Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

fajn dablikove, dnes nas potiahol najmä Mitch :thumbsup: som rad, ze sme presedlali na bododu cestu a tu alkoholicku prenechavame Beckovym Beckarom :P :wink: bolo dôlezite pri takej zapasovej porcii zabodovat a to nam nastastie celkom slusne klaplo..ale dyk sunes na srsne :shock:

mno Lecimu nechybalo vela aby napodobnil umelca j0mana :samovrazda: :D
:oops: :oops: :oops: :ee: :samovrazda:
aspon že tímovo sa nám darí lebo individualne to ide len debilovi
Ou pani som v ocenenej trojke tipera tyzdna, konkretne druhy. Dalsia panenska cena, tentokrat individualna. :winner2:
ehm, uz vidim tie zajtrajsie vysledky :roll: dnes ide Mitch opät dole Obrázek

ale zasluzis si, po dnesnom vykone :thumbsup: GM ma pak pre Teba jeden podarunok v podobe..ta trochen ponatahujeme ne? :wink:
debilek, to cakas na mna, aby som Ta pochvalil..?.. :moj: hodnej kluk :D maximalny pocet bodov, to uz hej :good: a alkacikov mame coby dub pod sebou :P dnes maly pocet zapasov..na take sa dokazeme zodpovedne pripravit.. :smile03:
cepi píše:dnes maly pocet zapasov..na take sa dokazeme zodpovedne pripravit.. :smile03:
co dodat :thumbsup2: a dnes nam pre zmenu leci ukazal ako to klepnut na 100% :good:
cepi píše:GM ma pak pre Teba jeden podarunok v podobe
Obrázek paci sa Mitch ako som slubil za Tvoj tyzdenny tipersky uspech, Tvoje fungel nove plavky Obrázek darmo, tie pôvodne si uz pri svojich zachranarskych pracach dost vysuchal; hadam velkost sadne :frajer2:

mno, dnes sme trochen hosi zaspali na vavrinoch, este ze ako tak bodovo potiahol GM, aj ked ako som pôvodne zamyslal namiesto 9 som mohol mat 13, mf, slapeme dalej a sup, sup vratit sa do formy z predoslych dni :cert:
asi ma postihla kríza :( ale dúfam že už pôjde preč lebo trvá asi 2 týždne
ppchi plavky super bomba som uplne happy.
ak chcete mozme dat odvetu v sobotu u vas..zacali sme dlhu tradiciu zapasov dvoch rivalov..ako boston a montreal.. :)
Mitch máš pěkné bonusy ve smlouvě :D
tak ako uz dnes bolo spomenute u supera, caka nas odvetny duel medzi timami Devils vs. Bulls

v poslednom vzajomnom zapase triumfovali byci, aj ked ako uz bolo spomenute reservny stadion v MB disponoval otvorenou strechou, co bolo H2O na mlyn domacemu celku, ktory vsak zvitazil zasluzene

dnesny zapas sa odohra v Devils arene s kapacitou 17565,- divakov a v tejto chvili môzeme verejnosti oznamit, ze je vypredane..zo zakulisnych inf. sme sa dozvedeli ze do dejiska zapasu odlieta aj ex_manzelka kapitana timu mareka85 Frederika Fosiliova, ktora si v hotely Bankov zarezervovala apartman na 3 dni..pocas celej jej dlzky pobytu ju bude doprevadza GM diablov cepi, ktory sa od nej pokusi ziskat infor. o silnych strankach ex_manzela mareka a jeho timu (mimocohom, jedno nam nejde do hlavy a to ze, marek poziadial o rozvod pre par pohladov, ktore si medzi sebou vymenili GM diablov a Frederika..? :hmm:

domaci nastupia v nezmenom zlozeni, Micth - leci / cepi - kopi a miernym favoritom zapasu je v pohode hrajuci domaci tim

pikoska na zaver, Mitch sa v domacej premiere predstavi vo svojich novych plavkach :cool:
:modlenie: nech už sú poriadne výsledky (take jake ja tipujem)
cepi píše:
pikoska na zaver, Mitch sa v domacej premiere predstavi vo svojich novych plavkach :cool:
a co hra, hokej alebo vodne polo? :lol: :lol:
cepi :cool:
Joe S. píše:
cepi píše:
a co hra, hokej alebo vodne polo? :lol: :lol:
Mitch nastupil v specialnom ubore, t.j. bol oblecny do komplet hokejoveho vystroja, s tym, ze plavky boli riesene na vystroji..slo o specialne samo roztahovacie plavky..
Lecavalier-number4 píše:cepi :cool:
:eek2:

Devils vs. Bulls 16:20

zapas zacal uvodnou ceremoniou, ked sa na velkoplosnej obrazovke zobrazilo odovzdavanie ceny pre tipera tyzdna Mitcha, ktore ako uz vsetci viem spocivalo v zbrusu novych plavkach..nasledne po nastupe na ladovu plochu vzbudl Mitch so svojim novy artiklom davovu psychozu a zapas sa zacal s 5 minutovym meskanim, co bolo zapricinene neprestavajucim standing ovation..

zial, na uvodne buly sa nedostavil kapitan timu cepi, ktory v case zaciatku zapasu este len doprevadzal ex_manzelku mareka85 Frederiku F., ktora ostala vysiet v kolone..na vykone kapitana to bolo poznat, kedze sa az do konca stretnutia hladal, za co ho narocne publikom po skonceni zapasu ohodnotilo dlhotrvajucim piskotom a pukancami..

z timu RD sa ako tak vytiahol kopi, ktory skoroval 10x, zatial co utocne duo leci/Mitch zjavne zaostalo za ocakavanim

aj ked bol zapas vyrovnany, stretnutie malo slabe tempo, nepresna rozohravka, strelba a nizka golova uroda bola akymsi nezazivnym vyvrcholenim ..zrejme uz boli vsetci mylsou pod Vianocnym stromcekom..

na strane MB sa vyrazne presadil wolf, ktoru mal motivaciu navyse, kedze mu v hladisku drzal mohutne palce jeho stryko z Dolnych Vestenic; Hannu podla ospaly vykon, ktory mozno pripisat nocou stravenou so svojou nemenovanou priatelkou (na co by vsak mal kapitan timu marek 85 dohliadat) a samotny kapitan, bol mimo formy, co vsak zapricinila jeho ex_manzelka, ktora povzbudzovla tim RD priamo za striedackou MB

p.s. v zakulisi RD sa udiala zaujimava "transkacia" ked struktury RD doplni Frederika F. ktora bude vyslanou redaktorkou timu RD
no pekne cepi :thumbsup:
hmmm...a kedy maju Red Devils v rozpise zapas s Dare Wolfs? :frajer2:
BigChief píše:hmmm...a kedy maju Red Devils v rozpise zapas s Dare Wolfs? :frajer2:
uvidime, tim si potrebuje malicko odpocinut od derby zapasov, ale najblizsi mozeme riesit medzi sebou..kedy?, dozvies sa vcas vlcko :frajer2: bauuuu
nizky pocet zapasov je skutocne nasa parketka :thumbsup: dnes potiahol utocny tandem cepi/kopi, ktory sa po rozhovore akoby nabudil :cert:

:arrow: Rozhovor s T. „kopi“ Kopeckym
pěkný rozhovor :D :cool: no mi a mitchovi to dneska nějak nevyšlo-oba 0! to už se mi dlouho nestalo
no cepi dneska si zatipoval skvěle, společně s našim exspoluhráčem šefíkem jste měli nejvíce bodů
hehe veru vlcko sa vytiahol :D dnes mi to tam padlo ozaj paradne, prilis som pri vybere nespekuloval, priklonil som akurat sa na poslednu chvilu k cistej 2jke Bruins (pôvodne X2) a co sa tyka 2 trafenych Xiek, zbadal som jednotl. zapasy a hned mi pri nich zablikala remizka :cool: a B_eckovym "srotovnikom" uz klopeme na zada :63:

vcera som mal uspesny tipovaci den, klapol aj skutocny tiket, aj KTl, no idem hned omrknut boty, ci na nich nemam zo vcerajska nejake :ho*no: :D
aspon niekomu to včera vyšlo :) ale tímovo nám to ide dobre :cool:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO