Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no veď práve že je to strašne vyrovnané a poznám že kde sa dvaja bijú tretí zvíťazi
noved to, akurat premodifikovane, na traja a stvrty vitazi, no dufam, ze bude platit, kde sa traja biju, vyhrava najviac opity :thumbsup: :oslava: BB :frajer2:
tak dneska se s alkoholikama dělíme o první místo, Falcons jsme celkem zdrhli :cool:
zda sa, ze pojdeme plece pri pleci az do konca
Joe,ja to tak nevidim :evil: jsme totiz lepsi :lol2:
PURDA píše:Joe,ja to tak nevidim :evil: jsme totiz lepsi :lol2:
no sme, ale vo vyjadreniach som opatrny, aby som z vysky nepadol na hubu, tak treba volit aj diplomaticke vyjadrovanie :D

chalani, dnes sme vam dako odskocili, dufam, ze tak to bude aj nadalej :wink:
chalani z red devils, ze si takto nechate brnkat po nose :shock: ....superi z BB si spravili z vasho topicu svoju vlastnu diskusnu temu :lol: :roll:
to vies, kto by si dovolil odporovat clenom legendarneho timu :D
Joe S. ja si dovolím odporovať :D myslím že ešte vás potrapíme a možno aj zvíťazíme všetko ukáže čas :yahoo:
Obrázek krasne dablikove, dnes nam to klaplo perfektne a aj napriek tomu ze zabodoval najmä Mitch vsetci clenovia dnes podali jeden kvalitny, bezchybny vykon a to sa krasne ukazalo aj v individualnych tabulkach, kde mame 2 borcov v TOP 15tke, pricomMitch uz klope na 25tku no a dokonca aj celu sezonu trapiaci sa GM ma vdaka akemu takemu finisu realnu sancu pretlacit sa do bodovanej 25tky, no a to by bola dobra haluz :cool:

co viac si mozeme zelat ako to, ze sme sa ako tak trhli pred zaverecnymi koleckami..ziskat po 1 kole 10 bodov na alkoholikov Obrázek citim to tak, ze im budeme az do konca ukazovat :butt: no na strane druhej budu este mocc neprijemni falconi..teraz nam staci len udrzat vysoko nastolenu latku a zabojovat az do konca, teraz by sa mi aj konecne 3 miesto malilo, mame to naozaj vyborne rozohrate ale treba makat az do sameho konca, ved dnes jasny priklad toho, ako sa da na 1 kole ziskat alebo stratit :yes:

:cert: Devils :cert:
Tak dneska to vyšlo-Falcons 0 bodů
Jsme první a máme celkem náskok. Dneska se hraje dost zápasů takže musíme dneska zabodovat a udržet se
..tak chalani zajtra to pride..som rad, ze som sa dnes 4 bodovo trafil, leci pridal dalsie 2 a tak to pred zaverecnym (25) kolom vyzera moc, moc nadejne..ale, dnes je na programe husta zapasova porcia a treba byt pripraveny na to, ze vsetko môze byt zajtra inak..alkoholici maju realnu sancu dostat sa na 1 miesto, ale zrejme len v pripade ako to my vyslovene nepokasleme..ja si vsadim aj na take poistne 2 tipy, kazdy bod moze byt dolezity..samozrejme beriem aj konecne 2 miesto (3 uz nie) ale ked sme tak supr finisovali, bolo by skodou to v samom zavere premrhat..nezabudjame na to, ze v uvodnom kole sme vysli bodovo napradzno, pripadny triumf v 2 to vsetko pekne vyrovna..tak som teda zvedavy na zajtrajsie hadam vitazne NHL prebudenie sa a tipy si pak racte pre istotu prekontrolovat :wink:
no v prvom rade dúfam že vyhráme ako tím a v druhom rade by som bol rád keby som skončil do 10.miesta :) tak dúfajme že nebude veľa prekvapení
tak vyšlo to, sice tak tak, ale vyšlo, jsme první :!: :clap:
no hej vyšlo dúfajme že to pôôjde takto ďalej
ObrázekObrázekObrázekObrázek

:pivo2: :pivo2: :pivo2: :pivo2:

Prave som bol zapit moje prve panenske vitazstvo v kole KTL. :pivo3: :prines_pivo: :oslava: :ferovka:
ObrázekObrázek Obrázek

co dodat chalani, skvela praca :taptap: to zaverecne kolo bolo ale pekne sibnute :eek2: 11 zapasov a ziadna Xka, to je uz fakt sila, bodol nam vsak dostatocny naskok z predoslych kôl takze :good:

ten triumf v 2 kole nam prisiel naramne vhod, nakolko sme v 1 kole skoncili posledni :hanba: ale to 2 kolecko bolo uplne o niecom inom :thumbsup2:

podrobnejsie infa po skonceni 2 kola prinesie uz coskoro jeden paparazzik, ktory bol u GM na vyzvedy :wink:

takze chalani (v rovnakom zlozeni) ciel pre 3 kolo je nemennny = bodovat :cert:

p.s. Mitch, doraz sa Obrázek ja si dam vitazneho slofika az zajtra Obrázek
:D vidim, ze vitazne oslavy boli bujare a jedine kopi zostal ako tak pri vedomy a supol tam 2 bodiky :cool: :oops: pohodka, sme len na zaciatku a horsie to uz urcite nebude :frajer2:
povedal by som "Aj dva body lepšie ako nič!" ...........ale ešte sme len začali dúfajme že nám to pôjde ako v minulom kole :clap:
tak stane se, Anaheim má tedkom taky krizi :D
ale věřím že se z ní vyhrabem co nejdříve
chlapci moji, dufam, ze este budete aspon tyzden oslavovat, aby ste nemali cas davat dobre tipy a nemohli tym padom oxidovat na čele tabulky :D

Takze gratulujem k vyhre v druhom kole a dlhe oslavy v kole tretom :good:
ty kokso :shock: to akože čo malo dnes byť som trafil len jednu X-ku a to bolo všetko noramlne nechápem :sad2: už by som sa mal zobudiť lebo takto to ďaleko nedotiahneme v tímoch
to je tak, ked ty si zacal oslavovat o den neskor ako ostatni :lol: :lol:
zatím to nejde, takže Dabli, konec oslav, musíme zase hrát než bude ztráta na čelo moc velká :!:
jj ja uz dnes nic neriesim..vcera som siel malicko dole, takze dnes sa plne sustredim na zapasy a jeden o 1:00 sledujeme live :frajer2:

dnes je veru husta zapasova porcia, bolo by fajn aby sme si z nej bodovo uspesne odkrojili :cert:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES