Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
No bolo to tesné,ale predsa ste vyhrali.
Gratulujem k 1 miestu,po našom zaváhaní ste sa dostali na čelo tabuľky a už ste si ho skúsene postrážili. :frajer2:
Tak si to 1 miesto poriadne oslávte dnes,cez volný deň.
Ale neprežente to,nech neskončíte ako cepikovci, ktorý po suverénom 1 mieste z minulého kola, skončili v tomto tiež 1 ale od konca.
Tak si to 1 miesto poriadne oslávte dnes,cez volný deň.
no dnes zase biednych 16 bodov. toto kolo sa nam akosi nedari zabodovat aspon dvom v jeden den. dnes minnesota slusnych 10 bodov, ale ostatni bieda - 6, 4 a 4
najma mne sa uplne prestalo darit, oproti 3. kolu ked som bol celkom vo forme je to z mojej strany strasna bieda a trapenie
nezostava nam vsak nic ine len bojovat a verit ze sa to zlomi, takze podme falcons
najma mne sa uplne prestalo darit, oproti 3. kolu ked som bol celkom vo forme je to z mojej strany strasna bieda a trapenie
nezostava nam vsak nic ine len bojovat a verit ze sa to zlomi, takze podme falcons
No uz teraz si dobre zabodoval ked 3/6 zapasov boli X-ky a pritom sa este hraju dalsie 3 zapasy.Ohlund píše:Nj neako sa nedarí, posledné dni nie sú skoro žiadne X-ky a asi preto sa aj tebe darí menej.
Dnes sú celkom vyrovnané všetky zápasy tak som skúsil buchnúť všetko x, už tam musia byť aspoň 3-5.
Len skoda ze tímu sa v poslednej dobe neako nedari
Dnes začína zápasové kolo, ktoré nám od začiatku pôsobenia v KTL moc nevychádzalo, ale po tak zbabranom poslednom kole to musíme napraviť a vrátiť sa na popredné miesta kde tento tím patrí. Hned v 1. den nás čaká celkom atraktívny súper a v priebežnej tabulke líder našej konferencie HK, dúfam že odštartujeme úspešne.
Mne zatial nevyšlo ani jedno kolo a hnevá ma, že výkonmi moc tímu nepomáham
, ale verím a budem sa snažiť aby sa to aspon na konci sezony a do prípadného PO zlepšilo.
Let's GO FALCONS
Mne zatial nevyšlo ani jedno kolo a hnevá ma, že výkonmi moc tímu nepomáham
Let's GO FALCONS
veru to 4. kolo sme zaklincovali viac ako vystizne
alre to uz je historia, treba sa uz pozerat dopredu cize na zacinajuce 5. kolo
budeme to mat najma zo zaciatku tazke kedze cca tyzden budeme pravdepodobne tipovat iba v trojici, ale napriek tomu verim ze sa nam podari lepsi vysledok ako v poslednom kole
alre to uz je historia, treba sa uz pozerat dopredu cize na zacinajuce 5. kolo
budeme to mat najma zo zaciatku tazke kedze cca tyzden budeme pravdepodobne tipovat iba v trojici, ale napriek tomu verim ze sa nam podari lepsi vysledok ako v poslednom kole
Mala by prist prva neoficialna vyhra ked som to narychlo spocital Falcons 26:23 Hockey Kent
I ked som si myslel ze phillipo nenatipuje ked ma tazsi pristup k internetu ale nakoniec ma prijemne prekvapil ked stihol natipovat a hlavne zanho i za petrika by sme MALI vyhrat
Petrik 13
philipo 13
Ohlund 6
Minn1 6
Alex 12
Dado 11
Svolco 10
ThrasherFan 6
I ked som si myslel ze phillipo nenatipuje ked ma tazsi pristup k internetu ale nakoniec ma prijemne prekvapil ked stihol natipovat a hlavne zanho i za petrika by sme MALI vyhrat
Petrik 13
philipo 13
Ohlund 6
Minn1 6
Alex 12
Dado 11
Svolco 10
ThrasherFan 6
Po skalpe priebežného lídra konferencie Eagles sme si dnes pripísali výhru aj nad dalším velmi úspešným tímom FD po výsledku 8:6pp.
U FD bodoval jediný hráč, Lukas33 je od začiatku kola vo skvelej forme a dnešnými 6b nás takmer porazil..
Ja som mal dnes 4b, brat s 2b vyrovnal zápas a ako správny GM rozhodol predlženie petrik.
6b som mohol mať aj ja keby si v 2 príspevku nezmením FLO na 2
. Viem že na keby sa nehrá ale ja si v poslednej dobe opravujem tipy dosť často a skoro vždy tú opravu
.
Nevadí, hlavne že tímu sa celkom darí, dnes sa zápasy KTL nehrajú a zajtra máme volno. Takže máme 2 dni volna aby sme sa pripravili na další ťažký súboj s drakmi.
Let's GO FALCONS
U FD bodoval jediný hráč, Lukas33 je od začiatku kola vo skvelej forme a dnešnými 6b nás takmer porazil..
Ja som mal dnes 4b, brat s 2b vyrovnal zápas a ako správny GM rozhodol predlženie petrik.
6b som mohol mať aj ja keby si v 2 príspevku nezmením FLO na 2
Nevadí, hlavne že tímu sa celkom darí, dnes sa zápasy KTL nehrajú a zajtra máme volno. Takže máme 2 dni volna aby sme sa pripravili na další ťažký súboj s drakmi.
Let's GO FALCONS
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé