Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HOCKEY KENT
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Hoši moc se omlouvám, uplně jsem zapoměl, že ta NHL Premiere začíná v 19:00 už se mi to stalo v minulé sezoně a letos tedy znovu a tak jsem nenatipoval ty prvni dva zápasy dneska. Mrzí měto, no víc už se to stejně jako v minulé sezoně nestane. Doufám, že je to ale i zaroven znamení, nebot pak jsme došli až do finále...
Omluva: Ospravedlnujem se spoluhráčům, vedení týmu a milionům fanoušků Kentu za to, že jsem včera nenatpoval. Plánoval jsem to večer, ale přišla neodkladná rodinná záležitost vymyšlená na poslední chvílu bez mobilu i netu jsem pak byl bezmocný. Je to neakceptovatelné pro naši organizaci, bohužel stalo se. Ještě jednou prosím, přijměte moji omluvu a Go Kent Go !
Odrazí, za vtipné skomolenie mena GM tímu ti siahne na 120% platudejf píše:Náš GM Dudo má neotřesitelnou pozici a řekl bych, že můžete očekávat jisté právní kroky za záměrné vyvolávání neshod uvnitř týmu za účelem jeho poškození.
Doufám, že můj hrdinný boj za tým se odrazí na mé výplatní pásce. :frajer2:
Dudo, náš kamarát Dudo
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé