Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
RED DEVILS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
krasne dablikove, dnes nam to klaplo perfektne a aj napriek tomu ze zabodoval najmä Mitch vsetci clenovia dnes podali jeden kvalitny, bezchybny vykon a to sa krasne ukazalo aj v individualnych tabulkach, kde mame 2 borcov v TOP 15tke, pricomMitch uz klope na 25tku no a dokonca aj celu sezonu trapiaci sa GM ma vdaka akemu takemu finisu realnu sancu pretlacit sa do bodovanej 25tky, no a to by bola dobra haluz co viac si mozeme zelat ako to, ze sme sa ako tak trhli pred zaverecnymi koleckami..ziskat po 1 kole 10 bodov na alkoholikov
citim to tak, ze im budeme az do konca ukazovat
..tak chalani zajtra to pride..som rad, ze som sa dnes 4 bodovo trafil, leci pridal dalsie 2 a tak to pred zaverecnym (25) kolom vyzera moc, moc nadejne..ale, dnes je na programe husta zapasova porcia a treba byt pripraveny na to, ze vsetko môze byt zajtra inak..alkoholici maju realnu sancu dostat sa na 1 miesto, ale zrejme len v pripade ako to my vyslovene nepokasleme..ja si vsadim aj na take poistne 2 tipy, kazdy bod moze byt dolezity..samozrejme beriem aj konecne 2 miesto (3 uz nie) ale ked sme tak supr finisovali, bolo by skodou to v samom zavere premrhat..nezabudjame na to, ze v uvodnom kole sme vysli bodovo napradzno, pripadny triumf v 2 to vsetko pekne vyrovna..tak som teda zvedavy na zajtrajsie hadam vitazne NHL prebudenie sa a tipy si pak racte pre istotu prekontrolovat

co dodat chalani, skvela praca
ten triumf v 2 kole nam prisiel naramne vhod, nakolko sme v 1 kole skoncili posledni
podrobnejsie infa po skonceni 2 kola prinesie uz coskoro jeden paparazzik, ktory bol u GM na vyzvedy
takze chalani (v rovnakom zlozeni) ciel pre 3 kolo je nemennny = bodovat
p.s. Mitch, doraz sa
ja si dam vitazneho slofika az zajtra
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé