedna vec je rano odklikat par zapasov na nocne tipovanie a druha vec je robit si na papier omalovanky
Chlapče můj milý tohle není žádná sranda.
Ale teď již nalaďme na vážnou notu.
Do sezóny vstupujeme s novým logem, které by mělo být již dlouhodobé.
Knights tím pádem opouští tradiční zlatou barvu, která nás provázela zatím všechny ročníky. Našimi novými klubovými barvami se stala černá a červená.
Majitelé se nad námi slitovali a pořídili nám nové "úbory".
Je mi ctí vám nové dresy představit:

V týmu také nastane jedna změna na poli tipérů. Naším novým spoluhráčem se stává danny111. Vítej.
A ještě jedna poznámečka. Kdo bude chtít, tak si do svého podpisu může hodit banner.
Chlapi omlouvám se vám a sám za sebe se stydím.
Poslední týden mi jde hlava kolem.
Absolutně nic nestíhám a jsem rád, že jsem měl vůbec čas se najíst, ale dneškem toto hektické období skončilo.
Takže jsem 100% ready.
Doufám, že mi moji menší neaktivitu odpustíte. Přeci jen jde o přípravu. Ale ještě jednou sorry pánové. Jinak danny má potíže s počítačem. Takže je na neurčitou dobu mimo.
Ale doufejme, že vše co nejdříve vyřeší a připojí se k nám. Knights do toho.
ja snad zase chytim formu z prveho kola, teraz to nejak nejde a suckujem. Ale ked to udrzime aspon takto tak to snad neexistuje aby sa tie vysledky nedostavali, toto je zatial smola najvyssieho rangu aby sme s druhym naj vysledok noci prehrali. Este keby sa rozohral aj danny tak uz to musi byt naslapane
Finch182 píše:To je uz snad nejake spiknutie alebo co. Som presvedceny ze som ukladal tipy na cely hraci den a ulozili sa iba 2. A vzhladom na to ake boli vysledky tak by som mal bodov 6 a nie 2. Bohuzial toto sa zrejme neda ani nijak reklamovat....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé