vela by si chcel ani ja ho nemámbarrki píše: Tak toto je Frederika??Boha jeho... Daj mi jej telefonne cislo pls.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
RED DEVILS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Joe S. píše:odkedy sa dvojnasobny vitaz kola pozera pod seba? nemal by sa pozerat nad seba a tam upriamit svoju pozornost a snazenie?
po dnesnom kole to asi nebude moc pravdapetrik píše:jak sa to hovori chlapci?
ako na novy rok, tak po cely rok ci ako?
dnes to padlo excelentne, skoda, ze som pôvodny tip DET-DAL 1X zmenil na X, ale mimo toho jedna basen..z 3 podanych Xiek padli 2 a bolo vymalovane
pred tymto kolom sme na falconikov stracali 4 a po dnesnom sme ich dali pod seba tusim o 10b.
ale dnes sa treba opät sustredit, mame pred sebou bohatu zapasovu nadielku, tak
tak v Novom roku som vychytil formu ako hrom a pritom bojujem s nachladenim
dnes mi to opät excelentne padlo a citim sa naozaj v dobrej tipovacej pohode
len nezakriknut...no aj moji kolegova z timu sa dostali cez 10 bodovu hranicu co môzeme povazovat za dobry vysledok..myslel som si vsak, ze sa posunieme uz na stupne vitazov, ale drakom to tam padlo taky tak vyborne, no ale aj pivkari by sa uz mohli tak sundat, ze pôjdu dole i v tabulke :12:
podstatne je vsak to, ze sme opät spravili bodiky na falconikov
a naskok pred nimi cini momentalne 7 bodov..urcite dostizny naskok, ale tak v tuto chvilu potesi
podstatne je vsak to, ze sme opät spravili bodiky na falconikov
nechcem zakriknut, preto len naznacim, ze zaverecne kola nam priniesli v minulych total zaverecnych kolach.. :frajer2: ale samozrejme beriem aj umiestnenie v TOP 3jke, co by znamenalo posun na celkovu 1 priecku Vych. konferencie pred falconikovMartinFC píše:ale také 2. místo pro Vás by nemuselo být špatné, co říkáte?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
a k nim sa pridava aj vyslana redaktorka timu RD