Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

cepi píše:vyyytecne kopi + Mitch..dnes sme opät dalsiemu timu (Steel´s A)nastavili prdelku :but: :cool: a ak takto budete slapat aj nadalej aj Falcons sa nam na nu bude coby dub divat :D
no dnesnym tempom ani nie :D
cepi píše: tak konecne mi tam padli Xky, len smola, ze pri presne opacnych zapasoch, ake som natipoval :x :x :x ja sa uz na individualnu tabulku radsej ani nepozeram :D
to ani ja, pre mna je tiaz dolezita len timova :lol: :lol: :lol:
:hanba:
cepi píše::hanba:
strucny, jasny a vystizny komentar nocneho vystupenia tvojho timu, dufam ze este par razy to zopakujete, aby sme vas uz konecne mali sancu predbehnut :P
Joe S. no ešte že čo raz sa to stať môže a neboli sme sami komu to tak zle padlo ale dúfam že sa to už nezopakuje teda aspon u mna by sa nemalo kedže mám ciel skončiť do 10 miesta
T.Kopecky píše:Joe S. no ešte že čo raz sa to stať môže a neboli sme sami komu to tak zle padlo ale dúfam že sa to už nezopakuje teda aspon u mna by sa nemalo kedže mám ciel skončiť do 10 miesta
vsak to je len podpichovanie :D

a co sa mi u teba nepaci, davas si za ciel dobre individualne postavenie, o timovom nehovoris nic :roll:
Joe S. píše: a co sa mi u teba nepaci, davas si za ciel dobre individualne postavenie, o timovom nehovoris nic :roll:
ja viem že ide o podpichovanie :D

a to že si dávam imdividualný ciel je dobré aj pre tím lebo prínášam body a vždy prvé pozerám ako stojí moj tím a nie ako stojím ja :cool: and tímovo by sme mohli byť aj prvý hlavne že budeme pred vami :clap:
T.Kopecky píše: ja viem že ide o podpichovanie :D

a to že si dávam imdividualný ciel je dobré aj pre tím lebo prínášam body a vždy prvé pozerám ako stojí moj tím a nie ako stojím ja :cool: and tímovo by sme mohli byť aj prvý hlavne že budeme pred vami :clap:
este nekric hop, caka nas este 14 tazkych noci :wink: a moze sa stat cokolvek
Poprosím všetkých členov Red Devils,ktorí ešte nehlasovali v KTL anketách aby tak urobili najneskôr do pondelka 12.novembra t.j. keď bude hlasovanie ukončené.
Joe S. píše: este nekric hop, caka nas este 14 tazkych noci :wink: a moze sa stat cokolvek
no to máš pravdu že ťažkých :D lebo teraz tie výsledky sú veľmi pestre
dnes sme mali v podstate rovnake výkoni lenže The Best Bibbers ich momentalne majú lepšie a už sme tretí :|
T.Kopecky píše:dnes sme mali v podstate rovnake výkoni lenže The Best Bibbers ich momentalne majú lepšie a už sme tretí :|
este je 11 kol do konca, moze sa stat cokolvek, mozete nakoniec skoncit 1. ale aj 6.

no z pozicie GM BB, som rad, ze sme uz pred vami (momentalne) :frajer2:
Joe S. píše: este je 11 kol do konca, moze sa stat cokolvek, mozete nakoniec skoncit 1. ale aj 6.
no z pozicie GM BB, som rad, ze sme uz pred vami (momentalne) :frajer2:
no veď práve že aj 6. môžeme skončiť ako v predchadzajúcom kole ked to vyzeralo tiež dobre a nkoniec nič z toho nebolo
fajn dablikove, zatim 3 flek, môze byt :!: prvorada uloha = sundat pod seba alkoholikov :cert:
škoda že detroit nevyhral ale zatial je to dobre a pre alkoholikov sa musime dostat ale nebude to sranda lebo im teraz ide karta :twisted:
cepi píše:fajn dablikove, zatim 3 flek, môze byt :!: prvorada uloha = sundat pod seba alkoholikov :cert:
:bitka3: jedine takto :ho*no: :D
skvela praca Mitch no najmä Leci :thumbsup: ja som dnes opät stiahol roletu :lol: nevadi, ze pri derby TOR-MTLsom asi 2min. rozmyslal nad Xkou, pri ANA som ju skrtol tesne pred natipovanim..no a v CGY mi usla 55 sekund pred koncom :x

fajn, alkoholikom uz klopeme na chrbat a vyzera to tak, ze im budeme coby dob ukazovat :butt: :cool:
no konečně ty xky vyšli :thumbsup:
dobre sme stiahli alkoholikov len škoda že som trafil len jeden zápas
kurna, sa nas drzite ako kliestov :bitka3: zda sa, ze poslednych 7 kol bude velmi zaujimavych, kedze medzi prvym a tretim su len 3 body, sice este sa mozu do boja o celo zamiesat aj acko a becko železného šrotu :D , ale ich forma asi nestupne, kto vie, tak do boja, aby ste skoncili druhi (ALE LEN ZA PREDPOKLADU, ZE BB BUDU PRVI :frajer2: )
jj zaver bude husty..ale ani zelezo by som nezatracoval, vies ako to chodi, staci 1 salene kolo a je tam..no ak si budeme drzat svoj tohto kolovy priemer, horsi ako 3 flek nepredpokladam..vsetko pod 3 miesto budem povazovat za neuspech..po 1 nebodovacom kole musime v 2 bodovat!..dnes citim, ze po tolkych zapasoch pride opät k jednej zmene, vymene a RD ukaze :butt: jednemu z timov Vych. konf. :D
cepi píše:jj zaver bude husty..ale ani zelezo by som nezatracoval, vies ako to chodi, staci 1 salene kolo a je tam..no ak si budeme drzat svoj tohto kolovy priemer, horsi ako 3 flek nepredpokladam..vsetko pod 3 miesto budem povazovat za neuspech..po 1 nebodovacom kole musime v 2 bodovat!..dnes citim, ze po tolkych zapasoch pride opät k jednej zmene, vymene a RD ukaze :butt: jednemu z timov Vych. konf. :D
Ktoremu? drexel dragons? :wink:
:D tak ti su v riadnych sr*ckach :D ale ne, vsetko v ramci hecovania :wink: nechaj sa Joei prekvapit..ja ked to tu budem nad ranom zatvarat budemm cca vediet, ako sme dopadli..hlavne aby mackovia zabodovali naplno a 2 body u mna iste :thumbsup:
tak dnes ste :butt: nikomu dalsiemu neukazali, ale na tretom mieste stracate na prve dva timy puhy bod, a tych šroťákov som asi vecer podcenil, ti su za vami uz len o 3 body a za nami o 4
no tak sme sa dostali na druhe miesto :clap: dúfam že už neklesne a že pôjdeme ešte na prvé miesto :x ............... a o sebe sa už ja ani :censored: :oops: bo to dačo strašne :hanba: :penalty: ale už by som to mal asi :stop: lebo nepomáham ani tímu :cert: a ani sebe
este to bude zaujimave az dokonca, takto natesno tri timy a 4. ciha trosku vzadu. Dufam napriektomu, ze ste nas o bod predbehli dnes, ze budete za BB po 25. kole 8)
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS