Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Bolo mi potešenim a hlavne to bola aj česť pre mna byť v time s takymi skusenymi borcami, ktorí nie su v KTLke už ziadnymi zajacmi :)
Zo 17 timov skonciť treti je pekne umiestnenie aj ked pred zaciatkom sezony nielen ja ale kazdy s tohto timu chcel titul, v individuale v tak nabitej konkurencii a pri mojom dlhsom vypadku kedy som sa o NHLku moc nezaujmal, no po pravde aj teraz, kde su tie casy ked som sa rano zobudil a šup hned som pozrel vysledky som obsadil podla mna pekne 7 miesto a kazde umiestnenie do 10 miesta sa podla mna ceni vysoko.
Kajčo stale nemože mať formu ako za straych casov ked bol dokonca jedneho času suveren a ostatni na nho hladeli s otvorenou hubou, že co ten chalan dovádza, ale to sa urcite este vrati.
Janci ako GM viedol tim velmi dobre priam skvele, vzdy sme mali novinky zo zakulisia v rannych hodinach :wink: a hoc mu sezona nevysla, nevesaj hlavu potencial stale más :wink: a ty ho pretavis v dalsich sezonach.
jOman tieĹľ nezaostal a v predposlednom kole doslova Ĺľiaril, keby taketo vykony podava stale tak dopadne ako pred casom ked individual vyhral a uĹľ to nieje iba ten futbalovy expert ale aj hokejovy :cool:

takze ako vsetci viete s derrylom som sa dohodol len na PO KTL ktore dnes skoncilo a tak na jeho miesto pride novy tiper urcite kvalitny. derryl moze hladat novy tim ak chce aj ked o tom dost pochybujem ;)

a nova akvizicia FB je sorcerer s ktorym nas timovy reporter Janci Kutafaj urobil interview:

J: po v celku vydarenej sezone si cakal ze dostanes nejake ponuky na prestup? aka bola prva reakcia na ponuku od Fire Birds, ktory mnohi povazuju za najsilnejsi tim z hladiska individualnych vysledkov?

s: Nie, prave naopak, vzhladom na svoje nevyrovnane vysledky v priebehu sezony som si nemohol byt isty ani dalsou ponukou zo strany Best Bibbers. Preto ma ponuka od Fire Birds velmi milo prekvapila, kedze maju medzi sebou vybornych tiperov, od ktorych, si myslim, sa mam stale co ucit...

J:ake mas ocakavania od noveho timu? mal si nejake dovody preco si prijal ponuku bez nejakeho vahania, teda okrem neistoty ci dostanes ponuku na novu zmluvu od BB podla tvojich slov?

s: Od noveho teamu ocakavam este vacsiu motivaciu na dosahovanie co najlepsich vysledkov. A ponuku som prijal s vahanim, ktore vychadzalo skor z mojej konzervativnej povahy a z toho, ze mi bude za teamom Best Bibbers trocha smutno - predsa len, bola to vtedy pre mna nova skusenost a na "prvykrat" sa nikdy nezabuda... :) ale ako sa vravi, zivot je zmena...

J: ako vnimas fakt, ze ta oslovil v podstate GM, ktory ta dotiahol do kolotoca KTL aj ked do timu, z ktoreho prave odchadzal?

s: Nuz, aby som bol uprimny, aj to pridalo par percent k rozhodnutiu vyskusat zmenu...

J: urcite sa chces ukazat vo vybornom svetle a nesklamat jeho doveru a mozno ho aj porazit aby videl aku kvalitu dotiahol do KTL. a co by si chcel odkazat svojim novym spoluhracom v time?

s: Aby nebrali ohlad na to, ze budem v teame novacik a aby na mna boli rovnako prisni, ako su aj na seba...

J: tak vela stastia do bojov za FB. dakujem za rozhovor

s: Aj ja dakujem...

ako GM timu ta u nas vitam a zelam vela uspechov, dufam ze zapadnes do kolektivu a budes mat aj dovod a radost z prispievania v nasej teme FB ako je to uz zvykom ;)

no ja ta vitam medzi nami,dufam,ze nam pomozes k titulu.a tymto chcem aj podakovat derrylovi za skvele sluzby odvedene FB pocak play off KTL.vdaka :thumbsup2:

Ja sa teda luÄŤim, dohodli sme sa na tom spolu s GM Jancim este ked som vstupoval do tohto timu nabiteho skvelymi tipermi, Ĺľe dopomoĹľem iba do konca zakladnej casti.
V dalsej sezone Ĺľelam co najviac uspechov.

