Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
KNIGHTS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dobrá práce.
Velmi dobrá práce.
Celé třetí kolo jsme prošli tak nějak bez problémů. Sice okolo půlky nás zastihla menší krize, která ale přijde na každého.
My jsme ji zvládli a zažehnali v pravý čas.
Nakonec jsme si oproti minulému kolu polepšili o jednu příčku a vybojovali krásné třetí místo.
Naše umístění mají vzestupnou tendenci takže druhou polovinu zákl. části bychom měli project bez problémů.
FLYERS FAN, PainKiller, WildCelt tipujete skvěle a měl bych vám poděkovat za předváděné výkony.
Takže děkuji a já slibuji, že se pokusím o lepší tipy. Máme za sebou tři kola a já se stále hledám a nemůžu se pořádně chytnout.
Vážně nevím čím to je.
Dnes si odpočineme, zregnerujeme se a v pondělí se na to půjde zase. Doufám nebo spíše si přeji, že v naší nadupaný konferenci se zase o nějakou tu příčku posuneme výše.
FLYERS FAN, PainKiller, WildCelt tipujete skvěle a měl bych vám poděkovat za předváděné výkony.
Dnes si odpočineme, zregnerujeme se a v pondělí se na to půjde zase. Doufám nebo spíše si přeji, že v naší nadupaný konferenci se zase o nějakou tu příčku posuneme výše.
Skoda tej ciernej serie ked sme prehrali 4-5 zapasov v rade, mohli sme byt este vyssie. Zvlast nas moze mrziet ten den, ked Painkiller nenatipoval/nezobralo mu tipy a chybal nam jeden bod k vitazstvu v zapase, ale na konci sme si to vynahradili asi 5 vyhrami po sebe, cize celkom spokojnost.
A je to tady zase... opět sem natipoval, tipy potvrdil a teď se dívám, že mám po vyhodnocení N
Opravdu mě ten systém na tý stránce začíná pomalu ale jistě srát, protože je to letos už podruhý, co mi to neuložilo nebo snad i smazalo tipy. Ale jsou Vánoce, tak to vážně teď nemám chut moc hrotit 
Všem teda Štasné a Veselé Vánoce, bohatého Ježíška a kapra bez kostí
Všem teda Štasné a Veselé Vánoce, bohatého Ježíška a kapra bez kostí
Tak a je to tu zase...blíží se nám konec kola a Knights se nachází na nelichotivém místě v tabulce...a jako vždy jsem přišel na vás apelovat a vyhecovat tým k maximálním výkonům...tak to učiním i teď, protože vždy to pomohlo.
Zkusme v posledních šesti hracích dnech předvést ty nejlepší možné výkony a zajistit si už po tomto kole skoro play off!!! Chce to dva nebo tři maximální výkony a TOP5 bude naše...pokud se nám finiš povede...slibuji novoroční volno po bujarých oslavách.
Knights do toho!!!
Zkusme v posledních šesti hracích dnech předvést ty nejlepší možné výkony a zajistit si už po tomto kole skoro play off!!! Chce to dva nebo tři maximální výkony a TOP5 bude naše...pokud se nám finiš povede...slibuji novoroční volno po bujarých oslavách.
Knights do toho!!!
Po dleší době se hlásím zpět...
V První řadě můžu říci, že jsem zpět v plné síle, nové zbroji a jsem plně vyzbrojen :frajer2:
Za druhé musím vyjádřit velkou, ale velkou nespokojenost nad výsledky týmu...takhle jsem si to vážně před sezónou nepředstavoval
Ale přiznávám, že velký podíl na tom nesu já

Tímto bych se chtěl omluvit za moje neobčasné nenatipování, za moji neaktivitu a celkově mé výsledky. Jako váš GM bych měl jít příkladem a je to úplně naopak. Ale den se bohužel nedá nafouknout a já zkrátka časově nestíhám. Škola, brigáda, přítelkyně a také třeba úklid mého skromného bytečku zabere nějaký ten čas. Tím se nevymlouvám a nehledám žádné aliby, ale jen uvádím věci na pravou míru
Každopdáně bych rád, abychom ten boj o play off nevzdávali. Máme na to!!! Musíme v psoledním kole pořádně zabojovat a ukázat všem, že nejsme žádní nezdárci.
Takže se tímto vás Rytířů ptám - Jdete do tohoto tuhého boje se mnou? Zmobilizujeme své síly a budeme bojovat nebo necháme naší kůži lacino? Já za sebe můžu říci, že se budu rvát do psoledního možného okamžiku!
Ještě jen dodám, že klíčem k úspěchu je komunikace! Takže bych rád, abychom to tu trochu rozproudily. Komu se do toho nechce tak ať napíše a v klidu se rozejdeme. Vím, že zrovna já nemám co se týče tohoto bodu moc co piskovat, ale chci jít do play off a chci mít zkrátka titul!
Teď by se hodil nějaký bojový pokřik
Někdo nějaký návrh??
V První řadě můžu říci, že jsem zpět v plné síle, nové zbroji a jsem plně vyzbrojen :frajer2:
Za druhé musím vyjádřit velkou, ale velkou nespokojenost nad výsledky týmu...takhle jsem si to vážně před sezónou nepředstavoval
Ale přiznávám, že velký podíl na tom nesu já
Tímto bych se chtěl omluvit za moje neobčasné nenatipování, za moji neaktivitu a celkově mé výsledky. Jako váš GM bych měl jít příkladem a je to úplně naopak. Ale den se bohužel nedá nafouknout a já zkrátka časově nestíhám. Škola, brigáda, přítelkyně a také třeba úklid mého skromného bytečku zabere nějaký ten čas. Tím se nevymlouvám a nehledám žádné aliby, ale jen uvádím věci na pravou míru
Každopdáně bych rád, abychom ten boj o play off nevzdávali. Máme na to!!! Musíme v psoledním kole pořádně zabojovat a ukázat všem, že nejsme žádní nezdárci.
Takže se tímto vás Rytířů ptám - Jdete do tohoto tuhého boje se mnou? Zmobilizujeme své síly a budeme bojovat nebo necháme naší kůži lacino? Já za sebe můžu říci, že se budu rvát do psoledního možného okamžiku!
Ještě jen dodám, že klíčem k úspěchu je komunikace! Takže bych rád, abychom to tu trochu rozproudily. Komu se do toho nechce tak ať napíše a v klidu se rozejdeme. Vím, že zrovna já nemám co se týče tohoto bodu moc co piskovat, ale chci jít do play off a chci mít zkrátka titul!
Teď by se hodil nějaký bojový pokřik
Jsem rád, že se někdo ze spoluhráčů ozval. Už jsem si myslel, že jste zaqpomněli psát.
Ale opravdu bych rád, abychom v posledním kole konečně utvořili dobrou náladu a tím pádem se rovná = přispívat do topicu a opravdu to nemusíí býti jen o týmových věcech.
Co se týče Wilda tak se k tomu vyjádřím, ale nejprve dám prostor Wildovi, aby k tomu něco sdělil on sám.
Tedy pokud k tomu má co říci.
Co se týče Wilda tak se k tomu vyjádřím, ale nejprve dám prostor Wildovi, aby k tomu něco sdělil on sám.
Dneškem skončilo 6. kolo, které bylo předposlední v tomto ročníku a můžu říci, že být poslední v konferenci je opravdu velká ostuda, ale vše je zapomenuto a začátek 7. kola doufám odstartuje nějakou dobrou sérii a hlavně pohodu v týmu před důležitým play off.
Takže jak už zmínil FLYERS FAN...hlavně všichni natipovat a vykročit tou správnou nohou.
WildCelt:
Já neříkám, že bychom to měli rozebírat. Jen jsem si myslel, že bys možná k otmu chtěl něco říci veřejně sám, ale tak nevadí. Já ti každopádně chci poděkovat za předvedené výkony a budu se těšit na případnou další budoucí spolupráci.
A pokud nevadí tak tady dám citaci z tvé soukromé zprávy a jen vysvětlení tvého konce u Rytířů:
"cau, chcem skoncit v time, dokoncim este toto kolo a na zvysok sezony si najdi nahradu
dovod je taky, ze ma to vobec nebavi, nie je to o time, je to skor o celej sutazi
kolkokrat sa musim prinutit vobec tipnut, niekolkokrat som uz aj zabudol, co sa mi vobec nestavalo, je zbytocne to silit, ani stastie nemam, ked to tam len tak nabucham
hocikto iny bude vacsim prinosom pre tim..."
A co se týká našeho nového spoluhráče tak si myslím, že jako u Wilda tak i tady se sluší nejdříve nechat samotného aktéra se ozvat a poté posléze já přidám nějaké to info. Platí?
Takže jak už zmínil FLYERS FAN...hlavně všichni natipovat a vykročit tou správnou nohou.
WildCelt:
Já neříkám, že bychom to měli rozebírat. Jen jsem si myslel, že bys možná k otmu chtěl něco říci veřejně sám, ale tak nevadí. Já ti každopádně chci poděkovat za předvedené výkony a budu se těšit na případnou další budoucí spolupráci.
A pokud nevadí tak tady dám citaci z tvé soukromé zprávy a jen vysvětlení tvého konce u Rytířů:
"cau, chcem skoncit v time, dokoncim este toto kolo a na zvysok sezony si najdi nahradu
dovod je taky, ze ma to vobec nebavi, nie je to o time, je to skor o celej sutazi
kolkokrat sa musim prinutit vobec tipnut, niekolkokrat som uz aj zabudol, co sa mi vobec nestavalo, je zbytocne to silit, ani stastie nemam, ked to tam len tak nabucham
A co se týká našeho nového spoluhráče tak si myslím, že jako u Wilda tak i tady se sluší nejdříve nechat samotného aktéra se ozvat a poté posléze já přidám nějaké to info. Platí?
tak ja neviem co by vas zaujmalo ale predstavím sa asi takto volam sa Mišo mam 26 rokov a som zo Žiaru za posledne 2 roky ma riadne chytila NHL - fandim najmä St. Louisu a Bostonu tento ročník ma dosť prekvapil aj NY Rangers, dalej velmi rad tipujem a to nie len tu ale aj v stavkových kanceláriach pricom moj vklad nikdy nepresiahne 1€ som rad ze ste oslovili mna lebo dost dlho som hladal team za ktorý by som mohol tipovat ale nikto sa neozýval až potom vy a musim uznat som naozaj rad a dufam ze vam pomožem svojimi tipmi dostať sa do Play-off. ak by vas este niečo zaujmalo kludne sa spytajte rad odpoviem.
Vítej u Knights
snad bude tvůj podpis s námi impulsem pro tým, který teď musí zamakat o Play-Off. Většinu z nás letos trápí "střelecká" forma, takže nová krev by nás mohla (nebo snad měla) povzbudit. Takže good luck, at se ti daří a seš v našem týmu spokojen
Zároveň děkuju Wildovi za přínos pro tým, reprezentaci a do budoucna hodně štěstí... třeba se k nám v budoucnu vrátíš
Good luck
snad bude tvůj podpis s námi impulsem pro tým, který teď musí zamakat o Play-Off. Většinu z nás letos trápí "střelecká" forma, takže nová krev by nás mohla (nebo snad měla) povzbudit. Takže good luck, at se ti daří a seš v našem týmu spokojen
Zároveň děkuju Wildovi za přínos pro tým, reprezentaci a do budoucna hodně štěstí... třeba se k nám v budoucnu vrátíš
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé