Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ObrázekBulls Gazette

Obrázek EI 6 - 7pp MB Obrázek

Vcera sa odohral jeden napinavy, zaujimavy a pritom krasny duel medzi nasimi chklapcami a "diabolkom" z Evil Insiders. Napinavy duel rozhodol az v predlzeni po chybe domacej obrany wolf a natiahol nasu, uz aj tak dlhu seriu vitazstiev, na 6 zapasov.
Akcie sa prelinali z jednej strany na druhu. Raz vyhravali domaci, no v zapeti sa situacia otocila a naopak. Kto bol vcera v noci v insiderskej arene musel byt s tymto zapasom spokojny. Domaci neboli daleko od pokorenia Mocnych Bykov, ved vyhravali este v 58. min 6-5. Lez v predposlednej minute zapasu vyrovnal stav kapitan bykov maro, aj ked az na druhy pokus doklepol strelu marosa od modrej ciary do brany. V predlzeni rozhodol o dalsom nasom vitazstve po oobrovskej chybe domacich , snad uz legenda nasho timu wolf.

Vychutnajte si aj vy spominany moment z predlzenia a nasa golova radost : :D :D

Dnes Pozor! Pozor! Atention! Atention! Alarm! Alarm!!!
Dnes narazime na nasich najvacsich rivalov a to "genglave" ladove macky. Urcite budu silno mocno skriabat , ale uz v minulosti sa ukazalo, ze mame na tieto ich neciste zbrane odpoved. Urcite nam budu xciet vratit minulorocnu potupnu :biglol: prehru v PO. My ale dokazeme, ze to nebola nahoda a dokazeme ich porazit znova a znova.
Chlapci dnes v noci asik ani nebdem spat :D .

Obrázek MB - IC Obrázek
WildCelt píše:
medik911 píše:maros to nepochopil:D
aj ja si myslim a co to dokazuje, ze cicinki maju vacsi mozog ako byckovia a kto ma vacsi mozog vyhrava :D

pochopil ale musel som citat na dvakrat ked som nato odpovedal nebol som v stave zmyslania :oslava: :lol: :lol:
kuaaa daval som tam puk na opena a on to po*ral :o skoda no, nasi fanuskovia vam aspon rozbili okno na buse
Schwolco píše:kuaaa daval som tam puk na opena a on to po*ral :o
noo Schwolco neviem kto po*ral, kedze open sa na zapas nedostavil, takze si to dal na wolfa a on to rozhodol :D odporucam GM EI zvysit dioptrie Schwolcovi na 6tky :lol3:
all evil weclome to hell :twisted: :twisted:
kua cepi, jasne si videl ze tam volakto nastupil v tom videu :shock: ci to uz nove akvizicie boli?
no co je byckovia, nejaki ste boli krotki v noci, co sa stalo :lol2: 22 bodikov, no dnes budete mat co robit s oceliarskym ceckom :razzi:
no xlapi konecne prehra.
raz to muselo prist..kazda seria ma raz koniec..
no nic urobime si dalsiu a dlhsiuuu :D ..
dnes mali macky stasticko.Pavel ani sam nevie jak dal tych 18b ako secko jednicky dat??? a mat telo bodof?? proste smola pre nas..
:cry: :cry: :cry: :cry: precooooooooooooo
Nem bojte sa tiperi moji..este sa x-krat dostaneme cez nich
kolecko i sezonka je dlha..
vyhrali bitku ....NIE VOJNU :twisted:

ako vidno nie jeden fanusik ci priam tiper KTL nas povazuje za pravych favoritov ligy :frajer2:
a tak je to spravne :D

http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=33&t=3345
zatial nas ludia miluju a to je hlavne :cool:
a odkaz pre wilda nezabudol som natipovat proti vam nemboj sa :good: dobry zapas tentoraz ale fakt ze tentoraz ste ans prekonali nabuduce to bude podstatne o inom :thumbsup: :thumbsup: :oslava: :oslava:
tesme sa ja ale oslabim mb na vikend mam stuzkovu a zrejme nebudem schopny takze sa chcem uvolnit z treningov a zapasu
asik tak :D :D :D je mi luto ale budem proste :razzi: :biglol: :biglol: :oslava: :oslava: :oslava:
no dnes to bola hroza vobec sa nam nedarilo :cry: :cry:
:-P nejako ste este otraseni po tom matchi s nami :razzi: prehrali ste so Steelers C :lol: a pozor, ja nechcem, aby to vyznelo tak, ze oni su sra*ky :!: ale smejem sa preto, lebo vy ste sa videli ako naj naj naj a nieco take ako prehru s timami "zo spodu" ste si vobec nepripustali a tu to mate :razzi: :fucker: :razzi: :lol3: tak si to poriadne :pleaseantry: vychutnajte :pleaseantry: :D :D :D
a este jedna vec, nejako mi chyba report zo zapasu s nami maro, ved ste hrali doma, nic nebude :D juuu, nic lepsie ako porazit MB neexistuje, treba si to poriadne vychutnavat a pripominat vam to az do dalsieho zapasu, kym nepride nova vyhra :bitka3: :-P
LOOOL wilde ale im davas::D:D:D
tak chapes oni s me ich totalne strapnili o 8 bodov a uz nemaju sil kedze na nas dali vsetky a tie ich nozicky ich tonu neudrzia lebo su slabcukiiii :yahoo:
len jedine co ma sere je ze ako to bude na konci kola lebo na zaciatku tipovali stelers c len 1 to aj mi bi sme chceli taku bihru ako njektoli mali ale neva mi vas este dobehneme
to bola chyba Steelers C, tie timy za to nemohli co tipovali proti nim, hadam nechces, aby sa to nebodaj kontumovalo :lol: ajajaj ked uz taketo veci vytahujete :-P neviem neviem, ci sa u vas nechysta zmena v zlozeni, maros druhy androj... to maro len tak asi nenecha
no neviem k tomuto sa musi vijadrt maro ale ja som o zmene kadra nic nepocul
Ale no zrazu príde prehra so Steeler C a MB tu začnú tu vyťahovať takéto veci, ale toto nie. :) Proste ja tú výhru zo Steelers C ani nepočítam aj, keď máme za to body. Samozrejme vám sa to zdá nefér, ale my sme si to tak nenaplánovali a ani nevedeli, že to bude takto. Presne tak, ako napísal Wild to bola chyba Steelers C, že netipovali. Rozpis bol už naplánovaní do predu, takže asi smola pre vás, že ste namali v rozpise skôr zápas s nimi. Zas boli poraziteľný aj teraz vo 4 ste ich mohli nabiť, ale keď 3 získate 0 a Maroško nenatipuje tak to sa nedá. Prehrali ste teda no a tesne a to mrzí štve najviac. Maroškovi nejako ide karta, kde je ten stratený v čom ten chlapec lieta? :roll:
maros píše:zatial nas ludia miluju a to je hlavne :cool:
a odkaz pre wilda nezabudol som natipovat proti vam nemboj sa :good:
ale dnes si natipovat zase zabudol sme mohli vyhrat
No dnes sme zase prehrali..
tahame tentoraz neg snuru 3 prehier. Nuz aj to je KTL. Netreba zufat dokonca este vela dni , takze este mozme ist hore.
na margo tych spekulaciio mojich tiperoch, nic nebudem roznasat do medii...
:cry: :cry: musime sa postavit na nohi konecne a ukazat im to
ixo píše:Ale no zrazu príde prehra so Steeler C a MB tu začnú tu vyťahovať takéto veci, ale toto nie. :) Proste ja tú výhru zo Steelers C ani nepočítam aj, keď máme za to body. Samozrejme vám sa to zdá nefér, ale my sme si to tak nenaplánovali a ani nevedeli, že to bude takto. Presne tak, ako napísal Wild to bola chyba Steelers C, že netipovali. Rozpis bol už naplánovaní do predu, takže asi smola pre vás, že ste namali v rozpise skôr zápas s nimi. Zas boli poraziteľný aj teraz vo 4 ste ich mohli nabiť, ale keď 3 získate 0 a Maroško nenatipuje tak to sa nedá. Prehrali ste teda no a tesne a to mrzí štve najviac. Maroškovi nejako ide karta, kde je ten stratený v čom ten chlapec lieta? :roll:
:shock: :o jak nenatipoval??? sak som mal natipovane ak sa bavite o sobote na stranke dva som tak jake nenatipovane????? :o :o :shock: :shock: :shock:
Nie nie o sobote nebola reč, ale o piatku.
tak to je tiez o inom piatok ani nemam zobrazeni:D a i tak som bol cely den vsade len nie doma :oslava: :oslava:
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS