Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Oficiální start přípravy na nový ročník začne 5. září 2013.

Máme nové tréninkové pole a nového člena realizačního týmu, který by měl do přípravy na sezónu přinést netradiční tréninkové prvky. :wink2:

Takže soupeři třeste se! :box:
no to je uz zajtra. v com spociva ta priprava? :D
A to si říkáš profesionál Finch? :-D Správná a pořádná příprava je přeci dřina, dřina a dřina. :)

První týden dáme dvojfázové tréninky a poté pomalu najedeme na zápasový režim, což znamená tréninky budou dopolední. :wink2:

Jinak bych poprosil, aby každý hráč měl sebou - Tužku, papír a soupisky všech týmů NHL. :wink2:
to je sice pekne ale ja chodim do prace :D jedna vec je rano odklikat par zapasov na nocne tipovanie a druha vec je robit si na papier omalovanky :D
Finch182 píše:to je sice pekne ale ja chodim do prace :D jedna vec je rano odklikat par zapasov na nocne tipovanie a druha vec je robit si na papier omalovanky :D
Omalovánky? :shock: Tsss. :bee:
Chlapče můj milý tohle není žádná sranda. :-D Kdo chce hrát KTL musí proto i něco udělat. :-D :wink2:

Ale teď již nalaďme na vážnou notu. :)

Do sezóny vstupujeme s novým logem, které by mělo být již dlouhodobé. :yes: Nové logo je jednodušší, dle mého hezčí, přesně sedící k názvu klubu, ale především praktické a to se na propagaci klubu bude jen a jen hodit.

Knights tím pádem opouští tradiční zlatou barvu, která nás provázela zatím všechny ročníky. Našimi novými klubovými barvami se stala černá a červená.

Majitelé se nad námi slitovali a pořídili nám nové "úbory". :) Takže po čtyřech letech můžeme staré, propocené, bitvami rozdřené dresy vyhodit. :frajer2:

Je mi ctí vám nové dresy představit:

Obrázek Obrázek

V týmu také nastane jedna změna na poli tipérů. Naším novým spoluhráčem se stává danny111. Vítej. :klobuk:

A ještě jedna poznámečka. Kdo bude chtít, tak si do svého podpisu může hodit banner. :wink: Ale samozřejmě nikoho nenutím. :)

Obrázek
Dawe4 píše:A ještě jedna poznámečka. Kdo bude chtít, tak si do svého podpisu může hodit banner. Ale samozřejmě nikoho nenutím.
jeste abys nutil, kdyz prekracuji povolene rozmery.. :hehe:
Som veľmi vďačný Daweovi za šancu hrať nasledujúcu sezonu za Rytierov, budem sa snažiť nesklamať a hlavne verím v dobrý začiatok do sezony :wave:
Naco sme sa hlasili do Elite trophy ked to tipujeme dvaja??
No dawe nam ide pekne prikladom :D a dany ledva zacal a uz na to sere :D

Ale kazdopadne je to naposledy co tipujem pripravu, tie vysledky su totalne mimo
Chlapi omlouvám se vám a sám za sebe se stydím. :paperbag: Poslední týden mi jde hlava kolem. :scare: Absolutně nic nestíhám a jsem rád, že jsem měl vůbec čas se najíst, ale dneškem toto hektické období skončilo. :yes: Takže jsem 100% ready. :wink2: Doufám, že mi moji menší neaktivitu odpustíte. Přeci jen jde o přípravu. Ale ještě jednou sorry pánové. Jinak danny má potíže s počítačem. Takže je na neurčitou dobu mimo. :-( Ale doufejme, že vše co nejdříve vyřeší a připojí se k nám. Knights do toho. :box:
Tak dufam, ze do ostreho zaciatku to stiha, lebo to by bola katastrofa
FLYERS FAN píše:Tak dufam, ze do ostreho zaciatku to stiha, lebo to by bola katastrofa
V to taky doufám. :pray: Ale danny psal, že by to mělo být do začátku soutěže OK. Tak uvidíme.
Ještě je nějaký čas...popřípadě zareaguji. :wink2:
No dnes nam to zacina a Danny je stale mimo :hmm: :dup: To nema absolutne pristup k netu aspon na 5 minut?
Ospravedlňujem sa za tie problémy ktoré som mal, verím že sa to už opakovať nebude.. btw. Flyers Fan :shock: máš formu no.1
no po trochu pomalsom starte ideme hore a hlavne suck z elite trophy je prec, treba bojovat dalej tak ako posledny tyzden :box:
:slap: individualne vykony super, v bodovej tabulke by some boli minimalne top 3 a pritom sme bez bodu. Skvely system toto......
No...Co na to jen říci? :cry: Toto kolo je tak trochu nešťastné. :cry:
(V žádném případě si nestěžuji na systém)
ja snad zase chytim formu z prveho kola, teraz to nejak nejde a suckujem. Ale ked to udrzime aspon takto tak to snad neexistuje aby sa tie vysledky nedostavali, toto je zatial smola najvyssieho rangu aby sme s druhym naj vysledok noci prehrali. Este keby sa rozohral aj danny tak uz to musi byt naslapane
:nervozny: sorry chalani, ale nejak mi to tam nepadá.. pri všetkých prehrách chýbali body ktoré som ja mal uhrať..
Chlapci v klidu. :) Tahle smůla jednou skončí. Tohle přeci nemůže pokračovat věčně. Tomu štěstí musíme jít zkrátka naproti. Takže chlapi bojovat. :box:
Dawe4 píše:Tomu štěstí musíme jít zkrátka naproti.
Úplatkýýý, Komisééé!!
To je uz snad nejake spiknutie alebo co. Som presvedceny ze som ukladal tipy na cely hraci den a ulozili sa iba 2. A vzhladom na to ake boli vysledky tak by som mal bodov 6 a nie 2. Bohuzial toto sa zrejme neda ani nijak reklamovat....
Finch182 píše:To je uz snad nejake spiknutie alebo co. Som presvedceny ze som ukladal tipy na cely hraci den a ulozili sa iba 2. A vzhladom na to ake boli vysledky tak by som mal bodov 6 a nie 2. Bohuzial toto sa zrejme neda ani nijak reklamovat....
:-D mas tam vsetky tipy a mas 6 bodov. Len neboli este vyplnene vysledky zvysnych 3 zapasov. No aj tak mate opat prehru :smutok:
arek píše:No aj tak mate opat prehru
:hroza:
mate streak :kajo:
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE