Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPIDERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

.:Mike:. píše:tak konečně jsem prolomil tu svou nulovou formu,a bodoval pro tým,jen škoda že to nestačilo na vítězství a opět jsme prohrály.. :-(
jo konečne aj mne sa začalo dariť..ty dnes taky pekne zabodoval, ALE netačilo to no boli lepšíí :-( ...ale musííme doufat, pozbierať sa zvláádnem to :fan: :groupwave: :cinka: :pivo3: ..ved sme SPIDERS
super tak konečně jsme to prolomily a vyhrály! :yahoo: :clap: podme chalani jen tak dáál!!!! :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
:fan: :groupwave: :groupwave: :fan:
Kráásne hoši dalšia výhra....druhá po sebe....sme HOT STREAK :cool: super....len tak dalej hoši....ved sme SPIDERS :cinka:
WAW Rozik dnes ti to skvele vyšlo trafiť obe remízy to je umenie...ja som tipoval remizu medzi njd-fla :D SUPER DNES DALSIA VYHRA....DNES SOM TO DOKASLAL JA :D NEWA......SPIDER GO GO GO
Pavúčikovia gratulujem k výhre. Parádny výkon. Ste nám ale dali riadnu nakladačku.
:-O ty voe tak dnešek se mi teda poved....22bodů :shock: ...uplně sem překvapen že jsem měl nejvíc bodů z celé KTL...paráda :yahoo: , jsem velmi spokojen :yahoo: :yahoo: :wawe: ,hlavně z toho mého výkonu který tomuto vysokému výsledku dopomohl.. :clap: :clap: :yahoo: :wawe: :wawe: :cinka:
:groupwave: :groupwave: :groupwave:

chalani takovéto výsledky kdyby jsme začaly všichni předvádět i nadále tak je to super,takže GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :fan:

inak díky ixo za gratulaci :wink:
nuž dnes ti to vyšlo naozaj parádne, tiež sa pripájam, klobúk dole... :good:
ivan23 píše:nuž dnes ti to vyšlo naozaj parádne, tiež sa pripájam, klobúk dole... :good:
díky :wink: ,hned mám větší chut do toho tipování :) :D
Jo dnes se Mike odtrhol z retaze :D :D :D a ktovie ako dlho bude pobehovat po okolí :D

díky ixo za gratulace
.:Mike:. píše::-O ty voe tak dnešek se mi teda poved....22bodů :shock: ...uplně sem překvapen že jsem měl nejvíc bodů z celé KTL...paráda :yahoo: , jsem velmi spokojen :yahoo: :yahoo: :wawe: ,hlavně z toho mého výkonu který tomuto vysokému výsledku dopomohl.. :clap: :clap: :yahoo: :wawe: :wawe: :cinka:
:groupwave: :groupwave: :groupwave:

chalani takovéto výsledky kdyby jsme začaly všichni předvádět i nadále tak je to super,takže GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :fan:

inak díky ixo za gratulaci :wink:
Hmm Mike dnes ti to teda vyšlo vole seš borec :cool: kua som rád že som pod tvojím velením :) a že si sa namna nevysral "zatial" :D :roll:
coli doufám že po tom okolí budu pobíhat co nejdéle a nikdo mě nezašlápne :D :D
...sem rád že seš rád :) :D ,zatím tě ale nemám v plánu vyhodit(nejsem ten typ GM který se dívá hlavně na výkony,mě hlavně záleží na tom aby jsme byly v týmu dobrá parta a aby jsme byly bezproblémový tým a aby jsme se všichni bavily,však de o zábavu a né o život) :wink: ,si dobrej týpek,rozumíme si :smile03: ,jen škoda těch tvých výpadků a nenatipování...tím si mě občas i pěkně nasral,ale inak dobré,však co je to týmová hra,prohra sice zamrzí ale nerobím z toho nějakou paniku(někdy),,,,to až bude PO tak už si to hlavně nesmíš dovolit takovéto výpadky a nenatipovaní :!:
Hmm, super výkon Brácho :good: Jen tak dál.. :yes: :wawe: :cinka:
Sorry Mike zas ten piatok :hroza: ...kua ale ja to dobehnem v dalších kolách :!:
coli píše:Sorry Mike zas ten piatok :hroza: ...kua ale ja to dobehnem v dalších kolách :!:
:doh: čo mám s tebou robit ty pařmen :sad2: :ja_neviem: :D ..na vyhazov nemám srdce,takže dnes za trest uklidíš v šatně ten bordel co tam máme a vyneseš odpadky :lol2: :-P
Tak dnešním dnem nám končí naše cesta :-( ....ještě ted tomu nemůžu uvěřit.. :shock: :-( ...ale je to tak :-( .....jsem velmi sklamán :verysad: ...ze začátku sezóny jsme to měly tak dobře našlápnuté, a nakonec si nezahrajem ani PO :-(..(toto je 1.sezóna co si tento tým nezahraje PO :-( )
před 6.kolem jsem nás už viděl v PO....achjooo....:-( :-(
ale tak co, musím/e se s tím už nějak smířit :-( :-) ...snad příští sezónu.. :roll:

chtěl bych vám chalani velmi poděkovat za spolupráci ...velmi dobře se mi s vámi hrálo(sice mě párkrát coli pořádně naštval tím že natipoval pozdě bo vůbec,ale co)..

Jako tým jsme měly někdy kyksi, ale někdy jsme se opravdu předvedly na výbornou :-) ....bohužel jsme předváděly více ty horší výkony než ty lepší...couž :-( ....tak to bejvá.... :-( :)

Sice dnešním dnem končí naše týmová spolupráce, ale to neznamená že končíme uplně.. aspon teda já,Rozik a Jozzi se ještě můžem předvéct na ZOH,kde budem reprezentovat své kraje. :-)
Bohužel pokud se coli nerozhodne tipovat v KTL-PO za jiný tým tak pro něj dneškem končí sezona..je to jen na něm...
to samé platí i pro Rozika a Jozziho....po ZOH pokud nebudou chtít nastoupit za žádný jiný tým a pomoct mu k výhře tak taky končí...
já jsem se rozhod že zůstanu věrný barvám týmu pavouků...a dám si volno. :-)

TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU DÍKY MOC CHALANI ZA SPOLUPRÁCI,MAJTE SA! :yes: :smile03:
aj ked sa vam ako teamu nepodarilo postupit do PO, stale mate moznost sa ho ako jednotlivci zucastnit cez PO draft.
staci sa prihlasit a mozno si vas niekto draftuje:
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=36&t=5632
tiez som velmi sklamany, ze sme nepostupili, ale co uz... chcem sa vam podakovat za spolupracu, a hlavne tebe Mike si super GM :good:

ja este skusim stastie v drafte, mozno si ma niekto vyberie.
SPIDERS KONČÍ!!!
jeee, super a preco :?:
WildCelt píše:jeee, super a preco :?:
důvody jsou utajené! :-P
a nie je to troška unáhlané, čo ak niekto bude mať záujem ten team dať dokopy..?
KOSTRA TÝMU ZŮSTÁVÁ, JEN SE ZMĚNÍ KABÁT,snad chápete :)
!!!SPIDERS ZŮSTÁVAJ SPIDERS!!! v nezměněném složení!!! :) :frajer2:
Veľké logo bez pozadia:
Obrázek

Minilogo bez pozadia:
Obrázek

Mike:
Obrázek

Jozzi:
Obrázek

coli:
Obrázek

Rozik:
Obrázek

Userbar:
Obrázek
perfekt Steve,díky moc :)
636 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO