Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

gratulujem k výhre.Boli ste dnes lepší a zaslúžene si pripísali 3 body. :frajer2:
no tak prisla aj prva prehra, dnesok nam teda paradne nevysiel, len co je pravda :D
nevadi, ide sa dalej :box:
petrik píše:no tak prisla aj prva prehra, dnesok nam teda paradne nevysiel, len co je pravda :D
nevadi, ide sa dalej :box:
Keby len dnesok nam nevysiel tak by to bolo este dobré.....ale mame stastie na los zapasov a preto mame tie 3 vyhry.Realita systemom celkovych bodov by bola taka ze by sme boli na dne celej tabulky KTL
Ale tak tento zapasovy system nam dobre padol a hlavne kvôli tomu sme na vyssich prieckach.
Dufam ze uz sa niekto znas "chyti" a potiahne tým k suverejnejsim vitazstvam :yes:
jaj ohlund tie tvoje opravy :roll: mohol si byt hrdinom dna, takto to bude este napinave...
ale verim v stastny koniec :thumbsup:
No hej mohol som mať plný počet a nakoniec mám :ho*no: a prehrali sme. Mohol som trafiť aspon 1 prekvapenie ale NJ odložia.. :buch: .
Sa ešte čudujem prečo ma tu držíš v tíme, túto sezonu som len velký tragéd a všetko pokazím. Rýchlo sa skús dohodnúť s leom kým ti ho niekto nevyfúkne a mna vyhod. Vážne ja už mám chuť to moje "tipovanie" ukončiť, samozrejme vyhodnocoval by som dalej ale kaziť vám to už nechcem.
Ohlund nerob si z toho ťažkú hlavu.Si šikovný chalan a tak veľmi chceš pomôcť svôjmu tímu lepšími výkonmi,že moc tlačíš na pílu a opravuješ svoje tipy.Z vlastnej skúsenosti viem,že platí v tomto prípade akýsi zákon schválnosti a takmer vždy sa to obráti proti tomu kto to robí.Daj viac na intuíciu a tá častokrát lepšie vyjde. :smile03: Ja si ťa ako tipéra veľmi vážim, si "srdciar" pre svôj tím a takého kolegu chce každý GM mať vo svojom tíme. :yes: Neboj ono sa to otočí a výsledky pôjdu hore aj u teba.Len to nevzdávaj a uvidíš,že výsledky prídu. :yes:
Ohlund píše:No hej mohol som mať plný počet a nakoniec mám :ho*no: a prehrali sme. Mohol som trafiť aspon 1 prekvapenie ale NJ odložia.. :buch: .
Sa ešte čudujem prečo ma tu držíš v tíme, túto sezonu som len velký tragéd a všetko pokazím. Rýchlo sa skús dohodnúť s leom kým ti ho niekto nevyfúkne a mna vyhod. Vážne ja už mám chuť to moje "tipovanie" ukončiť, samozrejme vyhodnocoval by som dalej ale kaziť vám to už nechcem.
co si sa zblaznil? kedy si mal zo mna pocit ze by som niekoho z vas vyhodil kvoli slabym vykonom? ved to by som musel zacat v prvom rade so sebou :D
petrik píše:ved to by som musel zacat v prvom rade so sebou :D
A pritom si mal dnes najlepší výkon zo všetkých.. :thumbsup: Žralokov by si porazil kludne aj sám.
Mne tam aspoň 2 xky vyšli, už som myslel že ich znovu prestanem dávať.. Bratovi vyšla zas oprava a z 2b to vylepšil na 9.

Dnes sa hrajú len 3 zápasy a máme proti sebe oslabených Caspers, bude to taktický boj ale vdaka prevahe by sme to mali zvládnuť.
uff, skoro som dnes zabudol natipovat :-P
sice pri mojej momentalnej forme by nam asi moje tipy aj tak nechybali ale tak jeden nikdy nevie. v poslednych dnoch som skusal davat este viac remiz ako predtym a nebol to veru stastny krok, dnes som ich az tak vela nedal a stavim sa ze ich just vela bude :D no co uz.
asponze vam sa celkom dari a aj ked sme v tabulke na spodnych prieckach odstup na teamov pred nami je minimalny a seria 2-3 vitazstiev nas lahko moze katapultovat na popredne miesta. verim ze s tymto kolom budeme nakoniec spokojni :thumbsup:
Dnes vás porazíme :smile03: :D.
kanter píše:Dnes vás porazíme :smile03: :D.
uz to tak vyzera...
gratz

no pani, ak este chceme rozmyslat o dobrom vysledku v tomto kole, privela zapasov by sme uz prehrat nemali... uvidime ako sa nam bude darit pod tlakom :P
Dnes sme prehrali znovu :cry: , canesman u súpera zažiaril s 9b, od velkej prehry nás zachránil pipo so 7b, inak sme mali všetci len po 2. :oops:

Ohniví vtáci sa v poslednej dobe rozbiehajú a vo vzdušnom súboji nám dnes ukázali kto je tu pán oblohy.
Dnes by malo prist tesne vitazstvo ale az po predlzeni,ale hlavné je ze budeme bodovat po troch prehratych zapasoch a drzime si este sance na lepsí konecný vysledok
Skore Falcons 28:24pp Insiders
Tesná výhra poteší ale to postavenie v tabulke sa mi nepáči, máme vyrovnanú bilanciu výhry/prehry a aj napriek tomu sme na dne tabulky a na neaké dobré umiestnenie strácame 6b. :-(

Vyhrali sme hlavne vdaka tomu že súper bol oslabený o jedného tipéra. Yzy sa síce včera uvedomil, že to správanie v posledných dnoch nebolo najlepšie, ale ani tým náhlym odchodom tímu nepomohol. Mal s odchodom počkať do konca kola alebo ako GM mohol využiť dobré vzťahy s leom a priviesť ho ako náhradu...

Do konca kola zostáva už len 8 zápasov a tak na neakú dlhú víťaznú šnúru už neni čas, ale aspoň 5-6 z týchto zápasov musíme vyhrať aby sme sa v tabulke pohli nahor.

Mne sa v tomto kole konečne začalo trochu dariť ale v posledných dnoch sa to vracia do "normálu" a znovu podávam len podpriemerné výkony. A neviem si pomôcť ale skoro vždy dávam na tímy ktorým sa práve vôbec nedarí a majú aspon podla mna naviac a potom prichádzam o "lahké" body. Tak jak dnes napr EDM.
Skúsil som natipovať na viac dní dopredu a tipy už nebudem meniť, takým štýlom som tipoval aj prvú sezonu a celkom to vychádzalo, snád to pomôže aj teraz.

Let's GO FALCONS :!:
2007/08: Montreal 3:4pp St.Louis
2008/09: St.Louis 2:3pp Montreal
2009/10: Montreal 3:4pp St.Louis

Do tretice všetko dobré a hlavne vdaka tej remíze máme pohodlné vedenie 10:5 a bez ohladu na výsledok Vancouveru dnes vyhráme a ukončíme letcom ich víťaznú sériu. :fan:

Ja som ešte včera brata prehováral nech tú remízu zmení :oops: , neveril som že remizujú tri roky po sebe, keby Blues nestratia v závere 2 golové vedenie by to bolo napínavé až do konca a rozhodoval by výsledok Canucks.
Gratulujem
dik
ak sa nam podari natiahnut vitaznu snuru aspon na 6 zapasov tak by sme nemuseli skoncit az tak zle v tomto kole :D
Tak sme prehráli znovu a z toho 10. miesta sa už nevyhrabeme. V poslednom 6. kole už musíme tie výkony zlepšiť a do PO vstúpiť vo forme.

Keby sa nehrá toto 5. kolo zápasovým systémom ale normálne na body tak by sme boli momentálne na vynikajúcom 1. mieste celej KTL :winner1: , horšie je ale to, že 1. mieste od spodu :cry: . To tiež nie je dobrá správa pred blížiacim sa 6. kolom...
neboj, forma sa nam vrati :thumbsup:
verim tomu ze vcas :D
Tak vyhrali sme i proti Spiders hlavne kvôli bratovi ktory ma zatial 4b a drzime si este realne sance na slusne umiestnenie. :good:
Najlepsia mozná varianta by bola skoncit 7mi tak som zvedavy jak dopadnu Steelers
Tak konečne sme vyhrali aspon 2 zápasy v rade, toto je naša najdlhšia víťazná séria v tomto kole :D .
Posledné 2 dni mi vyšla oprava a dnes aj vdaka nej a pipovi sme vyhrali 8:6.

Škoda že celý den som tam chcel dať aj na Colorado, ale ja to tento rok proste asi nedokážem :ja_neviem: .
Pár krát som už na nich dal ale pri ich tohto ročnej forme a postavení v tabulke je to strašne málo.
Sú to predsa Avs, pre mna najmenej oblúbený tím v lige a tej súpiske s ktorou zatial valcujú tiež moc neverím a majú byť podla mna daleko pod čiarou... Ale nič proti tebe petrik :-P , ty si asi naj GM v lige.
to je dobree, ja tiez Nucks moc nemusim :D (kedy uz konecne par zapasov prehrate aby ste nam prestali dychat na krk? :D )
Posledný zápas kola by sme mali v pohode vyhráť bez ohladu na výsledok z Vancouveru.
Army Men zrejme prehrajú a tak by sme mali získať aspoň 4b za 9. miesto :-( .
V poslednom kole snád to PO nepustíme.

EDIT: Tak konečný stav 21:10. Petrik podal výkon dna a s jeho 12-imi bodmi by porazil sršnov aj sám :thumbsup: :poklona2:
tak aspon koniec bol vo velkom style - najlepsi vykon dna :D

treba sa od neho odrazit aj do 6. kola, ukazme im ako sa bojuje o playoff :!: :povzbudzovanie:
tak rozhodujuce kolo odstartuje zrejme ziskom 15 bodov

tazko povedat ci to bude v porovnani s ostatnymi dobre alebo len priemerne, ja som vsak celkom spokojny :thumbsup:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS