Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

toto bude tesne... :)
po 8 zapasoch je stav 20-18 pre DD
calgary v 3. tretine vedie 2:0 a ak to udrzia tak bude 24:21 pre DD
ale viac ako 3 body by sme pri akejkolvek kombinacii vysledkov na DD stratit nemali, takze 1. miesto v 3. kole by malo byt v suchu :clap: :thumbsup:
Paráda :thumbsup: Po tomto kole by sme sa mali dostat i v celkovej tabulke na prve miesto v nasej konferencii.Len tak dalej a PO môze byt uz iste ak i v 4 kole budeme bodovat. :povzbudzovanie:
No bolo to tesné,ale predsa ste vyhrali. :thumbsup: Gratulujem k 1 miestu,po našom zaváhaní ste sa dostali na čelo tabuľky a už ste si ho skúsene postrážili. :frajer2:

Tak si to 1 miesto poriadne oslávte dnes,cez volný deň. :oslava: Ale neprežente to,nech neskončíte ako cepikovci, ktorý po suverénom 1 mieste z minulého kola, skončili v tomto tiež 1 ale od konca. :wink:
no jo, cepikovci lietaju z extremu do extremu :D
gratulujem chalani, doteraz sme sa drzali spolu na podobnych prieckach, teraz ste nam trochu unikli tak snad to dobehneme v dalsom kole :good:
dik ale urobime vsetko preto aby ste nas nedobehli :wink: :D
no pekne nam zacina to 4. kolo :D
po skonceni 7/8 zapasov riesime famoznych 10 bodov (vsetci po 5 len ja shutout :lol3: )
Tiez som to zratal,ale ak SJ udrzi naskok tak bude aspon priemernych 14 bodikov.Len aby sme toto kolko neskoncili jak cepíkovci :D ,ale pri takychto vysledkoch nepredpokladam vela bodov i u inych timov.Ale spameri x-iek dnes dobre zaboduju
dnes by sme to mali mat za 22 bodov, co si myslim ze by nemusel byt najhorsi vysledok, aj ked ani ziadna velka slava to asi nebude :)
ajajajaaaaj, dnes je to zase bieda :thumbsdown:
10 bodov nas v tabulke smerom hore urcite neposunie
no dnes zase biednych 16 bodov. toto kolo sa nam akosi nedari zabodovat aspon dvom v jeden den. dnes minnesota slusnych 10 bodov, ale ostatni bieda - 6, 4 a 4

najma mne sa uplne prestalo darit, oproti 3. kolu ked som bol celkom vo forme je to z mojej strany strasna bieda a trapenie :thumbsdown:
nezostava nam vsak nic ine len bojovat a verit ze sa to zlomi, takze podme falcons :!: :povzbudzovanie:
Nj neako sa nedarí, posledné dni nie sú skoro žiadne X-ky a asi preto sa aj tebe darí menej.
Dnes sú celkom vyrovnané všetky zápasy tak som skúsil buchnúť všetko x, už tam musia byť aspoň 3-5.
Ohlund píše:Nj neako sa nedarí, posledné dni nie sú skoro žiadne X-ky a asi preto sa aj tebe darí menej.
Dnes sú celkom vyrovnané všetky zápasy tak som skúsil buchnúť všetko x, už tam musia byť aspoň 3-5.
No uz teraz si dobre zabodoval ked 3/6 zapasov boli X-ky a pritom sa este hraju dalsie 3 zapasy.
Len skoda ze tímu sa v poslednej dobe neako nedari
toto kolo nie a nie sa zlomit v nas prospech. stale len priemerne az podpriemerne vykony...
uz nech sa radsej rychlo skonci :-P
Krasne Vianoce vsetkym :)

dnes by sme to mali mat za 31 bodov co na prvy pohlad vyzera slusne ale obavam sa ze to nebude nijak vyrazne viac ako ostatni... uvidime
Dnes to po dlksej prestavke vyzera opet biedne ked budeme mat opet podpriemernych 13b
Uz by sa mohlo toto kolo skoncit a v dalsom kole dufam ze zabodujeme lepsie nez v tomto.
caf,
vopred sa ospravedlnujem za pripadne vypadky v tipovani, nasledujucich 10 dni travim v bostone a k internetu budem mat daleko :)
samozrejme budem sa snazit
natipuj na 10 dni dopredu, lepsie ako nic ;)
a prijemny pobyt :)
no aspon dnes to vyzera celkom solidne, po 5 zapasoch mame zatial 15 bodov...
nebolo by od veci skusit sa este v tabulke posunut kusok vyssie...
Dnes začína zápasové kolo, ktoré nám od začiatku pôsobenia v KTL moc nevychádzalo, ale po tak zbabranom poslednom kole to musíme napraviť a vrátiť sa na popredné miesta kde tento tím patrí. Hned v 1. den nás čaká celkom atraktívny súper a v priebežnej tabulke líder našej konferencie HK, dúfam že odštartujeme úspešne.

Mne zatial nevyšlo ani jedno kolo a hnevá ma, že výkonmi moc tímu nepomáham :-( , ale verím a budem sa snažiť aby sa to aspon na konci sezony a do prípadného PO zlepšilo.

Let's GO FALCONS :!:
veru to 4. kolo sme zaklincovali viac ako vystizne :? :thumbsdown:
alre to uz je historia, treba sa uz pozerat dopredu cize na zacinajuce 5. kolo
budeme to mat najma zo zaciatku tazke kedze cca tyzden budeme pravdepodobne tipovat iba v trojici, ale napriek tomu verim ze sa nam podari lepsi vysledok ako v poslednom kole :!:
:povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
Mala by prist prva neoficialna vyhra ked som to narychlo spocital Falcons 26:23 Hockey Kent
I ked som si myslel ze phillipo nenatipuje ked ma tazsi pristup k internetu ale nakoniec ma prijemne prekvapil ked stihol natipovat a hlavne zanho i za petrika by sme MALI vyhrat :)

Petrik 13
philipo 13
Ohlund 6
Minn1 6

Alex 12
Dado 11
Svolco 10
ThrasherFan 6
Po skalpe priebežného lídra konferencie Eagles sme si dnes pripísali výhru aj nad dalším velmi úspešným tímom FD po výsledku 8:6pp.
U FD bodoval jediný hráč, Lukas33 je od začiatku kola vo skvelej forme a dnešnými 6b nás takmer porazil.. :?
Ja som mal dnes 4b, brat s 2b vyrovnal zápas a ako správny GM rozhodol predlženie petrik. :thumbsup:

6b som mohol mať aj ja keby si v 2 príspevku nezmením FLO na 2 :buch: . Viem že na keby sa nehrá ale ja si v poslednej dobe opravujem tipy dosť často a skoro vždy tú opravu :censored: .

Nevadí, hlavne že tímu sa celkom darí, dnes sa zápasy KTL nehrajú a zajtra máme volno. Takže máme 2 dni volna aby sme sa pripravili na další ťažký súboj s drakmi.

Let's GO FALCONS :!:
uvod kola nam vysiel vyborne :thumbsup:
uz to len nezakriknut a udrzat az do konca :D
good job, dalsia vyhra :thumbsup:
esteze ten pipo nasiel net aj v bostone :D
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES