Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Ta Dado obdivujem, ze kvoli kTL dokazem urobit podobny prispevok, ha by som maximalne troma vetami a uz pri tretej by som sa nudila :D
Hoši moc se omlouvám, uplně jsem zapoměl, že ta NHL Premiere začíná v 19:00 už se mi to stalo v minulé sezoně a letos tedy znovu a tak jsem nenatipoval ty prvni dva zápasy dneska. Mrzí měto, no víc už se to stejně jako v minulé sezoně nestane. Doufám, že je to ale i zaroven znamení, nebot pak jsme došli až do finále...
Jak netipoval?
Hm, tak jsem to blbec neuložil.
:dup: :ciga:
Ako nić v zlom chalani, ale až na mňa, je to zatiaľ bieda. Síce, tretie miesto v konferencii je fajn, ale traja naši tipéri sú v poslednej dvadsiatke. To je neakceptovateľné.
a pokuta bude kedy? :doh:
Zdá sa, že tretiu sezónu budeme patriť k úplnej špičke ligy. Spolu s DD. A vraj tipovanie je o náhode.
hodnotit celu sezonu po 10 dnoch? :eek2:
arek píše:hodnotit celu sezonu po 10 dnoch? :eek2:
:hroza:
ThrashersFan píše:Zdá sa, že tretiu sezónu budeme patriť k úplnej špičke ligy. Spolu s DD. A vraj tipovanie je o náhode.
fajn, tak to je este trapnejsie, ked si ti to ZDA po 10 dnoch :hehe:
ThrashersFan píše:Zdá sa, že tretiu sezónu budeme patriť k úplnej špičke ligy. Spolu s DD. A vraj tipovanie je o náhode.
ale nechceli ste byť stále tí druhí, tak ste zmanipulovali žrebovanie :klobuk_dole:
Omluva: Ospravedlnujem se spoluhráčům, vedení týmu a milionům fanoušků Kentu za to, že jsem včera nenatpoval. Plánoval jsem to večer, ale přišla neodkladná rodinná záležitost vymyšlená na poslední chvílu bez mobilu i netu jsem pak byl bezmocný. Je to neakceptovatelné pro naši organizaci, bohužel stalo se. Ještě jednou prosím, přijměte moji omluvu a Go Kent Go !
Koukám, že jsme si to řádně po :ho*no:
Zdá sa, že ste to projeli ako naša repre v kvali na EURO :sarcasm:
Pěkný debakl. Během pár dní se dostat z prvního místa předposlední. Trochu mi to připomíná moje úspěchy u opačného pohlaví. Tam taky lehce nabyl, lehce pozbyl. :D
hockey kent sklamal v prvom kole na plnej ciare, ziadame odstupenie GM aj clenov timu :!:
arek píše:hockey kent sklamal v prvom kole na plnej ciare, ziadame odstupenie GM aj clenov timu :!:
:lol: :cool:
arek píše:hockey kent sklamal v prvom kole na plnej ciare, ziadame odstupenie GM aj clenov timu :!:
a predčasné voľby na nové zloženie tímu :sarcasm:
:nono: Náš GM Dudo má neotřesitelnou pozici a řekl bych, že můžete očekávat jisté právní kroky za záměrné vyvolávání neshod uvnitř týmu za účelem jeho poškození. :dup:

Doufám, že můj hrdinný boj za tým se odrazí na mé výplatní pásce. :frajer2:
dejf píše::nono: Náš GM Dudo má neotřesitelnou pozici a řekl bych, že můžete očekávat jisté právní kroky za záměrné vyvolávání neshod uvnitř týmu za účelem jeho poškození. :dup:

Doufám, že můj hrdinný boj za tým se odrazí na mé výplatní pásce. :frajer2:
Odrazí, za vtipné skomolenie mena GM tímu ti siahne na 120% platu :giggle:

Dudo, náš kamarát Dudo :fan:
Zaměnil si martina a mě.
A co říkáš na to, jak jsem tě tady bránil? Co ta výplatní páska? :angel:
Dado píše:Super! Dalsia vyhra. Ak sa nemylim, tak dnes nas caka suboj s Gremlinsami, ktori toto kolo este neprehrali. Vela stastia! :klobuk_dole:
Dnes je dalšie volno, blbý rozpis NHL...
Fúha, to boli dnes výlsedky :scare:. So 14 bodmi vyhrať pri takomto počte zápasov. To dokáže len tím s veľkým T :frajer2:
Tým s velkým Thrashersfanem? :wink:
A nezapomeň se o nás zmínit v rozhovoru. Jak pro tebe děláme černou práci a ty už pak vždycky jenom slízneš smetanu. :D
ThrashersFan píše:Fúha, to boli dnes výlsedky :scare:. So 14 bodmi vyhrať pri takomto počte zápasov. To dokáže len tím s veľkým T :frajer2:
niekde má 14 tím celý tím, niekde len jeden tipér :ciga:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS