Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Oficiální prohlášení?......Knights do příští sezóny určitě nastoupí! Jednoduché a jasné. :D
To je jasné, že idú valcovať súpera. Ale v akom zložení. Momentálne je prestupové obdobie. :cool:
yzy19 píše:To je jasné, že idú valcovať súpera. Ale v akom zložení. Momentálne je prestupové obdobie. :cool:
Přísně tajné. :wink2:
patova situacia, vsetci cakaju na Pariseho
WildCelt píše:patova situacia, vsetci cakaju na Pariseho
:D :good:

Parise, NeParise...Tým je složený a připravený pro další sezónu, která bude doufejme úspěšná. :good:
Tým Knights ve večerním vydání novin. :) :wink2:

Sezóna se blíží

Obrázek

Dnes v dopoledních hodinách se na nádvoří hradu Rohlík konalo stylové pasování nových rytířů a také tisková konference k novému ročníku KTL.

Ze všeho nejdříve si vzal slovo majitel týmu, který představil dva nové sponzory.
„Oba přinesou do klubového rozpočtu značnou částku, která pomůže tým po finanční stránce plně stabilizovat. Knights jsou zdravou organizací, která nemá nikde žádné poptávky,“ prohlásil majitel klubu, který před novináři doslova zářil.

Po prezentaci všech mecenášů předal vlastník mužstva slovo generálnímu manažerovi Davidu Kvantovi a ten okamžitě přešel k cílům mužstva.

„Rytíři mají jen ty největší cíle. V zákl. části chceme hrát v horních patrech tabulky a zajistit si pohodlnou účast v play off s tím že bychom chtěli mít výhodu domácího prostředí. Minulý ročník se prostě opakovat nesmí,“ uvedl GM týmu.

„O titulu se v klubu nahlas nemluví, ale netajíme se útoku na příčky zajišťující medaile,“ odpověděl Kvanta na otázku novináře.

V šatně Knights znovu nastanou změny a to přímo na dvou postech. Jediným pokračujícím tipérem je FLYERS FAN, který se bude muset sehrát s martinem83 a mt-svk.

„Od martina83 si představujeme drzost a velký tlak na soupeře. mt-svk by měla přinést klid a pohodu do týmu. FLYERS FAN by měl převzat roli lídra,“ vyjádřil se GM Kvanta ke složení týmu.

Po tiskové konferenci se konala autogramiáda hráčů a vystoupení šermířů. Zkrátka pohodové dopoledne. Vydrží to ambicióznímu celku i v sezóně?
Brusim mec, Loctitom natieram brnenie... :-P ideme na to :wink2:
V time s martinom, to bude urcite velky zazitok :cool: Jedno je iste, pri derby Flyers - Pens bude mat tim vzdy neake body :giggle:
Na sezónu se těším jak hrom. :clap:
Jsem strašně rád v jakém jsme složení, protože si myslím, že se sešla skvělá parta, která po celou sezónu bude makat jako hodinky.
Tak už jen pár dní na doladění a v sobotu hurá na to! :wave:
Tak a je to. Los je za námi.

Absolutní spokojenost. Sice ta naše konference bude pořádná řežba, ale jsem nadšen. U mě převládají sympatičtější soupeři a jeden tým, který chci mít pod námi ať se děje co se děje.

Takže se připravte. Brzičko to celé vypukne.

A co vy? Jak se vám líbí nalosování konferencí?
Dawe4 píše: jeden tým, který chci mít pod námi ať se děje co se děje.
Co máš proti hladovým ančovičkám?
Tak oficiálně bych chtěl pozdravit všechny kolegy v týmu. Jsem upřímně štastný že jsem se dostal do party takových expertů, citím tu opravdový zájem a zápal a hlavně šanci vyhrát. Přišel jsem sem z jediného důvodu: chci doma na polici tu sošku. Jednou jsem prohral ve finale, čili byl jsem blízko a nechci to opakovat, chci proste triumf. Moje heslo zní: není důležité s ezučastnit ale vyhrat. Je mě jedno kdo proti nám bude hrát, co tam mají za hvězdy..ja pujdu přes mrtvoly a chci tu sošku. Porazíme je všechy, spláchneme je a v letě si sošku už budu fotit na polici hned vedle fotky Pens se Stanley cupem 2013. jsem i rád za Vlada, že je tu aspon budeme mit ruznorodé tipy na jisté rivalry games. I když on treba za chvili taky bude v tech zaoasech davat na nas, jak budou Flyers klesat níž a níž ligovému bahnu. Hockey Kent? Kdo to je?
martin83 píše:...party takových expertů,...
Cetl jsem exotu :hehe:
Kurna som zle pozrela, ono bolo prve kolo rozdelene na viac casti, som ja ale trubka..... :cry:
Nabuduce sa to nestane... :oops: a tymto s ospravedlnujem celemu timu :oops:
Dobrý vstup do soutěže. :good: 26 bodů je velmi solidní číslo. :yes: Jen tak dál týme!
mt-svk píše:Kurna som zle pozrela, ono bolo prve kolo rozdelene na viac casti, som ja ale trubka..... :cry:
Nabuduce sa to nestane... :oops: a tymto s ospravedlnujem celemu timu :oops:
Nevadí, nevadí. :) Odpuštěno. :wink2:
Ze 7 zápasů si trefila 6. :good: To je přímo excelentní číslo. Mohli jsme mít sice v konečném součtu více bodů, protože z těch 6 zápasů by jsi určitě něco ještě trefila, ale jak už jsem řekl. Odpuštěno. :)
Každopdádně jsem rád, že potvrzuješ svoje tipovací kvality. :) :wink2:
Stojime celkom slusne, snad sa to bude len zlepsovat, ja si musim odpustit alebo hrubky, ako v prvom, alebo vykyvy ako v druhom kole.
Perfecto. :clap: Evčo slušně? Podle mého spíše velmi, velmi dobře. :good:

Sice jsou to teprve čtyři dny, ale jsme druzí a dotahujeme se i na první příčku. :cinka: Po rozpačitém začátku jsme na to vlétly a předvedly jsme dvakrát po sobě nejlepší výkon dne. :oslava:

Hlavně se neuspokojit momentálnimi výsledky. Makáme dále. :yes:

PS: Poslední mužstvo v tabulce Hockey Kent. :hehe: :fucker2:
na seba musim byt prisna :)
mt-svk píše:na seba musim byt prisna :)
Tak Evčo to je správný. :) Ale jsem s tebou spokojený nadmíru. :good: A také rád, že potvrzuješ své kvality. :yes: :good:
Toto bola paradna noc :king:
To máš pravdu. :yes: Perfektně si to včera potáhl. :good:

Jinak jsem zatím spokojený. :yes: Tabulka je neuvěřitelně vyrovnaná a jen 6 bodů na 1. příčku. :wink2: Tak pojďme si pro ni!!! :wave:
vcera som uhadla dve remizy a mozno by boli uhadnute aj vsetky, keby som sa neriadila logikou ale pocitom, ktory mi ich nasepkaval... :D
Nooo ty výsledky stojí za starou bačkoru a hlavně včerejší. :slap:

Ale nevadí. Zatím si vedeme na výbornou. :good: Tipujeme takticky, zatím nikdo nezapomněl a především vždy to někdo perfektně potáhne. :good: :good:

A první místo stále na dostřel. :yes: Tak si pro něj pojďme. :box:
Na prve miesto 6 bodov :D
mt-svk píše:Na prve miesto 6 bodov :D
Však to nic není. :wink2: Šest dní do konce a 6 bodů. To je úplné prd. Tak si pořádně nabrušte své náčiní a hurá na vrchol. :box:
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS