Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

tak som nam to prebehol :
Derryl 3b
j0man 2b
kajo 0b
janik 2b

5 bodov je dost slabe no zbezne som popozeral ostatne tak by sme nemuseli tak vela stratit kedze tie vysledky boli dost na ni aj ked asi z naskoku stratime. dnes to bol strasny vykon z nasej strany a dufam ze dnes sa to napravi. a ja som slubil utok na podium tak sa to musi zmenit. vela stastia Fire Birds

edit: tak sme to dosr. dnes paradne, si nepamatam ze by sme cely tim mali dokopy tolko bodov co vo vacsine timov jediny tiper. dufam ze sa to uz nebude opakovat lebo treaz su priamo v hre uz 4 timy a o prve miesto sa delime s dotieravymi EI tak dnes cakam poriadny vykon aspon od dvoch tiperov.

p.s: hraca tyzdna a vyhodnotenie za dany tyzden urobim v priebehu dna

Nechcem vyvolavat hadky ( Ach Derryl, Derryl :roll: :roll: :roll: ) ale ak mozem napisat ak to nahodou niekoho neurazi v ramci rivality tak. EVIL INSIDERS su opat v hre :cool:

OpenFire píše:Nechcem vyvolavat hadky ( Ach Derryl, Derryl :roll: :roll: :roll: ) ale ak mozem napisat ak to nahodou niekoho neurazi v ramci rivality tak. EVIL INSIDERS su opat v hre :cool:
stale ste v nej aj boli ale su tam este dalsie dva timy okrem FB a EI a je to naozaj super takyto boj vyrovnany a neda sa to porovnat zatial so ziadnym inym kolom KTL

Celkovo si myslim ze celkovo tento rocnik sa neda porovnat so ziadnym predtym, co sa obsadenim, kvalitou, napatim a dalsimi aspektami tyka.

OpenFire píše:Celkovo si myslim ze celkovo tento rocnik sa neda porovnat so ziadnym predtym, co sa obsadenim, kvalitou, napatim a dalsimi aspektami tyka.
no ved aj pocet timov pekne narastol. myslim ze zatial je to jednoznacne najlepsi rocnik o tom niet pochyb. ale ta nasa redakcia nejak spi a take prachy jej platime :D canes po jednom rozhovore zrazu skoncil a ten druhy je tiez nejaky lenivy :lol: :lol:

keby si mal vytazeny den tak ako ja tak by sa ti nechcelo ani pocitac zapnut :wink:

dnes to bolo slabučké :cry: EI sa dotiahli :?
7.. kolo

kajo 13b
j0man 11b
janik 12b
Derryl 9b

8. kolo

kajo 3b
j0man 0b
janik 9b
Derryl 0b

9. kolo

kajo 4b
j0man 2b

janik 0b
Derryl 2b

10. kolo

kajo 10b
j0man 8b
janik 7b
Derryl 17b

11. kolo

kajo 8b
j0man 10b

janik 6b
Derryl 8b

12. kolo

kajo 10b
j0man 8b
janik 9b
Derryl 9b

13. kolo

kajo 0b
j0man 2b
janik 2b
Derryl 3b

Body pre tim zo 226 timu:

janik - 58b ~ 25,66%
Derryl - 74b ~ 32,74%
kajo - 72b ~ 31,86%
j0man - 46b ~ 20,35%

timove postavenie:

Tabulka po 13. kole

1. Fire Birds - 226 body
.. Evil Insiders - 226 bodov
3. Drexel Dragons - 221 bodov

4. Best Bibbers - 220 body

5. Red Devils - 210 bod
.. Ice Cats - 210 bodov
7. Blue Angels - 201 bodov
8. Army Men - 155 body

vyhodnotenie jednotlivcov:

po 13. kole

1. Derryl 98b ~ 75,51%
9. janik 90b ~ 64,44%
24. j0man 84b ~ 54,76%
24. kajo 84b ~ 85,71%

-------------------------------------------------------------------------------------
tak stale sme prvy aj ked bolo to v priebehu tyzdna uz aj s peknym naskokom ktory sa dnes rozplynul no nevadi bojujeme dalej.

GO GO GO FireBirds

Obrázek

hrac tyzdna u FB:

takze za obdobie minuleho tyzdna sa nim stava : kajo zisk 48b a 6 krat bodoval pre tim. odmena 100 000 $ je v spravnych rukach. Gratulujem. :taptap:

janik - 32 b - 4x bodoval
j0man - 14 b - 3x
Derryl - 39 b - 5x

gratulujem kajo :) škoda, že ja som vždy chytil dosť bodov, keď niekto chytil ešte viac :lol:

inak, tomuto nerozumiem, čo znamenajú tie percentá?

po 13. kole

1. Derryl 98b ~ 75,51%
9. janik 90b ~ 64,44%
24. j0man 84b ~ 54,76%
24. kajo 84b ~ 85,71%

j0man píše:gratulujem kajo :) škoda, Ĺľe ja som vĹľdy chytil dosĹĄ bodov, keÄŹ niekto chytil ešte viac :lol:

inak, tomuto nerozumiem, čo znamenajú tie percentá?

po 13. kole

1. Derryl 98b ~ 75,51%
9. janik 90b ~ 64,44%
24. j0man 84b ~ 54,76%
24. kajo 84b ~ 85,71%
znamena to kolko z tvojich bodov islo timu ;) percenta v prvej casti su zase kolko su tvoje boy percent z celkovych timovych bodov

super,vdaka,aj ja verim,ze premia je v dobrych rukach :D
len skoda,ze dnes to bola 0,a aj vdaka tomu,ze som dnes neprispel sme stratili ten solidny naskok.no nic,dnes je dost zapasov,tak treba sa snazit :)

kajo píše:super,vdaka,aj ja verim,ze premia je v dobrych rukach :D
len skoda,ze dnes to bola 0,a aj vdaka tomu,ze som dnes neprispel sme stratili ten solidny naskok.no nic,dnes je dost zapasov,tak treba sa snazit :)
len to dnes vsetko neprepi !! :D

to akoze mi v polke sutaze nikdy nemozeme byt na cele? :o vzdy na zaciatku sme prvy a potom nas niekto predbehne tak chalani zaberame aby sme ten osud uz zmenili v nas prospech. skoda ze dnes nam usli EI o 3 bodiky ale to je jedna remizka takze v pohode zatial ziadna panika len treba zabrat. GO GO GO Fire Birds

inac kajo, vsimni si, stvrte kolo tipovacky sme mali obaja 95bodov a teraz v PO tiez rovnako-97... dvojica jako janik & excelent :D

Schwolco píše:inac kajo, vsimni si, stvrte kolo tipovacky sme mali obaja 95bodov a teraz v PO tiez rovnako-97... dvojica jako janik & excelent :D
no tak to som si teda nevsimol,zaujimavy postreh :)
v takomto pripade ti budem velmi drzat palce,nech sa ti dari co najlepsie,ale zvysnym trom v tvojom time uz nie,kedze ste nas teraz predbehli :D

tak chalani vsetci traja 100% zatial po dvoch zapasoch takze super sanca ze aspon dvaja naozaj dobre zaboduju. ja som zase vybuchol co sa mi zacina stavat pricasto.... tak som opravil zvysok na ciste x-ky keby nahou zase niekomu preskocilo aby sme nestracali ale vela sanci tym tipom nedavam. tak vela stastia do zvysku noci

este kajco : derryl dal na zajtra 1 a j0mco x tak si vyber co das aby som to doplnil podla toho a ak zatipujem skor tak takticky to skus potom doplnit :wink:

edit: tak calgary ostava 2 kedze sa to uz hra :?

chalani sorry ak sa nastvete ze nedam klasicky 2 aby boli vsetky tipy ale verim Det. aj ked nic nehraju aj ked by som daval x tak ked uz ste dvaja dali tak som to rozhodol na 1 treba aj riskovat ak chceme titul

tak moji zlati dnes opat zbytocna oprava a zo 7 bodov len 5 ale timmal poistku no ja tieto dni ked sa hra skoro neznasam asi mi musite zakazat to sledovat lebo potom menim a menim to zle akurat raz mi oprava vysla :lol: idem kuknut co ste vy chytili ale podla schwolca sme ich dobehli takze paradicka chalani ;)

no super takze je to tak opat sme spolu s EI na cele. chvalit vas ani nebudem lebo konecne podavate vsetci vykony take ake si predstavujem teda az na mna. kajco sa uz na mna lepi na hranici prvej desiatky co je dobre a j0mco sa nenapadne tiez priblizuje. tak dnes uz som pisal vsadil som to na jednu kartu takze bud zabodujeme dvomi moznostami naplno alebo neziskame nic no verim ze to sa nestane. tak vela stastia aj nadalej a derryl bojuj este o to prve miesto nieze nechas canesa len tak vyhrat

fuha no chlapi, fakt peknyyy boj :cool:

Schwolco píše:fuha no chlapi, fakt peknyyy boj :cool:
i ja si myslim ze je to super ked sa to tak meni a nic nieje iste a necudoval by som sa keby nakoniec boli na prvom mieste aj dva timy :) ako sa vravi kazdy chvilku taha pilku :D

zrejme kajco nema cas neviem ci nahodou nema aj maturity :D j0mco to uz vobec neviem. derryl to som vedel ze nebude stale mat cas pisat tak ale aspon poviem ze dnes sme opat prvy no ziadnu oslavu netreba robit lebo tuto noc je tolko zapasov :roll: tak vela stastia pri tipovani nech sa nam podari urobit si rozhodujuci naskok. Fire Birds do tohoo :!: :!:

Hlavná vec Janči, že ho máš ty :D a preto sme odsuhlasili s počtom hlasov 3, počet pritomnych v sále 150 :lol: že si dostal 100% doveru :wink:
Ziskali sme to, co sme potrebovali, Janči správne si ukazal prehlad, za čo ťa samotný velky Derryl :D v jednej osobe chváli :D

mam maturity,ale nie koli tomu nepisem.ale som chory a cely den lezim v posteli,tak dufam,ze zajtra budem moct pisat :)
a ako pozeram,konecne sme prvi,sami na prvej pozicii :cool:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS