ty presvedcis ohlunda
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Prvý den nám vyšiel velmi dobre aj v Elite Trophy a nakoniec sme pustili pred seba skoro všetkých
, ale verím že teraz nám to vydrží, treba tú našu zohratosť využiť a zbierať dôležité body už od začiatku, kým v iných tímoch po letných "prestavbách" ešte hladajú správne zloženie formácií.
Zo dna na den sa mi otočilo štastie o 180 stupnov (a to nemyslim len KTL) a dnes som vychytal shutout
. Dnes nás od pohromy zachránil pipo s 9 bodmi. Musíme sa zlepšiť a hlavne nesmieme pokaziť víkend, dnes je tam strašne vela zápasov a ani jeden nevyzerá lahký, tak som tam šupol okolo 5 ixiek.
ja som so vcerajskom spokojny - nie je dolezite kto konkretne potiahne v jednotlive dni, hlavne aby sa vzdy aspon jeden nasiel... vcera to bol pipo, predvcerom ty, tak to ma byt
dobehli sme cepikovcov, 3 bodiky stiahli na jasterice, u mna urcite spokojnost
dnes to bude hop alebo trop, da sa vela ziskat aj stratit, drzme si palce
dobehli sme cepikovcov, 3 bodiky stiahli na jasterice, u mna urcite spokojnost
dnes to bude hop alebo trop, da sa vela ziskat aj stratit, drzme si palce
Posledne dni sme dobre zabrali a ked nam toto tempo vydrzi tak kludne môzme tie jastericky predbehnut.Zvysnych 5kôl dokonca sa hrá pomenej zapasov co nám môze vyhovovat ktomu aby sme sa udrzali v kontakte s popredními prieckami az na posledny den 1.kola kde sa bude hrat az okolo 11zapasov to bude velmi dôlezity den kde to nemôzeme pokazit.
jjphillipo_canya píše:spachat shutout v kole ked je 11 zapasov...krasa, oslava prveho miesta ako sa patri
ale inak super teamovy vykon pocas celeho kola (vcera nas este vsetkych delilo iba 10 bodov v hodnoteni jednotlivcov).
tak nejako si to predstavujem
paradna robota
citim tu zavist?WildCelt píše:petrik :uvodzovky: sefuje :uvodzovky: KTL a Falcons su zatial suverenne najlepsi, to je podozrive
teraz sme sa zisli v komisii sikovni chlapci co vedia ako na to - teamy vsetkych clenov komisie vstupili do noveho rocnika uspesne
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé