Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Tak tě tu u nás ještě jednou a už oficiálně vítám. :klobuk_dole: Jsem rád, že jsme po odchodě Wilda našli okamžitou náhradu a věřím, že pro Rytíře budeš posilou a snad se u nás zabydlíš co nejrychleji. :yes:

Včera nám začalo poslední kolo, ale jelikož nastal problém tak zřejmě bude zrušeno a nahrazeno takže až teprve dneškem nám začíná tuhý boj o každý bodík. :box: Věřím, že to play off uděláme a Rytíři nebudou ani napotřetí chybět ve vyřazovacíh bojích. :good:

Chlapi makáme a když bude zapotřebí tak v klidu užijte nějaký ten povolený doping. :jn: Nějaký ten panáček nebo slečna ve vašem objetí nemusí být na škodu. :wink2: Já na dovolenou totž nechci. :)
Smrdí to u mně retirementem... dnes v noci se mi povedl světový rekord KTL. Z 12 zápasů sem natipoval 0 bodů :!: Tedy čistý shutout :sok: Jestli tohle někdo trumfne...
Tak po třech hracích dnech jedna výhra a dvě prohry. Není to nic extra, ale je teprve začátek. Hlavně mi vždy ty starty nemáme nějak úžasné, takže jsem v klidu, ale doufám, že co nejdříve zabereme, protože to play off prostě udělat musíme!!!!

PainKiller to dnes jistil v bráně. :giggle: Ale nevadí...stane se přeci. :wink2: A hlavně rekord potěší, ne? Ne každý je zapsán v historii KTL. :)
no neviem PK, mne sa zda, ze niekto dal shutout uz aj z 13 zapasov :D
arek píše:no neviem PK, mne sa zda, ze niekto dal shutout uz aj z 13 zapasov :D
Néé, to nemůže být pravda :D Já už otvíral šampáňo :-(
PK bol to pekny zásah treba uznať :D
Tak po včerejší prohře nás dnes čeká dvojfázový trénink...takže se chlapi těšte na pořádný záhul. A pokud ani to nepomůže tak by finanční postih nemusel být od věci. :)

Ale ne. Teď už vážně. Takhle přeci boj o paly off nevypadá. Takže všichni nasadit rukavice jdeme na to!!! :box: :box:
:-( :-( Omlouvám se celému týmu a je mi to už i blbý. :oops: Ale doma mi tak nějak zradilo moje PC a bohužel se už nedostal k jinému...promiňte pánové. Už by to vše mělo být OK. :thumbsup:
zdravím ospravedlnujem sa vsetkym len za 2 body :verysad: ktore som s tolkeho mnozstva dnesnych zapasov ziskal (ked v poslednej dobe su tie vysledky dost prekvapive). no nic dufam ze dens to uz bude lepsie :thumbsup: a ukaze vam ze ste nespravili zle ked ste oslovili na tipovanie mna
Dnes konečně výhra...sice až po prodloužení, ale alespoň nějaká. :good: Doufám, že nás to nakopne a začnou nám v kolonce "vítězství" narůstat čísilka. :)

Jinak chlapi nic proti, ale připadáte mi jako ryby na souši. Žádná aktivita, jen mlčíte. Takhle jsem to nerad, ale už s tím asi nic nenadělám, že? :)
Dnes ďalšia výhra už druhá po predĺžení v rade teraz nás čakajú Prisoniers takže dúfam že nám pribudnú ďalšie víťazstvá takže chlapci tipujeme tipujeme a hádam sa do play-off dostaneme :yes:
dalsia vyhra to je super pomaly splháme tabulkou hore :good:
Zlepšujeme se, konečně :) Udržme tempo do konce kola... i když já pořád sbírám body po dvojkách :hroza:
Painkiller dnes si mal bodov 4. :D takže sa zlepsujes. Musim uznat dnes nas jasne prevalcovali 25:15 skoda no teraz mame podla vsetkeho dve vyhry iste tak uvidime :lol2:
Dnes nás zachránilo to, že z F4F Killers nenatipoval vůbec nikdo :D Takže hladká výhra 14-0 :thumbsup:
PainKiller píše:Dnes nás zachránilo to, že z F4F Killers nenatipoval vůbec nikdo :D Takže hladká výhra 14-0 :thumbsup:
nj, ale takych hladkych 6 bodov proti f4f si pripisu vsetky timy, takze tie vas z biey nevytrhnu ;) ak chcete potupit do PO tak musite riadne zabrat a dobehnut v tabulke wild horses :arrow: http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... onilo-dnes
Chlapi já jsem sice optimista jak vyšitý, ale ty zatracený koníci mají formu. :) Je devět kol do konce a já opravdu nechci končit sezónu již v únoru. Ještě jsem nechyběl v play off a tenhle rok prostě taky nebudu. :nono: To vám tady říkám jako samotný velký boss Knights. :lol2:

Takže se uvolníme a každý den odpoledne v klidu a bez stresu natipujeme. Myslete na to že jsme v klidu první a všechno je v cajku. :)

A ještě jedna velmi důležitá rada - :!: Když budete tipovat koukněte se jak před vámi tipovali ostatní :!: Je zbytečné, aby tři tipéři od Knights měli stejné tipy. To opravdu není vítězná strategie. :nono:

:wave: Jedeme, Jedeme. :wave:
Dawe4 píše:Je devět kol do konce a já opravdu nechci končit sezónu již v únoru.
do konca kola je uz len 7 dni - 6. kolo sa hra na 18 dni ;)
petrik píše:
Dawe4 píše:Je devět kol do konce a já opravdu nechci končit sezónu již v únoru.
do konca kola je uz len 7 dni - 6. kolo sa hra na 18 dni ;)
Sakryš. Chybka se nějak vloupala. :)
No, stejně nevadí. S f4f máme ještě jednu výhru jistou. Koníci proti nim už své zápasy odehráli. Takže to je dobré. :yes:
A během těch šesti dní to prostě urveme. Máme vcelku dobrý los. Hrajeme proti Evil Insiders a Army Men. Takže kdybychom ty zápasy zvládli tak je máme pod sebou na 70%. To play off zkrátka vybojujeme. Né, že ne. :D
:lol: :lol: hihihi...ten závěr bude zajímavý teda...doufám že mi forma vydrží.... :jn: :scare:
:pray: :pray: :pray: Tak takhle nějak vypadám každé ráno když se dívám na vyhodnocení. :) Myslím, že poslední dny to ani jinak nejde. :) :pray:
Naděje před posledním dnem stále žije a já věřím, že do toho play off s odřeným zadkem postoupíme. :yes:
Já se dal na modlení už dávno. :) Pokud se přidá i zbytek týmu a fanoušci Rytířů tak věřím, že to pomůže. :pray:

Na závěr snad jen už poslední věta - Děj se vůle boží. :D :pray:
Na zhodnocení sezóny jsem si chtěl udělat pořádný čas, ale hlavně jsem ho chtěl napsat s menším časovým odstupem.

Do sezóny jsem a nejen určitě já vstupoval velice ambiciózně. Ono k tomu ty dvě předminulé sezóny jasně předurčovaly.

Vše to vypadalo na vcelku poklidnou základní čast. Po polovině ročníku jsme naše cíle plnily. Bohužel poté jsme se nějak zasekly a nemohli chytit tu správnou notu.
Hlavní problém vidím, že tipoval vždy jen jeden tipér nadprůměrně, ale další se k němu prostě nepřidali. Samozřejmě beru to především na sebe, protože PainKiller a Flyers Fan tipovali parádně. Wild a já jsme opravdu jen paběrkovali.

Co také k našemu nepostupu do play off rozhodlo je určitě diskuze, která prostě nebyla.
Ppřed sezónou jsem si to dal jako hlavní úkol - Mít aktivní, komunikující mužstvo. A výsledek? Neuspěl jsem.
Ale stojím si za názorem, že dobrý kolektiv = půlka výkonu. A tady to vázlo nebo bych spíše řekl, že to prostě nebylo.

Na konec bych ale určitě rád poděkoval všem za odvedenou práci, také hodně štěstí v play off a v následující sezóně naviděnou.. Knights tu budou totiž i příští rok.
Čo do novej sezóny? Ako to bude? Nijako to tu nežije. Žiadne oficiálne vyhlásenie?
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS