Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
RED DEVILS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
pane jo, ale sa nam to v zavere pekne pokakalo..svoje posledne vykony, resp. vykyvy radse neriesim..ak dnes pocas poslednej sance nevystupime na bodovanu priecku (t.j. do 5 miesta) bude nam prdljas platne, ze falconici zostanu pod nami..aj 4 miesto je este v pohode hratelne, no dufam, ze nam padne aspon to 5 miesto..vsetko sa da, staci si spomenut, ako sme sa mi dotali na nebodovany flek..my dokopy 8 bodov a ostatni superi po 20-25..to nas stalo bednu..ale aj ked to neklapne pohodka, PO prakticky vo vacku :frajer2:
toto kolecko bude z tohto pohladu este zaujimavejsie, napinavejsie..
uff, ale tak dnes ltt, dokonca aj vlckovia cerili zubky, ale ustali sme to..dnes som dal do toho vsetko a snad som ako tak odcinil tie moje posledne nevykony..a co rozohdlo ak slo o tie 2 body?..u mna to boli 2 zapasy
PHI - BOS - tam som supol najskor cistu 2jku, potom po chvilke premyslnia som prihodil X2 a bodik bol v kapse
ATL - PIT - najkôr 1tka, no v posl. chvili som supol Xku
aj vdaka samozrejme leciho 9 bodom sa to podarilo, no asi najväcsie podakovanie patri samotnym oceliarom
oktak slapeme dal, bolo by fajn triumfovat po zakl. casti, ale vsetci sme uz myslou v PO..
vitaj v klube umelcov lecileci píše:zatímco já s cepim
ehm, ja som sa tam uz od uvedenia rubriky zapisal 2x
ale klobuk dolu, pri 2 roletkach takto fajn zabodovat
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

zacali sme doost kvalutne, poobne ako