Derryl píše:Ja sa teda luÄŤim, dohodli sme sa na tom spolu s GM Jancim este ked som vstupoval do tohto timu nabiteho skvelymi tipermi, Ĺľe dopomoĹľem iba do konca zakladnej casti.
V dalsej sezone Ĺľelam co najviac uspechov.
dikes derryl urcite to bola pre tento tim cest mat vo svojich radoch takeho tipera a dvere su ti otvorene aj v buducnosti ak bude zaujem z oboch stran ;)

zbohom derryl :( vitaj sorcerer :cool:

Dakujem... :-)

tak sorcerer vyborny vstup do tipovacky PO NHL gratulujem keby ti to vydrzalo aj do timovej sutaze tak parada, kajo dnes tiez super zabodoval a hned by sme na EI mali 10b dole ale viem ze je to len teoreticke ked im ani Alex netipoval asi ma bujaro oslvay a cestuje s trofejou po slovensku :lol:

Vy si s nami nedate pokoj :D

OpenFire píše:Vy si s nami nedate pokoj :D
no treba to tu trosku ozivit lebo to vymrelo ked sa dotipovalo tak aspon tych co mozme tak trosku podpichnut :P a trosku mozno zastrasit pred dalsou sezonou :lol:

janik píše:tak sorcerer vyborny vstup do tipovacky PO NHL gratulujem keby ti to vydrzalo aj do timovej sutaze tak parada, kajo dnes tiez super zabodoval a hned by sme na EI mali 10b dole ale viem ze je to len teoreticke ked im ani Alex netipoval asi ma bujaro oslvay a cestuje s trofejou po slovensku :lol:
No, ak by sa neudiali ziadne hracske zmeny v NHL medzi sezonami, tak preco nie... :D

dik kajco za hlas v naj sklamani PO kola :) ved to bolo z mojej strany strasne a som rad ze aspon niekto odomna cakal viac a nedal si ako kazdy toho isteho...

dufam,ze si sa nenahneval..

kajo píše:dufam,ze si sa nenahneval..
nie, mna to potesilo :) si jediny co odomna cakal viac takze veris ze mam na viac ;) ved aj ja som ta predtym ankety daval :cool:

no ved preto som ta dal :)
inak skoda,ze sa nehra play off aj timovo,sorcerer akurat teraz sliape na jednotku :thumbsup2: :super: ,my ostatni by sme sa pridali

kajo píše:no ved preto som ta dal :)
inak skoda,ze sa nehra play off aj timovo,sorcerer akurat teraz sliape na jednotku :thumbsup2: :super: ,my ostatni by sme sa pridali
no ale zase ked to vezmeme ze by sa tipovalo PO timovo este tak sorcerer by u nas nebol lebo Joe by ho pustil az neskor takze je to sice pekne ale teraz len prjme sorcererovi vela stastia nech nam urobi dobre meno

No, ved on sa bude snazit... :matika:
...len ci to budu vidiet rovnako aj hraci v USA a Kanade, aby hrali presne tak, ako natipujem... :lol:

sorcerer píše:No, ved on sa bude snazit... :matika:
...len ci to budu vidiet rovnako aj hraci v USA a Kanade, aby hrali presne tak, ako natipujem... :lol:
no to sa aj mne casto stava ze ja tipujem dobre len oni zle hraju :D

janik píše:
sorcerer píše:No, ved on sa bude snazit... :matika:
no to sa aj mne casto stava ze ja tipujem dobre len oni zle hraju :D
Super, uz som teraz kludny, ked vidim, ze moj novy GM bude chapavy k mojim neuspokojivym vysledkom... :angel:

na to sa moc nespoliehaj :D tvoj GM mozno nebudem takze nemusis sa predomnov plazit :lol:

janik píše:na to sa moc nespoliehaj :D tvoj GM mozno nebudem takze nemusis sa predomnov plazit :lol:

Jaaaj, tak potom komu sa mam teda zaliecat? :D :D :D

skus kajovi ten je isty aj keby traktory z neba padali ze bude v time :wink:

Mhm-mhm, takze...

...cau, Kajo... vies, ze Ti to dnes celkom pristane? :D :D :D

(no co Janik, ako som zacal? :D )

neviem ci si zautocil na spravnu stranku lebo neviem ci je kajo tak orientovani ze by ho to nejak tesilo ze mu to pristane ked mu to napises ty :D mozno keby Cathy alebo Aduuusik ci Monnia tak je to ine ale ty no neviem :lol: :lol:

No, tak mozno nie najstastnejsi zaciatok... :D ale vies ako sa vravi, zly zaciatok, dobry koniec... :D
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO