Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:eek2: v noci muka

2 miesto v pohode hratelne..aj 1 ak sa to poriesi ako dnes predviedli "ozrani"..ale bacha na zadne vratka :cert:
to co my sme predviedli, vy uz nepredvediete :D vy ste to uz predviedli par razy toto kolo :wink:
tabulka se po úspěchu alkoholiků a steelers A pěkně zamíchala, snad zvládnem ten konec aby jsme v té top 3 byli
nie ze by som bol skodoradostny, ale s vasim dnesnym vysledkom som celkom spokojny :)
aspon nam v celkovej tabulke po 4 kolach moc neujdete 8)
:eek2: dneska katastrofa Ďáblici
keby len dnes, to zacalo uz skor :wink: no mate velky naskok, traba vas dobehnut
ty vole, to som si az teraz vsimol ze vy ste mimo bodov :shock: :shock: :shock: :shock:
pane jo, ale sa nam to v zavere pekne pokakalo..svoje posledne vykony, resp. vykyvy radse neriesim..ak dnes pocas poslednej sance nevystupime na bodovanu priecku (t.j. do 5 miesta) bude nam prdljas platne, ze falconici zostanu pod nami..aj 4 miesto je este v pohode hratelne, no dufam, ze nam padne aspon to 5 miesto..vsetko sa da, staci si spomenut, ako sme sa mi dotali na nebodovany flek..my dokopy 8 bodov a ostatni superi po 20-25..to nas stalo bednu..ale aj ked to neklapne pohodka, PO prakticky vo vacku :frajer2:
:clap: vadaka totalnemu prepadaku oceliarskych B sme sa predsa len dostali na bodovane miesto, ktore nam prinieslo do celkovej tabulky dalsie 2 body, no a ak sa nemylim, tym padom sme sa v celkovej tabulke dotiahli na falconikov :P
toto kolecko bude z tohto pohladu este zaujimavejsie, napinavejsie.. :respect:

uff, ale tak dnes ltt, dokonca aj vlckovia cerili zubky, ale ustali sme to..dnes som dal do toho vsetko a snad som ako tak odcinil tie moje posledne nevykony..a co rozohdlo ak slo o tie 2 body?..u mna to boli 2 zapasy

PHI - BOS - tam som supol najskor cistu 2jku, potom po chvilke premyslnia som prihodil X2 a bodik bol v kapse
ATL - PIT - najkôr 1tka, no v posl. chvili som supol Xku

aj vdaka samozrejme leciho 9 bodom sa to podarilo, no asi najväcsie podakovanie patri samotnym oceliarom :yes:

oktak slapeme dal, bolo by fajn triumfovat po zakl. casti, ale vsetci sme uz myslou v PO.. :cert:
este nebudte myslou v PO, stat sa moze este hocico :wink:
Joe S. píše:este nebudte myslou v PO, stat sa moze este hocico :wink:
play-off už máme jisté ne?
nemate, aj ked format PO bude jasny dnes, este su 2 kola a ked dakto zo spodu ziska ovela viac bodov ako vy, mozu vam ostat len oci pre plac
bez debatky, ak sa potvrdi format, ze koniec zakl. casti po 6 kole, stat sa môze vselico..aj to, ze my nebudeme za tie 2 kola bodovat a moment. superi pod nami ano :? ale berme to tak, ze je to len teoria :D ak sa RD nepredstavi v PO GM podava demisiu :o :angel:
Myslim ze 5.miesto a 2 body nie je az tak zly vysledok.
debil píše:Myslim ze 5.miesto a 2 body nie je az tak zly vysledok.
jj pohodka, ja ich beriem..ten koniec vyzeralo vselijako len nie na body..a 2 mame a ked to zoberiem z celkoveho pohladu, mimo 1 kola tahame 3 zapasovu bodovu snurku :cool:
no tak toto kolo bolo také zvláštne tímovo sme skončili na 5.mieste a nebolo to bohvie čo :( aj ked aj 2 body sú body :) a individualne sa mi darilo takže som spokojný a aj leci sa chytil tak dúfam že nám to bude takto pokračovať :oslava:
Obrázek zacali sme doost kvalutne, poobne ako falconici..dufam, ze moje vykony nebudu ako na hojdacke, len to ustalit..Mitch, 2jka je Tvojim stastnym cislom..? :D ok, dnes lazko plazko Obrázek
ja som ešte :oslava: tak to aj dnes vyzeralo :D ale dnes idem už naplno a inak sme to pekne uhrali len Falconici sa prekonavali :eek2:
dost dobre ste zabrali pani pretoze ja som mal zas svoj den.
paráda, jsme první, musíme vydržet až do konce na tomto skvělém místě, musíme si udělat pořádný náskok a pak už to bude pohoda :)
zatial paradicka chalani, od uvodu slapeme vyrovnane = exceletne..samozrejme, nejakej tej vysledkovej krize sa urcite nevyhneme a preto je dôlezite, ze sme zachytili uvod :thumbsup:
dneska nás potáhli Mitch s kopim zatímco já s cepim :eek2:
nj neska to vyšlo 8) kiež by častejšie :)
leci píše:zatímco já s cepim :eek2:
vitaj v klube umelcov leci :cool: http://ktl.hokejforum.com/view.php?naze ... 2008010009

ehm, ja som sa tam uz od uvedenia rubriky zapisal 2x :hanba:

ale klobuk dolu, pri 2 roletkach takto fajn zabodovat :thumbsup: dnes citim v kostiach dobry vykon :)
no cepi, zatím jedeme stejným (hodně špatným) tempem
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS