Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

cepi píše:
a nase vysmiate devils rozstliekavacky Vam zelaju taky tak Stastne, Vesele a Zdrave.. Obrázek a k nim sa pridava aj vyslana redaktorka timu RD Frederika F.

Obrázek
Tak toto je Frederika?? :shock: Boha jeho... Daj mi jej telefonne cislo pls. 8)
barrki píše: Tak toto je Frederika?? :shock: Boha jeho... Daj mi jej telefonne cislo pls. 8)
vela by si chcel ani ja ho nemám :x
T.Kopecky píše:
barrki píše: Tak toto je Frederika?? :shock: Boha jeho... Daj mi jej telefonne cislo pls. 8)
vela by si chcel ani ja ho nemám :x
mi taky cepi nic neposlal :evil: asi jí chce pro sebe, nemá Frederika sestru?
pěkně, opět jsme dohnali Falcony :cool:
smekam kopi a leci dokazali ste, ze aj vo dvojici to ide :cool: ja som total brutal prepadol a Mitch pre istotu ani nenatipoval, zrejme mal opät nejaku necakanu po pracovnu party :roll: vieme koho mame pod sebou, takze :frajer2:
odkedy sa dvojnasobny vitaz kola pozera pod seba? nemal by sa pozerat nad seba a tam upriamit svoju pozornost a snazenie?
Joe S. píše:odkedy sa dvojnasobny vitaz kola pozera pod seba? nemal by sa pozerat nad seba a tam upriamit svoju pozornost a snazenie?
:) tetkom sa to snazim brat z pohladu celkoveho poradia, kde superime s Falconakmi, ked som spominal, ze pod nami je diera..vy sa z nej môzete aspon ciastocne vyhrabat, zatial Vam to slape, ale my mame dosti silny zaver :) ja osobne budem spokojny s konecnou bodujucou prieckou, ktora bude v konecnom poradi znamenat posun do celkoveho cela Vych. konferencie :yes:
to mas pravdu s tym zaverom, pamatam, ako sme boli nakoniec v druhom kole prevalcovani a tiez sme cely cas viedli, resp. boli 2. tak ako teraz, no hadam teraz to uz nezopakujete :wink:
jak sa to hovori chlapci?

ako na novy rok, tak po cely rok ci ako? :D
petrik píše:jak sa to hovori chlapci?

ako na novy rok, tak po cely rok ci ako? :D
po dnesnom kole to asi nebude moc pravda :P

dnes to padlo excelentne, skoda, ze som pôvodny tip DET-DAL 1X zmenil na X, ale mimo toho jedna basen..z 3 podanych Xiek padli 2 a bolo vymalovane :thumbsup: co je vsak este sympatickejsie, ze sa cinili aj zvysni kolegovia z timu a navyse, do karat nam zahral aj zmätok v Detroite :cool:
pred tymto kolom sme na falconikov stracali 4 a po dnesnom sme ich dali pod seba tusim o 10b. :bitka3:

ale dnes sa treba opät sustredit, mame pred sebou bohatu zapasovu nadielku, tak :cinka:
velmi dobre vcera. dnes je opet kopu zapasov a moze sa to premiesat.
nedali ste ich o tolko bodov, len o 5 ;)
nesmíme se přechválit, tohle kolo jsme vyhráli díky tomu že z našeho týmy snad každý tipuje na poslední chvíli a hned napsali zápas Detroitu správně bez opravy která by nám napsala 0 nebo těch pár bodů co získali ostatní
tak v Novom roku som vychytil formu ako hrom a pritom bojujem s nachladenim :) dnes mi to opät excelentne padlo a citim sa naozaj v dobrej tipovacej pohode :yes: len nezakriknut...no aj moji kolegova z timu sa dostali cez 10 bodovu hranicu co môzeme povazovat za dobry vysledok..myslel som si vsak, ze sa posunieme uz na stupne vitazov, ale drakom to tam padlo taky tak vyborne, no ale aj pivkari by sa uz mohli tak sundat, ze pôjdu dole i v tabulke :12:

podstatne je vsak to, ze sme opät spravili bodiky na falconikov :bitka3: a naskok pred nimi cini momentalne 7 bodov..urcite dostizny naskok, ale tak v tuto chvilu potesi :P
Sakra cepiku,ses nám nějak rozjel! :good: Dnes jste ale zatáhli všichni a tak jsem z toho v šoku,nějak jsme usnuli na vavřínech a náš náskok na čele tabulky se podezřele začíná zmenšovat!BRZDĚTE :frajer2:
Baffy píše:Sakra cepiku,ses nám nějak rozjel! :good: Dnes jste ale zatáhli všichni a tak jsem z toho v šoku,nějak jsme usnuli na vavřínech a náš náskok na čele tabulky se podezřele začíná zmenšovat!BRZDĚTE :frajer2:
:) danke, samozrejme baffyku, jednym ockom uz poskulujeme aj po Vas :respect:
:good: vyborne chalani, v Novom roku slapeme excelentne, dnes to padlo famozne a uz, uz dychame na chrbatik modrym letcom, ktori su na 2 fleku..pivkari to neuverilne pokakali, ale este dracikovia sa drzia tam hore, ale s nasou momentalnou formou je mozne vsetko.. :cert:

:eek2: a kedze su ti nasi falconici :lol2: :P :wink:
cepi píše:
:eek2: a kedze su ti nasi falconici :lol2: :P :wink:
chodia po kanaloch... :v_hajzli:
dneska mi to sedlo :cool:
Pár kol do konce, skusme to ještě, máme formu jako hrom tak by nebylo špatné dostat se na první místo a být potřetí za sebou první :)
nj podme :thumbsup:
Lecavalier-number4 píše:nebylo by špatné dostat se na první místo a být potřetí za sebou první :)
potom by sme sa zrejme natrvalo zapisali do historie KTL a takyto 3triumf by bol asi tazko niekedy zopakovatelny, prekonatelny, tak sa o to pokusme :cert:
O takychto veciach sa nehovori dopredu.

Ja sice moc neprispievam, som niekde v tretom-stvrtom utoku ale hadam dam nejakeho doleziteho gola aspon. Inac ofenziva posledne kola je famozna.
tak ym s kopim budeme asi ve stejném útoku. Mámestejný počte bodů, dobře kombinujeme, hrajeme skvěle :)
GL do posledních dnů 4. kola, doufám, že je však tým Blue Flyers zvládne lépe. ale také 2. místo pro Vás by nemuselo být špatné, co říkáte? :D
MartinFC píše:ale také 2. místo pro Vás by nemuselo být špatné, co říkáte? :D
nechcem zakriknut, preto len naznacim, ze zaverecne kola nam priniesli v minulych total zaverecnych kolach.. :frajer2: ale samozrejme beriem aj umiestnenie v TOP 3jke, co by znamenalo posun na celkovu 1 priecku Vych. konferencie pred falconikov :butt: :dance2:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS