Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

wau..pani, tak toto bola diabolska jazda :good: hned sa nam zhora dole lepsie pozera :)
druhé místo je sice pěkné, ale přece před sebou nenecháme Falcony :!:
no tak dnes to bolo super ale Falconi tiež dobre takže máme čo robiť ak chceme ich ešte predbehnúť
pripraveny rozhovor s nasim (pred)poslednym "interview" zastupcom RD "debilnym Mitchom" :)
hehe, ako vidim, my sme si AllStars nejako predlzili a ozaj sme zahviezdili :cool: :oops: no to je tak, ked sa dari a bum riesi sa tam prestavka :x

mimo falconov (tych pri sucasnej forme asi sotva predbehneme) je to tam inac nadupane

2. Steelers B 193 b
3. Red Devils 192 b
4. Dare Wolfs 192 b
5. Blue Flyers 192 b
6. Drexel Dragons 191 b

:roll:

ak idu do 2 PO kolecka priamo 2 celky, skusme zabojovat, nech sa pocas 1 PO kola vyvalim niekde na plazi v nejakej cudzokrajnej krajinke :) taka oddychovka by veru bodla 8)
po dlllhsom case mozem so sebou vyslovit maximalnu spokojnost 8) skoda len, ze sa ku mne nikto nepridal, mohli sme sa dostat na 2 flek, ale i tak ta strata na vlckov je v pohode hratelna a pod nami celkom sympaticka, aj ked este nic neriesiaca bodova priepast
ja sa pripravujem na All-Stars a možno aj preto to dnes tak dopadlo no dúfam že túto noc to už bude lepšie
sorry že jsem nenatipoval :oops: stejně bych vám ais moc nepomohl s mojí momentální děsnou formou
leci píše:sorry že jsem nenatipoval :oops: stejně bych vám ais moc nepomohl s mojí momentální děsnou formou
pohodka, s kopim sme to celkom v pohode potiahli :frajer2:

prestavka Ti mozno padne vhod, mne dufam forma z posl. 2 dni nevyprcha
pocuj chcem s tebou nieco predebatovat..
Chcem to napisat takto verejne nech sa o tom vie...
Mam zaujem o tvojo tiperika leciho..ale az od buducej sezonky..Tak chcem aby si to vedel kym sa zacne kruty boj o nho.. :D :box:
maro maro :D a inak YES dnes najlepší v All Stars len keby mi to tak padlo aj normálne lebo TF ma už trošku zlostia :lol:
maro píše:Mam zaujem o tvojo tiperika leciho
pan maro, leci ma v nasom time tzv. "no-trade" klauzulu..dufam, ze Vam tato odpoved bude stacit :frajer2:
T.Kopecky píše:dnes najlepší v All Stars
vyborna reprezentacia klubu kopi :thumbsup: skoda, ze sa dnes neslo na ostro :( nic to, hadam si svoju formu z AllStars game prenesies aj do KTLky :wink:
:D
gratulace kopi, zatipoval si výborně :cool: , škoda že ti nepomohli spoluhráči a východ prohrál :(
Vdaka leci, cepi! Ja tiež dúfam že si udrzím tu formu a ze budeme siahat v tomto kole ešte aspon po 2.mieste :)
vitaj Mitch v parte umelcov :cool: dnes sme na falconov ziskali 3 body :D :angel:

4 priebezne miesto by som po skonceni kola bral, ale bude to este zaberacka, no 6 t.j. bodovane miesto by nam uz nemalo uniknut, to by bolo skoda..myslel som si, ze vlckov dotiahneme, ale kazdym dnom zaboduju o nieco viac ako my :evil: a po angazovani Soccia budu este neprijemnejsi, aj Beckovi oceliari sa trimu, radsej by som bol ak by bole hore ich Acka..nic to, treba si pod sebou udrzat baffykovcov (hlavne tych), ozranov a skusit kelpnut aj B oceliarov a bude OK

toto je totiz to pre nas smerodajne :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=32&t=2268
už brzy se připravte na první oficiální rozhovor s našim GM Ďáblů cepim :!: Co nevidět se oběví tak sledujte topic RD a nebo oficiální KTL stránky...
leci píše:už brzy se připravte na první oficiální rozhovor s našim GM Ďáblů cepim :!: Co nevidět se oběví tak sledujte topic RD a nebo oficiální KTL stránky...
budete na neho cakat asi tak ako na rozhovor s Julom Hudackom :lol2: ale nie uz sa to blizi :frajer2:
ako bude prebiehat, budes klast otazky a zaroven si na ne odpovies? :D
Joe S. píše:ako bude prebiehat, budes klast otazky a zaroven si na ne odpovies? :D
nie navstivi ma jeden "starsi cesky paparazzik" :frajer2:
tal rychlo pred :sleep: kratky pohlad na 2 odohrate zapasy (PHI-NYR 0:2/ PIT-LAK 4:2)

kopi - 4 body
leci - 4
Mitch - 2
cepi - 2

a 1 rozohraty (TOR-DET po II tretine 1:1)

kopi (2jka) - 0
leci (2) - 0
Mitch (2) - 0
cepi (X) - 3

mno zatim fajn, dnesok klucovy, ak skoncime celkovo na 5 fleku môze byt..a najlepsie by bolo ak by baffykovci nebodovali po 25 kole vôbec :angel: ale mam citak, ze sa zajtra rano posunieme smerom UP :wink:
ale beriem radsej vitazstvo Detroitu..namiesto mojich 3, by sme pisali 4 :thumbsup: a navyse, porazka divizneho supera (TOR) vzdy potesi :yes:
no co uz bola X ale neva v dalsich to dozenieme aj ked pri mojich tipoch neviem no nedal som ani jednu X tak to bude sranda :lol3:
môze byt chalani, mame na dosah 4 miesto (na DD manko 2 body) 5 si hadam uz v poho ustrazime, takze dnes klucove zapasiky :cert:
po dlhom case som pozrel individualnu tabulku a stoji to za velke prd okrem tomasa.

kolko kol je do konca?
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING