Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

sakra sakra sakra ku*va ku*va ku*va nepada mi tot am a nepada ku*va ku*va ku*va sakra sakra sakra :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
tak skus zmenit taktiku tipovanja alebo natipuj presne naopak ako bi si chcel
njn budem muset nieco vymyslet :frajer2:
Chlapi ..neni to ruzove to veme setci..ale na IC stracame stale oba 9 bodikof..takze za desat dni stahneme ich..

pomeeeee :clap: :clap: :clap:
za paru dni sme pred nimi chlapi len to uz udrzat musime byt lepsi nesmu nas dat ciciny cicky dajake chlupate :box: :box: :cinka: :cinka: :bitka3:
nieco pre wolfika zmenil som system tipof davam rozum bokom idem viac instinktom byka
maros píše:nieco pre wolfika zmenil som system tipof davam rozum bokom idem viac instinktom byka
Ejha tak už na tom niečo bude, keď ideš do toho inštinktom býka. :)
ja by skor pvoedal ze instinktom debila
medik911 píše:ja by skor pvoedal ze instinktom debila
medik medik :bitka3: :bitka3: :box: :box: zavidis ze bicy maju nejaky mozog nje tie macky co maju rozum jak maly hrach.
a maros dufam ze ti to teraz bude padat :D :D
wolfik dikes a vseckym haterom a hlavne medovi ked sa ti nelubi zozer moju punu inac ta asi :bitka3: :bitka3: :bitka3: :bitka3: :bitka3: :bitka3: :bitka3:
punu to je čo? také slovko som ešte nepočul? :roll:
aasi preto ze nesi vychodnar :D:D
ok yeni kedy kde >\?:D
ixo píše:punu to je čo? také slovko som ešte nepočul? :roll:
ta znas, to budze asi v tej mongolcine, kterej i nadavaju zemplincina :D
Joe S. píše:
ixo píše:punu to je čo? také slovko som ešte nepočul? :roll:
ta znas, to budze asi v tej mongolcine, kterej i nadavaju zemplincina :D

pravda baci joe pravda mi stare ludze seb rozumec musime ale tote mladnaki to uz sicke skoro jak mesacniky:D:D
medik911 píše:aasi preto ze nesi vychodnar :D:D
ok yeni kedy kde >\?:D
neni ixo vychodnar dajky chrobacni blavak bude :lol: :lol: :lol: :lol:

ludo zajtra na podvecer v krcme rozcvic sa :box: :box: :bitka3: :bitka3: :bitka3:
maros píše: ludo zajtra na podvecer v krcme rozcvic sa :box: :box: :bitka3: :bitka3: :bitka3:
jaka krcma???
snad Karčma :D :oslava:
noo..dnes wolfik pekne pekne..
uz stracame na cicky len 4 bodiiky..podme goooo bullssssssssssss

cem sa inak ospravedlnit nasim fanusikom i tiperom za moje vykony.. cakam kedy na mna pride forma ..hadam uz coskoro :) :)

na povzbudenie.. intro nasich kamaratov z NBA ..chicaga..my byci drzimee spoluuu..

bulls go!!

no co maro jak sa ti pozdavalo v be?:D len si ma sklamal ze si nedal s nami blanta:(
:D:D ale aj tak bola pecka:D:P
hehe...no bolo good
mas jasne ze bolo good v gangsta centrale vychodu :D :D :D :D :D
marosku jak pozeram tak pozeram..nejak si nenatipoval vcera a 13 zapasof islo..juuuuuuuuuuuuuuuuj..modli sa aby sme boli prvii :D ..
nech sa neopakuje dikes
maro píše:marosku jak pozeram tak pozeram..nejak si nenatipoval vcera a 13 zapasof islo..juuuuuuuuuuuuuuuuj..modli sa aby sme boli prvii :D ..
nech sa neopakuje dikes
no je to na tebe a extremovi ja som mal dnes strasne malo bodov
pche, 1 bodik za vami, to ako keby vas drzime za ocasky :D chvilku sa ich budeme drzat, povezieme sa za vami a potom uderime :razzi:
WildCelt píše:pche, 1 bodik za vami, to ako keby vas drzime za ocasky :D chvilku sa ich budeme drzat, povezieme sa za vami a potom uderime :razzi:
Nie nie,to my sme sa držali za vaše chvosty doteraz a dnes sme udreli a už nás nedobehnete... :lol:
Extreme7 píše:
WildCelt píše:pche, 1 bodik za vami, to ako keby vas drzime za ocasky :D chvilku sa ich budeme drzat, povezieme sa za vami a potom uderime :razzi:
Nie nie,to my sme sa držali za vaše chvosty doteraz a dnes sme udreli a už nás nedobehnete... :lol:
moja rec inak exterm dnes :cool: :cool:
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES