jo konečne aj mne sa začalo dariť..ty dnes taky pekne zabodoval, ALE netačilo to no boli lepšíí.:Mike:. píše:tak konečně jsem prolomil tu svou nulovou formu,a bodoval pro tým,jen škoda že to nestačilo na vítězství a opět jsme prohrály..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SPIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
chalani takovéto výsledky kdyby jsme začaly všichni předvádět i nadále tak je to super,takže GO SPIDERS GO!!!
inak díky ixo za gratulaci
Hmm Mike dnes ti to teda vyšlo vole seš borec.:Mike:. píše:ty voe tak dnešek se mi teda poved....22bodů
...uplně sem překvapen že jsem měl nejvíc bodů z celé KTL...paráda
, jsem velmi spokojen
![]()
:wawe: ,hlavně z toho mého výkonu který tomuto vysokému výsledku dopomohl..
![]()
![]()
:wawe: :wawe:
![]()
![]()
![]()
![]()
chalani takovéto výsledky kdyby jsme začaly všichni předvádět i nadále tak je to super,takže GO SPIDERS GO!!!![]()
![]()
![]()
![]()
inak díky ixo za gratulaci
coli doufám že po tom okolí budu pobíhat co nejdéle a nikdo mě nezašlápne
...sem rád že seš rád
,zatím tě ale nemám v plánu vyhodit(nejsem ten typ GM který se dívá hlavně na výkony,mě hlavně záleží na tom aby jsme byly v týmu dobrá parta a aby jsme byly bezproblémový tým a aby jsme se všichni bavily,však de o zábavu a né o život)
,si dobrej týpek,rozumíme si :smile03: ,jen škoda těch tvých výpadků a nenatipování...tím si mě občas i pěkně nasral,ale inak dobré,však co je to týmová hra,prohra sice zamrzí ale nerobím z toho nějakou paniku(někdy),,,,to až bude PO tak už si to hlavně nesmíš dovolit takovéto výpadky a nenatipovaní
...sem rád že seš rád
Tak dnešním dnem nám končí naše cesta
....ještě ted tomu nemůžu uvěřit..
...ale je to tak
.....jsem velmi sklamán
...ze začátku sezóny jsme to měly tak dobře našlápnuté, a nakonec si nezahrajem ani PO
..(toto je 1.sezóna co si tento tým nezahraje PO
)
před 6.kolem jsem nás už viděl v PO....achjooo....
ale tak co, musím/e se s tím už nějak smířit
...snad příští sezónu..
chtěl bych vám chalani velmi poděkovat za spolupráci ...velmi dobře se mi s vámi hrálo(sice mě párkrát coli pořádně naštval tím že natipoval pozdě bo vůbec,ale co)..
Jako tým jsme měly někdy kyksi, ale někdy jsme se opravdu předvedly na výbornou
....bohužel jsme předváděly více ty horší výkony než ty lepší...couž
....tak to bejvá....
Sice dnešním dnem končí naše týmová spolupráce, ale to neznamená že končíme uplně.. aspon teda já,Rozik a Jozzi se ještě můžem předvéct na ZOH,kde budem reprezentovat své kraje.
Bohužel pokud se coli nerozhodne tipovat v KTL-PO za jiný tým tak pro něj dneškem končí sezona..je to jen na něm...
to samé platí i pro Rozika a Jozziho....po ZOH pokud nebudou chtít nastoupit za žádný jiný tým a pomoct mu k výhře tak taky končí...
já jsem se rozhod že zůstanu věrný barvám týmu pavouků...a dám si volno.
TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU DÍKY MOC CHALANI ZA SPOLUPRÁCI,MAJTE SA!
:smile03:
před 6.kolem jsem nás už viděl v PO....achjooo....
ale tak co, musím/e se s tím už nějak smířit
chtěl bych vám chalani velmi poděkovat za spolupráci ...velmi dobře se mi s vámi hrálo(sice mě párkrát coli pořádně naštval tím že natipoval pozdě bo vůbec,ale co)..
Jako tým jsme měly někdy kyksi, ale někdy jsme se opravdu předvedly na výbornou
Sice dnešním dnem končí naše týmová spolupráce, ale to neznamená že končíme uplně.. aspon teda já,Rozik a Jozzi se ještě můžem předvéct na ZOH,kde budem reprezentovat své kraje.
Bohužel pokud se coli nerozhodne tipovat v KTL-PO za jiný tým tak pro něj dneškem končí sezona..je to jen na něm...
to samé platí i pro Rozika a Jozziho....po ZOH pokud nebudou chtít nastoupit za žádný jiný tým a pomoct mu k výhře tak taky končí...
já jsem se rozhod že zůstanu věrný barvám týmu pavouků...a dám si volno.
TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU DÍKY MOC CHALANI ZA SPOLUPRÁCI,MAJTE SA!
aj ked sa vam ako teamu nepodarilo postupit do PO, stale mate moznost sa ho ako jednotlivci zucastnit cez PO draft.
staci sa prihlasit a mozno si vas niekto draftuje:
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=36&t=5632
staci sa prihlasit a mozno si vas niekto draftuje:
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=36&t=5632
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé